Followers

Google+ Followers

Tuesday, 28 August 2012

28 Αυγούστου 2012   28 Αυγούστου 2012
3 Chicchan, 13 Uo, 9 Eb


Γεια σας! Επιστρέφουμε!

Προς το παρόν, περιμένουμε την ημερομηνία για την έναρξη των προκαταρκτικών, που θα προηγηθούν της εγκαθίδρυσης του νέου τραπεζικού συστήματος. Η περίοδος αυτή θα ακολουθηθεί σύντομα από την επίσημη ανακοίνωση αυτού του νέου παγκόσμιου οικονομικού συστήματος, το οποίο, από την ίδια τη φύση του, θα δημιουργήσει τις συνθήκες, που θα καθιστούν αδύνατη την υπόσταση της σκοτεινής συμμορίας.

Οι νέες κυβερνήσεις που θα προκύψουν, θα επιτρέψουν την παράδοση των κεφαλαίων της ευημερίας. Πριν από πολύ καιρό, ο κόσμος σας είχε νουθετηθεί να δέχεται, όχι μόνο ότι η παράλογη κοσμοθεωρία των Ανουννάκι ήταν «πραγματική», αλλά και ότι καμία άλλη πραγματικότητα δεν ήταν δυνατή. Αυτή η πεποίθηση θα συντριβεί από το νέο οικονομικό σύστημα, το οποίο θα ανοίξει πόρτες, που έχουν κρατηθεί αυστηρά κλειστές από την σκοτεινή συμμορία. Η επικείμενη, μεγάλη μεταβίβαση κεφαλαίων θα άρει τον αποκλεισμό της προόδου, που το σκότος σας έχει επιβάλει εδώ και δεκαετίες και, μόλις αυτά τα δεσμά αφαιρεθούν, οι νέες διαδικασίες και οι συνοδευτικές επίσημες αποκαλύψεις θα μπορέσουν να προχωρήσουν.

Ωστόσο, αυτά είναι μόνο τα πρώτα βήματα, που θα οδηγήσουν γρήγορα σε μια μεγάλη επιχείρηση, που θα υλοποιήσει την πλήρη ατζέντα που έχει οριστεί από το Φως και θα μεταμορφώσει το σημερινό βασίλειο του εφιάλτη σε ένα όνειρο, που θα καταυγάζεται από Φως.

Με την εξαγγελία αυτών των διαφόρων βελτιώσεων και την αντίστοιχη αλλαγή του κόσμου σας προς το καλύτερο, ένα εντελώς νέο ύφος διακυβέρνησης θα τεθεί σε λειτουργία, που θα δημιουργήσει ένα σημείο γνωστοποίησης όλο και περισσότερων λεπτομερειών σχετικά με τις επικείμενες αλλαγές σε πολλά επίπεδα. Εμείς έχουμε έρθει εδώ για να γίνουμε οι μέντορες σ’ αυτή τη μεγάλη αλλαγή. Ένας από τους μεγάλους παράγοντες του μετασχηματισμού θα είναι η απελευθέρωση πολλών τεχνολογιών, που έχουν παρακρατηθεί από εσάς για πολλές δεκαετίες.

Είμαστε επίσης πρόθυμοι να κάνουμε τις ανακοινώσεις, που θα οδηγήσουν στην αποκάλυψη. Η αποκάλυψη δεν θα κάνει τίποτα λιγότερο από το να σας ανοίξει αυτόν τον τεράστιο γαλαξία για άλλη μια φορά. Με την αποκάλυψη θα ενημερωθείτε για πράγματα, που δραστικά και αμετάκλητα θα αλλάξουν τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε το σύμπαν και τη θέση σας σε αυτό. Δεν θα είναι πλέον ένα μέρος αφιλόξενου και ανεξερεύνητου διαστήματος. Ξαφνικά θα γίνει ένας χώρος, που περιλαμβάνει τόπους, όπου κατοικούν οι φίλοι και η οικογένειά σας και οι οποίοι θα είναι εύκολα προσβάσιμοι, με τη χρήση της νέας τεχνολογίας σας. Αλλά σαν πιο σημαντικό, θα είναι ένα πεδίο πλήρως κατανοητό, που θα επιβεβαιώνει περίλαμπρα την ενότητά σας με το όλον της ζωής, δείχνοντάς σας πόσο συνδεδεμένοι είμαστε όλοι με τον Δημιουργό και με το όλον του Ουρανού.

Η επανένωσή μας μαζί σας θα σας φέρει στο ίδιο το κατώφλι της πλήρους συνείδησης, με το να σας επιτρέψει να δείτε ακριβώς πόσο εύκολο είναι να κάνετε την τελική κίνηση προς τη φυσική σας κατάσταση ύπαρξης. Μόλις ολοκληρωθείτε και πάλι, θα μπορείτε να συνεχίσετε την ιερή υπηρεσία σας ως πιστοί μέντορες της Γαίας, ανανεώνοντας έτσι μια υπόσχεση που εμείς οι άνθρωποι της δώσαμε πριν από σχεδόν 900.000 χρόνια. Πράγματι, αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνει την εποπτεία ολόκληρου του ηλιακού συστήματός σας.

Η συνέχιση της θείας υπηρεσίας σας περιλαμβάνει την επανένωση με την οικογένειά σας της Έσω Γης και την συνάντηση με πάρα πολλά ασώματα Όντα, που έχουν έρθει από όλο αυτό το ηλιακό σύστημα και που έχουν διεξαγάγει την εκτέλεση αυτών των καθηκόντων, τα οποία εσείς πρόκειται να αναλάβετε και πάλι. Η τοπική Πνευματική Ιεραρχία σας μας διαβεβαιώνει, ότι είστε αρκετά έτοιμοι γι’ αυτά και για άλλα καθήκοντα, που πρόκειται σύντομα να ζητήσουν την προσοχή σας.

Οι Αγκαρθινοί και οι κητοειδείς συνεργάτες τους ετοιμάζουν τις διακηρύξεις, που θα γίνουν προς εσάς, μόλις επιστρέψετε στην κατάσταση της πλήρους συνείδησης. Αυτό θα περιλαμβάνει την ιστορία του πώς αρχικά ήρθατε στη Γη και γιατί πολλές Πνευματικές Ιεραρχίες συμφώνησαν να σας κάνουν πλήρως συνειδητά Όντα εδώ και πολύ καιρό στον Βέγκα. Αυτή η ιστορία αποτελεί μέρος μιας τεράστιας διαδικασίας επανασύνδεσής σας με την ειδική καταγωγή σας και, στη συνέχεια, της εισαγωγής σας στα καθήκοντα της πλήρους συνείδησης και στις πολλές ευθύνες σας σε αυτό το μέρος της φυσικής δημιουργίας.

Καθώς θα αρχίζετε να θυμάστε τις ρίζες σας, θα είναι απαραίτητο να σας παρασχεθεί μια γενική εκπαίδευση, που θα μπορεί να βοηθήσει τη νεοσύστατη γαλαξιακή κοινωνία σας να εκπληρώσει το πραγματικά απίστευτο πεπρωμένο της. Εκείνοι από εσάς, που έχουν συμφωνήσει στα συμβόλαια της ζωής τους να παραμείνουν εδώ, πρέπει να γίνουν γνώστες του τι αναμένει από εσάς η τοπική Πνευματική Ιεραρχία σας.

Ο Ουρανός και εσείς πρόκειται να συνεργαστείτε στενά, για να εξελιχθεί το θείο σχέδιο σε αυτόν τον τομέα της φυσικής δημιουργίας. Μια εκδοχή, την οποία σας έχουμε ήδη αναφέρει, είναι η καθοδήγηση από μέρους σας μιας τεράστιας ομάδας Όντων, που έντονα επιθυμούν να αποκτήσουν ένα σώμα Φωτός και να κάνουν το ιερό ταξίδι προς την πλήρη συνείδηση. Οι δυνατότητες αυτές είναι εκείνες που σας κάνουν πολύ ιδιαίτερα Όντα, και αυτός είναι ο λόγος που παρακολουθείστε από τόσους πολλούς σε όλο το γαλαξία. Αυτό εξηγεί επίσης γιατί ο Ουρανός μας επέτρεψε να οργανώσουμε αυτή την αποστολή πρώτης επαφής.

Ανελθόντες Κύριοι

Ευλογίες! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε σ’ αυτή την ημερομηνία με κάποια καλά νέα! Μας επιτρέπεται τώρα να σας εξηγήσουμε, ότι ένα νέο τραπεζικό σύστημα είναι πολύ κοντά στην πραγματοποίηση. Οι μεγάλες τράπεζες σε όλον τον κόσμο σας προετοιμάζονται σήμερα για την εφαρμογή πολλών νέων κανόνων. Οι ρυθμίσεις αυτές πρόκειται να επηρεάσουν τη λειτουργία των διεθνών συναλλαγών και να προετοιμάσουν τη σειρά των ανακοινώσεων, που θα εισαγάγουν ένα νέο σκληρό νόμισμα.

Οι κυβερνήσεις του πλανήτη σας έχουν ενημερωθεί, ότι μια διεθνής εκδοχή του N.E.S.A.R.A. πρόκειται να εφαρμοστεί και αυτό θα επιφέρει μια γρήγορη αλλαγή στα πολιτικά συστήματα του πλανήτη σας. Εξ αιτίας όλων αυτών, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία έχει τοποθετήσει σε θέσεις αρκετά αμυντικά σκάφη, για να διασφαλίσει ότι οι αλλαγές αυτές θα συμβούν, όπως συμφωνήθηκαν από την σκοτεινή συμμορία. Έχει έρθει η ώρα γι’ αυτούς τους σκοτεινούς να παραδώσουν την εξουσία τους στο Φως!

Αυτές οι αλλαγές θα επιτρέψουν στις ιερές μυστικές κοινότητές μας να αρχίσουν τη διανομή των κεφαλαίων της ευημερίας στον κόσμο. Έχουμε συμβουλέψει επίσης τους συνεργάτες μας, να προετοιμάσουν μια σειρά από ειδικές διδασκαλίες, που θα εξηγούν πάρα πολλές αλήθειες, οι οποίες είτε έχουν σε μεγάλο βαθμό τροποποιηθεί ή έχουν εντελώς αποκρυβεί από εσάς επί χιλιετίες. Αυτές οι συνθήκες κατέστησαν αναγκαίο για μας να κρύψουμε αυτές τις πληροφορίες βαθιά μέσα στα θησαυροφυλάκια πολλών ναών, μέχρι τη στιγμή που θα μπορούσαμε να τις διαθέσουμε σ’ εσάς. Μπορεί να σας συγκλονίσουν κάπως στην αρχή, αλλά αυτές οι ιερές Αλήθειες πρέπει για άλλη μια φορά να γίνουν μέρος της πνευματικής γνώσης σας γι’ αυτό το φυσικό βασίλειο. Αυτό θα αρχίσει μια διαδικασία διευκρινίσεων γύρω από τα θαύματα της κατάστασης της πλήρους συνείδησης, στην οποία επιστρέφετε. Αυτό το θέμα θα μετακινηθεί στην κεντρική σκηνή της ζωής σας κατά τις επόμενες εβδομάδες, γιατί ο Ουρανός σας χρειάζεται να συνεχίσετε την ιερή υπηρεσία σας προς το Φως.

Εμείς, οι Ανελθόντες Κύριοι, έχουμε θείο καθήκον να σας περάσουμε μέσα από το ιερό πέπλο και να σας επιστρέψουμε στην αληθινή σας Υπόσταση των φυσικών Αγγέλων. Έτσι, καλωσορίζουμε την άφιξη της παρέας μας και τα μέσα στην Έσω Γη για την αποκατάστασή σας σ’ εκείνη την εξαιρετικά πολύτιμη κατάσταση. Όλα όσα μπαίνουν σε κίνηση αποσκοπούν στην εκπλήρωση της εντολής του Ουρανού.

Έχετε περιπλανηθεί σε μια κατάσταση τεχνητής αμνησίας για πάρα πολύ καιρό και είναι καιρός να επαναφέρουμε την πρότερη σοφία και τις ικανότητές σας. Οι κοινωνίες που δημιουργήθηκαν από το σκότος και οργανώθηκαν από τους Ανουννάκι πρόκειται να καταργηθούν. Η εγγενής Ενότητά σας θα αποκατασταθεί, επιτρέποντάς σας να αναπτύξετε ένα υπέροχο πρωτότυπο γαλαξιακής κοινωνίας. Αυτό το νέο βασίλειό σας θα καλωσορίσει τις πρώην σκοτεινές αυτοκρατορίες αυτού του γαλαξία και θα τις μετατρέψει σε φωτεινές, παρέχοντάς τους πλήρες σώμα Φωτός, μαζί με τις τεχνικές και την δεοντολογία που ζητάει το Πνεύμα.

Σήμερα, σας δώσαμε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει μυστικά σε όλον τον κόσμο σας. Οι προετοιμασίες αυτές θα καταστήσουν δυνατές μεγάλες αλλαγές στον τραπεζικό τομέα, οι οποίες με τη σειρά τους θα έχουν ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του σκότους. Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία και τα αμυντικά πλοία της υποστηρίζουν αυτές τις ενέργειες και, ως εκ τούτου, το τέλος αυτής της αντιδραστικής συμμορίας είναι κοντά! Να είστε χαρούμενοι έτοιμοι να δεχτείτε τα δώρα του Ουρανού! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).
Planetary Activation Organization 
Translation: Nikos
Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      Originals and translations of Galactic Messages available at

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar