Followers

Tuesday, 23 October 2012

23 Οκτωβρίου 2012   23 Οκτωβρίου 2012
7 Imix, 9 Tzec, 9 Eb


Γειά σας! Επιστρέφουμε! Γεγονότα, για τα οποία οι ιεροί σύμμαχοί μας εργάστηκαν επί αιώνες, είναι τώρα κοντά στην υλοποίησή τους, η οποία θα αλλάξει για πάντα τον κόσμο σας. Η δομή της εξουσίας που κυβερνά τον κόσμο σας καταρρέει πάνω στον εαυτό της, καθώς το κέντρο δεν μπορεί πλέον να τη συγκρατήσει. Η σκοτεινή συμμορία ανησυχούσε γι’ αυτή τη στιγμή από τότε που έφυγαν οι Ανουννάκι, τότε που αυτοί οι εξώκοσμοι απαίτησαν από τα ντόπια τσιράκια τους να επιστρέψουν την κυριότητα της πραγματικότητάς σας στο Φως. Σ’ αυτή την εντολή των Ανουννάκι ασκήθηκε βέτο από μια αρκετά μεγάλη πλειοψηφία των ομάδων, που απαρτίζουν τα επί του πλανήτη τσιράκια του σκότους. Οι ηγέτες τους ήσαν εντελώς ανίκανοι να καταλάβουν γιατί έπρεπε να τους ζητηθεί, για οποιονδήποτε λόγο, να εγκαταλείψουν εκείνο, που ήταν το αίμα της ζωής τους: την εξουσία. Η εξουσία είναι βασικά το μόνο που γνωρίζουν. Υπό την αιγίδα των πρώην εξώκοσμων αφεντικών τους, τα τσιράκια είχαν ασκήσει καταπιεστική διακυβέρνηση πάνω στη Γη και στην ανθρωπότητα της επιφάνειας για σχεδόν δεκατρείς χιλιετίες. Τώρα τους ζητήθηκε να παραιτηθούν, κυριολεκτικά, από τον θρόνο τους! Για τους σκοτεινούς αυτό ήταν αδιανόητο. Και εξωφρενικό! Κανείς, ούτε καν τα πρώην αφεντικά τους, δεν επρόκειτο να τους χωρίσει από το μοναδικό πράγμα, που τους προσέδιδε την ίδια την ταυτότητά τους: τη «φυσική» ανωτερότητα. Αυτή αποτελούσε τον πυρήνα της ύπαρξής τους. Και για σχεδόν δεκαεπτά χρόνια έχουν αγωνιστεί για να διατηρήσουν τον μόνο κόσμο που γνωρίζουν.


Εν τω μεταξύ, οι ιεροί σύμμαχοί μας ζήτησαν να χρησιμοποιήσουμε τις προηγμένες μεθόδους μας διαπραγμάτευσης, για να εμποδίσουμε αυτά τα θλιμμένα σκοτεινά Όντα να δημιουργήσουν άλλον ένα παγκόσμιο πόλεμο, σαν μέσο για να διατηρήσουν το καθεστώς τους, ως αδιαμφισβήτητοι κυβερνήτες σας. Αυτοί νιώθουν σαν μεγάλη κακομεταχείριση το ότι διατάχθηκαν να φύγουν. Ωστόσο, μια σειρά από γεγονότα και μια αλυσίδα εγγράφων είναι επιτέλους έτοιμα για την επίτευξη της πολύ αναγκαίας απομάκρυνσής τους. Έρχεται ο καιρός για την τελική «εφόρμηση», που πρόκειται να διώξει το σκότος από την εξουσία. Στη συνέχεια, προτιθέμεθα να επιτρέψουμε στους γήινους συμμάχους μας την κράτηση και την υποβολή σε δίκη εκείνων που τόσο ανελέητα σας ήλεγχαν και οι φόβοι που έχουν για τόσο πολύ καιρό καθορίσει τη ζωή σας θα μπορέσουν επιτέλους να μπουν στην άκρη. Απελευθερωμένοι από αυτά τα δεσμά, θα είστε σε θέση να αναγνωρίσετε με χαρά την ύπαρξή μας και να αρχίσετε να δημιουργείτε μια κοινωνία, που θα ευνοεί την καλοσύνη και την ευεργεσία αντί της απληστίας και της χειραγώγησης. Η νέα διακυβέρνησή σας θα εξομαλύνει το δρόμο για την πλήρη συνείδηση, με τη διάδοση, πρώτα, της οικουμενικής ευημερίας και με τον τερματισμό όλων των πολέμων! Αυτά δεν θα είναι τόσο εύκολο να επιτευχθούν, καθώς ο κόσμος σας έχει χειραγωγηθεί για χιλιετίες να βλέπει τον ανταγωνισμό, το μίσος, και τη σύγκρουση ως αναπόφευκτα συστατικά της ύπαρξης.

Αυτοί οι τρόποι διατήρησης της διάσπασής σας πρόκειται να μετατραπούν σε συνεργασία, ειρήνη και αγάπη. Πρόκειται να αναγνωρίσετε και να γίνετε ικανοί να ικανοποιήσετε τις πιο βαθιές ανάγκες σας για μια χαρούμενη, δημιουργική ζωή. Εμείς είμαστε εδώ, σε αυτή τη σωστή θεϊκή στιγμή, για να επανενωθούμε μαζί σας και να αρχίσουμε κάποιες ουσιώδεις προσωπικές διδασκαλίες με τον καθένα από εσάς, ως προαπαιτούμενο για την επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση. Μέρος αυτών θα είναι η εισαγωγή σας σε ένα μεγάλο βιβλίο: Το Βιβλίο Των Κατανοήσεων. Πρόκειται για μια συλλογή, στην οποία συμβάλει κάθε αστρικό έθνος από τη στιγμή που για πρώτη φορά αποικίζει τον κόσμο που θα του ανήκει. Κάθε βιβλίο περιέχει μια τεράστια ποσότητα σοφίας γύρω από την ανθρωπότητα και τον φυσικό κόσμο και είναι στην ουσία μια γιγαντιαία επιτομή της ιστορίας και της γαλαξιακής ανθρωπολογίας. Πρόθεσή μας είναι να σας ξεκινήσουμε με τα έργα που κατασκευάστηκαν στον Άρη, στην Αφροδίτη και στη Γη, γύρω από τον καιρό που η Συμμαχία του Ανκάρα έκανε την καταστροφική επιδρομή στο ηλιακό σύστημά σας, ένα εκατομμύριο χρόνια πριν. Η ιστορία της Αγκάρθα και το βιβλίο που το δικό σας νέο αστρικό έθνος θα ξεκινήσει, θα προστεθεί στο σύνολο, φτιάχνοντας μια πλήρη εξιστόρηση της εκπληκτικής οδύσσειάς σας και του ποιοι πραγματικά είστε!

Είστε τα θαυμαστά Όντα, που έχουν ενσαρκωθεί αυτόν τον καιρό, για να φέρουν στο προσκήνιο μια νέα πραγματικότητα, και, σε συμφωνία με αυτό, ο Ουρανός ήταν πολύ αυστηρός σχετικά με το ποιος θα είχε την άδεια να ενσαρκωθεί εδώ σ’ αυτόν τον χρόνο. Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε έρθει από τόσο μακριά για να βοηθήσουμε, παρά το γεγονός, ότι ο κόσμος σας υπολείπεται οποιουδήποτε από τους συνήθεις όρους για πρώτη επαφή. Ο Ουρανός μας κάλεσε εδώ για να χρησιμοποιήσουμε τους στόλους μας, στη θεϊκά ενδεδειγμένη στιγμή, για να σας απελευθερώσουμε από τους απείθαρχους κυβερνήτες σας. Όταν ο Ανκάρα εντάχθηκε στο Φως στον καθορισμένο χρόνο, η ανθρωπότητα της επιφάνειας της Γης ήταν να μετακινηθεί κι εκείνη στο Φως επίσης. Αλλά, όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, αυτές οι κλήσεις τόσο από το σκότος όσο και από τον Ουρανό αγνοήθηκαν από τα σκοτεινά επίγεια τσιράκια, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν διανοούνταν να εγκαταλείψουν την ακόρεστη έξη τους για εξουσία. Το αποτέλεσμα είναι αυτή η αποστολή πρώτης επαφής. Όταν οι στόλοι μας έφθασαν εδώ, μετατρέψαμε το ηλιακό σύστημά σας σε έναν τεράστιο «χώρο στάθμευσης» και περιμέναμε υπομονετικά για το θείο σήμα να δράσουμε. Αυτή η μεγάλη εντολή επετράπη επιτέλους να αντηχήσει από άκρη σε άκρη του Ουρανού και του φυσικού κόσμου και αυτό το κάλεσμα ασφαλέστατα θα βρει ανταπόκριση! Αυτή είναι η στιγμή για τη διασφάλιση της ελευθερίας σας!

Ανελθόντες Κύριοι

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Φτάνουμε αυτή τη μέρα με καλά νέα! Οι ιεροί συνεργάτες μας έχουν φθάσει στο στάδιο, όπου τα πολλά προγράμματά τους μπορούν επιτέλους να υλοποιηθούν. Αλλά πρώτα, αγαπητές Καρδιές, πρέπει να αρχίσουμε να σας ενημερώνουμε γύρω από ένα μέρος της αλήθειας της σημερινής σας κατάστασης. Η σκοτεινή συμμορία σχεδίασε πάνω από μια δεκαετία πριν, να θέσει σε κίνηση ένα συρμό γεγονότων, σχεδιασμένων για να οδηγήσουν σε διάφορους πολέμους και, τελικά, σε μια παγκόσμια κατάσταση, που θα σας υποδούλωνε μόνιμα. Τότε θα εισάγονταν συνθήκες για δραστική μείωση του σημερινού πληθυσμού του πλανήτη σε λιγότερα από 600 εκατομμύρια. Αυτοί οι αριθμοί επρόκειτο να ρυθμιστούν με τη βοήθεια μιας σειράς από περιφερόμενες επιδημίες. Αυτό το τρομακτικό σχέδιο έχει αποτραπεί με τις δραστηριότητες των συνεργατών μας από την εποχή της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001. Οι ευλογημένοι μας στον Ουρανό ήρθαν και χρησιμοποίησαν τις ικανότητές τους για να εμποδίσουν την εκδήλωση αυτής της φρίκης. Τώρα είστε στο κατώφλι της ελευθερίας και εμείς είμαστε έτοιμοι να υλοποιήσουμε γεγονότα, που θα σας φέρουν την ευημερία και την πλήρη συνείδηση.

Η ευημερία είναι μια φυσική κατάσταση στον Ουρανό και στη φυσική δημιουργία. Ωστόσο, στον κόσμο σας, εσείς έχετε παρακολουθήσει το σκότος να κάνει χρήση της εξουσίας του για να αναποδογυρίσει αυτή τη φυσική κατάσταση, δημιουργώντας φτώχεια, άγνοια και μίσος σε όλη την υδρόγειο. Αυτές οι επιβεβλημένες συνθήκες χρησιμοποιήθηκαν για να συγκαλύψουν το ποιοι είστε. Αναπτυχθήκατε μέσα σε αυτή την αφύσικη, τεχνητή κατάσταση και, μη γνωρίζοντας καμία άλλη, αρχίσατε να πιστεύετε ότι αυτό που βλέπατε ολόγυρά σας ήταν φυσικό. Τίποτα δεν απέχει περισσότερο από την αλήθεια! Η ζωή σε αυτό το σύμπαν υπάρχει σε εξαιρετική αφθονία και όλες οι μορφές της είναι αλληλένδετες. Είστε μέρος μιας μαγευτικής ενότητας – μιας κατάστασης, που ο Δημιουργός έχει γενναιόδωρα απλώσει σε όλη την έκταση των πολλών πεδίων, που απαρτίζουν τον φυσικό κόσμο. Όταν ανελιχθείτε, αυτή η λαμπρή κατάσταση της ενότητας θα γίνει η βιωματική βάση, από την οποία θα σκέπτεστε και θα ενεργείτε. Αυτή η ενότητα θα είναι μια συγκλονιστική μελωδία, που θα ρέει μέσα στα ίδια τα κύτταρά σας, γεννώντας μια ακατάπαυστη αίσθηση χαράς. Η χαρά θα σας κατακλύζει και θα γίνεται η ανεξάντλητη πηγή άλλων τραγουδιών, που θα ανεβάζει την ευδαιμονία σας σε όλο και μεγαλύτερα ύψη.

Ο Ουρανός σας προετοιμάζει για μια ταχεία μετάβαση στην πλήρη συνείδηση, πράγμα που έρχεται σε αντιδιαστολή προς τις πολλές ζωές που χρειαστήκαμε εμείς, για να φτάσουμε στη σημερινή ιερή κατάστασή μας. Ο Ουρανός διέταξε να γίνουν πολλές παραχωρήσεις για σας, πράγμα που θα σας επιτρέψει να έχετε στη διάθεσή σας από μια εξατομικευμένη, έλλογη συσκευή, που θα αφαιρέσει τα πολλά επιγενετικά μπλοκαρίσματα και θα ξαναπλέξει τις πολλές αναρριχήσεις του DNA, που διενεργήθηκαν σ’ εσάς κατά το παρελθόν. Αυτό θα σας επιτρέψει να μετακινηθείτε εύκολα στην κατάσταση του θείου Εαυτού σας. Αυτή η ευγενική πράξη προβλέπεται στα συμβόλαια ζωής που σήμερα κατέχετε. Θα ενημερωθείτε γι’ αυτά τα συμβόλαια μόλις ολοκληρωθεί αυτή η επιχείρηση ταχείας ανέλιξης. Τόσα πολλά βρίσκονται μπροστά σας, συμπεριλαμβανομένου του ξεκινήματος του δικού σας μεγάλου Βιβλίου Των Κατανοήσεων, για το νέο σας αστρικό έθνος. Θα είμαστε στο πλευρό σας κατά τη διάρκεια όλων αυτών, αφού, έτσι κι αλλιώς, είμαστε εδώ για να χρησιμοποιήσουμε τη συλλογική σοφία μας, από τις πολλές ζωές μας στη Γη, για να σας καθοδηγήσουμε στη θεία υπηρεσία σας, καθώς θα εκτελείτε το μέρος που σας αναλογεί στη μετακίνηση όλου αυτού του γαλαξία προς το Φως.

Σήμερα, κάναμε μια ανασκόπηση του τι συμβαίνει στον κόσμο σας. Μεγάλα γεγονότα είναι να έρθουν, τα οποία μπορούν να αλλάξουν γρήγορα την πραγματικότητά σας. Αυτός ο μετασχηματισμός θα σας φέρει χαρά και μια αναγκαία απάντηση στις προσευχές σας για μια αλλαγή στον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος σας. Να είστε σε καλό πνεύμα και να προετοιμάζετε τους εαυτούς σας για ένα νέο και χαρούμενο κόσμο! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).Planetary Activation Organization
 
Translation: Nikos
Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      Originals and translations of Galactic Messages available at

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar