Followers

Tuesday 9 October 2012

9 Οκτωβρίου 2012



   9 Οκτωβρίου 2012




6 Manik, 15 Tzotz, 9 Eb


Γεια σας! Επιστρέφουμε! Πολλά γεγονότα ετοιμάζονται να συμβούν πολύ σύντομα. Ο κόσμος σας είναι σε ένα σημείο, όπου επίκειται η κατάρρευση της οικονομίας του. Η κατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας σας εξαρτάται από την παράνομη ροή μετρητών από λογαριασμούς που λεηλατήθηκαν από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ κατά το παρελθόν έτος. Οι λογαριασμοί αυτοί κατασχέθηκαν παράνομα, ως μέρος των διαδικασιών παρακολούθησης της ανταλλαγής κεφαλαίων από ένα λογαριασμό σε άλλο. Οι συνεργάτες μας αναδρομολογούν τώρα αυτές τις καθημερινές διεθνείς κινήσεις μεγάλων χρηματικών ποσών. Καθώς αυτές οι πηγές εσόδων αρχίζουν να στερεύουν, η Αμερικανική Εταιρία και τα τσιράκια της ψάχνουν απεγνωσμένα για έναν τρόπο να κρατηθούν στη ζωή. Αυτή η ξαφνική μείωση των «αποθεμάτων πραγματικού χρήματος» έχει προκαλέσει πανικό στις κεντρικές τράπεζες του κόσμου σας. Αυτό συμβαίνει με φόντο μια σειρά από τελεσίγραφα, που πρόσφατα επιδόθηκαν σ’ αυτές τις τράπεζες από τους ιερούς συνεργάτες μας, που αφορούν σε μεγάλα χρέη, τα οποία πρέπει να αποπληρωθούν μόνο σε χρυσό. Αυτές οι συγκεκαλυμμένες ακόμα εξελίξεις αναμένεται να δημιουργήσουν αυτό που μπορεί να ονομαστεί ένα πρώιμο «Halloween»* για την σκοτεινή συμμορία. Εν τω μεταξύ, οι διάφοροι κάτοχοι των γνωστών και των «μαύρων» παρακαταθηκών χρυσού στον κόσμο συνεχίζουν να προσθέτουν στα αποθέματά τους.


Αυτή η τεράστια απώλεια χρυσού και αργύρου επιδεινώνει περαιτέρω τις επικίνδυνες καταστάσεις, που αντιμετωπίζουν τα ψεύτικα νομίσματα του κόσμου. Όπως προαναφέρθηκε, γίνεται τώρα απαιτητή η αποπληρωμή του συνόλου των τεράστιων χρεών της εύθραυστης οικονομίας σας και οι πληρωμές απαιτούνται σε πραγματική αξία αποθέματος χρυσού. Αυτή η συντονισμένη συμπίεση πρόκειται να προκαλέσει μαζική κατάρρευση του συστήματος ψεύτικου χρήματος. Εκείνοι που διενεργούν αυτό το εγχείρημα συνειδητοποιούν πολύ καλά τις συνέπειες ενός τόσο δραστικού ελιγμού. Ωστόσο, αυτό το κολοσσιαίο χρέος και η σπατάλη συμφωνητικών χρέους (IOUs**) με βάση τον χρυσό, που τώρα λήγουν, θα είναι τα δίδυμα οχήματα για την αλλαγή της διακυβέρνησης και την θέσπιση του νέου παγκόσμιου οικονομικού συστήματος. Αυτή η προτεινόμενη, και καλά προετοιμασμένη, λύση στα προβλήματα του κόσμου δεν μπορεί να κρυφτεί κάτω από το χαλί από την σκοτεινή συμμορία. Αυτό το βουνό του χρέους είναι δική τους δημιουργία και δημιουργεί αναπόφευκτα το μέσο για την πτώση τους. Η παγκόσμια δημοσιονομική κατάσταση επιδεινώνεται ραγδαία, καθιστώντας την ψεύτικη αισιοδοξία, τη βασισμένη στα στατιστικά στοιχεία των «μαγειρεμένων βιβλίων» της Δύσης, εντελώς ανόητη. Από τη θετική σκοπιά, αυτή η επιταχυνόμενη διολίσθηση δημιουργεί επίσης την ευκαιρία για το νέο σύστημα να εισαχθεί ξαφνικά από τους ιερούς συμμάχους μας.

Αυτές οι διαφορετικές δυναμικές φθάνουν γρήγορα σε ένα αποτέλεσμα. Δημόσια παρουσιάζεται μια φανταστική βιτρίνα, η οποία υποστηρίζει την ιδέα ότι όλα είναι φυσιολογικά και ότι κάποια μορφή ανάκαμψης είναι δυνατή. Στην πραγματικότητα αυτά είναι αερολογίες και το αντίθετο είναι αληθινό. Εκείνοι από τη μεριά του Φωτός, που κρατούν το χαρτί της αλλαγής το παίζουν τώρα ενεργά και αυτό επιβεβαιώνεται από τους συνδέσμους μας, οι οποίοι εξακολουθούν να αναφέρουν, ότι η κατάρρευση είναι κοντά. Εκείνοι που εργάζονται για το σχέδιο της αντικατάστασης των σκοτεινών κυβερνήσεων με νέες, είναι πλήρως πεπεισμένοι, ότι η ανακοίνωσή τους γι’ αυτή την αλλαγή είναι στο χέρι τους. Σύμφωνα με αυτό, έχουμε θέσει σε εγρήγορση τις επί του πλανήτη ειδικές ομάδες μας, οι οποίες έχουν συνδυάσει τη δραστηριότητά τους με εκείνη των Αγκαρθινών εξαδέλφων μας, ώστε να είναι έτοιμες να συμβουλέψουν τις κοινότητες, εντός των οποίων διαβιούν, να μη πανικοβληθούν, αλλά μάλλον να δουν τη χαρά εκείνου που αρχίζει να συμβαίνει. Ο κόσμος σας πρόκειται να αλλάξει από μια σφαίρα απατεωνιάς και σύγκρουσης σε μια άλλη, στην οποία η διακυβέρνηση παίρνει πράγματι υπ’ όψη της τον λαό και στη συνέχεια ενεργεί ανάλογα. Το νέο οικονομικό σύστημα έχει σχεδιαστεί για να φέρει υποστήριξη και οικουμενική ευημερία σε όλους. Παρ' όλα αυτά, αυτό θα είναι μόνο ένα πρελούδιο για τις θαυμαστές μεταμορφώσεις που έχουν προγραμματιστεί, συμπεριλαμβανομένης μιας επίσημης αποκάλυψης της παρουσίας μας.

Είμαστε σίγουροι, ότι τα γεγονότα του επόμενου διαστήματος θα απαλλάξουν επιτέλους τον κόσμο σας από την αρπάγη της σκοτεινής συμμορίας. Οι συνθήκες κλειδώνουν σε μια θέση, όπου μπορούν να κάνουν αυτή την αλλαγή αναπόφευκτη. Η πρόθεσή μας είναι να εξασφαλίσουμε, ότι αυτή η αλλαγή θα συμβεί όσο πιο εύκολα και ομαλά είναι δυνατόν. Έχουμε χρησιμοποιήσει την ικανότητά μας και την τεχνολογία μας για να αποτρέψουμε προσπάθειες να απειληθεί αυτό το αποτέλεσμα. Το σκότος αντιλαμβάνεται τι κάνουμε και ξέρει ότι είναι ανίκανο να μεταβάλει το τελικό αποτέλεσμα. Γι’ αυτό δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πλήρως γιατί παρατείνουν αυτό το αγχωτικό παιχνίδι της μικροπολιτικής. Οι σύνδεσμοί μας, σε κάθε επίπεδο των οργανώσεων του σκότους, αναφέρονται στο μέγεθος του φόβου και του πανικού, που περιβάλλει τους υπεύθυνους αυτής της πραγματικότητας. Έχουμε παρακολουθήσει αυτούς τους σκοτεινούς να σχεδιάζουν και να μηχανορραφούν χωρίς αποτέλεσμα. Και όμως συνεχίζουν. Ο φόβος τους προέρχεται αναμφισβήτητα από τη μακρά, δύσκολη ιστορία, που μοιράζονται με τους Ανουννάκι και, βασιζόμενοι στην εμπειρία τους μαζί τους, ανησυχούν για το τι περιλαμβάνει πραγματικά η προτεινόμενη τιμωρία για τα εγκλήματά τους. Αυτή την υπερβολική ανησυχία προσπαθούμε σήμερα να διαλύσουμε.

Ανελθόντες Κύριοι

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε φέρνοντας νέα. Επί του παρόντος, ο κόσμος σας είναι στο έλεος μιας κλιμακούμενης μάχης μεταξύ του Φωτός και της σκοτεινής συμμορίας. Οι μυστικές ιερές κοινότητες και εκείνες οι ομάδες και τα άτομα, που ειλικρινά επιθυμούν να μετακινήσουν τον κόσμο μακριά από το σκότος, έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και έχουν θεσπίσει μια σειρά νομικών ενταλμάτων, που αφορούν στην κατάργηση αυτής της πραγματικότητας. Τα πρώτα τους βήματα ήσαν να πείσουν μια σειρά από ιερούς γέροντες από τις αρχαίες γενεαλογικές γραμμές της Ανατολής και της Δύσης να γνωμοδοτήσουν υπέρ τους. Αυτές οι εντολές θέτουν ένα νομικό προηγούμενο για την ανατροπή του σκότους. Το σημερινό παγκόσμιο νομικό σας σύστημα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό τόσο στο ρωμαϊκό δίκαιο, όσο και στα αρχαία φυλετικά έθιμα και αυτά αποτελούν το θεμέλιο του σημερινού παγκόσμιου συστήματος γραπτής νομοθεσίας. Αυτό σημαίνει, ότι εκείνοι που είναι προσηλωμένοι στον πυρήνα της νομιμότητας του αρχαίου γραπτού δικαίου, υποστηρίζουν αυτήν την αλλαγή της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Αυτή η συναρπαστική εξέλιξη, σε συνδυασμό με την επικείμενη κατάρρευση του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος, έχει επισημάνει στη συμμορία, ότι η παρατεταμένη βασιλεία της πλησιάζει πράγματι στο τέλος της. Το σκότος έχει χρησιμοποιήσει επί μακρόν αυτά τα μέσα, που μόλις αναφέραμε, για τη νομιμοποίηση της παπικής επικύρωσης της σκοτεινής εξουσίας του. Στην πράξη, το θεσμικό οικοδόμημα, που παρέχει νομιμοποίηση στην πρόσκαιρη εξουσία του Πάπα, καταργείται. Πράγματι, όλες οι πρόσκαιρες εξαγγελίες, που αποτελούν τη βάση για τη νομιμότητα ενός εθνικού κράτους, είναι πλέον σε κίνδυνο. Αυτός ο φαινομενικά απλός ελιγμός είναι ένα σημάδι για το σκότος, ότι ο χρόνος για την απομάκρυνσή του από τα πολλά κέντρα εξουσίας του έχει φτάσει. Το σκότος έχει προσπαθήσει μέχρι στιγμής να το αγνοήσει, αλλά το γεγονός αυτής της απειλής δεν έχει διαφύγει της προσοχής του. Επιτιθέμεθα τώρα την συμμορία σε διάφορα μέτωπα: το οικονομικό, το δημοσιονομικό, το νομικό. Και είμαστε σίγουροι, ότι η στρατηγική μας θα φέρει σύντομα ένα τέλος στον κανόνα του τρόμου, που έχει υπάρξει στον κόσμο σας για χιλιετίες.

Βλέπετε τώρα πολλές αγωγές να εκτελούνται σε ολόκληρο τον πλανήτη σας, ως αποτέλεσμα, εν μέρει, όσων έχουμε κάνει. Το φανταστικό ποσό του χρέους έχει αποβεί ο δήμιος του σκότους. Στην πραγματικότητα, αυτό το χρέος μπορεί να αφαιρεθεί νόμιμα όταν αναλάβει η νέα διακυβέρνηση. Το σκότος χρησιμοποιεί το χρέος για να εκβιάζει τα έθνη του κόσμου σας και να απαιτεί όλο και πιο αυστηρά μέτρα λιτότητας, που έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν μια ολοένα και πιο ανυπόφορη και παγιωμένη κατάσταση τυραννίας. Τα ιερά διατάγματα του Αιώνα έχουν δηλώσει ξανά και ξανά, ότι είναι ώρα για δράση και καιρός να εκδηλωθεί ένα νέο βασίλειο του Φωτός. Αυτό που κάνουμε είναι να φέρουμε σε υπόσταση ό,τι ο Ουρανός μας έχει διατάξει να κάνουμε. Οι συνεργάτες μας έχουν συγκεντρώσει γύρω τους μια ομάδα εμπνευσμένων ατόμων, που κάνουν κομμάτια το σκότος και τις ανίερες δομές του, και προετοιμάζουν εμάς να προχωρήσουμε προς την πλήρη συνείδηση και μια νέα πραγματικότητα για όλους.

Σήμερα, συνεχίσαμε να σας ενημερώνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, μέσα στο πλαίσιο των περιορισμών που μας έχουν δοθεί, σχετικά με τα συμβαίνοντα στον κόσμο σας. Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία έχει έρθει για να μετακινήσει τον μεταβατικό κόσμο σας προς τα εμπρός με τη βοήθειά μας. Αναλογιστείτε την απεραντοσύνη αυτών που έρχονται και υποστηρίξτε εκείνους που φέρνουν αυτή την καινούργια μέρα για τη Γαία και για την ανθρωπότητα της επιφάνειας! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»). 




*Για όσους δεν γνωρίζουν, ο ετήσιος εορτασμός του Χάλογουιν τελείται στις 31 Οκτωβρίου (http://en.wikipedia.org/wiki/Halloween και http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%BF%CF%85%CF%8A%CE%BD

**Ένα IOU (συντομογραφία από τη φράση "I owe you" – «σου χρωστάω») είναι συνήθως ένα ανεπίσημο έγγραφο αναγνώρισης χρέους . Ένα IOU διαφέρει από ένα χρεόγραφο στο ότι ένα IOU δεν είναι διαπραγματεύσιμο και δεν διευκρινίζει τους όρους αποπληρωμής, όπως τον χρόνο της αποπληρωμής. Τα IOU προσδιορίζουν συνήθως τον οφειλέτη, το οφειλόμενο ποσό και, μερικές φορές, τον πιστωτή. Ένα IOU μπορεί να φέρει σήμανση ή διακριτικά σήματα ή σχέδια για την εξασφάλιση της γνησιότητας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί ένα IOU να είναι εξαγοράσιμο για ένα συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία μάλλον, παρά για ένα χρηματικό ποσόν. http://en.wikipedia.org/wiki/IOU



Planetary Activation Organization 
Translation: Nikos




Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      



Originals and translations of Galactic Messages available at

















First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar