Followers

Tuesday, 21 August 2012

21 Αυγούστου 20112   21 Αυγούστου 20112
9 Etznab, 6 Uo, 9 Eb


Γεια σας! Ερχόμαστε να σας δώσουμε άλλη μια έκθεση σχετικά με αυτά που διαδραματίζονται στον κόσμο σας.

Στην Ασία και στην Ευρώπη συνεχίζεται μια γενική εξέγερση εναντίον του δολαρίου και του βασισμένου στο χρέος ψεύτικου συστήματός του. Στην πραγματικότητα, τα νέα νομίσματα με αντίκρισμα σε χρυσό αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Περαιτέρω, η επιτακτική ανάγκη για κατάργηση του χρέους γίνεται φανερή από αυτά που συμβαίνουν στην Ισλανδία, όπου η επανάσταση του λαού απεικονίζει ακριβώς το πόσο εύκολο είναι να εξουδετερωθεί το χάος, που είναι η ατζέντα του σκότους. Το γιγαντιαίο παγκόσμιο χρέος και τα κοινωνικά προβλήματα που προκύπτουν από αυτό πρέπει να επιλυθούν γρήγορα.

Πράγματι, η αναστάτωση που τώρα εξαπλώνεται στην Ελλάδα και το μεγαλύτερο μέρος της νότιας Ευρώπης αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού του θεμελιώδους ζητήματος. Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο το νέο σύστημα στηρίζεται σε δύο κεντρικούς παράγοντες: στην καθολική κατάργηση του χρέους και στην επιστροφή σε ένα νομισματικό σύστημα με αντίκρισμα σε πολύτιμα μέταλλα. Εκείνο που εμποδίζει την ταχεία εφαρμογή του είναι η φθίνουσα, αν και ισχυρή ακόμη, παρουσία του σκοτεινού ελέγχου.

Για να αποτρέψουν μια παγκόσμια οικονομική κατάρρευση, οι ιερές μυστικές κοινότητες της Γης ετοιμάζουν έναν τρόπο για να απομονώσουν την τελευταία σκοτεινή συμμορία. Εμείς αποτελούμε μέρος αυτής της πολύπλοκης επιχείρησης και σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία μας για να βοηθήσουμε στην απομάκρυνσή της. Αυτή η διαδικασία αλλαγής είναι συνδεδεμένη με τη συνεχιζόμενη αλλαγή στη συνείδηση. Όπως γνωρίζετε, η αποστολή μας είναι αναπόσπαστο μέρος μιας θείας δέσμευσης για την επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση και, ως εκ τούτου, η ατζέντα του σκότους δεν μπορεί να κρατήσει περισσότερο. Περιμένουμε τις τελικές συμφωνίες, οι οποίες θα μας επιτρέψουν να τερματίσουμε νόμιμα το σύμπλεγμα της εξουσίας του σκότους.

Μια πτυχή αυτού του συμπλέγματος, η οποία αποτελεί κλειδί για το σπάσιμο αυτής της εξουσίας πάνω σ’ εσάς, είναι ένα μοντέλο πολιτιστικών και κοινωνικών πεποιθήσεων που σας επέβαλαν και οι οποίες σας κρατούν αναμφισβήτητα δεμένους σ’ αυτούς. Αυτά τα νοητικά «κάγκελα» θα αποκαλύψουν τι πραγματικά είναι με την επόμενη σειρά των δράσεών μας. Είναι ενοχλητικό για μας το γεγονός, ότι τόσοι πολλοί έχουν ενδώσει σ’ αυτό το νοσηρό υφαντό από ψέματα! Είστε ιερές ψυχές, που έχουν υποβιβαστεί σε ένα βαθμό αφροσύνης, που μπορεί να δεχθεί ορισμένες πραγματικά απατηλές ιδέες για τον Ουρανό και για την απαρχή σας σ’ αυτόν τον κόσμο.

Αυτά τα ψεύδη επιδεινώνονται και καθημερινά ισχυροποιούνται από μια δομή εξουσίας, που επανδρώθηκε από άτομα, τα οποία έχουν επιλεγεί προσεκτικά από τους πρώην κυρίους σας, τους Ανουννάκι. Αυτή η ομάδα των εκτός κόσμου δημιούργησε το σύστημα, που εξακολουθεί να δίνει στα επιλεγμένα γήινα τσιράκια τους τον έλεγχο πάνω σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Το σύστημα αυτό πρόκειται τώρα να διαλυθεί εντελώς από εμάς.

Αυτά τα μέλη της σκοτεινής συμμορίας πιστεύουν, ότι δεν θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε αυτές τις αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο. Είμαστε έτοιμοι να αποδείξουμε ότι κάνουν λάθος.

Έχουμε δαπανήσει την τελευταία δεκαετία, επιτρέποντας σε διάφορες ομάδες «συμμάχων» να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητες και τους πόρους τους για να εκδιώξουν αυτή την τεράστια σκοτεινή συνωμοσία από την εξουσία. Όλοι έχουν ουσιαστικά αποτύχει σε αυτή την προσπάθεια, παρά το γεγονός, ότι οι σύνδεσμοί μας τους έδειχναν προς τη σωστή κατεύθυνση. Ο λόγος γι’ αυτές τις αποτυχίες ήσαν οι υποκείμενες ψευδείς παραδοχές, που αποτελούν τη συλλογική σας κοσμοθέαση. Για να γίνει η δουλειά, πρόκειται να εφαρμόσουμε διαφορετικά μέσα και τεχνολογίες.

Βοηθάμε επίσης να σχηματιστούν ομάδες κυβερνητικών υπαλλήλων, εξ ολοκλήρου αφιερωμένες, όπως εμείς, στις αρχές της ανατέλλουσας νέας εποχής. Αυτές οι ομάδες υπάρχουν σε ολόκληρη την έκταση του κόσμου σας και πρόκειται να τις βοηθήσουμε να φέρουν το χάος που επικρατεί σε μια νέα ουράνια τάξη.

Αυτή η τακτοποιημένη, υποστηρικτική νέα πραγματικότητα θα μπορεί να γίνει η γέφυρα, που θα σας οδηγήσει στο κατώφλι της πλήρους συνείδησης. Η νέα διακυβέρνησή της θα μπορεί να μας υποδεχτεί και να μας βοηθήσει να σας μετακινήσουμε στις κρυστάλλινες πόλεις στην Έσω Γη, όπου θα μπορείτε να ολοκληρώσετε την ιερή μεταμόρφωσή σας.

Αυτή η μεταμόρφωση είναι ο λόγος που είμαστε εδώ. Το θεϊκό σχέδιο ορίζει ξεκάθαρα, ότι σύντομα θα επιστρέψετε στην πλήρη συνείδηση. Τα τρέχοντα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά συστήματά σας θα απορριφθούν αμέσως μόλις καταστεί δυνατόν να αναδιατάξετε τη θεμελιώδη φύση της παγκόσμιας κοινωνίας σας. Σ’ αυτήν, θα εισέλθετε στην παγκόσμια ευημερία, στην καθολική κυριαρχία και σε μια πλήρη γνώση του ποιοι εσείς και η Γαία είστε πραγματικά.

Η γνώση αυτή θα σας συστήσει στους Ανελθόντες Κυρίους σας και στα ξαδέρφια σας της Έσω Γης, και επίσης θα αρχίσετε να απορροφάτε πληροφορίες σχετικά με την πραγματική ιστορία αυτού του κόσμου και του Γαλαξία. Όπως έχουμε πει πολλές φορές, υπάρχουν πολλά για να μάθετε. Αυτές οι αλήθειες θα σας προετοιμάσουν για να κατανοήσετε τη φύση της γαλαξιακής κοινωνίας και το τεράστιο δυναμικό που διαθέτετε, επιτρέποντάς σας να ανθίσετε σε φυσικούς Αγγέλους, που θα μπορούν να εργαστούν μαζί μ’ εμάς και τις Αγγελικές Ιεραρχίες, και να βοηθήσουν να ξεδιπλωθεί η χάρη και η δόξα του Σχεδίου του Δημιουργού. Θα γίνετε πραγματικοί συνδημιουργοί με το Θείο και θα επανενωθείτε με την πλήρως συνειδητή ανθρώπινη οικογένεια, που με χαρά σας περιμένει!

Ανελθόντες Κύριοι

Ευλογίες! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε σήμερα για να μιλήσουμε για τις αυξανόμενες ευλογίες σας. Το Θείο έχει δώσει σε όλους σας ένα πολύ θαυμαστό δώρο: σας έχει χορηγηθεί η θεία χάρη. Αυτό δίνει σ’ εμάς, που θα είμαστε οι μέντορές σας κατά την επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση, μια εξουσία να μεταμορφώσουμε αυτό το πεδίο μέχρι τις ύψιστες δονήσεις του, σε ένα χρονικό διάστημα ακόμη μικρότερο από ό,τι προβλεπόταν από το θεϊκό σχέδιο.

Αυτή η εντολή έχει σταλεί στους ιερούς συνεργάτες μας, και από κοινού ρυθμίζουμε τα νομικά ζητήματα, που θα αλλάξουν ουσιαστικά το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημά σας. Αυτό θα θέσει τις βάσεις για τη διανομή των κεφαλαίων της ευημερίας σας, η οποία θα συνοδεύεται από νέα διακυβέρνηση σε πολλές χώρες σε όλον τον κόσμο. Οι εξελίξεις αυτές θα οδηγήσουν γρήγορα στην αποκάλυψη, όχι μόνο της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός, αλλά και των εξαδέλφων σας της Έσω Γης.

Σύμφωνα με αυτά τα σχέδια έχουμε στοιχειοθετήσει ένα μέσο, με το οποίο οι ιεροί συνεργάτες μας θα μπορέσουν να αρχίσουν να εισάγουν τις διδασκαλίες μας στον κόσμο σας. Έχουμε την πρόθεση να παράσχουμε ένα μεγάλο πλήθος πληροφοριών, που θα βάλουν τέλος στα πολλά ψέματα και την παραπληροφόρηση που σας έχουν δοθεί, σχετικά με τις διδασκαλίες των μεγάλων ψυχών, τις οποίες όλοι σας τιμάτε με τις προσευχές και τις ευλογίες σας κάθε μέρα.

Είναι ουσιαστικό να αρχίσετε να καταλαβαίνετε την αλήθεια σχετικά με το τι ο καθένας από εμάς σας δίδαξε εδώ και πολύ καιρό. Αυτή η γνώση, την οποία θα είμαστε σε θέση να σας δώσουμε προσωπικά τώρα, θα προετοιμάσει τα τελικά βήματά σας προς την πλήρη συνείδηση και θα σας επιτρέψει να δείτε την πνευματική και τη διαστημική οικογένειά σας σε ένα νέο φως. Θα γίνετε πραγματικοί πρεσβευτές των μεγάλων μηνυμάτων, που δόθηκαν σ’ εμάς από τον Αιώνα και τον θεϊκό θρόνο του Δημιουργού!

Αυτές οι διδασκαλίες που έρχονται, θα βάλουν σε τάξη τα πράγματα, όσον αφορά σε πολλές από τις ζωές μας που άσκησαν επιρροή, στις οποίες μας δόθηκε η ευκαιρία να εξηγήσουμε τις απλές αλήθειες και τους νόμους της Δημιουργίας. Έχουμε την πρόθεση να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την περίοδο για να άρουμε τις παρανοήσεις, που έχουν δημιουργηθεί στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε, από τότε που πολλοί από εμάς έκαναν εκείνο το ιερό ταξίδι για να σας διδάξουν και να σας οδηγήσουν κατά μήκος ενός ιερού μονοπατιού. Ερχόμαστε για να μετατρέψουμε τα πολλά σχίσματα και τα περιττά μίση, που έκαναν κομμάτια αυτά τα μεγάλα μηνύματα.

Το σκότος έκανε καλά τη δουλειά του! Αλλά τώρα ερχόμαστε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και να αποκαταστήσουμε στην Αγάπη αυτό που σας μεταδόθηκε πριν από όλες αυτές τις χιλιετίες. Αυτό γίνεται μέσα στη χαρά και στο θείο Φως. Καλωσορίζουμε αυτήν την ευκαιρία και ανυπομονούμε να σας διδάξουμε και να σας προετοιμάσουμε για τη δική σας διαδρομή προς την Αγάπη, το Φως και τις υψηλότερες καταστάσεις της χαράς!

Σήμερα, επιστρέψαμε για να σας φέρουμε άλλο ένα μήνυμα. Σας ζητάμε να είσαστε επιλεκτικοί και υπομονετικοί. Πολλά ετοιμάζονται να εκδηλωθούν. Θα είναι μόνο η αρχή από τις υποσχέσεις που σας έδωσε ο Ουρανός όταν άρχισε η σημερινή σας εποχή του σκότους. Αυτό το σκότος πρόκειται να αρθεί και να αρχίσει μια νέα εποχή του Φωτός. Να είστε χαρούμενοι και έτοιμοι να δεχτείτε τα δώρα του Ουρανού! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).
Planetary Activation Organization 
Translation: Nikos
Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      Originals and translations of Galactic Messages available at

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar