Followers

Tuesday 25 September 2012

25 Σεπτεμβρίου 2012



   25 Σεπτεμβρίου 2012




5 Ben, 1 Tzotz, 9 Eb


Γεια σας! Επιστρέφουμε με περισσότερα για να συζητήσουμε μαζί σας. Επί του παρόντος, τα εν εξελίξει προγράμματα αναβάθμισης των σωμάτων σας βρίσκονται σε προσωρινή αναστολή, ύστερα από θείο διάταγμα, ενώ μια σειρά από σημεία κατάρρευσης του χρόνου μπαίνουν σε ισχύ κατά την προσέγγιση του τέλους του Γρηγοριανού έτους σας. Αυτά τα σημεία κατάρρευσης του χρόνου αντιπροσωπεύουν την συγκυρία, κατά την οποία εναλλακτικά χρονοδιαγράμματα ενσωματώνονται στη σημερινή ανελισσόμενη πραγματικότητά σας, γιατί αυτή είναι η μόνη πραγματικότητα, που θα προχωρήσει στο 2013. Αυτή η διεργασία κατάρρευσης μπορεί να προκαλέσει διακυμάνσεις στο γήινο πεδίο, προκαλώντας ανισορροπίες στα φυσικά σας σώματα. Επιπλέον, αυτή η διεργασία υποβιβάζει τα εναλλακτικά σενάρια, που η σκοτεινή συμμορία έχει στη διάθεσή της για να προσπαθήσει να παρακάμψει το θεϊκό σχέδιο. Οι καταρρεύσεις αυτές υλοποιούνται από τους γαλαξιακούς Κυρίους Του Χρόνου, προκειμένου να προετοιμαστεί το βασίλειό σας να εισέλθει εν χάριτι στη μοναδική αυτή νέα πραγματικότητα. Οι καταρρεύσεις αυτές μπορεί να δημιουργήσουν διάφορες σωματικές παρενέργειες σε πολλούς από εσάς, οι οποίες θα περιλαμβάνουν πονοκεφάλους, πόνους στον αυχένα και τη σπονδυλική στήλη, και διάφορους πόνους στους μυς των σκελών και των βραχιόνων. Αυτές οι ενοχλήσεις θα είναι μόνο προσωρινές, αλλά ο Ουρανός επιθυμεί να επιβραδύνουμε το έργο μας στα σώματά σας, για να αντισταθμιστούν οι επιπλέον σωματικές φορτίσεις, που θα προκληθούν σ’ εσάς κατά την περίοδο αυτής της χρονικής κατάρρευσης.


Νέες λειτουργικές κοινωνικές δομές γι’ αυτήν την πραγματικότητα αρχίζουν να εκδηλώνονται, αλλά δεν είναι ακόμη εμφανείς στους ανενημέρωτους. Οι πιο ευαίσθητοι ανάμεσά σας αισθάνονται ότι «κάτι υπάρχει στον αέρα» και αυτό το κάτι είναι η δημιουργία των νέων πλεγμάτων στις διάφορες τοπικές σας διαστάσεις του χρόνου, που θα προηγηθούν της από καιρό υπεσχημένης νέας πραγματικότητάς σας. Το καθήκον μας είναι να διαφυλάξουμε αυτές τις νέες δομές και να βοηθήσουμε στην επίσημη εκδήλωσή τους στα πλέγματα της τοπικής πραγματικότητάς σας. Σ’ αυτή την επιχείρηση έχει δοθεί η ύψιστη προτεραιότητα. Έχουμε παρακολουθήσει τη σκοτεινή συμμορία να προσπαθεί να εξαλείψει αυτές τις αλλαγές με τη χρήση ειδικών, απόκρυφων όπλων, που της δόθηκαν πριν από δεκαετίες. Εμείς εξουδετερώσαμε αυτές τις συσκευές και, με τη βοήθεια των αντιμέτρων μας, καταστήσαμε ανίσχυρους τους διάφορους εξοπλισμούς νοητικού ελέγχου και ψυχικής διατάραξης. Οι σκοτεινοί είναι τώρα σε μια κατάσταση ακόμη υψηλότερου πανικού, καθώς μπορούν να δουν, ότι ετοιμάζονται ειδικά μέτρα για τον περαιτέρω περιορισμό τους. Αυτό θα ξεκινήσει σύντομα. Ο πρωταρχικός μας στόχος εξακολουθεί να είναι το να εξασφαλιστεί, ότι αυτή η πραγματικότητα θα έχει τα νέα της πλέγματα πριν από τα τέλη Δεκεμβρίου του τρέχοντος Γρηγοριανού έτους, καθώς αυτά θα επιτρέψουν στις αντίστοιχες λειτουργικές κοινωνικές δομές να εξελιχθούν ομαλά.

Η ημερομηνία αυτή στα τέλη Δεκεμβρίου σηματοδοτεί τη στιγμή, κατά την οποία ο κόσμος σας θα περάσει μέσα από ένα ειδικό σημείο στο ταξίδι του μέσα σ’ αυτόν τον γαλαξία. Ο ήλιος σας, όπως και όλα τ’ αστέρια σ’ αυτόν τον γαλαξία, περιφέρεται γύρω από τον γαλαξιακό πυρήνα και διέρχεται από διάφορα σημεία κατά μήκος της διαδρομής του. Αυτά τα σημεία μπορούν να υπολογιστούν από έναν τύπο, που έδωσαν στους αρχαίους Ολμέκους, πάνω από έξι χιλιάδες χρόνια πριν, επισκέπτες από τις Πλειάδες. Οι Πλειάδιοι επιστήμονες κληροδότησαν στους Ολμέκους Χρονομέτρες ένα μέσο για να ξεκινήσουν μια μέτρηση, η οποία οδηγεί σε μια μεγάλη αλλαγή σ’ αυτή την πραγματικότητα. Αυτή η ιερή γνώση πέρασε σε άλλους Χρονομέτρες και έγινε το πιο ιερό μέρος των καθημερινών τελετουργιών των Μάγιας. Προς τιμήν τους, έχουμε χρησιμοποιήσει αυτή τη μέτρηση για να εκφράσουμε την ημερομηνία για κάθε ένα από τα μηνύματά μας προς εσάς*. Η χρονική στιγμή που επελέγη για την έναρξη αυτής της αλλαγής πρόκειται να σας δοθεί σύντομα. Οι Ανδρομέδιοι και Πλειάδιοι επιστήμονες, οι οποίοι είναι τα θαυμαστά πρότυπα εκείνων που έφεραν αυτή τη γνώση στη Γη, αισθάνονται μεγάλη τιμή, που αυτή η ιερή ημερομηνία πρόκειται σύντομα να αποκαλυφθεί σε σας.

Το Γρηγοριανό έτος θα τελειώσει ακριβώς μετά από την εκδήλωση αυτού του χρονολογικού και πνευματικού φαινομένου. Για μετά από ένα πολύ μικρό διάστημα, έχουμε προγραμματίσει μια σειρά γεγονότων, που θα εισαγάγουν μια εντελώς νέα φυσική πραγματικότητα για εσάς, εντός της οποίας σκοπεύουμε να προβούμε στην πλήρη αποκάλυψη, καθώς και να προχωρήσουμε γρήγορα με τις αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος σας. Η σκοτεινή συμμορία γνωρίζει, ότι η κυριαρχία της πάνω στον κόσμο σας φθίνει και, πράγματι, η κατάρρευση των παλαιών πλεγμάτων της πραγματικότητάς σας είναι σε πλήρη εξέλιξη. Τα πλέγματα αντικατάστασης είναι στη θέση τους και περιμένουν την εξ Ουρανού εκδήλωσή τους. Εν τω μεταξύ, ο στόλος μας προετοιμάζει με παρόμοιο τρόπο τα πλέγματα όλων των άλλων πλανητών στο ηλιακό σύστημά σας γι’ αυτή τη μεγάλη αλλαγή. Αυτός ο καιρός είναι πάρα πολύ κοντά. Περιμένουμε το σκότος να συνεχίσει τα καμώματά του, έως ότου τελικά εκδιωχθεί από την εξουσία. Αυτό, επίσης, είναι κοντά και οι σύνδεσμοί μας βρίσκονται σε συνεργασία με τους συμμάχους μας για να οριστικοποιήσουν τις ημερομηνίες γι’ αυτό. Θα μιλήσουμε περισσότερο περί αυτού σε μελλοντικά μηνύματα.
Ανελθόντες Κύριοι

Ευλογίες! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε σήμερα με περισσότερα, σχετικά με το τι συμβαίνει. Προς το παρόν, η πραγματικότητά σας συνεχίζει να κλυδωνίζεται. Τα κομβικά σημεία του πλέγματος που διατηρούν άρρηκτη τη δομική συνοχή της πραγματικότητάς σας έχουν αρχίσει να αναπτύσσουν ένα νέο πλέγμα, και μαθαίνουμε, ότι αυτό είναι δυνατόν να τεθεί σε λειτουργία σε παγκόσμιο επίπεδο ανά πάσα στιγμή. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους σκοτεινούς να δουν, ότι οι μυστικές τεχνολογίες τους δεν μπορούν πλέον να ανακόψουν το κύμα της αλλαγής. Το Άγιο Πνεύμα έχει αγγίξει κάθε μέρος αυτής της ιερής σφαίρας, προκαλώντας μια σειρά από γεγονότα, που θα διευκολύνουν το πέρασμά μας σε μια νέα πραγματικότητα. Ο χρόνος, όπως εσείς τον βιώνετε, είναι συνεχώς μεταβαλλόμενος, προκαλώντας θαυμαστά αποτελέσματα στον Ήλιο και σε όλους τους θυγατρικούς κόσμους του, και η Γαία δεν αποτελεί εξαίρεση. Έχετε όλοι παρατηρήσει τα παράδοξα καιρικά φαινόμενα, που προκαλούνται από εκτοπιζόμενα αέρια ρεύματα, με τεράστιες καταιγίδες και πλημμύρες και ασυνήθιστους ανέμους και καιρικά φαινόμενα σε όλον τον κόσμο. Αυτά όλα προαναγγέλλουν μια νέα εποχή για το πεδίο σας – μια στιγμή, στην οποία το σκότος τελικά εξουδετερώνεται από το Φως!

Όλοι οι συνεργάτες μας εργάζονται προς την θεϊκή στιγμή, που έχει καθοριστεί από τα διατάγματα του Ουρανού. Παρακολουθούμε τη σκοτεινή συμμορία, που προσπαθεί απεγνωσμένα να αδράξει την ευκαιρία, δημιουργώντας μια κατάσταση παγκόσμιου χάους, προκειμένου να ανακόψει με κάποιο τρόπο τη θεία παλίρροια του Ουρανού. Κατανοούμε το βάθος της απελπισίας, που έχει κυριεύσει τη νοοτροπία των μελών της συμμορίας, καθώς τους βλέπουμε να τρέχουν εδώ κι εκεί, σαν τα ποντίκια σε πλοίο που βυθίζεται, αναζητώντας τρόπους να τρυπώσουν σε μια σωσίβια λέμβο οποιουδήποτε είδους, όμως όλα είναι μάταια. Ήρθε η ώρα για να ακούσουν τα όργανα και να αφεθούν στον ρυθμό της θείας δίκης. Έχει έρθει η στιγμή για τον καθένα από αυτούς να εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια και να αποδεχθεί, ότι είναι μέρος μιας τεράστιας συνειδησιακής μετατόπισης, που κατακλύζει με την αίσθηση της ανακούφισης κάθε γωνιά και σχισμή αυτού του πολύτιμου πλανήτη.

Παρακολουθούμε με χαρά, καθώς τα διάφορα στοιχεία αυτού του πολύπλοκου εγχειρήματος κάνουν την εμφάνισή τους και εγκαθίστανται στη θέση τους, σαν να καθοδηγούνται από ένα αόρατο χέρι. Αυτή είναι μια διευθέτηση, για την οποία ο Ουρανός έχει δαπανήσει πολλές χιλιετίες, ώσπου να τη φέρει ως εσάς. Το σκότος δεν υποψιαζόταν, ότι υπήρχε στα σκαριά ένα τόσο τεράστιο έργο. Κάθε δεκαετία μετακινούσαμε προς τα εμπρός τη διαδικασία, χρησιμοποιώντας τις προθέσεις μας και τις ιερές τελετουργίες μας. Ο Ουρανός, με τη σειρά του, αναγνωρίζει τις δράσεις μας, λούζοντας με συνεχώς αυξανόμενες ευλογίες αυτό το έργο, εντείνοντας τη δόξα, που είναι ο πραγματικά θεϊκός κόσμος μας. Σας ζητάμε να δείχνετε αναγνώριση προς τον Ουρανό με τις δικές σας ειδικές ευλογίες, κάθε φορά που διαλογίζεστε, προσεύχεστε, ή τελείτε ιερή τελετουργία προς τη δόξα του Φωτός της αιώνιας Δημιουργίας. Εμείς χαιρόμαστε για ό,τι συμβαίνει σε όλον αυτόν τον κόσμο και ευχαριστούμε το έλεος και τη θεία χάρη του Ουρανού και του Δημιουργού!

Σήμερα, συνεχίσαμε τα μηνύματά μας προς εσάς. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας και για τις θαυμαστές προσευχές και διαλογισμούς σας, που μας κινούν γρήγορα προς τα εμπρός, σε μια νέα πραγματικότητα. Η θεϊκή στιγμή που όλοι περιμέναμε, έχει φτάσει! Σύντομα θα γίνουμε μάρτυρες γεγονότων, που θα αλλάξουν τον κόσμο σας θετικά και για πάντα! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

*Στα πρωτότυπα κείμενα των μηνυμάτων του Σέλνταν Νάιντλ η ένδειξη της ημερομηνίας έκδοσης καθενός απ’ αυτά είναι διατυπωμένη με έναν «εξωγήινο» τρόπο, αποτελούμενη από τρία διαφορετικά στοιχεία. Π.χ. η ημερομηνία του παρόντος μηνύματος είναι «5 Ben, 1 Tzotz, 9 Eb».


Planetary Activation Organization 
Translation: Nikos




Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      



Originals and translations of Galactic Messages available at

















First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar