Followers

Google+ Followers

Tuesday, 4 September 2012

4 Σεπτεμβρίου 2012   4 Σεπτεμβρίου 2012
10 Eb, 0 Zip, 9 Eb


Γεια σας! Επιστρέφουμε με πολλά να συζητήσουμε.

Μια μεγάλη αλλαγή στο τραπεζικό σύστημά σας ετοιμάζεται να εμφανιστεί. Όπως γνωρίζετε, μια σκοτεινή συμμορία κυβερνάει τον κόσμο σας, διατηρώντας μια σφιχτή λαβή πάνω στο παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, το οποίο με τη σειρά του ελέγχει όλα τα άλλα. Η λαβή αυτή έχει χαλαρώσει πρόσφατα από την πληθωριστική φύση των ψεύτικων νομισμάτων του.


Πρόσθετα σε αυτό, είναι αδύνατο να διαιωνίζεται ένα σύστημα που βασίζεται στο χρέος και να αναμένεται ότι απλά θα προστίθεται χρέος επ' αόριστον, όμως αυτός είναι ακριβώς ο τρόπος, με τον οποίο το σημερινό οικονομικό σύστημά σας αναμένεται να λειτουργήσει. Στην πραγματικότητα, η αληθινή έκταση του κρυμμένου χρέους, που έχει συσσωρευτεί από αυτή τη συμμορία, είναι συγκλονιστική.

Σε ένα άλλο μέτωπο, αυτοί ειλικρινά πίστευαν, ότι το πρόσκομμα που τοποθετήθηκε από τον Ουρανό στην υποβαθμισμένη γενετική δομή σας εδώ και πολύ καιρό, για να αποτραπεί η περαιτέρω παρέμβαση από το σκότος, θα μπορούσε πραγματικά να παραβιαστεί με τη χρήση της εξωγήινης γενετικής τεχνολογίας, που είχε πέσει στα χέρια τους γύρω στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτή η λανθασμένη πεποίθηση αποτελεί τώρα τη βάση για την ήττα τους και οδηγεί στην αποκατάσταση του Φωτός στον πλανήτη Γη.

Ο Ουρανός γνώριζε ότι συνέβαινε αυτό και, στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ζήτησε από εμάς, την Γαλαξιακή Ομοσπονδία, να οργανώσουμε μια αποστολή πρώτης επαφής για την Γαία. Αυτή η αποστολή πρόκειται να σας κάνει γνωστή την αλήθεια για πολλά πράγματα, περιλαμβανομένων των σημαντικότερων λόγων για τον ερχομό της νέας σας πραγματικότητας.

Το πρώτο στάδιο αυτής της επιχείρησης μετατροπής του σκότους σε Φως θα χρησιμοποιήσει το νέο οικονομικό σύστημα, για να αυξήσει ραγδαία την αστάθεια της σημερινής κατάστασης, καθώς η εγγενής επισφάλεια του παλαιού συστήματος θα επιφέρει τη δική του κατάρρευση. Μια σημαντική εκδοχή του νέου συστήματος είναι η διαφάνεια, και αυτή θα εκθέσει αμέσως την τεράστια διαφθορά και την κυριαρχία των «μαγειρεμένων βιβλίων», που όλες οι μεγάλες τραπεζικές επιχειρήσεις του κόσμου έχουν χρησιμοποιήσει. Καθώς αυτό θα βγαίνει στην επιφάνεια, οι τράπεζες θα αρχίσουν να απαξιώνονται με ένα εκπληκτικό ρυθμό, ενώ τα παλιά, ψεύτικα νομίσματα θα εκτοπιστούν από την άφιξη μιας σειράς κύριων νομισμάτων, που θα υποστηρίζονται από χρυσό.

Η παγκόσμια οικονομία θα περιέλθει σε ελεύθερη πτώση και αυτό θα αναγκάσει την υιοθέτηση της παγκόσμιας κατάργησης χρέους. Η μεγάλη δυσαρέσκεια κατά της κρίσης θα απαιτήσει την σύλληψη όσων είναι συνένοχοι στη διαφθορά και στη συμπαιγνία μεταξύ των κυβερνήσεων και των χρηματοπιστωτικών ομίλων και, με την απομάκρυνσή τους, οι ελεγχόμενες από τη σκοτεινή συμμορία κυβερνήσεις θα καταργηθούν. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η αναταραχή, θα μπορούν να ξεκινήσουν τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα!

Ένα βασικό στοιχείο της ατζέντας είναι η αποκάλυψη. Από τη δεκαετία του 1940, οι μεγάλες χώρες του κόσμου σας έχουν θεσπίσει μια καθολική άρνηση της ύπαρξης και της ευμένειάς μας, ενώ κρυφά συμμετείχαν σε συμφωνίες με διάφορα σκοτεινά μέλη της Συμμαχίας Του Ανκάρα. Από το 1940 ως το 1990, οι φατρίες των Ιλλουμινάτων στον κόσμο σας ήρθαν σε στενότερη συνεργασία μεταξύ τους, ως αποτέλεσμα της υπογραφής μιας σειράς συμβάσεων με διάφορα μέλη της τότε σκοτεινής Συμμαχίας.

Το 1994-95, τέθηκε σε εφαρμογή η Συνθήκη Του Ανκάρα, οι Ανουννάκι προσχώρησαν στις τάξεις του Φωτός, και οι σκοτεινοί εξωγήινοι εγκατέλειψαν τα σχέδιά τους στη Γη και εντάχθηκαν στις Συνθήκες. Με τον συνεκτικό παράγοντα μεταξύ των Ιλλουμινάτων χαμένο, ο Ουρανός άρχισε να υλοποιεί τα διατάγματα, που εκδόθηκαν όταν άρχισε «ο καιρός των σκοτεινών», περίπου πριν από δεκατρείς χιλιετίες. Τώρα, το Φως είναι σε άνοδο και η πολιτική του αποκλεισμού μας και της ενεργού επιθετικότητας εναντίον της παρουσίας μας πρόκειται να πάρει τέλος.

Το επόμενο βήμα περιστρέφεται γύρω από την καθοριστικής σημασίας διακήρυξη της αποκάλυψης και θα ανοίξει την πόρτα σε μερικές πραγματικά εντυπωσιακές ανακοινώσεις! Θα είναι πράγματι συγκλονιστικό για πολλούς να μάθουν, ότι οι σπουδαιότερες ιδέες για την πραγματικότητα, που έχουν φυτευτεί στο μυαλό τους από την παιδική ηλικία, είναι ψευδείς! Στην πράξη, η αποκάλυψη θα εγκαινιάσει τη συλλογική αφύπνισή σας από την περιορισμένη στην πλήρη συνείδηση. Θα είναι το σημείο, όπου θα εγκαταλείψετε τις «έννοιες της παιδικής ηλικίας», οι οποίες έχουν για μεγάλο διάστημα επικαλύψει το εκπληκτικό δυναμικό σας, και είναι ο ρόλος μας να σας βοηθήσουμε να συνειδητοποιήσετε την μετακίνησή σας στην ενηλικίωση.

Στη συνέχεια θα λάβετε τα εκ Θεού κληρονομημένα δώρα σας και θα δημιουργήσετε τρόπους για να ξεδιπλωθεί το σχέδιο του Δημιουργού σε όλο το τεράστιο πεδίο σας. Εμείς χαιρόμαστε που μας δόθηκε η ουράνια εντολή, να φέρουμε αυτό σε πέρας και να γίνουμε οι μέντορές σας στη διάρκεια του μετασχηματισμού σας σε πλήρως συνειδητά Όντα του Φωτός! Η Γαία είναι επίσης βαθιά ικανοποιημένη, που το μακρύ και οδυνηρό ταξίδι σας μέσα από το σκοτεινό βασίλειο πρόκειται επιτέλους να τελειώσει. Έχετε καθυστερήσει το άλμα στη συνείδησή σας για πάρα πολύ καιρό. Το σκότος σας έκανε να πιστεύετε στην υπεροχή του υλικού και μεθοδικά σας απαγόρευσε να ανακαλύψετε την ισχυρή, πνευματική ουσία σας. Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που θα γίνουν γνωστά σε σας, καθώς θα χαιρετίζετε τους πολλούς κλάδους της οικογένειάς σας, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων στην Έσω Γη.

Ανελθόντες Κύριοι

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε με περισσότερα νέα. Έχουμε δώσει εντολή στις μυστικές ιερές κοινότητες να προετοιμαστούν για να προχωρήσουν εμπρός. Μόλις γίνουν οι πρώτες ανακοινώσεις της αποκάλυψης, το αληθινό πνευματικό στοιχείο του πλανήτη σας πρέπει να αποκαλύψει τα πολλά δόγματα και τις διδασκαλίες του.

Εμείς προτιμούμε να κάνουμε τους εαυτούς μας γνωστούς σε σας μόνο αφού διαβαστούν και σας εξηγηθούν αυτές οι δηλώσεις. Η αποκάλυψη είναι μια διαδικασία, στην οποία πολλές ψευδείς και έντεχνα αναδιαμορφωμένες πεποιθήσεις θα διορθωθούν. Οι εξηγήσεις αυτές θα αποτελέσουν τα θεμέλια για αυτό, που εμείς, οι Ανελθόντες Κύριοι, επιθυμούμε να σας μεταφέρουμε. Οι διδασκαλίες μας θα συνδράμουν το έργο του προσωπικού, που η ομάδα της πρώτης επαφής προτίθεται να φέρει κάτω στον κόσμο σας, λίγο μετά την ολοκλήρωση των πολλών ανακοινώσεών τους.

Αυτά τα κύματα πληροφόρησης είναι μέρος ενός ταχύρρυθμου προγράμματος, που θα σας ετοιμάσει για τον σύντομο χρόνο σας στους ατομικούς Φωτοθαλάμους σας. Έχουμε μια ανησυχία σχετικά με το πώς να απαλύνουμε τον αντίκτυπο από όλα εκείνα που χρειάζεται να μάθετε. Στη διάρκεια των χιλιετιών οι Ανουννάκι ύφαναν ένα αποθαρρυντικό υφαντό από μισές αλήθειες και ψέματα για να πιστεύετε, όταν η αληθινή «πραγματικότητα» είναι πολύ διαφορετική απ’ αυτό που νομίζετε ότι ξέρετε. Είναι, επίσης, πολύ όμορφη! Είναι σημαντικό τόσο για τη διαστημική οικογένειά μας όσο και για εμάς να ενωθούμε μαζί σας για να συζητήσουμε λεπτομερώς όλα τα πράγματα που πρέπει να μοιραστούμε.

Η ένδοξη Μητέρα Γη σας επιθυμεί επίσης βαθιά να μάθετε πολλά για το ποια είναι και τι αναμένει από εσάς. Έχετε κρατηθεί στο σκοτάδι με τόσους πολλούς τρόπους και για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς οι Ανουννάκι αφαίρεσαν και κράτησαν κρυφές από εσάς τις περισσότερες πληροφορίες και, στη συνέχεια, διαστρέβλωσαν σε μεγάλο βαθμό τις υπόλοιπες. Οι δικές μας πληροφορίες θα σας δώσουν τη δυνατότητα να δείτε τον εαυτό σας και τον κόσμο σας σε ένα εντελώς νέο φως και θα σας επιτρέψουν να πάρετε πίσω τις εξουσίες που αρπάχτηκαν από εσάς πάνω από δεκατρείς χιλιάδες χρόνια πριν.

Οι εξουσίες που χάσατε τότε ήσαν το κλειδί για τη διατήρηση της πλήρους συνείδησής σας, και θα σας δοθούν τα πρώτα μαθήματα για το πώς να τις πάρετε πίσω. Αυτά περιλαμβάνουν αρχικές προσευχές και τελετουργίες για να αρχίσει η ρόδα να κυλάει και κατόπιν το υπόλοιπο θα ολοκληρωθεί στους όμοιους με κουκούλι Φωτοθαλάμους σας. Εμείς, μαζί με τον Ουρανό, έχουμε αναλάβει να είμαστε μαζί σας καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της θαυμαστής διεργασίας και, όταν ξυπνήσετε πλήρως συνειδητοί από αυτόν τον ύπνο του Φωτός, οι καθοδηγητές σας της διαστημικής οικογένειάς σας θα συνεχίσουν επίσης να διαδραματίζουν ένα σημαντικό ρόλο σε μια εκπαιδευτική περίοδο έως και δέκα ημερών, στην οποία θα εξοικειωθείτε με την δεοντολογία της πλήρους συνείδησης.

Με τα δικαιώματά σας αποκατεστημένα, θα μπορείτε να γίνετε ενεργά μέλη, παίζοντας ένα σημαντικό ρόλο στο τεράστιο πανόραμα του ξετυλίγματος του θεϊκού σχεδίου του Δημιουργού με Αγάπη, χάρη και ατέλειωτη χαρά! Καλωσορίζουμε θερμά αυτή την ώρα και γνωρίζουμε πόσο ξεχωριστές είναι οι Ψυχές, που τους έχει επιτραπεί να ενσαρκωθούν σ’ αυτόν τον τιμημένο κόσμο, σ’ αυτή τη μοναδική στιγμή της μακράς ιστορίας της Γαίας!

Σήμερα, συνεχίσαμε τη συζήτησή μας σχετικά με το τι πρόκειται να συμβεί στον κόσμο σας. Η πολύ περίπλοκη διαδικασία της απελευθέρωσής σας από τα νύχια του σκότους επιταχύνεται. Είναι κοντά για όλους μας ο καιρός που θα συναντηθούμε και ελεύθερα θα γιορτάσουμε την έλευση της νέας, ελεύθερης, κυρίαρχης πραγματικότητάς σας! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).
Planetary Activation Organization 
Translation: Nikos
Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      Originals and translations of Galactic Messages available at

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar