Followers

Google+ Followers

Tuesday, 3 January 2012

3.1.2012 


13 Lamat, 1 Chen, 8 Manik

Ντράτζο! Επιστρέψαμε! Στον κόσμο σας συνεχίζουν να συμβαίνουν πολλά. Η παγκόσμια κίνηση προς την ελευθερία ενισχύεται κάθε μέρα, και ακόμη και οι στρατιωτικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν πολλοί στην προσπάθειά τους για δικαιοσύνη μπορούν μόνο προσωρινά να καθυστερήσουν το αναπόφευκτο. Μία τεράστια άνοδος της συνειδητότητάς σας έχει σαρώσει όλη την υδρόγειο και είναι έτοιμη να ξεπεράσει με σοβαρότητα τις δυνάμεις του σκότους. Έχουμε παρακολουθήσει αυτή την ενέργεια του Φωτός να συγκεντρώνει δύναμη σε όλο το περασμένο Γρηγοριανό έτος και να παραμένει ακλόνητη στο πρόσωπο του αξιοθρήνητου μιλιταρισμού στον οποίο καταφεύγει το σκοτάδι. Ο καθένας από εσάς έχει κάνει αυτόν τον αγώνα ελευθερίας με την ευκαιρία να δείξει τη βαθιά αποδοκιμασία του στην ημερήσια διάταξη των σκοτεινών και την αποφασιστικότητά τους να αποφύγουν την υποχρέωση λογοδοσίας για τα παράνομα και επιζήμια προγράμματά τους. Αρκετές κυβερνήσεις και πλούσιες, ενδιαφερόμενες ομάδες ενώθηκαν με τους Αναληφθέντες Δασκάλους σας για να διώξουν το σκοτάδι από τον κόσμο σας, και τώρα, πολλές οργανώσεις, τόσο ιδιωτικές όσο και δημόσιες, ενώθηκαν για να φέρουν σε πέρας τον σκοπό αυτού του κινήματος. Μαζί με τους Αγκάρθιους και την υποστήριξή μας έχετε την μέγιστη διαβεβαίωση ότι πλησιάζετε σε μια μεγάλη επιτυχία!

Ενώ γίνονται όλα αυτά, έχουν τεθεί τα θεμέλια για τη νέα διακυβέρνηση και ένα νέο οικονομικό σύστημα. Σχηματίζεται μια μεγάλη συμμαχία που ξεκίνησε από το Internet σας και τώρα χρησιμοποιεί τις προσφάτως ευρεθέντες ικανότητές της για τη δόμηση μιας διασυνοριακής λύσης για τις μυριάδες δυσκολίες σας. Είναι πρωταρχικής σημασίας να διατηρηθεί ισχυρή η εστίασή σας, δείχνοντας έτσι στους σκοτεινούς ότι ακόμη και το πιο περίτεχνο πλάνο ενεργειών τους δεν μπορεί και δεν θα επιτραπεί να πετύχει. Μια νέα δύναμη έχει ανέλθει! Θα την δείτε πάνω στον ουρανό σας και στην αυξανόμενη διαισθητική σοφία της συλλογικής καρδιάς σας. Είναι γνωστή στους Αναληφθέντες Διδασκάλους σας σαν την ενέργεια της Αγάπης και του Πνεύματος, και όταν τα δύο αυτά στοιχεία συγκλίνουν σχηματίζουν ένα πολύ ισχυρό μέσο. Είναι αυτή η απροσμέτρητη ενέργεια που τροφοδοτεί όλα αυτά που εκδηλώνετε εσείς και ο Ουρανός. Μια νέα πραγματικότητα διεισδύει μέσα από τα χαλάσματα και την παρακμή της παλιάς τάξης πραγμάτων, και αυτό είναι μερικές φορές δύσκολο για σας να αντιληφθείτε σε καθημερινή βάση, καθώς ζείτε βαθιά στο πιο πυκνό σημείο αυτού του μετασχηματισμού.

Είναι επίσης μια πρόκληση για σας να αισθανθείτε την λαμπερή απεραντοσύνη από αυτό που πετυχαίνει αυτή η ενέργεια. Είστε μάρτυρες της πραγματικά μεγαλύτερης συνένωσης στις 13 χιλιετίες της ιστορίας σας. Απέχοντας από την μετά-την-αποκάλυψη κόλαση που είχαν προγραμματίσει για σας οι σκοτεινοί, θα είναι μια νέα εποχή του Φωτός και της πλήρους συνειδητότητας. Το παλιάς-τάξης μεγαθήριο καταρρέει από μόνο του και δεν θα διαρκέσει ακόμη για πολύ, και οι σκοτεινοί εξακολουθούν να αρπάζονται από τα άχυρα για να σωθούν. Βαθιά μέσα από τη δομή που πεθαίνει, το φως κυοφορεί μια νέα ζωή και ετοιμάζεται να γεννήσει μία πλουσιοπάροχη πνοή δημιουργικότητας. Πράγματι, αυτή η πνοή μπορεί να έχει ήδη γίνει αντιληπτή σε επίπεδο βάσης, ενώ η οικονομία και το διεφθαρμένο, σκληρωτικό δίδυμο της κυβέρνησης εκδηλώνουν τις συσπάσεις του θανάτου τους. Αναμένουν να γεμίσουν το κενό η νέα διακυβέρνηση και τα νέα πνευματικά προσανατολισμένα προγράμματα αφθονίας, που σχεδιάστηκαν για να ενσαρκώσουν τη συλλογική ανάγκη για τις βασικές ελευθερίες και την προσωπική κυριαρχία. Στο πλαίσιο αυτό οι Αναληφθέντες Δάσκαλοί σας έχουν δημιουργήσει ένα περίγραμμα για να σας οδηγήσουν στην επανένωση με τους Αγκάρθιους και τις οικογένειές σας του Διαστήματος, και στη συνέχεια θα σας παρουσιαστεί ολόκληρη η γενεαλογία του Ουρανού.

Ο χρόνος είναι μαζί σας τώρα. Αυτή είναι η στιγμή που η «γλύκα της ψυχής», γνωστή και ως πλήρη συνειδητότητα για μια ακόμη φορά σας αγκαλιάζει. Η αποστολή μας είναι να σας μεταφέρουμε σε αυτή τη στιγμή και μετά να σας εκπαιδεύσουμε γρήγορα στους απαιτούμενους κανόνες συμπεροφράς αυτής της κατάστασης ύπαρξης. Στη συνέχεια, θα είστε έτοιμοι να λάβετε τη θέση σας ανάμεσα στα μεγάλα πλήθη των φυσικών αγγέλων που υπηρετούν στο ξετύλιγμα του θεϊκού σχεδίου. Σε αυτό το γαλαξία σχηματίσαμε μια κοινωνία των εθνών-αστέρων που ονομάζεται Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός. Αυτή η ιερή ένωση έχει μια συγκεκριμένη αποστολή: να φέρει το Φως σε αυτό το γαλαξία. Αυτό το έχει κάνει. Το επόμενο βήμα είναι να φέρει Φως στη σωματικότητα, σε συμφωνία με όλα τα άλλα όντα που αποτελούν τη μεγάλη γενεαλογία του Ουρανού και της σωματικότητας. Αυτό είναι το έργο στο οποίο προορίζεται να λάμψετε! Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε στην επιστροφή σας στην πραγματική σας κατάσταση και στη συνέχεια να αναζητήσουμε τη συμβουλή σας για τον καλύτερο τρόπο διεξαγωγής αυτής της πελώριας και συνεπαγόμενης εντεταλμένης αποστολής. Είστε στην πραγματικότητα υπό την αιγίδα των θείων διαταγμάτων και των αποφάσεων του Άρχοντα Σουρέα! Πολλά αναμένονται από εκείνους στους οποίους δίνονται πολλά.

Νάμαστε! Είμαστε οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι σας! Επιστρέφουμε, αγαπητές μας Ψυχές, με ειδήσεις για το τα επιτεύγματα από τους διάφορους συνεργάτες μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Ολοκληρώθηκαν οι προκαταρκτικές απαιτήσεις για τη χρηματοδότηση της παγκόσμιας τράπεζας του Αγίου Γερμανού! Αναμένουμε την εκταμίευση κάθε στιγμή. Έχουμε ρωτήσει επίσης αν ολοκληρώθηκαν τα βήματα για να απομακρυνθούν νόμιμα πολλές κυβερνήσεις, και η απάντηση ήταν καταφατική. Ως εκ τούτου συνδεθήκαμε με τους Αγκάρθιους και τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία να καταλήξουμε σε μια ημερομηνία για την αποκάλυψη. Οι Γαλαξιακοί, σύμφωνα με προηγούμενες συμφωνίες, έχουν τοποθετήσει μια σειρά από σκάφη ώστε να στηρίξουν την μετάβαση των κυβερνήσεων, και οι συνοδευτικές διαδικασίες συλλήψεων εξετάζονται επί του παρόντος από τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου σε αυτές τις κυβερνήσεις. Ήρθε η ώρα για το πολυαναμενόμενο πρώτο ντόμινο. Ας παραδώσει αυτή η ιερή στιγμή όλα αυτά για τα οποία εργαστήκαμε υπομονετικά!

Καθώς βαδίζουμε προς αυτή την ιερή καμπή, ας δώσουμε Ευλογίες σε εκείνους που χρησιμοποίησαν τόσο φιλόπονα τους πόρους και το θάρρος τους για να δώσουν σ’ αυτό τον κόσμο την εδώ και καιρό οφειλόμενη απελευθέρωση του. Έχετε ζήσει κάτω από την μπότα της τυραννίας των σκοτεινών για 13 χιλιάδες χρόνια, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε αυτή την θεόσταλτη ώρα για να εξασφαλίσετε τη βασιλεία του Φωτός για πάντα! Είμαστε απλά υπηρέτες του Φωτός και συσσωρεύσαμε τις γνώσεις μας από αυτή την ιερή υπηρεσία. Οι σκοτεινοί μας έχουν διδάξει καλά, και σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη σοφία για να απελευθερώσουμε τους μυριάδες πληθυσμούς που υπάρχουν σε όλη τη σωματικότητα. Αυτό δεν θα γίνει με φυσική δύναμη, αλλά από τη συλλογική θεία Βούληση που διαθέτουμε. Καθώς το Φως διαστέλλεται, ενισχύεται και σταθεροποιείται από τον Ουρανό και τα ατέρμονα Όντα του Φωτός. Θα ενταχθείτε σε αυτούς τους ευλογημένους σχηματίζοντας μια μεγάλη ομάδα που θα αλλάξει όλη τη σωματικότητα!

Η αποστολή αυτή θα βρεθεί μπροστά σε όλους μας όταν θα έχουμε ολοκληρώσει την επιστροφή αυτής της πραγματικότητας σε πλήρη συνειδητότητα. Απαιτεί απλώς να έρθουμε σε επαφή και να χρησιμοποιήσουμε την εσωτερική μας εστίαση για να μετατραπούμε εκ νέου σε πλήρη συνειδητότητα, και εδώ η διαστημική μας οικογένεια θα μας δώσει την τεχνολογία και την καθοδήγηση, όπως απαιτείται. Αυτή η πραγματικότητα θα υποβληθεί σε μετασχηματισμό που θα ωφελήσει τα αναρίθμητα οικοσυστήματα που συνθέτουν την τεράστια βιοποικιλότητα που συντηρεί τη ζωή στη Γη. Αυτός θα ενισχυθεί κατά πολύ από την αλλαγή της συνειδητότητας και συνεπώς, μια καινούρια, πραγματικά ζωντανή πραγματικότητα θα γεννηθεί. Αυτά τα νέα οικοσυστήματα θα επεκταθούν στην Εσωτερική Γη και σε όλα τα μέρη του κόσμου της επιφάνειας, αποκαθιστώντας την Γαία σαν σύνολο για μια ακόμη φορά, και στη συνέχεια μπορούν να αποκατασταθούν οι γέφυρες με τους άλλους υδάτινους κόσμους. Αυτό το ανακαινισμένο ηλιακό / αστρικό-έθνος θα είναι υπό την ευθύνη των πλήρως συνειδητοποιημένων ανθρώπινων και κητοειδών πολιτών του!

Σήμερα μιλήσαμε για τις εξελίξεις στον κόσμο σας. Η νέα πραγματικότητα που γεννιέται απαιτεί την μετακίνηση σας σε πλήρη συνειδητότητα. Με το να γίνετε φυσικοί Άγγελοι για αυτό το νέο αστέρι-έθνος, προετοιμάζεστε να γίνετε μέρος μιας τεράστιας επιχείρησης που είναι να διαδώσει το Φως σε όλη τη φυσική ύπαρξη (σωματικότητα)! Να ξέρετε αγαπημένοι μας ότι η αμέτρητη Προσφορά και ατέρμονη Ευημερία του Ουρανού είναι πραγματικά Δική σας! Έτσι ας γίνει! Σελαματ Γκαγιουν! Σελαμάτ Για! (Στα Σειριανά: να είστε Ένα! να είστε Χαρούμενοι!)

Planetary Activation Organization 
Translation: Vasiliki

Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Sheldan Nidle’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to
or
Galactic Channelings.com
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


      

Originals and translations of Galactic Messages available atNo comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar