Followers

Google+ Followers

Tuesday, 31 July 2012

31 Iουλίου 2012


   31 Iουλίου 2012

 12 Manik, 5 Pop, 9 Ik

Γειά σας! Επιστρέφουμε! Ο μεταβατικός κόσμος σας κινείται από την παλιά σκοτεινή πραγματικότητα, που είναι οικεία σ’ εσάς, σε μια νέα, γεμάτη Φως, Αγάπη και ευημερία. Στα πρόσφατα χρόνια η σκοτεινή συμμορία έκανε ό,τι μπορούσε για να ανακόψει το κύμα αυτής της αλλαγής και να διατηρήσει τον έλεγχο, που έχει απολαύσει για τόσον πολύ καιρό χωρίς αντιπαράθεση. Ωστόσο, αυτό δεν είναι πλέον δυνατό. Οι Ανελθόντες Κύριοι έχουν ενεργήσει σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με θεία διατάγματα, για να μετακινήσουν τη σφαίρα σας στο Φως, και οι ενέργειες αυτές ασκούν πίεση στην συμμορία, η οποία την εξωθεί στο να αποκαλύψει μερικές από τις δόλιες μεθόδους της επιχειρηματικής της δραστηριότητας, καταδεικνύοντας έτσι τον συνήθη της, αλαζονικό τρόπο συμπεριφοράς. Αυτές οι αποκαλύψεις παρέχουν το έρεισμα για την εντεινόμενη δίωξή τους. Μερικά έθνη, όπως η Ισλανδία, έχουν ήδη ξεκινήσει τη νομική διαδικασία αποσυναρμολόγησης της δομής εξουσίας, που δημιουργήθηκε πριν από δεκαετίες από αυτήν την συμμορία. Πολλές άλλες χώρες θα ακολουθήσουν σύντομα το παράδειγμά τους. Παρακολουθούμε αυτό, και οι αξιωματικοί των συνδέσμων μας προμηθεύουν δέσμες ενοχοποιητικών στοιχείων σ’ εκείνους που είναι υπεύθυνοι για τη διερεύνηση αυτής της μεγάλης, ατίθασης συμμορίας.


Ο πανικός συνεχίζει να αυξάνεται μέσα στις γραμμές του σκότους και αναμένουμε να ακολουθήσουν σύντομα μερικές συλλήψεις κομβικής σημασίας. Πιστό στον χαρακτήρα του εξακολουθεί να βασίζεται σε κάποια μεγάλη κατασκευασμένη κρίση ή συμβάν, που θα του δώσει την ευκαιρία να ξεφύγει. Όπως έχουμε πει, αυτό δεν θα το επιτρέψουμε. Υπάρχουν σήμερα διάφορα σοβαρά «περιστατικά», που βράζουν στη Μέση Ανατολή και τη Νότια Ασία και οι ομάδες των παρατηρητών μας τα παρακολουθούν στενά. Αυτή τη φορά δεν θα χρησιμοποιηθεί ένα περιστατικό ως μέσο για την αποτροπή ή ακόμη και την καθυστέρηση εκείνων που ο Ουρανός διατάζει! Δεν θα επιτραπεί πλέον στη συμμορία να χρησιμοποιήσει το παλιό της σακούλι με τα κόλπα, για να τραβήξει το δρόμο της ή να ασφαλίσει την κρυψώνα της. Αποτρέπουμε την εκδήλωση ακόμη και των πιο απελπισμένων σχεδίων της συμμορίας, πράγμα που σημαίνει, ότι το διεφθαρμένο και θλιβερό παλαιό σύστημα είναι στο τέλος του. Φτάνει η θεία στιγμή γι’ αυτά τα καθάρματα να εντοπιστούν και να απομονωθούν από τον συρφετό, πράγμα που θα επιτρέψει να λάβουν χώρα βαθιές αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ελευθερία, η ευημερία και η χαρά θα χαρακτηρίζουν την πραγματικότητα, που θα διαρκέσει ως την ανέλιξή σας στην πλήρη συνείδηση. Η ώρα έχει σχεδόν φτάσει για σας, που μια σειρά από υπέροχα γεγονότα θα εκδηλωθούν μπροστά σας.

Τα Φωτεινά πεδία ετοιμάζουν έναν εξαιρετικά αξιόλογο κόσμο για σας. Το φαινομενικά ατελείωτο ταξίδι σας μέσω αυτής της σκιερής κοιλάδας με τα οδυνηρά άγχη και τα βάσανά του φτάνει σ’ ένα τέλος, και ένας νέος κόσμος αφθονίας και ανακούφισης και ευφροσύνης σας γνέφει. Εμείς, μαζί με τον Ουρανό, σας καλωσορίζουμε με ανοιχτές αγκάλες και με όλη μας την καρδιά. Είναι καιρός να πείτε αντίο σε έναν κόσμο που έρχεται σε μια χρονική ολοκλήρωση, ένα κόσμο που σας γέμισε αποθάρρυνση και στενοχώρια. Όσο για τώρα, δεν μπορεί πλέον να θεωρηθεί ως παντοδύναμος ή αμετάβλητος. Αντίθετα, ένας νέος και πολύ φιλικός κόσμος παίρνει μορφή. Αφήστε παράμερα κάθε ενδοιασμό που μπορεί να έχετε σχετικά με το τι επιφυλάσσει το μέλλον για σας, ή οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με τον νέο κόσμο. Κάθεστε στην πρώτη σειρά, παρακολουθώντας τη γέννηση ενός πολύ εκπληκτικού καινούργιου κόσμου. Νιώστε τη χαρά του γύρω σας και ευθυμήστε μέσα στην ενέργεια, που θέλει μόνο να εξυπηρετήσει τις πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες σας. Η ειρήνη, η Αγάπη, η ενότητα και η ατέλειωτη χαρά είναι τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν. Σε κάθε γωνιά του πλανήτη, αυτή η εκκολαπτόμενη κοινωνία θα αγκαλιάσει και θα τιμήσει τον καθένα από εσάς!

Οι γαλαξιακές κοινωνίες, όπως αυτή που ξεκινάτε, χαρακτηρίζονται από αρμονία και ξεχωρίζουν για τον ενθουσιασμό του κάθε μέλους να υπηρετεί το ευρύτερο σύνολο. Εδώ, θα είστε περιτριγυρισμένοι από αυτούς, που εύχονται για σας ό,τι καλύτερο και σας προσκαλούν να συνεισφέρετε τα μοναδικά δώρα σας σε μια συλλογικότητα, που θα διασφαλίζει, ότι η ζωή σας θα ρέει συνεχώς σε μια όλο και μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση. Πριν επιστρέψετε στην πλήρη συνείδηση, σας ευχόμαστε να βιώσετε τη μεγάλη χαρά και τη βαθιά εσωτερική ευτυχία, που ευλογεί τη δική μας καθημερινή ύπαρξη. Τα πλοία μας θα είναι ανοιχτά για να τα επισκεφθείτε, και εκεί θα είστε σε θέση να νιώσετε προσωπικά την ικανοποίηση και την πληρότητα, που διακρίνει τη ζωή στις γαλαξιακές κοινωνίες. Τα μητρικά σκάφη μας ακτινοβολούν μια αίσθηση βαθιάς ευεξίας και ευθυμίας, που μπορεί να σας δώσει μια πρόγευση εκείνου, στο οποίο θα βυθιστείτε κατά την επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση, μέσα στους Φωτοθαλάμους. Στις δικές μας κοινωνίες, ενώνονται ο τελετουργικός και ο «πνευματικός ψυχο-χορός» για να γιορτάσουμε τις ζωές μας και αφηνόμαστε στη χαρά που είναι η συνένωση της ατομικής ψυχής με την ψυχή της κοινότητας.

Ευλογίες, αγαπητές καρδιές! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε σήμερα με πολλά να συζητήσουμε. Επί του παρόντος, ολοκληρώνουμε την τελική σειρά των συνομιλιών με τους συνεργάτες μας, ο βασικός άξονας των οποίων είναι να τερματίσουμε τις διαδικασίες που καθυστερούν την έναρξη των ανακοινώσεων. Αυτές θα διενεργηθούν από τους συνεργάτες μας, οι οποίοι θα εξαγγείλουν το νέο οικονομικό σύστημα και τις πολλές νέες μεταβατικές κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι εκπομπές θα οδηγήσουν πολύ γρήγορα σε μια παγκόσμια αποκάλυψη της ύπαρξης και της καλής πρόθεσής μας. Είναι σημαντικό, στην παρούσα συγκυρία, να βάλουμε στην υπόθεση και τις οικογένειές μας από την Έσω Γη και το διάστημα, καθώς μαζί έχουμε διαμορφώσει το λεπτομερές σενάριο, που θα φέρει όλους εσάς σε πλήρη επίγνωση του τι έχει τόσο δραστήρια συμβεί ολόγυρά σας. Σύντομα, θα εφαρμοστεί πλήρης διαφάνεια σε θέματα του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, και ένα από τα πρώτα ζητήματα που απαιτούν διαφάνεια είναι οι πολλοί τρόποι, που μπορείτε να συμμετάσχετε στον καθαρισμό της ξηράς, του νερού και του αέρα της Γαίας.

Η αποκατάσταση της Γαίας είναι μέρος ενός συλλογικού κινήματος, που θα επιτρέψει στους ανθρώπους της επιφάνειας σαν εμάς να επιστρέψουν στη θεία χάρη, που αρχικά απλωνόταν στη Λεμούρια αποικία της Γης, πριν από σχεδόν 900.000 χρόνια. Καθώς τα διαστρεβλωμένα «γεγονότα» της ιστορίας μας αποκαθίστανται, μπορείτε να αρχίσετε να απολαμβάνετε το τι επιφυλάσσει το μέλλον για μας, αρχίζοντας με την επιστροφή αυτής της ένδοξης πατρίδας στη θέση που δικαιούται να έχει στις καρδιές μας. Ύστερα θα μπορέσουμε να πάρουμε τη μεγάλη ευημερία, που σύντομα πρόκειται να μας δοθεί, για να ξαναγνωρίσουμε ποιοι πραγματικά είμαστε: μια μεγάλη ενότητα ψυχών, που μοιράζονται μεταξύ τους αυτό το ιερό μέρος. Οι κοινωνίες κατά το παρελθόν αγνόησαν τις δεσμεύσεις μας και έτσι θα χρησιμοποιήσουμε αυτή τη στιγμή, για τη θέσπιση μιας πολύ ευρύτερης δέσμευσης, που θα αποτελέσει το θεμέλιο για ένα νέο αστρικό έθνος.

Αυτή είναι μια ιερή στιγμή. Είναι ένα θείο πρελούδιο μιας νέας εποχής, που θα δει την ιερή υπηρεσία μας να εκτείνεται όχι μόνο σε αυτό το νέο αστρικό έθνος, αλλά εξίσου σε όλη τη φυσική δημιουργία. Η μεταβατική αυτή περίοδος είναι έτοιμη να τελειώσει και ένας καιρός μεγάλης δραστηριότητας είναι έτοιμος να σας δεχθεί. Εμείς, οι Ανελθόντες Κύριοι, σκοπεύουμε να φέρουμε σε πέρας αυτή την αλληλουχία των αλλαγών με δυναμικό τρόπο, και γι' αυτό ασκούμε μεγάλη πίεση στη συμμορία για να εγκαταλείψει την άκαμπτη τακτική της, αλλιώς θα αντιμετωπίσει τις αρνητικές συνέπειες της δυστροπίας της. Παρακολουθούμε στενά τα θερμά σημεία σε όλον τον κόσμο καθώς φθάνουν σε σημείο βρασμού και έχουμε πλήρη επίγνωση, ότι η συμμορία προτίθεται να εντείνει την κρισιμότητά τους, μέχρι κάποια πρωτοβουλία από την πλευρά μας να θεωρηθεί απαραίτητη. Είναι απερισκεψία για το σκότος το να πιστεύει, ότι τα παλιά τεχνάσματά του μπορούν ακόμα να κερδίσουν τη μάχη. Αυτό γιατί, αληθινά, μια νέα ημέρα έχει ξημερώσει για όλους!

Σήμερα, σας φέραμε άλλο ένα μήνυμα για το τι συμβαίνει. Μια νέα πρωτοβουλία είναι στα σκαριά, που θα φέρει ειρήνη και Φως σε αυτόν τον κόσμο. Ο στόλος μας επιταχύνει την άμεση αντιπαράθεση με το σκότος και αυτή η περίοδος παρατεταμένης ησυχίας σε λίγο τελειώνει! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Planetary Activation Organization 
Translation: Nikos
Originals and translations of Galactic Messages available at
No comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar