Followers

Tuesday, 27 December 2011

27.12.2011 


27.12.2011 

6 Imix, 14 Mol, 8 Manik

Ντράτζο! Επιστρέψαμε! Η διαδικασία που άρχισε ουσιαστικά εννιά μήνες πριν, συνεχίζει να προχωράει προς την αναπόφευκτη κατάληξης της, και οι Γήινοι Σύμμαχοι μας είναι κοντά στην απόκτηση των τελικών εντολών χρηματοδότησης για το παγκόσμιο τραστ του Κόμη Αγίου Γερμανού. Όπως γνωρίζετε, το ταμείο κλείνει κάθε χρόνο την παραμονή των Χριστουγέννων (24 Δεκεμβρίου) και ανοίγει ξανά την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων (26 Δεκεμβρίου), εκτός εάν η ημερομηνία αυτή συμπίπτει με Κυριακή. Έτσι φέτος, το ταμείο ανοίγει την επόμενη μέρα! Οι Γήινοι σύμμαχοί μας στην Ευρώπη είναι εκστατικοί με το γεγονός ότι οι προκαταρκτικές εγκρίσεις για να προχωρήσουν έχουν εκδοθεί. Το επόμενο βήμα περιλαμβάνει την απόκτηση του πιστοποιητικού χρηματοδότησης. Μόλις αποκτηθεί αυτό, οι διαχειριστές μπορούν να το υπογράψουν και οι υπεύθυνοι για την εκταμίευση μπορούν να αρχίσουν τις λεπτομερείς διαδικασίες. Παρακολουθούμε στενά αυτές τις δραστηριότητες και θέλουμε να δούμε ότι προχωρούν χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι σύνδεσμοι μας έχουν ήδη επικοινωνήσει με όσους συμμετέχουν στις επόμενες μεταβατικές κυβερνήσεις και τους είπαν να τελειοποιήσουν την τελική έκδοση των αντίστοιχων τηλεοπτικών εκπομπών τους. Εμείς, επίσης, προετοιμάζουμε το προσωπικό που θα αναλάβει τη διαφύλαξη των διαφόρων νέων κυβερνήσεων.

Τα καθήκοντα των νέων κυβερνήσεων, κατά σειρά προτεραιότητας, είναι: η εκταμίευση των νέων χρημάτων, ταυτόχρονα με τη δημιουργία των νέων υπηρεσιακών κυβερνήσεων, συμπεριλαμβανομένου του νέου χρηματοπιστωτικού συστήματος, και η διαχείριση των πολυάριθμων προγραμμάτων που θα οδηγήσουν σε λίγες εβδομάδες στην Αποκάλυψη. Είμαστε πεπεισμένοι ότι για όλα αυτά δεν θα πάρει πολύ χρόνο να εκδηλωθούν. Είμαστε επίσης απασχολημένοι με την εγκατάσταση του πολυπόθητου συστήματος επικοινωνιών με το οποίο κάθε μία από τις ανακοινώσεις θα εκπέμπεται άψογα. Επιπλέον, ο στόλος μας αυξάνει καθημερινά το επίπεδο της έκθεσης του στους ουρανούς σας, για να σας δώσει αρκετές αποδείξεις ότι αναμφίβολα δεν είστε μόνοι! Η δραστηριότητα αυτή και μόνο εξασφαλίζει ότι αυτοί που επιθυμούν να ασκήσουν τις παλιές τους μεθόδους είναι καταδικασμένοι σε αποτυχία. Οι Σκοτεινοί εξακολουθούν να είναι αποφασισμένοι να βρουν μια διέξοδο από το ολοένα και μεγαλύτερο δίλημμα τους, παρά τις καθημερινές μας υπενθυμίσεις ότι οποιοδήποτε τέτοιο σχέδιο διαφυγής θα μπλοκαριστεί από εμάς. Αυτό περιλαμβάνει το τρομακτικό σενάριο της δημιουργίας ενός «συμβάντος» για να ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Ο Ουρανός και εμείς δεν επιτρέπουμε πλέον τη χρήση πυρηνικών.

Ο πρωταρχικός στόχος των σκοτεινών είναι αυτό το σενάριο παγκόσμιου πολέμου. Είτε ξεκινήσει στη Μέση Ανατολή ή στην Άπω Ανατολή δεν έχει σημασία γι 'αυτούς. Έχουν θέσει σε κίνηση μια σειρά γεγονότων η οποία μπορεί εύκολα να επεκταθεί και σε μεγάλα συμβάντα, αλλά αυτή η εμμονή δεν θα αποδώσει. Παρακολουθούμε πολύ στενά όλες τις κυβερνήσεις που υποστηρίζουν ακόμα τη σκοτεινή ελίτ και τις διεθνείς δολοπλοκίες της. Επιμένουν στη συνέχιση του πολέμου και αυτό είναι απαράδεκτο για μας. Τους προειδοποιήσαμε επανειλημμένα ότι αυτά τα περιστατικά που οργανώθηκαν σκόπιμα για να εξασφαλίσουν την έναρξη ενός παγκοσμίου πολέμου είναι πολύ απλά, υπερβολικά απαράδεκτα! Ωστόσο, παρά τις συνεχείς αυτές παραινέσεις, συνεχίζουν να εφαρμόζουν τους επιθετικούς τους ελιγμούς. Προσεχώς, σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε αρκετές ανακατωσούρες για να μπλοκάρουμε εντελώς αυτά τα καταχθόνια σημεία πυροδότησης. Πολλοί ηγέτες του κόσμου λένε κάτι δημόσια ενώ ταυτόχρονα πυροδοτούν αρκετά εμπρηστικά γεγονότα πίσω από τη σκηνή. Αυτά επίσης θα καταπνιγούν εν τη γενέσει τους.

Ο στόλος μας έχει τοποθετήσει πολλά αμυντικά σκάφη σε στρατηγικά σημεία για να αποκαλυφτούν εάν καταστεί απαραίτητο. Χρειαζόμαστε ένα μέσο που θα μειώσει σημαντικά τις επιδράσεις μιας ενδεχόμενης ανάφλεξης των απειλών που παρακολουθούμε, καθώς η τρέχουσα πραγματικότητά σας γίνεται καθημερινά όλο και πιο εύθραυστη. Ταυτόχρονα, τα πλέγματα της νέας σας πραγματικότητας προβάλλουν σιγά – σιγά. Τα αποτελέσματα αυτών των ενεργειών είναι ακόμα αρκετά λεπτεπίλεπτα, και όπως θα μπορούσε να προβλεφθεί, οι σκοτεινοί σας είναι αρκετά απασχολημένοι με την προσπάθειά τους να τα ανατρέψουν. Επιτρέψτε μας να σας ενημερώσουμε, όπως έχουμε ενημερώσει κι αυτούς: αυτά τα πλέγματα δομούν μια νέα πραγματικότητα, η οποία θα προχωρήσει χωρίς διακοπή. Ο ουρανός έχει καταρτίσει ένα χρονοδιάγραμμα γι’ αυτό, και έχουμε τη θεϊκή εντολή να ολοκληρώσουμε την επιστροφή σας σε πλήρη συνειδητότητα. Οι σκοτεινοί μπορεί να δράσουν μέχρι ένα ορισμένο σημείο, και στη συνέχεια η επιλογή μας είναι απλή: να τερματίσουμε πλήρως τις παρεμβολές τους. Θα σας δοθεί αρκετός χρόνος για να συζητήσετε και να εξερευνήσετε τι χρειάζεται για την επιστροφή σας σε πλήρη συνειδητότητα. Στη συνέχεια, με χαρά, θα μεταφερθείτε στο Εσωτερικό της Γης και θα μετατραπείτε από το Φως σε αυτούς που είστε πραγματικά!

Νάμαστε! Είμαστε οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι σας! Αυτή είναι η εποχή του χρόνου, όπου πολλοί βλέπουν τον εαυτό τους και τους αγαπημένους τους με έναν πνευματικό τρόπο, κάνοντας έναν απολογισμό για το πώς πήγε το περασμένο έτος και τι ανάπτυξη παρατηρήθηκε στον εαυτό τους και σ’ αυτούς που αγαπούν περισσότερο. Με τον ίδιο τρόπο κι εμείς βάζουμε κάποιο χρόνο να επιθεωρήσουμε πώς προόδευσε πνευματικά η ανθρωπότητα και να αξιολογήσουμε τι χρειάζεται ακόμη να γίνει για να έρθουμε όλοι μας πιο κοντά στον κοινό μας στόχο για μια πλήρως συνειδητή πραγματικότητα. Βλέπουμε ότι έχει γίνει μεγάλη πρόοδος! Το επόμενο βήμα είναι, φυσικά, να αρθούν τα εμπόδια που άφησαν για όλους μας οι σκοτεινοί να ξεπεράσουμε. Παρά το αναξιόπιστο παγκόσμιο περιβάλλον σας, έχουμε φέρει τους Γήινους συνεργάτες μας στην όχθη της επιτυχίας. Τώρα χρειαζόμαστε θεϊκή βοήθεια για να εξασφαλίσουμε ότι οι πόροι της ευημερίας σας θα παραδοθούν στην ώρα τους. Οι πνευματικές και διαστημικές οικογένειές μας είναι έτοιμες να συμμορφωθούν με τις επιθυμίες του Ουρανού, και, συνεπώς έρχεται η στιγμή που θα εκδηλωθεί το πιο ιερό θαύμα.

Αυτή η στιγμή στην ιστορία μας πράγματι πρέπει να διαφυλαχθεί σαν θησαυρός. Όλοι έχουμε δει το πρόγραμμα της σκοτεινής ελίτ για τον πιο άδοξο στόχο που υπάρχει! Ο στόχος τους είναι φοβερός και κακόφημος μάλιστα, και αυτό το ολέθριο όραμα θα εξοστρακιστεί από τις ιερές δραστηριότητες της πνευματικής και διαστημικής μας οικογένειας. Η δική μας συμβολή έχει σχεδόν τελειώσει, και με χάρη και χαρά παραδίδουμε αυτό το καθήκον σε μερικά απίστευτα Όντα που είναι έτοιμα να παρέμβουν μαζικά και γρήγορα για να τερματίσουν την παρούσα, καταρρέουσα σφαίρα πραγματικότητας. Αντ ' αυτής θα προκύψει ένας πολύ καλύτερος κόσμος, όπου θα μπορούμε όλοι μας να πετύχουμε τους στόχους μας και να καλωσορίσουμε την ευρύτερη οικογένειά μας. Αυτή η οικογένεια, στη συνέχεια, θα διασφαλίσει ότι όλα θα πάνε καλά με τη Γαία και τους ανθρώπους της. Κάθε μέρος της Γαίας θα ανανεωθεί και θα επανέλθει στην προηγούμενη παρθένα κατάσταση του. Εμείς, οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι το καλοδεχόμαστε αυτό και ανυπομονούμε να μπορέσουμε να σας χαιρετήσουμε όλους σας ανοιχτά.

Η γιορτή που θα ξεσπάσει στον Ουρανό και τη Γη θα είναι η πιο εξαίσια! Επιτέλους, θα έχετε όλοι πλήρη συνειδητότητα και θα γίνετε ένα με όλη τη φυσική ύπαρξη και την τεράστια έκταση του Ουρανού. Χιλιετίες πριν, αυτό που είναι τώρα έτοιμο να συμβεί είχε προγραμματιστεί προσεκτικά και στη συνέχεια υλοποιείται από τους πιστούς εκτελεστές του θεϊκού σχεδίου του Δημιουργού. Και όπως έχουμε δηλώσει πολλές φορές, θα σας απελευθερώσει από την ατέρμονη αναταραχή του σκότους και θα σας επανασυνδέσει με το Φως. Η αποστολή αυτή έχει αποδειχτεί σε όλους μας ότι είναι μια πραγματική αποστολή της Αγάπης και ποτέ δεν αμφιταλαντευτήκαμε γι’ αυτό το ιδιαίτερο καθήκον. Τώρα είναι η στιγμή της ολοκλήρωσης και θα είναι μία από τις γιορτές για όλους μας! Το πιο σημαντικό, είναι μια υπέρτατη και ιερή στιγμή που θα τη θυμόμαστε με χαρά όλοι μας. Η Γαία σκοπεύει επίσης να επιστρέψει στη φυσική κατάσταση της Ύπαρξης της. Ευλογίες σε όλους σας! Έκτα Κρέσος! (Αγάπη και Φως!)

Σήμερα, συνεχίσαμε τις διαρκείς μεταδόσεις μας σχετικά με τις επερχόμενες αλλαγές για την ανθρωπότητα και αυτό το μέρος της φυσικής ύπαρξης. Βρισκόμαστε σε ένα σημείο όπου πρόκειται να συμβούν μεγάλες και θορυβώδεις αλλαγές. Αυτή η πραγματικότητα είναι επιτέλους έτοιμη να δεχτεί τις ιερές μεταμορφώσεις που διατάχθηκαν από τον Άρχοντα Σουρέα και το θεϊκό σχέδιο αυτού του σύμπαντος. Να ξέρετε αγαπημένοι μας ότι η αμέτρητη Προσφορά και ατέρμονη Ευημερία του Ουρανού είναι πραγματικά Δική σας! Έτσι ας γίνει! Σελαματ Γκαγιουν! Σελαμάτ Για! (Στα Σειριανά: να είστε Ένα! να είστε Χαρούμενοι!)

Planetary Activation Organization 
Translation: Vasiliki

Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Sheldan Nidle’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to
or
Galactic Channelings.com
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


      

Originals and translations of Galactic Messages available atNo comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar