Followers

Tuesday 30 October 2012

30 Οκτωβρίου 2012



   23 Οκτωβρίου 2012




Lamat 1, 16 Tzec, 9 Eb


Selamat Jarin! Επιστρέφουμε! Πολλά συνεχίζουν να συμβαίνουν παντού στον πλανήτη σας. Νέες κυβερνήσεις προετοιμάζουν το προσωπικό τους και οι ανακοινώσεις είναι να έρθουν πολύ σύντομα. Επίσης, διάφορα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα είναι απασχολημένα με την προετοιμασία τους για τη μετατροπή του σημερινού ψεύτικου συστήματος στο υποστηριζόμενο από τον χρυσό. Αυτές οι αλλαγές σηματοδοτούν, ότι ένα νέο σύστημα κυβερνητικής οικονομικής πολιτικής είναι έτοιμο να αντικαταστήσει το παλιό. Από το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου το 1918, η μετάβαση σε ένα ψεύτικο νόμισμα εισήχθη λαθραία στην αρχή και στη συνέχεια συγκέντρωσε αυξανόμενη δυναμική με τον τεράστιο πανικό του 1929. Αυτό οδήγησε γρήγορα σε μια μαζική ύφεση, που χρησιμοποιήθηκε από εκείνους που έκαναν κουμάντο στον κόσμο σας, για να υποδαυλίσουν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτή η μεγάλη πυρκαγιά δημιουργήθηκε για να φέρει την Αμερική στο προσκήνιο, σε πλανητικό επίπεδο, και για να είναι η αιτία πίσω από τον Ψυχρό Πόλεμο που ακολούθησε και διήρκεσε επί δεκαετίες. Με τον τρόπο αυτό, οι Ιλλουμινάτοι και τα αφεντικά τους οι Ανουννάκι, δημιούργησαν το εύφορο έδαφος, που ήθελαν να γίνει το μέσο για την ανατροπή των διαφόρων εντολών που είχαν δοθεί από τον Ουρανό, όταν έπεσε η Ατλαντίδα. Όπως ξέρετε τώρα, αυτές οι σκοτεινές επιδιώξεις αποτυγχάνουν γρήγορα, και ο Ουρανός εισάγει την νέα πραγματικότητά του για τον κόσμο σας.


Οι τελευταίες λίγες δεκαετίες δεν πήγαν όπως οι Ιλλουμινάτοι είχαν τόσο αλαζονικά υποθέσει. Ο Ουρανός δούλευε ασταμάτητα για να φέρει στο προσκήνιο μια νέα πραγματικότητα, στην οποία η ανθρωπότητα της Γης θα είναι σε θέση να επιστρέψει στην παλιά κατάσταση της πλήρους συνείδησης. Στο πλαίσιο αυτού του στόχου, ο Ουρανός έστειλε ένα τεράστιο στόλο πρώτης επαφής σε αυτό το ηλιακό σύστημα και αυτή η κίνηση βοηθήθηκε τότε από το ευτυχές γεγονός της ξαφνικής αλλαγής διαθέσεων της σκοτεινής συσπείρωσης κόσμων του Ανκάρα, όταν αυτή εντάχθηκε στις δυνάμεις του Φωτός. Αυτά τα γεγονότα μεταμόρφωσαν το τοπίο και χάραξαν ένα νέο βασικό δρόμο για το μέλλον της Γαίας. Αυτό σήμαινε, ότι τα περίτεχνα σχέδια της σκοτεινής συμμορίας για ολική παγκόσμια κυριαρχία άρχισαν να ξηλώνονται γρήγορα. Η ατζέντα του Φωτός ευνοήθηκε ακόμη περισσότερο από την σύμπτυξη όλων των εναλλακτικών χρονοδιαγραμμάτων γι’ αυτόν τον πλανήτη σε ένα, το οποίο ήταν στην ουσία εκείνο του Φωτός. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι Ιλλουμινάτοι δεν έχασαν καθόλου χρόνο ρίχνοντας όλα όσα είχαν στο να φράξουν τα σχέδια του Φωτός, που διαρκώς κέρδιζαν έδαφος. Αλλά το σκότος δέχτηκε άλλο ένα χτύπημα, όταν μερικοί από τους τώρα ειρηνικούς Ανουννάκι επέστρεψαν για να προσφέρουν τη σοφία και τη βοήθειά τους στην υπηρεσία του Φωτός! Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία και οι σύμμαχοί της σχημάτιζαν έναν πολύ αποτελεσματικό όμιλο, για να αντιμετωπίσουν τα συνεχιζόμενα στρατηγήματα των σκοτεινών κυρίαρχων οικογενειών της Γης.

Πράγματι, το τέλος της 13χιλιετούς ηγεμονίας του σκότους στη Γη πλησίαζε αναπότρεπτα. Οι μεγαλύτερες βασιλικές οικογένειες των Ιλλουμινάτων πίστευαν βαθιά, εν μέρει από συνήθεια, ότι τα ύστατα σχέδιά τους για τη διατήρηση της κυριαρχίας θα πετύχαιναν. Τώρα, ωστόσο, μια σειρά από ξαφνικές ανατροπές τους είχε πετάξει σε μια οργισμένη θάλασσα, που τους προκαλούσε το ένα πλήγμα μετά το άλλο. Στην αρχή αυτό δεν τους ενόχλησε, επειδή στο παρελθόν τέτοια περιστατικά είχαν πάντα εύκολα επιλυθεί από την ισχυρή ηγεσία τους. Όμως για πρώτη φορά η ικανότητα και η παλικαριά αυτής της ηγεσίας δεν δούλευε όπως πριν και ήταν σε σύγχυση. Σημαντικές κινήσεις απερρίφθησαν και οι κυβερνήσεις μαριονέτες του σκότους, που συνήθως σταματούσαν τέτοια συμβάντα, αμφισβητήθηκαν από ένα συνδυασμό πνευματικά προσανατολισμένων πλούσιων βασιλέων και διαφόρων ισχυρών μυστικών κοινοτήτων. Οι δυνάμεις αυτές είχαν ενωθεί χαλαρά κάτω από μια ηγεσία, που ήταν σε άμεση επαφή με τους Ανελθόντες Κυρίους και τους Αγκαρθινούς της Έσω Γης. Επίσης, η μέχρι τότε «υπέρτερη» προηγμένη τεχνολογία του σκότους εμποδίστηκε και υπερκεράστηκε από την τεχνολογία της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.

Αυτά τα βαθιά διλήμματα επιδεινώνονταν ακόμη περισσότερο από το τεράστιο ποσό του πλούτου, που ήταν στη διάθεση αυτού του συνασπισμού του Φωτός. Η οικεία για το σκότος υπεροχή σε όλους αυτούς τους τομείς είχε φύγει και η διαμόρφωση του αγωνιστικού χώρου στη Γη για πρώτη φορά δεν ευνοούσε τη μια μόνο πλευρά. Υποσκελισμένο σε όλα τα μέτωπα το σκότος, ήταν απλά θέμα χρόνου να αναγκαστεί να εγκαταλείψει τα «κεκτημένα» του και να αφήσει να συμβεί μια άνευ προηγουμένου μεταμόρφωση της επιφανειακής ανθρωπότητας. Άλλωστε, οι σύνθετοι στόχοι του Φωτός είναι υπό την αιγίδα μιας δύναμης όχι μικρότερης από τον Ουρανό και τον Αιώνα και, επειδή οι Ιλλουμινάτοι είχαν επιλέξει να προβάλουν αντίσταση στην παλίρροια της ουράνιας αλλαγής, είχε έρθει ο χρόνος τους να «πληρώσουν τον λογαριασμό» για τα παραπτώματά τους. Αυτή η αντιστροφή της τύχης είναι πλέον σαφής σε όλους και οι εξουσιαστικές δομές του σκότους βρίσκονται σε αμηχανία, από την ταχύτητα με την οποία έχει συμβεί μια τέτοια μαζική στροφή προς το Φως. Έτσι, φτάνουμε σε αυτή τη στιγμή, που είναι ορόσημο στην ιστορία σας. Οι ιεροί σύμμαχοί μας προσπαθούν σταθερά να σας φέρουν την ελευθερία σας, την κυριαρχία σας, την ευημερία σας και την επιστροφή της διαστημικής και της πνευματικής οικογένειάς σας.

Ανελθόντες Κύριοι

Ευλογίες, Αγαπητοί! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε σήμερα με περισσότερες πληροφορίες. Οι πολλοί συνεργάτες μας είναι απασχολημένοι, από κοινού με τους συμμάχους μας της Έσω Γης, να υλοποιήσουν μια νέα πραγματικότητα. Σχεδόν δυόμισι αιώνες πριν ιδρύθηκε μια ειδική επιτροπή, με κύριο σκοπό να προκαλέσει την εκδήλωση μιας ποικιλίας κινημάτων, για τη διάδοση των ιδανικών της ελευθερίας και της προσωπικής κυριαρχίας σε όλον τον κόσμο. Η πρόθεσή μας ήταν να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις αναδυόμενες δυναμικές για να δημιουργήσουμε την ενέργεια γι’ αυτό που θα γινόταν μια νέα εποχή ελευθερίας για τον κόσμο. Οι ιδέες αυτές θα αποτελούσαν επίσης τη βάση για μια πνευματική αναγέννηση, που έβλεπε πέρα από τη «θρησκεία», σε ένα νέο συμβόλαιο μεταξύ του Δημιουργού και της ανθρωπότητας της επιφάνειας. Πολλά έθνη έχουν γεννηθεί από τότε που αυτή η πνευματική επιτροπή ήρθε σε ύπαρξη, και σαν πρόθεσή μας παραμένει η συνέχιση της προσπάθειας, μέσα στα ευρείας έκτασης καθήκοντά μας, να δημιουργήσουμε το βασίλειο του Φωτός, που τόσο εύγλωττα έχει περιγραφεί από τα διατάγματα του Δημιουργού.

Είναι αυτή η απαίτηση για μια νέα βάση για την αναπτυσσόμενη συνείδηση της ανθρωπότητας που μας κινητοποιεί με τόση ζέση. Η σκοτεινή συμμορία και οι πρώην εξώκοσμοι αφέντες της, οι Ανουννάκι, καθιέρωσαν μια σειρά από ευφυώς νοθευμένα και αναδιατυπωμένα συστήματα πεποιθήσεων, με στόχο να κατακερματίσουν τον γήινο πληθυσμό και να επιτρέψουν την μαζική χειραγώγησή του. Είναι ισχυρή επιδίωξή μας να αντιστρέψουμε αυτή τη νοσηρή κατάσταση και να δείξουμε με παραδείγματα πώς όλη αυτή η ανοησία μπορεί να επιστραφεί στην πηγή και τα αποτελέσματά της γρήγορα να διορθωθούν. Η αληθινή πνευματικότητα οδηγεί στην αποδοχή όλων και σε μια συλλογική βούληση για ένωση όλων των λαών αυτού του κόσμου. Η εγκυρότητα αυτών των θείων αληθειών είναι εκείνο που θερμά επιθυμούμε να σας μεταδώσουμε. Για τον σκοπό αυτό, έχουμε θέσει σε κίνηση έναν τρόπο για εμάς, να περπατήσουμε σύντομα ανάμεσά σας ελεύθερα και να σας διδάξουμε τις αλήθειες μας. Έχουμε τόση πολλή συλλογική σοφία να μοιραστούμε μαζί σας και περιμένουμε με μεγάλη χαρά να το κάνουμε.

Η Γαία βρίσκεται μέσα στη δίνη μιας πολύ δύσκολης σειράς αλλαγών και επιθυμεί να ξέρετε, ότι οι αλλαγές αυτές πραγματοποιούνται αρκετά κάτω από το απαιτούμενο επίπεδο έντασης. Πράγματι, πολλές «πιο κανονικές» αλλαγές συμβαίνουν επίσης πολύ πιο κάτω από το επίπεδο που προτιμά. Είναι σε ισχύ ένα χρονοδιάγραμμα και είναι ουσιώδες ορισμένες αλλαγές να συμβούν με ένα πιο συντονισμένο και γρήγορο τρόπο. Έχουμε δώσει στους συνεργάτες μας να καταλάβουν, ότι αυτός ο καιρός απαιτεί δράση! Ο Ουρανός και εμείς έχουμε ευλογήσει αυτές τις μεταμορφώσεις και έχουμε την πρόθεση να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί για να διασφαλιστεί, ότι οι προβλεπόμενες αλλαγές θα προχωρήσουν όπως έχει προγραμματιστεί. Ο ιερός λόγος μας έχει δοθεί στη Γαία και στους ιερούς συνοδοιπόρους μας. Αυτός ο καιρός πρόκειται να είναι η στιγμή, που το μεγάλο σπαθί του Ουρανού θα σηκωθεί και θα πέσει κατευθείαν σε όλα εκείνα που έχουν γίνει διεστραμμένα και φαύλα σε αυτό το εξαιρετικά πολύπαθο Όν που ονομάζεται Γαία και σε αυτό το τρομαγμένο από τις μάχες ηλιακό σύστημα!

Σήμερα φέραμε ένα άλλο εβδομαδιαίο μήνυμα, εξηγώντας τι συμβαίνει στον κόσμο σας. Αυτά τα μηνύματα προορίζονται να σας ενημερώσουν και να σας προετοιμάσουν για το τι πρόκειται να έρθει. Το βασίλειό σας πρόκειται να αλλάξει, και να το πράξει «εν ριπή οφθαλμού»! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).



Planetary Activation Organization
 
Translation: Nikos




Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      



Originals and translations of Galactic Messages available at

















First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar