Followers

Tuesday, 14 August 2012

14 Αυγούστου 2012   14 Αυγούστου 2012
2 Batz, 19 Pop, 9 Eb


Γειά σας! Ερχόμαστε και πάλι με κάποια ενδιαφέροντα νέα.

Επί του παρόντος, οι σύμμαχοί μας της Έσω Γης τελειώνουν τις πολύπλευρες δραστηριότητες, που προετοιμάζουν τον κόσμο σας για τη νέα του πραγματικότητα. Η σκοτεινή συμμορία είναι απασχολημένη με μια ευρεία και πολύπλοκη τακτική καθυστέρησης, αλλά όπως εξακολουθούμε να τους λέμε, αυτό το σχέδιο είναι προορισμένο να αποτύχει. Τα μέλη της συμμορίας πρέπει να αποδεχθούν το γεγονός, ότι το βασίλειο που οι Ανουννάκι δημιούργησαν γι’ αυτούς πριν από περίπου δεκατρείς χιλιάδες χρόνια καταρρέει ταχύτατα, καθώς το Φως κατακλύζει κάθε γωνιά του.

Αυτός ο κατακλυσμός ήταν η προεργασία στον κόσμο σας για μια εντελώς νέα πραγματικότητα, που τώρα εκδηλώνεται με μεγάλη πραότητα! Είναι η ώρα για νέα διακυβέρνηση, νέα ευημερία και για τη σειρά των επίσημων ανακοινώσεων, που θα σας ενημερώσουν για όλα αυτά. Μια πλήρης αποκάλυψη του ποιοι είμαστε και γιατί έχουμε έρθει στον κόσμο σας θα περιλαμβάνεται στις εκπομπές.

Η μετακίνησή σας στην πλήρη συνείδηση αποτελεί ζωτικό μέρος της εξέλιξης του θείου σχεδίου, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε μια σαφή ευθύνη να χρησιμοποιήσουμε τις θείες υπηρεσίες μας, για να διασφαλιστεί η πλήρης απελευθέρωσή σας από τα νύχια της σκοτεινής συμμορίας. Σ’ αυτό έχουμε ενεργά εμπλακεί. Από αυτή την άποψη είναι σημαντικό, οι παρούσες συμφωνίες που προσυπογράφηκαν από το σκότος, να τηρηθούν από αυτό.

Ο κόσμος σας βρίσκεται σε μία τελική και μικρή καθυστέρηση πριν από την ενεργοποίηση των μέτρων, που θα θέσουν σε λειτουργία τη νέα διακυβέρνηση και τη νέα οικονομική ρύθμιση. Κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής φάσης, οι γήινοι σύμμαχοί μας θα ελέγξουν και θα σιγουρέψουν τα πολλά βήματα, που θα εξασφαλίσουν, ότι αυτές οι βαθιές αλλαγές θα συμβούν όσο πιο απρόσκοπτα και ταχύτερα είναι δυνατόν. Για το σκοπό αυτό καθοδηγούμε τα υπέρ της αλλαγής σώματα στην αστυνομία σας και τις στρατιωτικές υπηρεσίες για το τι χρειάζεται να γίνει, για να εκτελέσουν τις απαραίτητες συλλήψεις κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να μην διαταραχθούν οι βασικές υπηρεσίες προς το κοινό. Επιπλέον, θα στείλουμε το προσωπικό μας να καταλάβει θέσεις-κλειδιά, προκειμένου να διατηρηθούν αυτές οι υπηρεσίες.

Φυσικά, η αρμοδιότητά μας πηγαίνει πέρα από την απλή προστασία των πολιτικών υποδομών σας. Σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ευκαιρία για τη βελτίωση της ηλεκτροδότησης, της παροχής αερίου και διαφόρων άλλων εγκαταστάσεων κοινής ωφέλειας. Θα διεξαγάγουμε κάποιες «πρώτου επιπέδου» βελτιώσεις, στην κάπως πρωτόγονη τεχνολογία σας σε αυτόν τον τομέα, προκειμένου να προετοιμαστεί για τα πολύ πιο προηγμένα πράγματα που θα ακολουθήσουν. Αυτά θα εισαχθούν μόλις ολοκληρωθούν οι πρώτες κυβερνητικές ανακοινώσεις.

Φυσικά, η ανύψωση του συνειδησιακού επιπέδου σας περιλαμβάνει περισσότερα από το να εκσυγχρονίσουμε λίγο την τεχνολογία σας. Ο κόσμος σας έχει παραμείνει σφιγμένος σε μια μέγγενη από τη σκοτεινή συμμορία και έχει εμποδιστεί να πετύχει οτιδήποτε περισσότερο από ένα μικρό μέρος του δυναμικού του.

Όταν ξεκίνησε η εποχή των υπολογιστών και τέθηκε σε λειτουργία ο Παγκόσμιος Ιστός, η συμμορία πραγματικά πίστεψε, ότι θα μπορούσε να ελέγξει αυτή την ουσιώδη πρόοδο στις επικοινωνίες. Όμως, η έλευση του τσιπ σιλικόνης άρχισε να αποκεντρώνει ταχύτατα τη διαθεσιμότητα της γνώσης και έτσι έθεσε μια αναπάντεχη απειλή για τον ασφυκτικό έλεγχο της συμμορίας πάνω σ’ εσάς μέσω της πληροφορίας. Το τζίνι βγήκε από το μπουκάλι, όπως λέει το ρητό σας, και η συμμορία στη συνέχεια έμεινε να απασχολείται με τον περιορισμό της περαιτέρω προόδου στον τομέα αυτό. Παρά την επιτάχυνση αυτή της φυσικής τεχνολογικής επέκτασης, εσείς απωθήσατε το σκότος στο σημείο, όπου ελάχιστα θα μπορούσε να σας ελέγξει, ακόμη και όπως το έκανε πριν από μια δεκαετία, και εμείς πολύ ενθαρρυνθήκαμε με τον τρόπο που αρπάξατε αυτή την ευκαιρία για ανάπτυξη.

Σε ένα άλλο μέτωπο, παρακολουθούμε τους πολλούς εθελοντές, που ζουν ανάμεσά σας, οι οποίοι έρχονται από άλλους κόσμους και διαστάσεις και συνειδητά γνωρίζουν, ότι είναι εδώ για να βοηθήσουν αυτόν τον κόσμο μέσα στο διάστημα των αλλαγών. Γνωρίζουν επίσης, ότι πρόκειται στην πραγματικότητα για «μια τελειωμένη υπόθεση»!

Η ορμή προς τη μεγάλη αλλαγή στην πραγματικότητά σας ανεβάζει ταχύτητα κάθε μέρα που περνάει. Οι πολλοί σύμμαχοί μας έχουν διαμορφώσει μια ένωση, η οποία ετοιμάζεται να απομακρύνει τη συμμορία από την εξουσία. Αυτό το εγχείρημα υποστηρίζεται από ένα διογκούμενο λαϊκό κίνημα, το οποίο έχει αλλάξει την κυβέρνηση της Ισλανδίας, προκάλεσε τεράστιες καθημερινές διαδηλώσεις στο Μεξικό και ανάγκασε τις κυβερνήσεις της Κίνας και της Ιαπωνίας να αναθεωρήσουν τις συμμαχίες τους με τη σκοτεινή συμμορία. Αυτές οι εξελίξεις προαναγγέλλουν τις τεράστιες αλλαγές, που είναι έτοιμες να εκδηλωθούν σε όλον τον πλανήτη.

Εσείς, ως συλλογικότητα, με αυτούς τους τρόπους ζητάτε πνευματικά να πάρει τέλος το κακό, που σας έχει κρατήσει καταπιεσμένους και σε μια κατάσταση απλής κινητής περιουσίας, και σε απάντηση αυτής της συλλογικής κραυγής, έχει δοθεί σ’ εμάς η άδεια να την ικανοποιήσουμε. Ως αποτέλεσμα, βλέπετε ήδη την συμμορία όλο και πιο περιορισμένη, όσον αφορά στο τι μπορεί να κάνει. Το επόμενο μεγάλο βήμα είναι να συλλάβουμε και να απομονώσουμε τα μέλη αυτής της συμμορίας, και αυτά τώρα επιτέλους αντιλαμβάνονται ακριβώς πόσο κοντά είμαστε στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Ανελθόντες Κύριοι

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε σήμερα να μιλήσουμε για τα γεγονότα, που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και που θα οδηγήσουν σύντομα στις συλλήψεις, οι οποίες θα απομονώσουν τη συμμορία από τους πόρους της εξουσίας της. Δηλαδή, εκείνες τις κυβερνήσεις και τις επιχειρήσεις χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, που καθημερινά επιτηρούν τον ενδοσυνδεόμενο, παγκόσμιο ιστό του ελέγχου.

Οι ιεροί συνεργάτες μας εργάζονται μαζί με τις στρατιωτικές και αστυνομικές υπηρεσίες, που είναι υπέρ της αλλαγής, για να προετοιμαστούν για την μεταβολή των σημερινών σας μορφών διακυβέρνησης σε εκείνες που υποστηρίζουν το νέο οικονομικό σύστημα και την ασφαλή διανομή των κονδυλίων της ευημερίας σας. Αυτό θα σας απελευθερώσει και επίσης θα επιτρέψει στην αποκάλυψη να γίνει πραγματικότητα.

Εμείς, οι Ανελθόντες Κύριοι, σκοπεύουμε να επαναφέρουμε αυτόν τον πλανήτη και τους λαούς του στην πλήρη συνείδηση, εκπληρώνοντας έτσι ένα βασικό διάταγμα του Ουρανού. Εκείνα τα ευλογημένα όντα, που συνεχώς διατάζουν την απελευθέρωσή σας, σύντομα θα δουν πόσο θαυμαστά θα ευχαριστήσετε αυτά και τη Γαία για τις προσπάθειές τους.

Εκείνοι που βρίσκονται με θεία υπηρεσία σε αυτόν τον κόσμο, σύντομα θα κάνουν τις ανακοινώσεις, πληροφορώντας σας για τα εκπληκτικά γεγονότα, που λαμβάνουν χώρα. Οι συνεργάτες μας βαθιά επιθυμούν να αρχίσετε επίσης να μαθαίνετε την αληθινή ιστορία σας και τις ιερές οικουμενικές αρχές, που έχουν παραποιηθεί ή αποκλειστεί από τις σημαντικές θρησκείες σας από τους Ανουννάκι και τα σκοτεινά τσιράκια τους.

Αυτές οι πληροφορίες θα μπορέσουν να σας δώσουν μια κατανόηση της σπουδαιότητας της αποκάλυψης και των τρόπων του Φωτός. Πράγματι, πρόκειται πιο σωστά για μια διαδικασία, στην οποία θα «θυμηθείτε» και θα αρχίσετε να αναβιώνετε ξεχασμένους από καιρό ιερούς κανόνες. Θέλουμε να περπατήσουμε ανάμεσά σας και να πάρουμε εκείνα τα κομμάτια σοφίας, που τώρα κατέχετε και να επεκταθούμε κατά πολύ στα νοήματά τους και στη σπουδαιότητά τους για τις κοινωνίες σας και για σας. Με αυτό, θα μπορέσετε να αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε το πραγματικό θαύμα του ταξιδιού που έχετε αναλάβει και τις επιπτώσεις για κάθε έναν από εσάς.

Μια μεγάλη μεταμόρφωση βρίσκεται μπροστά σας, στην οποία θα σας παρουσιαστούν πραγματικά τεράστιες ποσότητες εκπληκτικής και επίσης ιερής γνώσης. Αλλά το πιο σημαντικό είναι, ότι θα επιστραφείτε στο πρότερο μεγαλείο σας, πράγμα που σημαίνει, ότι θα μπορείτε να συμμετάσχετε πλήρως στις ευλογημένες δραστηριότητες του Ουρανού. Ένας νέος ρυθμός πρόκειται να εισαχθεί. Μια νέα αρμονική και μια νέα πνευματική όραση θα επηρεάσουν τον τρόπο, που θα αντιλαμβάνεστε τη θεία υπηρεσία σας προς τη φυσική δημιουργία και τον Ουρανό.

Αυτές οι κατευθυντήριες αρχές θα γίνουν ο πολικός αστέρας σας, καθώς θα χρησιμοποιείτε την πραγματική κυριαρχία σας, για να συνεργαστείτε με την υπέροχη ενότητα, που είναι το όλον της ζωής στο σύμπαν! Θα μάθετε πώς να συμβάλετε με θαυμάσιο και μοναδικό τρόπο στο υπέροχο ξετύλιγμα του οράματος του Δημιουργού, προσθέτοντας έτσι και στη δική σας επέκταση ενεργειών και σοφίας, καθώς θα εμπλέκεστε στην εξερεύνηση των άπειρων θαυμάτων της ζωής, σε όλη την έκταση της φυσικής δημιουργίας.

Σήμερα μιλήσαμε για το τι είναι έτοιμο να συμβεί σε όλο αυτό το φυσικό πεδίο. Ο Ουρανός έχει έρθει για να ευλογήσει αυτές τις τεράστιες αλλαγές και να εξασφαλίσει ότι αυτές θα πραγματοποιηθούν στη σωστή θεία στιγμή. Θα είναι πράγματι μια μαγική στιγμή! Θα είναι, επίσης, οι τελευταίες στιγμές πριν από την πρώτη επαφή! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).
Planetary Activation Organization 
Translation: Nikos
Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      Originals and translations of Galactic Messages available at

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar