Followers

Google+ Followers

Tuesday, 31 January 2012

31.01.2012


 


2 Cib, 9 Yax, 8 Manik

Ντράτζο! Επιστρέψαμε! Οι συμμαχίες μας με τις ιερές μυστικές κοινωνίες της Γαίας και τους συμμάχους μας της Γης συνεχίζουν να αποφέρουν αποτελέσματα. Η ώρα έφτασε για τους Γήινους συμμάχους μας να πιέσουν τα μεγάλα τραπεζικά καρτέλ με ένα νόμιμο αίτημα. Αυτό αφορά την πρακτική των καρτέλ να κρύβουν τα τεράστια ποσά του συσσωρευμένου χρέους από το κοινό σε απόρρητα λογιστικά βιβλία. Αυτά τα τεράστια ποσά πρέπει τώρα να κοινοποιηθούν. Η δράση αυτή μπορεί να οδηγήσει στην πτώχευση αυτών των δυσκίνητων ιδρυμάτων και να θέσει ένα τέλος σε όλα τα σημερινά αδιέξοδα που έχουν τελματώσει την εφαρμογή του νέου παγκόσμιου τραπεζικού σας συστήματος. Οι ιερές μυστικές κοινωνίες διαθέτουν τους πόρους για να καλύψουν τα ποσά που απαιτούνται για να μετακινηθεί γρήγορα ο κόσμος σας σε ένα οικονομικό σύστημα βασισμένο σε πολύτιμα μέταλλα. Αυτοί οι ιεροί πόροι στεγάζονται ασφαλισμένοι σε αποθήκες σε όλο τον πλανήτη. Οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι θεωρούν ότι αυτή είναι η στιγμή που η σκοτεινή κλίκα έχει χαλκευθεί και μια νέα πραγματικότητα πιέζει να ξεπροβάλλει μέσα από τα χαλάσματα του παλιού. Πράγματι, οι σκοτεινοί κατανοούν πλήρως ότι η βασιλεία τους είναι στο τέλος της και ότι θα πρέπει να παραδοθούν στο Φως. Είμαστε εδώ μόνο και μόνο για να βοηθήσουμε σε αυτή τη θεία επιχείρηση.

Ο στόλος μας και το προσωπικό μας παρακολουθούν τους σκοτεινούς τριγύρω να παραδέρνουν σε κατάσταση πανικού, καθώς πλησιάζουμε την πραγματική στιγμή της αποκάλυψης των ανείπωτων ποσών του χρέους που έχουν. Το σύστημα που δημιουργήθηκε από τους σκοτεινούς κατά τη διάρκεια των αιώνων ήρθε τελικά η ώρα του να κουρνιάσει. Τα «μυστικά βιβλία στο πίσω δωμάτιο», δεν μπορεί πλέον να προστατεύονται από την λάμψη του φωτός της αλήθειας, και είναι καιρός να ελεγχθούν και να συνομολογηθεί ότι τα γιγάντια ποσά δεν είναι μόνο αληθινά, αλλά και εντελώς ακάλυπτα. Το χρέος αυτό είναι μια απόδειξη για την ακόρεστη απληστία των σκοτεινών, που ευτυχώς μπορεί να ακυρωθεί με το χτύπημα μιας πένας! Με τον τρόπο αυτό ο κόσμος σας απελευθερώνεται από τα αόρατα δεσμά που είχαν σφυρηλατήσει τόσο έξυπνα οι σκοτεινοί στη διάρκεια των δύο τελευταίων αιώνων. Οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι και οι συνεργάτες τους έχουν έναν τρόπο να μετατρέψουν την επερχόμενη καταστροφική κατάρρευση της παλιάς τάξης πραγμάτων, σε απεριόριστη και καθολική ευημερία! Ένα ιδιαίτερο τέχνασμα σύντομα θα τεθεί σε ισχύ και θα φέρει αυτή τη γρήγορη μετατροπή. Οι σκοτεινοί δεν μπορούν πλέον να αγνοήσουν το αναπόφευκτο, ούτε να αποφύγουν ό, τι είναι έτοιμο να μαθευτεί.

Ο ουρανός είπε στους σκοτεινούς γι’ αυτή την αλλαγή στην εξουσία όταν τους επέτρεψε να δημιουργήσουν τη σημερινή σας πραγματικότητα. Ο θεϊκός σκοπός ήταν να επιτρέψει στο κάθε ένα σας να συγκεντρώσει εξαιρετική σοφία κατά τη διάρκεια της οδύσσειάς σας μέσα στο σκοτεινό βασίλειο, την οποία θα μπορούσε στη συνέχεια να αξιοποιήσει μόλις επιστρέψει στην πλήρη συνειδητότητα. Ποτέ δεν σχεδιάστηκε το τέχνασμα των σκοτεινών να τροποποιήσουν τη συνείδησή σας σε σημείο όπου δεν θα μπορούσατε να επιστρέψετε στην αρχική σας πλήρως συνειδητή κατάσταση. Οι Anunnaki συμφώνησαν να συμμορφωθούν με τα διατάγματα του Ουρανού. Επιπλέον, στις διαταγές του ουρανού ήταν η εποπτεία από τους Αγκάρθιους και τους Αναληφθέντες Δασκάλους της Γαίας. Οι συμφωνίες αυτές τηρήθηκαν, αρχικά, και οι Anunnaki επέτρεψαν στο Φως περιθώρια ελιγμών. Αλλά μετά την απόπειρα επανάστασης που έκλεισε απότομα την πρώτη χρυσή εποχή, οι Anunnaki άλλαξαν γνώμη και αρνήθηκαν στους εκπροσώπους του Φωτός την πρόσβαση στις ανθρώπινες υποχρεώσεις τους. Τώρα, ήθελαν να δημιουργήσουν τη φυλή σκλάβων κάτι το οποίο προσπαθούσαν να κάνουν τα Ατλάντεια ξαδέλφια τους και αυτό ερχόταν σε άμεση αντίθεση με τις συμφωνίες που είχαν συναφθεί μετά την καταστροφή της Ατλαντίδας.

Το νέο σχέδιο των σκοτεινών είχε ως αποτέλεσμα το κλείσιμο πολλών από τις εισόδους στην εσωτερική Γη, αφήνοντας λίγες που θα ήταν διαθέσιμες μόνο σε αυτούς με πλήρη συνειδητότητα. Αυτό σήμαινε ότι η ανθρωπότητα στην επιφάνεια είχε αποκοπεί αρχικά από τους Φωτεινούς της κηδεμόνες. Ωστόσο, το Φως τροποποίησε γρήγορα την κατάσταση και σφυρηλάτησε μια νέα σχέση, που επέτρεψε αυτή την ασυνήθιστη ρύθμιση να συνεχίσει για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Το φως επίσης ξεκαθάρισε ότι οποιαδήποτε περαιτέρω παράβαση της αρχικής συμφωνίας θα είχε ολέθριες συνέπειες για τους επίγειους απεσταλμένους των σκοτεινών. Οι Αγκάρθιοι κλήθηκαν να στείλουν ειδικούς συνδέσμους στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία που θα ανέφεραν οποιεσδήποτε δραστηριότητες γίνονταν κατά παράβαση των συμφωνιών. Οι ενέργειες αυτές θα έφερναν γρήγορα το γεγονός της πρώτης επαφής, το οποίο σχεδιάστηκε για να σταματήσει τις ζημιογόνες δραστηριότητες των σκοτεινών. Το φλογερό τέλος της δεύτερης χρυσής εποχής καθώς και ο τερματισμός από πλημμύρα της τρίτης χρυσής εποχής σχεδόν γκρέμισαν μια τέτοια πρώτη επαφή, και η Γαλαξιακή Ομοσπονδία ειδοποιήθηκε να έχει ένα στόλο μόνιμα στη διάθεση του Ουρανού. Ο κύβος για την πρώτη επαφή με τον κόσμο σας είχαν ριφθεί.

Νάμαστε! Είμαστε οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι σας! Ερχόμαστε με νέα για την πορεία σας προς την ελευθερία. Ο κόσμος σας σήμερα κατακλύζεται από ληστές και κλέφτες που χρησιμοποιούν τις θέσεις τους με επιρροή και δύναμη για να συσσωρεύουν όλο και περισσότερο πλούτο. Αυτή η θλιβερή παρωδία συνεχίζεται εδώ και αιώνες! Ωστόσο, μπορέσαμε και εμείς, παρά το διαρκώς άγρυπνο μάτι των σκοτεινών, να αποθηκεύσουμε για μελλοντική χρήση, τα δικά μας βουνά από χρυσό. Ο Θεός να ευλογεί τις σκοτεινές τους ψυχές! Ακόμη και εκείνοι οι οποίοι φαίνονται ανέγγιχτοι από κάθε ίχνος ηθικής μπορεί να μαλακώσουν. Εμείς θα είμαστε τα ιερά όργανα που μπορούμε να διδάξουμε σ΄ αυτούς, αλλά και στην ανθρωπότητα, σημαντικά μαθήματα για την εξέλιξη της ψυχής τους. Έρχεται η ώρα να τερματιστεί αυτή η ανεξέλεγκτη στρεψοδικία και να επιστρέψετε όλοι στη λογική και την υψηλή συνειδητότητα. Σε αυτή την μετασχηματισμένη σφαίρα, μπορείτε επιτέλους να επανενωθείτε με τις πνευματικές και διαστημικές σας οικογένειες και να επιστρέψετε με χαρά στην πλήρη συνειδητότητα.

Προς το παρόν, έχουμε καταφέρει να συγκροτήσουμε της δομή για το νέο οικονομικό σύστημα. Επιπλέον, αναμετρηθήκαμε με τη μεγάλη διεθνή κλεπτοκρατία και τους αφήσαμε σε φόβο και τρόμο για τις επόμενες κινήσεις μας! Έχουμε συγκεντρώσει πολλούς από έθνη σε όλο το κόσμο σας και τους προετοιμάσαμε να αναλάβουν το δύσκολο έργο της αποκατάστασης της ομαλότητας στις διαλυμένες κυβερνήσεις της υφηλίου. Το τι πρόκειται να ακολουθήσει είναι μια άνευ προηγουμένου επανάσταση με τεράστιες διαστάσεις. Η ηθική, η ευγένεια και το δίκαιο αυτού του κόσμου έχουν καταπατηθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό, και είναι καιρός η ορθή δικαιοσύνη να ελέγξει την αδικία και την ανηθικότητα, και εκείνοι που σας χρησιμοποίησαν προς ίδιον όφελος τους να έχουν τις ανάλογες συνέπειες των εγκληματικών τους πράξεων. Είμαστε πλήρως διατεθειμένοι να ξεμπροστιάσουμε αυτούς τους παραβάτες και να επαναπροσδιορίσουμε τυχόν αποκλίσεις από την ιερή σας πορεία προς την πλήρη συνειδητότητα.

Από αμνημονεύτων χρόνων, πρέπει να σας φαίνεται ότι παρακολουθείτε μια δειλία καθώς είναι ατέλειωτες οι υποσχέσεις που δίνονται και δεν τηρούνται. Απλά θέλουμε να δηλώσουμε ότι αυτό που αποφασίστηκε από τον Ουρανό είναι τώρα έτοιμο να εκδηλωθεί. Είμαστε μαζί σας για να δηλώσουμε ότι ένας αέρας δικαιοσύνης μεγάλωσε και μεταμορφώθηκε σε ισχυρό τυφώνα που έχει ως στόχο την ανατροπή αυτών που σας έχουν εκμεταλλευτεί και είπαν ψέματα για να κερδίσουν τον παγκόσμιο έλεγχο. Αυτή η τεράστια δομή της εξουσίας των σκοτεινών θα τελειώσει αρκετά σύντομα. Μια σειρά δράσεων είναι στα τελευταία τους στάδια και θα φέρει σε όλους σας όλα όσα σας έχουμε περιγράψει. Να είστε προετοιμασμένοι για μεγάλες αλήθειες και ατελείωτη ευημερία, εκ των οποίων θα προηγηθεί μια σειρά επίσημων ανακοινώσεων που μπορεί να είναι συγκλονιστικές για πολλούς από εσάς. Η αλήθεια δεν είναι ποτέ εύκολο να ακουστεί, όταν τα ψέματα έχουν γίνει ο αποδεκτός κανόνας. Έτσι να είστε έτοιμοι να τρομάξετε λίγο, αλλά και να νιώσετε την μακάρια ανακούφιση της ελευθερίας!

Σήμερα, συνεχίσαμε τα μηνύματά μας προς εσάς. Σας ζητούμε να χρησιμοποιήσετε τις υπέροχες ενέργειές σας για να επικεντρωθείτε σε αυτό για το οποίο μόλις μιλήσαμε. Βοηθήστε μας να εκδηλωθούν αυτές οι ενέργειες που μπορούν να σας απελευθερώσουν επιτέλους από τα δεσμά του σκότους, ώστε να μπορέσουμε να έρθουμε κοντά για να γιορτάσουμε τη νίκη που ο Ουρανός έχει διακηρύξει! Να ξέρετε αγαπημένοι μας ότι η αμέτρητη Προσφορά και ατέρμονη Ευημερία του Ουρανού είναι πραγματικά Δική σας! Έτσι ας γίνει! Σελαματ Γκαγιουν! Σελαμάτ Για! (Στα Σειριανά: να είστε Ένα! να είστε Χαρούμενοι!)

Planetary Activation Organization 
Translation: Vasiliki

Dear Readers,

We are looking for new translators English-Greek, for Greg Gill’s and other messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 130 people for 27 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to
Galactic Channelings.com
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


      

Originals and translations of Galactic Messages available atNo comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar