Followers

Tuesday, 10 January 2012

10.1.12 


7 Men, 8 Chen, 8 Manik

Ντράτζο! Επιστρέψαμε! Τα γεγονότα που υπόσχονται να μετατρέψουν τον κόσμο σας κοντεύουν να γίνουν! Έχουμε ενημερωθεί από τους Γήινους συμμάχους μας ότι ένα τεράστιο παγκόσμιο γεγονός είναι κοντά. Πλησιάζουμε αυτό που είναι γνωστό στον κόσμο σας σαν το νέο έτος του κινεζικού ημερολογίου. Είναι το έτος του Δράκου του νερού, το οποίο χαρακτηρίζεται από δραματικές αλλαγές. Πολλοί από σας περιμένουν, όπως και εμείς, να λάβουν οι σκοτεινοί το επιδόρπιο που τους αξίζει και πράγματι, η τρέχουσα οικονομική πραγματικότητα αρχίζει να ωθεί την σκοτεινή ελίτ να παλέψει για να βρει γρήγορα μια διέξοδο. Τα χάρτινα νομίσματα τους είναι υπό αμφισβήτηση. Πολλά έθνη που διαθέτουν σημαντικούς φυσικούς πόρους, όπως πετρέλαιο, χρυσό και πολύτιμους λίθους, δεν είναι πλέον πρόθυμα να δεχτούν αυτά τα χάρτινα χρήματα σαν μια πραγματική ανταλλαγή, και αυτό προσθέτει επιπλέον πίεση στο τραπεζικό σύστημα που ελέγχεται από τους σκοτεινούς. Οι μεταρρυθμίσεις που ανακοινώθηκαν αλλά στη συνέχεια καθυστέρησαν καλούνται να έρθουν τώρα στο προσκήνιο. Αυτό αναγκάζει τους σκοτεινούς να κινηθούν προς μια πολιτική άφεσης χρέους, αλλά αυτό φέρνει ακόμη περισσότερη ύφεση σε πολλές οικονομικές και χρηματιστηριακές συναλλαγές. Επιπλέον, εξαναγκάζει σε μια επιβράδυνση της λεγόμενης διαδικασίας ανάκαμψης.

Η πολλαπλότητα των φόβων όταν σταθμίζεται από τη σκοτεινή ελίτ, την καθιστά παραδόξως ακόμα πιο αλαζονική. Οι κύριες επιτροπές διακυβέρνηση της ελίτ πρόσφατα διέκοψαν τις συνομιλίες με τους συμμάχους μας στη Γη, κάτι που εμείς αντιλαμβανόμαστε σαν ανταπόκριση πανικού, καθώς στην πραγματικότητα έχουν πολύ λίγα να διαπραγματευτούν, δεδομένου ότι ο κύβος έχει ριφθεί σε ότι τους αφορά. Καθώς το αντιλαμβάνονται αυτό, ότι έχει απομείνει στους σκοτεινούς είναι να συνεχίσουν να τροφοδοτούν τις φλόγες για πιθανά σενάρια μεγάλης κλίμακας πολέμου και έτσι μας έχει ανατεθεί άμεσα ένα καθήκον. Έχουμε καθοδηγήσει τους συνδέσμους μας να παρακολουθούν όλες τις επιθετικές τάσεις που ξετυλίγονται τώρα στον κόσμο σας και να καταλάβουν ότι καμία από αυτές δεν θα εξελιχθεί σε μεγάλη σύγκρουση. Όσο περισσότερο παραμένει μια μη-πολέμου επιλογή, τόσο πιο γρήγορα μπορούν να επιλυθούν τα υπόλοιπα θέματα. Ο κύριος λόγος καθυστέρησης τώρα είναι το γεγονός ότι οι διάφορες παγκόσμιες πολιτικές σας κοινότητες δεν έχουν ενεργήσει ποτέ χωρίς την πλήρη εποπτεία της ελίτ να καθοδηγεί κάθε κίνηση τους. Αυτή η τελευταίας στιγμής περίπτωση «κρύων ποδιών» αντιμετωπίζεται και αναμένουμε πλήρως να συμβούν μια σειρά επαναστατικών γεγονότων που θα μετατρέψουν τον κόσμο σας για πάντα.

Καθώς οι ηγέτες κάθε πολιτικού χώρου αντιμετωπίζουν αυτό το νέο και συνάμα, ελεύθερο κόσμο, αισθάνονται τόσο χαρούμενοι από τις νέες δυνατότητες και ταυτόχρονα, αρκετά αβέβαιοι για το ποιος είναι ο καλύτερος τρόπο για να κάνουν τα επόμενα βήματά τους. Είμαστε εδώ για να παρέχουμε συμβουλές, και η πρόθεσή μας είναι το χαρτοφυλάκιο των Γήινων συμμάχων μας να επιτευχθεί σύντομα. Η εγκατάσταση νέας διακυβέρνησης και η ολοκλήρωση της παράδοσης των πακέτων αφθονίας είναι τα πρώτα τεράστια βήματα που απαιτούνται επειγόντως από την παγκόσμια κοινότητα. Η πραγματοποίηση όλων αυτών οδηγεί σε μια νέα παγκόσμια οικονομία και την απαρχή μιας εμβριθούς διαδικασίας η οποία τελειώνει με την αποκάλυψη. Αυτό θα θέλαμε να έχει συμβεί το συντομότερο δυνατόν, δεδομένου ότι έχουμε ένα τεράστιο πρόγραμμα εκπαίδευσης να ολοκληρώσουμε, προκειμένου ο κόσμος σας να συνηθίσει την ευεργετική μας ύπαρξή. Μια πτυχή αυτών των διδασκαλιών θα είναι η ερμηνεία της πραγματικής σας ιστορίας, η οποία θα εξαλείψει τα περίπου 7.000 χρόνια ψεύδη και τις πράξεις χειραγώγησης, πρώτα από τους Ανουνάκι και στη συνέχεια ενισχυμένα με τις βρώμικες πράξεις από τα τσιράκια τους στον πλανήτη σας, τους Ιλουμινοειδής του κόσμου σας.

Αυτές οι κρίσιμες εργασίες χρειάζονται αρκετό χρόνο για τον καθένα να είναι πλήρως σε θέση να κατανοήσει τόσο αυτές όσο και επίσης αυτό που πραγματικά θέλει η παγκόσμια κοινότητα. Κάθε έθνος επιθυμεί να ενεργήσει σύμφωνα με το δικό του συμφέρον και να παρέχει την καθοδήγηση που χρειάζεται ο λαός του προκειμένου να εργαστεί προς την ελευθερία και την εθνική κυριαρχία. Πρόκειται για ένα σύνθετο εγχείρημα και αυτό το αναγνωρίζουμε ανοιχτά. Οι σύνδεσμοί μας έχουν ένα μεγάλο έργο μπροστά τους. Επιπλέον, οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι έχουν εργαστεί στενά με πολλές μυστικές ιερές κοινωνίες για να διευκολύνουν αυτή τη στιγμή της μετάβασης. Ο καθένας από εμάς αντιλαμβάνεται το κενό που θα αποτελέσουν μεταξύ του τι έχει γίνει ευρέως αποδεκτό ως πραγματικότητα από τους περισσότερους από εσάς και τις νέες έννοιες που θα δημιουργήσουν οι κοινές μας προσπάθειες. Τα περισσότερα από αυτά που θα παρουσιαστούν μπορούν εύκολα να σοκάρουν την πλειοψηφία του κόσμου σας. Η παγκόσμια κουλτούρα σας έχει βασιστεί σε ορισμένες αλήθειες που διαστρεβλώθηκαν και αναπαράχθηκαν σε μια πολλαπλότητα αμφίβολων εννοιών που προέρχονται από τις θρησκευτικές και πολιτικές ιεραρχίες σας. Το να μπουν τα πράγματα στη θέση τους, βρίσκεται στο επίκεντρο των αλλαγών που θα επιτρέψουν τη νέα σας πραγματικότητα να εκδηλωθεί.

Νάμαστε! Είμαστε οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι σας! Ερχόμαστε με μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα για σας. Επί του παρόντος, η σκοτεινή ελίτ έχει επιβάλλει μια σειρά συνομιλιών με τις κυβερνήσεις της Μέσης Ανατολής, Ασίας, και Δυτικής Αφρικής. Αυτές οι «συνομιλίες» έχουν σχεδιαστεί για να πάρουν την έγκριση από τις κυβερνήσεις αυτές να μεταφέρουν κρυφά ορισμένους πολύτιμους πόρους που μπορεί να μετατραπούν σε σκληρό νόμισμα. Μέχρι τώρα αυτές οι συνδιαλλαγές έχουν αποτύχει να επιφέρουν τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα. Παρ 'όλα αυτά, οι σκοτεινοί χρησιμοποιούν όλο το εναπομείναν ενεργητικό τους για να πετύχουν κάποιου είδους συμφωνία με οποιονδήποτε τους ακούσει, προκειμένου να επιβιώσουν μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2012. Οι επανειλημμένες αποτυχίες σε αυτή την αναζήτηση δεν τους αποθαρρύνουν από την πεποίθηση ότι κάποια θαυματουργή λύση για τα διλήμματα τους μπορεί να βρεθεί. Ωστόσο, οι συνεργάτες μας είναι πεπεισμένοι ότι η ελίτ είναι σε ένα σημείο όπου θα έρθουν σε συμφωνία με το φως για την άμεση παράδοση τους. Η νίκη είναι πολύ κοντά στο χέρι!

Αυτή την εποχή πριν από την πραγματική ήττα των σκοτεινών απαιτείται από εμάς να επικεντρωθούμε στην πραγματικότητα που όλοι επιθυμούμε. Ας συμπληρώσουμε τις λεπτομέρειες και ας αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε τη συλλογική μας ενέργεια για να φέρουμε το Φως και μαζί με αυτό, ευημερία, εθνική κυριαρχία και πλήρη συνειδητότητα. Αφιερώστε χρόνο κάθε μέρα για να εμβαθύνετε και να χρησιμοποιήσετε τις απεριόριστες δυνατότητές σας για τη δημιουργία αυτού του νέου κόσμου, έχοντας κατά νου ότι είστε ένας πολύ ανδρείος πυρσός για το Φως. Οι δράσεις σας αγκυροβολούν σε έναν κόσμο που τώρα κατασκευάζεται από πλήθη ιεραρχιών και γενεών του Ουρανού. Ο ρόλος σας είναι να εκμεταλλευτείτε αυτή την τεράστια ενέργεια και να τη δώσετε ελεύθερα στην Γαία. Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώνετε ευλογίες που προέρχονται από την ιερότητα του Aeon για φυσικά επίπεδα της Γης. Αλλά αυτή η ενέργεια χρειάζεται τη συντονισμένη εστίασή σας, προκειμένου να υλοποιηθεί στο επίπεδο της Γης και ως εκ τούτου οι συλλογικοί οραματισμοί σας χρησιμοποιούνται σαν βάση για το θαύμα που είναι η νέα σας πραγματικότητα.

Αυτή η νέα πραγματικότητα έχει ένα σημαντικό σκοπό: να σας φέρει σε πλήρη συνειδητότητα. Από την πτώση της Ατλαντίδας σχεδόν 13 χιλιετίες πριν, περιπλανιόσασταν με περιορισμένη συνείδηση, προσπαθώντας να ανακτήσετε τις χαμένες αγγελικές σας δυνατότητες. Αυτή η επίπονη οδύσσεια φτάνει τώρα στον ιερό προορισμό της. Η πλήρης συνειδητότητα απομακρύνθηκε από εσάς με μια απλή επαναδιοργάνωση της γενετικής σας αλυσίδας και συγκρατήθηκε με μια σειρά αλληλένδετων επιγενετικών προγραμματισμών. Ωστόσο, αυτό μπορεί να παρακαμφθεί με τη βοήθεια της συχνότητας του ζώντος Φωτός και τη χρήση ειδικών προγραμματισμών δονήσεων που θα είναι προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες συνθήκες της ζωής σας. Αυτή η διαδικασία όταν επιβλέπεται από μια πλήρως συνειδητή Οντότητα θα σας επαναφέρει στην πλήρη συνειδητότητα. Αυτό το θαύμα είναι έτοιμο να συμβεί μόλις εκδηλωθεί πλήρως η νέα σας πραγματικότητα. Η ώρα της χαράς είναι κοντά!

Σήμερα, αναφερθήκαμε στα γεγονότα τα οποία σας φέρνουν πιο γρήγορα από ποτέ στον νέο σας κόσμο. Ετοιμάζουμε το προσωπικό μας να ολοκληρώσει τις τελευταίες τις προ-της-επαφής λειτουργίες και οι Αναληφθέντες Δάσκαλοί σας επίσης διασφαλίζουν ότι οι διάφορες θεϊκές αποστολές τους ολοκληρώνονται, σύμφωνα με τον θεϊκό σχέδιο. Να ξέρετε αγαπημένοι μας ότι η αμέτρητη Προσφορά και ατέρμονη Ευημερία του Ουρανού είναι πραγματικά Δική σας! Έτσι ας γίνει! Σελαματ Γκαγιουν! Σελαμάτ Για! (Στα Σειριανά: να είστε Ένα! να είστε Χαρούμενοι!)

Planetary Activation Organization 
Translation: Vasiliki

Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Sheldan Nidle’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to
or
Galactic Channelings.com
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


      

Originals and translations of Galactic Messages available atNo comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar