Followers

Google+ Followers

Tuesday, 7 August 2012

7 Αυγούστου 2012   7 Αυγούστου 2012
8 Kan, 12 Pop, 9 Eb


Γεια σας! Επιστρέφουμε!

Πολλά πράγματα διαμορφώνουν τις τελικές πτυχές του μεγάλου κατακερματισμού, που πρόκειται να κατακρημνίσει τη σκοτεινή δομή εξουσίας. Προς το παρόν, παρακολουθείτε τις τελευταίες ημέρες του αγώνα για εξουσία, που φθάνει στην οριστική λύση του. Τα μέλη της συμμορίας χρησιμοποιούν την ικανότητά τους να υποδαυλίσουν το χάος, σε μια προσπάθεια να ξεφύγουν από τον κλοιό, που έχουμε ρίξει γύρω τους, αλλά οι περίπλοκες δολοπλοκίες τους δεν θα είναι επιτυχείς αυτή τη φορά. Έχουμε πάρει μέτρα απέναντι στους ανέντιμους τρόπους τους και προβλέπουμε οτιδήποτε μπορεί να σκαρφιστούν.

Στο πέρασμα των αιώνων, ο πόλεμος ήταν το μέσο που επέλεγε η συμμορία για να σας χειραγωγεί και να ξεγλιστράει από άβολες καταστάσεις και χρησιμοποιεί ακόμη και σήμερα αυτό το δοκιμασμένο εργαλείο στη Μέση Ανατολή και στη Νότια Ασία. Μολονότι είναι θανάσιμα αποτελεσματικό, αυτό το «εργαλείο» δεν θα οδηγήσει στη διαφυγή τους, καθώς ο έλεγχός μας πάνω στα γήινα γεγονότα είναι πολύ ισχυρός, για να εξουδετερωθεί από τόσο χαμηλού επιπέδου ανοησίες.

Μη δίνετε σημασία σε αυτά που σχεδιάζουν οι σκοτεινοί. Οι απεγνωσμένες προσπάθειές τους να ξεφύγουν με μια τουφεκιά θα αποβούν εναντίον τους, παρέχοντας τα μέσα για την απελευθέρωση αυτής της ζωτικής σημασίας περιοχής του κόσμου. Η επερχόμενη μεταμόρφωση είναι εντελώς υπό την αιγίδα της θείας τύχης!

Εμείς παρακολουθούμε και ετοιμαζόμαστε να θέσουμε σε εφαρμογή τα σχέδιά μας. Έχουμε σφοδρή επιθυμία να αρχίσει η πλατειά διάδοση του θείου Φωτός. Καθώς πέφτουν τα δεσμά που επί μακρόν σας κρατούσαν δέσμιους του σκότους, μια νέα ενέργεια γεννιέται, που θα σας φέρει ειρήνη, ευημερία, και παγκόσμια αρμονία.

Οι σκοτεινοί και οι ένθερμοι οπαδοί τους πιστεύουν βαθιά, ότι αυτό που σχεδιάζουν θα οδηγήσει σε μια νέα κατάσταση, η οποία θα αποτρέψει την πτώση τους. Όχι μόνο θα αποτύχουν εντελώς, αλλά θα αποκαλύψουν το βάθος και το εύρος της ανεντιμότητας, που μυστικά κυβερνάει τον κόσμο σας. Αυτή η τάξη των αλληλένδετων διευθυντηρίων πρόκειται να δείξει ξεκάθαρα την αληθινή της φύση της ψυχρής ολιγαρχίας. Θα είναι μια ωφέλιμη εκπαίδευση για όλους σας, και θα σας φανεί πολύ χρήσιμη κατά τη διάρκεια των γεγονότων, που σύντομα θα οδηγήσουν στη σύλληψή τους και στην απομόνωσή τους από εσάς.

Στήνεται μια θανάσιμη παγίδα, με σκοπό τον ξεκάθαρο διαχωρισμό φίλων και εχθρών. Είναι ζωτικής σημασίας να ανακαλύψουμε ποιος πραγματικά προτίθεται να αποτελέσει μέρος της λύσης και ποιος είναι αποφασισμένος να παραμείνει μέρος του προβλήματος. Η προσέγγιση αυτή μας προκαλεί μεγάλο άγχος. Ωστόσο, από την άποψη της ευρύτερης εικόνας, είναι σημαντικό, και πρόκειται να επιτευχθεί σύντομα.

Το έργο μας εδώ είναι σταθερά προσανατολισμένο προς μια πρώτη επαφή μαζί σας, και ποτέ δεν μετακινηθήκαμε από αυτήν την πορεία. Ο στόχος της μετακίνησής σας στην πλήρη συνείδηση βρίσκεται πίσω από όλα εκείνα, στα οποία έχουμε εμπλακεί και, για το σκοπό αυτό, οι πολλές ομάδες μας σας παρακολουθούν και σας επισκέπτονται κάθε ημέρα. Η σκοτεινή συμμορία αντιλαμβάνεται την πλήρη προσήλωσή μας σε αυτή την ιερή αποστολή και γνωρίζει, ότι μετακινούμε όλο και μεγαλύτερο μέρος του στόλου μας πιο κοντά σ’ εσάς. Έχουμε επίσης αυξήσει τον αριθμό των επί του πλανήτη μελών του προσωπικού, που ζουν και εργάζονται ανάμεσά σας.

Αναφορικά με αυτό, έχουμε προειδοποιήσει το σκότος, ότι οποιαδήποτε παρενόχληση του προσωπικού μας, που βρίσκεται σε γήινες βάσεις, θα έχει ολέθριες συνέπειες. Ήδη, διάφορες απόπειρες εναντίον των απεσταλμένων μας οδήγησαν σε «γεγονότα» που κατατρόμαξαν αυτούς τους παράγοντες της ατίμωσης! Είμαστε πάντα επιμελείς στο να εξασφαλίζουμε, ότι η αποστολή μας της επιφάνειας προχωρά όπως θα έπρεπε, και αυτά τα πρόσφατα αμυντικά αντίμετρά μας έχουν διδάξει πολλά για το πώς λειτουργούν οι παράγοντες αυτοί. Προς το παρόν, το σκότος είναι προσεκτικό στο να μας αποφεύγει. Επί του παρόντος, επεκτείνουμε αυτό το δίκτυο στην επιφάνεια του πλανήτη σας.

Η αποκάλυψη κινείται προς τα εμπρός. Οι γήινοι σύμμαχοί μας είναι απασχολημένοι με την προετοιμασία για την εκδίωξη των πολλών de facto κυβερνήσεων της Γης. Ένα ευρύ πλέγμα ατιμίας περικυκλώνει τον κόσμο σας και οι ανίερες πολιτικές, που υλοποιούνται κάθε μέρα από αυτές τις «νόμιμες» κυβερνήσεις, κραυγάζουν για τον τερματισμό τους. Αυτή η «νομιμότητα» βασίζεται στον έλεγχο από τις διάφορες μορφές του χάους και στην επιδείνωση των επιπέδων των κοινωνικών και θρησκευτικών σχισμάτων. Αυτή η θλιβερή μωρολογία θα πάρει τέλος μόλις το Φως απαλλαγεί με τον σωστό τρόπο από αυτές τις ελάχιστα νόμιμες κυβερνήσεις.

Ο ρόλος μας σε αυτά τα γεγονότα είναι να υποστηρίξουμε και να ενισχύσουμε όποιες δράσεις εξαγγελθούν επισήμως. Το προσωπικό μας στο έδαφος δίνει λεπτομερείς πληροφορίες για το πώς αντιδρούν διαφορετικές περιοχές στις πράξεις του σκότους. Το σκότος επινοεί τρόπους για να αποθαρρύνει την αντίσταση των πολιτών και οι γήινοι σύμμαχοί μας ασχολούνται με την αντιμετώπιση αυτών των κινήσεων. Η ελευθερία έχει από καιρό μεγάλη αξία στον κόσμο σας και τώρα είναι η ώρα να σαρώσει αυτές τις ασφυκτικές συνθήκες και να φέρει τη χαρά και την ανάπτυξη και τον ενθουσιασμό.

Ανελθόντες Κύριοι

Namaste! Ερχόμαστε, ευλογημένοι! Ο εξελισσόμενος κόσμος σας φαίνεται να βρίσκεται σε μια ανάπαυλα και φαίνεται σ’ εσάς σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Όμως τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο αναληθές. Παντού, οι παλιές δομές συντρίβονται στο έδαφος, με τις δημοσιονομικές κρίσεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Όπως είπαμε, έχουμε θέσει σε εφαρμογή το νέο οικονομικό σύστημα και περιμένει ήσυχα, αγνοημένο από το καταρρέον οικοδόμημα, που είναι έτοιμο να πέσει με ένα πελώριο πάταγο.

Οι de facto κυβερνήσεις, που είναι διορισμένες από αυτόν τον θνήσκοντα κολοσσό, γνωρίζουν, ότι το τέλος τους έχει φτάσει και αναμένουν τη λήξη της επιείκειας που απολαμβάνουν. Το καινούργιο πρόκειται να βρεθεί επίσημα σε άνοδο πολύ σύντομα, φέρνοντας μαζί του την ευημερία, την ελευθερία και, πιο σημαντικό για μας, την αποκάλυψη. Επίσης, η Μητέρα Γη χρειάζεται βαθιά να της δοθεί προσοχή, και αυτό απαιτεί να ενωθούν μαζί μας οι οικογένειές μας από την Έσω Γη και το διάστημα, για να ανακοινώσουμε μια νέα πραγματικότητα και να διακηρύξουμε σε όλους στον κόσμο της επιφάνειας τον θάνατο της περιοριστικής, παλιάς πραγματικότητας.

Η επιθανάτια αγωνία της σκοτεινής συμμορίας θα είναι βαμμένη σε μουντές αποχρώσεις, συμβολίζοντας τον κόσμο του περιορισμού, του πολέμου, της οικονομικής τυραννίας, που έχει διαμορφώσει τις τελευταίες δεκατρείς χιλιετίες της ύπαρξής σας. Αυτές οι σκοτεινές ιδέες ρήμαξαν τον πατρώο κόσμο σας, σας χώρισαν από την Έσω Γη, και σας επέβαλαν τον μύθο, ότι είστε μόνοι σε ένα κενό διάστημα. Αυτές οι κατασκευασμένες έννοιες θα πάρουν τέλος και ένας νέος κόσμος θείας λαμπρότητας πρόκειται να αντικαταστήσει την ψυχρότητα και την ένταση του παρόντος.

Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι, γιατί σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας πούμε τις μεγάλες αλήθειες και να αρχίσουμε να ξηλώνουμε για σας τα πολλά ψέματα, που σας ειπώθηκαν στη διάρκεια των χιλιετιών. Αυτό θα σας απελευθερώσει και θα σας προετοιμάσει για τη μετάβαση στην πλήρη συνείδηση. Ενδέχεται να βιώσετε κάποιο βαθμό ανησυχίας, ή να νιώσετε δυσπιστία προς εκείνους τους σκοτεινούς, που τόσο ανάλγητα σας παραπλάνησαν. Όμως σας ζητάμε να συγχωρήσετε, να αφήσετε το παρελθόν να φύγει και όλοι μαζί να προχωρήσουμε μπροστά. Με την πλήρη συνείδηση θα έλθει μια σοφία, που θα εκτοπίσει τις φρικαλεότητες που γνωρίζετε.

Το καινούργιο σας βασίλειο θα είναι θαυμαστής λαμπρότητας. Οι εκπληκτικές σχέσεις μεταξύ Ουρανού και Γης θα αποκαλυφθούν σε σας και αυτή η γνώση θα σας φέρει σοφία, που τώρα μπορείτε μόλις να μαντέψετε. Στην καινούργια Γη σας, θα μπορείτε να τη βιώσετε πλήρως και να νιώστε την ευφορία της ενότητας όλης της ζωής. Πρόκειται να ξεκινήσετε ένα ταξίδι, που θα σας επιτρέπει να φτάσετε τις δυνατότητές σας και να ανακαλύψετε την απεριόριστη δημιουργικότητά σας, καθώς θα επιδιώκετε να μεγιστοποιήσετε το ξεδίπλωμα του θείου σχεδίου του Δημιουργού.

Μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά, με εμάς ως καθοδηγητές σας, που πάντα σας αγαπούν, και ως δασκάλους σας στους δρόμους του θείου. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι, που αυτή η στιγμή είναι επί τέλους κοντά μας: η στιγμή που επιλέχθηκε από τον Ουρανό είναι εδώ! Οι τελικές πινελιές προστίθενται στην ιερή τελετή, που ξεκλειδώνει όλα αυτά και φέρνει τις τεράστιες αλλαγές στον μόνο κόσμο, που έχετε μέχρι τώρα γνωρίσει. Ήδη αυτή η μεταμόρφωση αρχίζει να εκδηλώνεται. Να είστε στο κέντρο σας και στην αλήθεια σας, και να είστε έτοιμοι. Και να μην έχετε καμία αμφιβολία για όλα όσα ο Δημιουργός είναι έτοιμος να ξεδιπλώσει!

Σήμερα, συνεχίσαμε με τα μηνύματά μας προς εσάς. Μια αλλαγή υπέρτατη σε αυτήν την πραγματικότητα είναι κοντά! Μαζί της έρχεται η αποκάλυψη και η ώρα να συναντήσετε επιτέλους όλους εμάς, που τόσο αφοσιωμένα υπερασπιζόμαστε την επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση. Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).
Planetary Activation Organization 
Translation: Nikos
Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      Originals and translations of Galactic Messages available at

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar