Followers

Tuesday 2 October 2012

2 Οκτωβρίου 2012



   2 Οκτωβρίου 2012




12 Ahau, 8 Tzotz, 9 Eb


Γεια σας! Ερχόμαστε σήμερα, γνωρίζοντας ότι πολλά πράγματα πλησιάζουν στο σημείο, όπου θα μπορούν να αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά μπροστά στα μάτια σας. Οι Γήινοι σύμμαχοί μας εργάζονται σκληρά για να ολοκληρώσουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, που θα δημιουργήσουν μια εκπληκτική νέα πραγματικότητα για εσάς. Παρακολουθούμε με μεγάλη ευχαρίστηση, καθώς τα πολλά αυτά έργα φτάνουν σε καρποφορία, γνωρίζοντας ότι είναι η αρχή γι’ αυτό που θα κάνει δυνατή την αποκάλυψη! Έχουμε την πρόθεση να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για να κάνουμε μια σειρά ανακοινώσεων, που θα σας ενημερώσουν για την τεράστια έκταση των δράσεων που έχουν αναληφθεί για να φθάσει η Μητέρα Γη και η ανθρωπότητα σε αυτό το σημείο και θα περιγράψουν λεπτομερώς τις πολλές αλλαγές, που θα εξαγγελθούν από τους ηγέτες των νέων υπηρεσιακών κυβερνήσεων. Αυτές οι επίσημες δηλώσεις θα διαμορφώσουν το πλαίσιο για την εισαγωγή νέων τεχνολογιών, την πρώτη συνεργασία μας μ’ εσάς και ένα βασικό πρόγραμμα για το τι πρόκειται να λάβει χώρα ακριβώς πριν και μετά τις μαζικές προσγειώσεις μας. Έχουμε προσαρμόσει το περιεχόμενο των εν λόγω εκπομπών στο φως των όσων μας έχουν πει οι ηγέτες της νέας διακυβέρνησής σας και, ως εκ τούτου, θα τροποποιήσουμε επίσης τις πτυχές του χρονοδιαγράμματος, που πρόκειται να μοιραστούμε μαζί σας.


Είναι σημαντικό για εμάς, η συνεργασία μας να είναι από την αρχή ανοιχτή και αρκετά ευέλικτη, ώστε να προσαρμόζεται σε κάθε συνετή αλλαγή στο πρόγραμμά μας, που θα κριθεί απαραίτητη. Ο κύριος λόγος μας για να έρθουμε εδώ, είναι να γίνουμε οι μέντορές σας και να χρησιμοποιήσουμε τις ικανότητές μας για να κάνουμε τη μετάβασή σας στην πλήρη συνείδηση όσο το δυνατόν γρήγορη, ομαλή και κατανοητή για σας. Κάτω από αυτό το διάταγμα έχουμε προβεί σε συνεχείς προσαρμογές της αποστολής μας, σύμφωνα με ό,τι αποφασιζόταν ότι είναι θεϊκά δυνατόν. Το επικοινωνιακό προσωπικό μας συνεχώς μας τροφοδοτεί με μια πλημμύρα πληροφοριών σχετικά με τις διάφορες συνειδησιακές ομάδες σας και τα διάφορα, συνεχώς μεταβαλλόμενα προγράμματά του. Στη συνέχεια χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να διαμορφώσουμε και να αναμορφώσουμε τους αμοιβαίους στόχους μας σ’ αυτή την αποστολή. Σκοπός μας είναι να σας μετακινήσουμε προς την πλήρη συνείδηση εντός του θεϊκού σχεδίου, που έχει συσταθεί για τον κόσμο σας από τον Άρχοντα Σούρηα** και το βασίλειο του Αιώνα*. Αυτό το ιερό βασίλειο είναι ο λόγος πίσω από αυτό που κάνουμε. Το θεϊκό σχέδιο γι’ αυτόν τον καιρό καθορίζει τον τερματισμό του εγκλεισμού της Μητέρας Γης και του δικού σας από το σκότος, και την από κοινού επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση.

Όταν φτάσαμε εδώ, στο δικό σας Γρηγοριανό έτος 1990, βρισκόσασταν κάτω από τον αντίχειρα των Ανουννάκι και κάτω από την άμεση εποπτεία των επί του πλανήτη υποτακτικών τους. Αυτές οι ομάδες των υποτακτικών σχεδίαζαν να παραβιάσουν τους όρους που προβλέπονται από τον Ουρανό, σχετικά με την προσωρινή άσκηση ελέγχου από μέρους τους πάνω σ’ αυτή την πραγματικότητα. Πήραμε τότε τη σύσταση από τον Ουρανό, ότι η αποστολή μας εδώ επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες, που θα εκδίδονταν από τον Άρχοντα Σούρηα και ήμασταν επίσης πλήρως ενημερωμένοι σχετικά με το τι το σκότος προετίθετο να κάνει και πώς σχεδίαζε να το πετύχει. Σύμφωνα με αυτά τοποθετήσαμε ένα σταθμό διοίκησης στον κόσμο σας, στην Αγκάρθα, και ζητήσαμε από τους Αγκαρθινούς να προτείνουν ένα βέλτιστο σχέδιο δράσης. Δουλεύοντας μαζί, δημιουργήσαμε μια κοινή διοίκηση και αρχίσαμε να ερχόμαστε σε επαφή με μια σειρά από ομάδες, που είχαν δεσμευτεί για την επιστροφή αυτού του κόσμου στο Φως. Η περίπλοκη διοργάνωση αυτής της συνδυασμένης επιχείρησης άλλαξε σημαντικά με την Εκεχειρία Του Ανκάρα, και από τότε έχουμε πραγματοποιήσει πολλές αναδιατάξεις, για να κρατήσουμε την αποστολή εντός των ορίων τόσο των θείων οδηγιών, όσο και των απρόβλεπτων εξελίξεων στο έδαφος.

Αυτές οι πολλαπλές αναδιατάξεις μας έφεραν με επιτυχία μέχρι το σήμερα. Οι προβλέψεις που διατυπώνονται σε μια σειρά συμφωνιών, που έχουν υπογραφεί, είναι κοντά στο να υλοποιηθούν και οποιεσδήποτε τελικές προετοιμασίες απομένουν βρίσκονται υπό διεκπεραίωση. Σύνδεσμοι ενταγμένοι σε πολλές θέσεις και ομάδες ζωτικής σημασίας μας κρατούν ενήμερους με μια σταθερή ροή πληροφοριών, τις οποίες χρησιμοποιούμε για να αξιολογήσουμε τι να περιμένουμε από τη στιγμή που οι ομάδες αυτές θα εγκατασταθούν στις μεταβατικές κυβερνήσεις. Θέλουμε να συνεργαστούμε μαζί τους αρμονικά και να συνεισφέρουμε τις ικανότητές μας για να προετοιμάσουμε το πεδίο σας για το σύντομο, τελικό ταξίδι του προς την πλήρη συνείδηση. Οι Αγκαρθινοί επίσης έχουν την πρόθεση να χρησιμοποιήσουν τους δικούς τους επιτετραμμένους για να καθοδηγήσουν τους νέους ηγέτες σε μια υψηλότερη μορφή διακυβέρνησης και να προετοιμάσουν όλους εσάς για τις νέες ευθύνες σας. Η πρόθεσή μας είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον, το οποίο θα σας ενθαρρύνει να εξερευνήσετε με χαρά τον συναρπαστικό νέο κόσμο, που ο Ουρανός τόσο γενναιόδωρα ανοίγει για σας. Έχει έρθει η ώρα για ένα πολύ μεγάλο άλμα της συνείδησης σε μια εκπληκτική νέα πραγματικότητα!

Ανελθόντες Κύριοι

Ευλογίες σε όλους σας! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε να ανακοινώσουμε, ότι μια σειρά ευλογημένων γεγονότων πρόκειται σύντομα να εκδηλωθούν σε αυτήν την πραγματικότητα! Πολύ καιρό πριν δόθηκαν στο σκότος συγκεκριμένες υπευθυνότητες σχετικά με τις δραστηριότητές του σε αυτό το πεδίο, οι οποίες περιελάμβαναν την αναγνώριση του πότε θα επιστραφεί αυτός ο υποβαθμισμένος κόσμος στο Φως. Αυτή η διάταξη έχει αγνοηθεί πλήρως από τη σκοτεινή συμμορία και τα πολλά τσιράκια της σε όλον τον κόσμο. Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο ο ΑΙΩΝ έφερε από το ένδοξο βασίλειό του, τα επτά μεγάλα Σεραφείμ. Αυτά τα Παντοδύναμα Όντα είναι εδώ για να ενορχηστρώσουν μια μεταμόρφωση αυτού του κόσμου προς το Φως, και να βάλουν στο δρόμο τους όποια γεγονότα έχουν, με οποιοδήποτε τρόπο, καθυστερήσει την εκδήλωση του θεϊκού σχεδίου γι’ αυτό το πεδίο. Σύμφωνα με αυτό, καλούμεθα να πράξουμε ό,τι χρειάζεται, για να επιτραπεί τους συνεργάτες μας να ολοκληρώσουν τις αλλαγές, που θα μετακινήσουν την πραγματικότητά σας έξω από τον ζυγό, που της επιβλήθηκε από τη σκοτεινή συμμορία. Προς το παρόν, το σκότος στήνει μια ολόκληρη σειρά από σκηνοθετημένα σενάρια, για να κρατηθεί στην παραπαίουσα εξουσία του.

Ήδη αυτή η σκοτεινή εξουσία αποδυναμώνεται από τα Σεραφείμ. Οι τρόποι του Ουρανού είναι, πρώτον, να περιμένει ευγενικά εκείνους που έκαναν αυτές τις επιλογές, να μάθουν, ότι οι παραβατικοί τρόποι τους δεν μπορούν πλέον να κρατήσουν. Στη συνέχεια, ο Ουρανός ενεργεί κατά τέτοιο τρόπο, που να αποδεικνύει κατηγορηματικά σ’ αυτούς, ότι είναι πράγματι καιρός να αφήσουν κατά μέρος αυτούς τους διάφορους «τρόπους». Αυτό κάνουν τώρα εκείνοι από τον ΑΙΩΝΑ. Έχουμε προετοιμαστεί για τις ιερές κρούσεις και την ανακούφιση που πρόκειται να ακολουθήσει. Επιπλέον, τα πολλά στοιχεία της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας ενεργούν σε συνδυασμό με αυτά τα πολύ ιερά όντα. Η στιγμή φτάνει για μια νέα ημέρα σε αυτό το πεδίο. Το μεγάλο Φως της Αλήθειας πρόκειται να ριχτεί πάνω σ’ αυτό το σκοτεινό μέρος και πρόκειται να συμβεί ένας πολύ αναγκαίος καθαρισμός! Γι’ αυτό υπάρχει μεγαλύτερη χαρά στο βήμα μας και ένα τραγούδι ανεβαίνει στη συλλογική ψυχή μας. Αυτός ο καιρός θα είναι η αρχή για πολλά πράγματα, που θα καλωσορίσουν το Φως στο νέο βασίλειό μας.

Καθώς προετοιμαζόμαστε γι' αυτή την παρέλαση των γεγονότων, προσευχόμαστε χαρούμενα στον Ουρανό και στο θείο σχέδιο, που έχουν με τόση αγάπη επιτρέψει σ’ αυτό το βασίλειο να βιώσει ξανά την απόλυτη χαρά της πλήρους συνείδησης. Το Θείο ετοιμάζει τα διάφορα μέσα, που θα μας ελευθερώσουν από ένα κακό, που μόνο προσωρινά είχε ριχτεί στον δρόμο μας. Είναι καιρός να επαναφέρουμε τις ενέργειές μας και να νιώσουμε για άλλη μια φορά τα αισθήματα, που συνοδεύουν την επιστροφή μας στην ιερή υπηρεσία, ως ένα μέρος του χορού από φυσικούς Αγγέλους, που ξεδιπλώνουν τις ευλογημένες δόξες του Ουρανού σε όλη την απεραντοσύνη της φυσικής δημιουργίας. Αυτή η υπέροχη κατάσταση είναι κάτι που δεν έχετε βιώσει για πάνω από δεκατρείς χιλιετίες. Η Ψυχή σας πρόκειται τώρα να επιστρέψει στην φυσική της κατάσταση, και τότε θα γνωρίσετε πλήρως την ευδαιμονία, που είναι ο άμεσος δεσμός με τον Ουρανό και την ιερή γενεαλογία σας! Να είστε σε μεγάλη χαρά και ευθυμία, Αδελφές και Αδελφοί μας, της ύψιστης έντασης!

Σήμερα, συνεχίσαμε τη σειρά των μηνυμάτων μας, που έχουν ως στόχο να βοηθήσουν στο να σας εξηγηθεί η μεγάλη μετάβαση από το σκοτάδι στο Φως. Αυτό το ιερό ταξίδι σας έχει περάσει μέσα από πολλές μετενσαρκώσεις. Η μια γενιά έχει ακολουθήσει την άλλη, σε μια μεγάλη σειρά, που πρόκειται τώρα να σας φέρει πίσω στην καρδιά της αθανασίας της Ψυχής σας. Να είστε χαρούμενοι και έτοιμοι να δεχτείτε τα δώρα του Ουρανού! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

*Σχετικά με τον Άρχοντα Σούρηα, στη διεύθυνση

https://docs.google.com/file/d/0B60wlwks09vKc29yVVB1SWMtWEU/edit


**Σχετικά με την έννοια της λέξης Αιών, ο αναγνώστης μπορεί να βρει πληροφορίες στη διεύθυνση

https://docs.google.com/document/d/1bJu85Bv4i9uVGBcq3JPEVZcaGCCh4xhBGdq1SHFglOE/edit

Planetary Activation Organization 
Translation: Nikos




Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      



Originals and translations of Galactic Messages available at

















First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar