Followers

Google+ Followers

Tuesday, 6 November 2012

6 Νοεμβρίου 2012   6 Νοεμβρίου 2012
8 Men, 3 Xul, 9 Eb


Γειά σας! Επιστρέφουμε! Παντού στον πλανήτη σας, ομάδες που καθοδηγούνται από έναν ειδικό συνασπισμό μεταξύ των ιερών συμμάχων μας, των Αγκαρθινών, και του επικοινωνιακού προσωπικού μας, ετοιμάζουν μια μεγάλη έκπληξη! Η παρούσα πραγματικότητα έχει αρχίσει να αντιμετωπίζει δυσκολίες, καθώς τα πολλά χρονοδιαγράμματα, που καθορίζουν το πώς λειτουργεί, καταρρέουν. Αυτή η ογκώδης χρονική αποδόμηση αναγκάζει τη σκοτεινή συμμορία να συνειδητοποιήσει, ότι η παρούσα δομή δεν μπορεί πλέον να κρατήσει. Έχουμε παρακολουθήσει αυτούς τους σκοτεινούς να αρνούνται πεισματικά οποιαδήποτε και όλες τις προτάσεις να παραιτηθούν και να επιτρέψουν στην θεϊκά διαταγμένη ελευθερία σας να εκδηλωθεί. Προφανώς, αυτοί εξακολουθούν να πιστεύουν, ότι κάποιο είδος «γεγονότος» θα μπορέσει με κάποιο τρόπο να αντιστρέψει τις αντιξοότητές τους και να τους επιτρέψει να διατηρήσουν τον έλεγχο. Αυτό απλά δεν πρόκειται να συμβεί! Τα διατάγματα του Δημιουργού δηλώνουν, ότι έχει φτάσει ο χρόνος για ένα νέο συνειδησιακό ολοκλήρωμα για την ανθρωπότητα. Η σκοτεινή συμμορία πρέπει να κάνει στην άκρη και να μας αφήσει να κάνουμε ό,τι διατάζει το θείο σχέδιο. Ο ρόλος μας, σε αυτό το σημείο, έχει μειωθεί στο να κάνουμε χρήση των ικανοτήτων μας για να φέρουμε αυτή την κατάσταση σε ένα τέλος, και αυτό κάνουμε, κανονίζοντας τις τελικές διαδικασίες, οι οποίες πρόκειται να ανατρέψουν τις πολιορκημένες και ξεπερασμένες δομές εξουσίας του πλανήτη σας.


Οι διαδικασίες αυτές είναι σε εξέλιξη τη στιγμή που μιλάμε και έχουμε ενημερώσει τα μέλη της συμμορίας, ότι ήρθε η ώρα να αφήσουν να εφαρμοστεί η νέα διακυβέρνηση και να επιτρέψουν την εισαγωγή του νέου οικονομικού συστήματος, του θεμελιωμένου στην ευημερία και στην παγκόσμια διαγραφή χρεών. Αυτή η νέα παγκόσμια ρύθμιση είναι έτοιμη για να την απολαύσουν όλοι, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν τα οδοφράγματα, που έχουν στηθεί από την σκοτεινή συμμορία. Ως εκ τούτου έχουμε θέσει σε ισχύ μια σειρά από εντολές και έχουμε ενημερώσει δεόντως αυτούς τους επίμονους και εκνευριστικούς γέρους και γριές γι’ αυτή την κίνηση. Ο κόσμος σας είναι στη μέση της δημιουργίας νέων πλεγμάτων και νέων πραγματικοτήτων, και οι σημερινοί τρόποι με τους οποίους λειτουργούν οι κοινωνίες σας έρχονται σε αντίθεση με αυτό που η Μητέρα Γη έχει τώρα κατά νου. Η χρήση του πετρελαίου και των πολλών άλλων τύπων ορυκτών καυσίμων, που παρέχουν ενέργεια για την παγκόσμια οικονομία σας, πρόκειται να σταματήσει. Η ανθρωπότητα πρέπει να φέρει σε χρήση αυτές τις ανακαλύψεις, που χρησιμοποιούν τις απεριόριστες φυσικές ενέργειες του υλικού κόσμου. Στην πράξη, ο κόσμος σας βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι, που εκτείνεται όχι μόνο προς την συνείδηση, αλλά και προς την ενέργεια. Δεν μπορείτε πλέον να ζείτε στην επιφάνεια της Γης με τον απερίσκεπτο τρόπο που ζείτε σήμερα. Χρειάζονται νέες απόψεις, βασισμένες σε μια νέα κατανόηση και σε νέες πληροφορίες, προκειμένου να προχωρήσετε στη νέα εποχή, που αποφασίστηκε από τον Ουρανό.

Είναι απλά ζήτημα επιβίωσης, που υπαγορεύεται από τους νόμους της φυσικής δημιουργίας. Εμείς έχουμε διασχίσει τον γαλαξία για να σας προετοιμάσουμε για την πρώτη επαφή, όχι για να γίνουμε μάρτυρες του αφανισμού σας! Οι θείες διαταγές που έχουμε πάρει είναι, να προωθήσουμε αυτή την εντολή ως την ολοκλήρωση, αν δεν είμαστε σε θέση, μετά από ένα επαρκές χρονικό διάστημα, να επιτύχουμε το ελάχιστο των στόχων μας. Πλησιάζουμε αυτό το χωρίς επιστροφή μαγικό σημείο. Πρέπει να δώσουμε στους πολλούς συνεργάτες μας το χρόνο να προβούν σε νομικό πραξικόπημα και να αλλάξουν τις παρούσες κυβερνήσεις σας. Ωστόσο, η ώρα πλησιάζει γρήγορα για εμάς να αναλάβουμε δράση. Υπάρχουν επί του παρόντος πολλές μηνύσεις σε δικαστήρια σε όλο τον κόσμο, που έχουν συνταχθεί για να οδηγήσουν τελικά στη σύλληψη των υπευθύνων για την πρόκληση της γενικής φαυλότητας, η οποία αποτελεί την αιτία για τις αλλεπάλληλες κλιματολογικές και γεωφυσικές καταστροφές (όπως μπορείτε να δείτε). Έχουμε την πρόθεση να επιλύσουμε γρήγορα αυτή την περιβαλλοντική αστάθεια, μόλις οι συνεργάτες μας έρθουν στην εξουσία. Για να το κάνουμε αυτό, σκοπεύουμε να τους «ωθήσουμε» στην εξουσία, έτσι ώστε η πολυπόθητη αλλαγή να μπορέσει να εκδηλωθεί σε όλο τον κόσμο. Ο κόσμος σας φτάνει σε ένα επίπεδο έντασης, που δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Χρειάζεται ένα μέσο που να σας σηκώσει και να σας βάλει σε μια νέα κατεύθυνση!

Η τεχνολογία μας είναι ικανή να επιλύσει όλα τα τρέχοντα ζητήματα αμέσως. Το μόνο ερώτημα είναι, πώς σκοπεύει ο Ουρανός να μας κατευθύνει. Έχουμε λάβει πολλά «πράσινα φώτα» τον τελευταίο καιρό, αλλά στη συνέχεια σταμάτησαν. Δεν είναι επιθυμία μας να εξευμενίσουμε τη σκοτεινή συμμορία με οποιονδήποτε τρόπο. Είναι μάλλον ένα θέμα του πώς βλέπει ο Ουρανός να λύνεται αυτό το σημερινό αδιέξοδο. Εμείς λειτουργούμε ως εξής: Αφήνουμε τον Ουρανό να έχει τον τελευταίο λόγο σε όλα τα θέματα. Δεν κάνουμε ούτε κρίσεις ούτε μία κίνηση που δεν είναι στη γραμμή αυτής της πολιτικής. Υπάρχει μια ορισμένη δέσμη διαδικασιών, που στηρίζεται στο πώς η συλλογική σύμβαση ζωής της ανθρωπότητας θα μεταβληθεί από τον Ουρανό, και αυτό ορίζει ένα θεϊκό χρονοδιάγραμμα, που εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε. Ο Ουρανός χρησιμοποιεί αυτό το χρονοδιάγραμμα σαν πρωταρχική οδηγία, για να καθορίσει το πώς εσείς θα έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο μαζί μας σε παγκόσμια κλίμακα. Οι τελικές στιγμές έχουν προσδιοριστεί και περιμένουμε ότι σύντομα θα λάβετε διάφορες σπουδαίες, ιστορικές ανακοινώσεις. Σας προτείνουμε να δείτε αυτές τις εκπλήξεις υπό αυτό το φως, καθώς μια ολόκληρη παρέλαση θαυμάτων είναι τώρα έτοιμη να κυλήσει μπροστά σας! Ερχόμαστε όλο και πιο κοντά σε μια μαζική πρώτη επαφή μαζί σας!

Ανελθόντες Κύριοι

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε σήμερα με κάποιες σημαντικές ειδήσεις σχετικά με ένα επερχόμενο γεγονός. Οι ιεροί συνεργάτες μας ολοκληρώνουν μια σειρά από έργα, που θα οδηγήσουν στην πτώση της σκοτεινής συμμορίας. Τα έργα αυτά έχουν μέχρι στιγμής δημιουργήσει τα στοιχεία ενός νέου νομισματικού συστήματος, παρήγαγαν τις βάσεις ενός νέου παγκόσμιου οικονομικού συστήματος και έθεσαν τα θεμέλια μιας νέας διεθνούς εποχής πλανητικής ειρήνης και συνεργασίας. Αυτά τα πράγματα είναι μόνο το λεπτό άκρο της σφήνας. Οι πολλές σκοτεινές κυβερνήσεις του κόσμου σας συνειδητοποιούν τώρα, ότι οι ευλογίες του Φωτός δεν είναι απλώς τα τόσα πολλά λόγια, αλλά μια ισχυρή πραγματικότητα. Καθώς περιμένουμε στα πρόθυρα των ανακοινώσεων, που θα μεταμορφώσουν τον κόσμο σας, παρακολουθούμε με ευχαρίστηση τους συνεργάτες μας να διενεργούν την κατάθεση πολλών δικαστικών υποθέσεων και να προετοιμάζουν τα στοιχεία για τις δίκες που πρόκειται να απωθήσουν το σκότος από την εξουσία. Η ώρα για τη μεγάλη νίκη μας πλησιάζει!

Οι Αγκαρθινοί συμβάλλουν σε ό,τι συμβαίνει παρέχοντάς μας τα μέσα για να θέσουμε υπό αμφισβήτηση τη σκοτεινή συμμορία μέσω της νομικής απόρριψης των ισχυρισμών της περί νομιμότητας. Η συμμορία αντλεί τη δύναμή της από ένα σύνολο δομών, των οποίων η νομιμότητα είναι τώρα υπό αμφισβήτηση. Εξίσου σημαντικό είναι το ότι έχουμε δημιουργήσει τις βάσεις για ένα νέο κανόνα, του οποίου η δομή έχει τις ρίζες της στο Φως. Αυτό δίνει στον καθένα από εσάς την προσωπική κυριαρχία σας, την ευημερία και τις βάσεις για την επιστροφή στην πλήρη συνείδηση, που έχουν χορηγηθεί από τον Δημιουργό. Τα έγγραφα αυτά είναι κοντά στο σημείο, όπου θα μπορούν με ασφάλεια να βγουν στο φως, προκειμένου να τεθούν σε εκτενή συζήτηση μαζί σας, όταν οι νέες κυβερνήσεις σας θα είναι στη θέση τους. Αυτή η μέρα πλησιάζει ταχύτατα. Όπως ο καιρός αυτής της πραγματικότητας καταρρέει, έτσι καταρρέει και η εξουσία που το σκότος εδώ και πολύ καιρό ασκούσε επάνω σας.

Η φυσική εξέλιξη αυτού του ηλιακού συστήματος πρόκειται να παραγάγει μια νέα πραγματικότητα, η οποία θα βασίζεται και θα είναι αφιερωμένη στο Φως. Σ’ αυτήν, τα ευλογημένα διατάγματα του Ουρανού θα γίνουν έκδηλα, αλλά η διαμόρφωση αυτού του νέου πεδίου δεν μπορεί να υποστηρίξει το σκότος και τις δημιουργίες του. Σύμφωνα με αυτή την αναβάθμιση, ο Ουρανός έχει διενεργήσει κατά την τελευταία δεκαετία μια σειρά από νέες διευθετήσεις, που προετοιμάζουν το σώμα, το μυαλό και το Πνεύμα σας για την πλήρη συνείδηση. Μέσω αυτού θα γίνετε μια άλλη λαμπρή έκφραση του Ουρανού. Η ευλογημένη πορεία μας σας έχει καθοδηγήσει προς αυτό. Παρά τη μεγάλη αντίσταση από μέρους του σκότους, έχουμε διατηρηθεί σε αυτή την κατάσταση της πλήρους συνείδησης χάρις στα ευλογημένα καθήκοντά μας προς το Φως. Το τραγούδι μας και οι ενοποιημένες ενέργειές μας έχουν καθορίσει αυτήν την διαδρομή και τώρα εσείς την ακολουθείτε προς τη δική σας ανέλιξη. Είμαστε έτοιμοι, μέσα στην πλήρη δόξα του Φωτός, να σας καλωσορίσουμε πίσω στα θαύματα, που εμείς βιώνουμε καθημερινά. Ωσανά στον Κύριο!

Σήμερα αναπτύξαμε το τι συμβαίνει στον πλανήτη σας. Χαιρόμαστε με αυτό που κάνουν οι ιεροί μυστικοί σύμμαχοί μας για να φέρουν μια νέα πραγματικότητα σε ύπαρξη και είμαστε ευγνώμονες για όσα οι σύνδεσμοί μας μας αναφέρουν καθημερινά. Μια νέα πραγματικότητα, με πλήρη αποκάλυψη, είναι έτοιμη να εμφανιστεί στη Γη! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).Planetary Activation Organization
 
Translation: Nikos
Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      Originals and translations of Galactic Messages available at

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar