Followers

Tuesday, 17 January 2012

17.1.12 


1 Ik, 15 Chen, 8 Manik

Ντράτζο! Επιστρέψαμε! Πολλά συμβαίνουν! Η σκοτεινή ελίτ εμμένει στην διπρόσωπη στάση της: από τη μία πλευρά, διαπραγματεύεται με τους Συμμάχους μας στη Γη, ενώ από την άλλη συνεχίζει να αναζητάει έναν τρόπο να λύσει το άλυτο δίλημμα της. Έχουμε προειδοποιήσει τους συμμάχους μας στη Γη να είναι δύσπιστοι με τη διπρόσωπη διαπραγματευτική τακτική αυτής της ομάδας από τιποτένιους παραβάτες του νόμου. Πήραν μια σκληρή στάση για να υποκριθούν ειλικρίνεια στο στόχο των διαπραγματεύσεων παρόλο που έχουμε εκθέσει τις πολλές μυστικές αποστολές τους για να βρουν έναν «άγγελο», που μπορεί να προσφέρει λύση στα ανυπέρβλητα δεινά τους. Οι σύνδεσμοι μας πήραν μέρος σ’ αυτές τις διαπραγματεύσεις σαν σύμβουλοι και ζήτησαν από τους Γήινους συμμάχους μας να απαιτήσουν από τους σκοτεινούς να τερματίσουν αμέσως τις μυστικές αποστολές τους ως προϋπόθεση για να προχωρήσουν οι συνομιλίες. Όπως ήταν αναμενόμενο οι σκοτεινοί αρνούνται να σχολιάσουν αυτές τις απαιτήσεις και ζήτησαν μια διακοπή! Έχουμε ζητήσει μια τέτοια κίνηση να θεωρηθεί απαράδεκτη από τους Συμμάχους μας στη Γη και επιπλέον τους συμβουλεύσαμε να εφαρμοστεί ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση των συνομιλιών. Η αποτυχία αυτού θα φέρει συγκεκριμένες συνέπειες στο παιχνίδι.

Είναι σαφές ότι οι σκοτεινοί κωλυσιεργούν για να κερδίσουν χρόνο. Προτείνουμε τα διάφορα μέρη που αποτελούν τους Συμμάχους μας στη Γη να ενωθούν και να ζητήσουν μία προθεσμία για την πλήρη παράδοση των σκοτεινών. Είμαστε πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία μας και το προσωπικό μας για να εξαναγκάσουμε τα μέλη της σκοτεινής συμμορίας να παραδοθούν επισήμως στους Συμμάχους μας στη Γη. Οι σκοτεινοί γνωρίζουν πολύ καλά τη ματαιότητα του να συνεχίσουν να αναζητούν μια διέξοδο, και ως εκ τούτου δηλώνουμε: κάντε το προφανές και στείλτε τους ένα διάταγμα συνοδευόμενο από την κατάλληλη νομική τεκμηρίωση ζητώντας την άνευ όρων παράδοσή τους. Να είστε έτοιμοι να εμπλέξετε τους ανώτερους στρατιωτικούς σας και τις δυνάμεις επιβολής του νόμου για να συλλάβετε αυτούς τους ενόχους και να τους περιορίσετε έτσι που να μην μπορούν να κάνουν περισσότερο κακό. Στη διάθεσή σας είναι η τεχνολογία μας για την εξασφάλιση της επιτυχίας σε αυτές τις συλλήψεις και στη συνέχεια, η νέα διακυβέρνηση που θα επιτρέψει τις πολυπόθητες ανακοινώσεις. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει απάντηση από τους Συμμάχους μας στη Γη, και έτσι στείλαμε αρκετούς Αγκάρθιους συνδέσμους για να πάρουν μια απάντηση. Τα διάφορα σώματα των Συμμάχων μας στη Γη συγκροτούν τώρα ένα σχέδιο δράσης.

Μόλις εγκριθεί αυτό το σχέδιο, μπορούμε να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε πλήρως την τεχνολογία μας για τον περιορισμό των δραστηριοτήτων της σκοτεινής ελίτ. Η πρώτη προτεραιότητα είναι να σταματήσουν εντελώς οι δραστηριότητες που στοχεύουν στην υγεία και την ύπαρξη σας. Είχαμε δεσμευτεί από τη συμφωνία του 1998 να κάνουμε μόνο ότι εγκρίνεται από ειδικό συμβούλιο των Γήινων Συμμάχων μας. Το «σχέδιο σε ισχύ» σημαίνει ότι μπορούμε να σταματήσουμε πλήρως αυτά τα άθλια μέτρα εναντίον σας. Μέχρι τότε, έχουμε την εξουσία να περιορίζουμε μόνο εν μέρει οποιαδήποτε συνομωσία επιθυμεί να διαπράξει η σκοτεινή ελίτ. Στο πλαίσιο αυτό, μπορέσαμε να εξουδετερώσουμε το δίκτυο από τις υπόγειες βάσεις τους και να θέσουμε τις κύριες εγκαταστάσεις διέλευσής τους εκτός λειτουργίας, αλλά ανυπομονούμε να είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε το έργο επισταμένως. Εν τω μεταξύ, παρακολουθούμε τα αποτελέσματα που έχουν σε σας οι υπόλοιπες παρεμβάσεις τους και οι ιατρικές μας ομάδες εφαρμόζουν θεραπείες, ανάλογα με την περίπτωση, για να προλάβουν οποιαδήποτε από αυτά τα διασπαστικά μέτρα να στρεβλώσουν την αποστολή του Ουρανού να προετοιμάσει τα σώματα σας για πλήρη συνειδητότητα.

Όλες αυτές οι δραστηριότητες, όπως γνωρίζετε μέχρι τώρα, είναι μόνο η αρχή για το τι σκοπεύουμε να ολοκληρώσουμε και ανυπομονούμε πολύ να είμαστε σε θέση να λειτουργήσουμε ελεύθερα σε όλο τον κόσμο σας. Αυτό που απομένει από τις εγκαταστάσεις των σκοτεινών είναι τώρα μια απλή ενόχληση αφού έχουν περισταλεί από εμάς σε πιο πρωτόγονη κατάσταση. Ωστόσο, θα θέλαμε να ολοκληρωθεί πλήρως το έργο μας και στη συνέχεια να στρέψουμε την προσοχή μας στο να προμηθεύσουμε τον κόσμο σας με μια σειρά από τεχνολογίες που μπορούν εύκολα να καθαρίσουν τον αέρα, τη γη και το νερό σας. Οι ωκεανοί σας θα αλλάξουν ριζικά τα ρεύματα τους, και αυτό θα αρχίσει μόλις τα νερά του πλανήτη σας έχουν καθαριστεί. Αυτό θα επιταχύνει το ρυθμό ανόδου του πυθμένα των ωκεανών αφού επί του παρόντος αυτή η λειτουργία είναι πολύ μικρή. Μόλις γίνει ο καθαρισμός, η Γαία μπορεί εύκολα να τετραπλασιάζει το ρυθμό αυτής της δράσης κάθε δεύτερη εβδομάδα. Παρακολουθούμε πώς οι ωκεάνιες και ηπειρωτικές πτυχές της φυσιολογικής τεκτονικής κίνησης του πλανήτη σας προετοιμάζονται για την τεράστια μεταμόρφωση που θα ανεβάσει τις τρεις χαμένες ηπείρους από τον πυθμένα των ωκεανών.

Ευλογίες! Είμαστε οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι σας! Έχουμε περάσει όλοι μας από την ιερή εστίαση που έκανε κάθε μία από τις προηγούμενες ζωές μας στη Γη τόσο ξεχωριστή. Χαιρετίζουμε όλους εσάς που, στο πέρασμα των αιώνων, υποστηρίξατε κάθε μία από τις αποστολές μας να φέρουμε το Φως στους λαούς της Γης. Είμαστε πάνω από χίλιοι ισχυροί και στεκόμαστε χαρούμενα πίσω από την πορεία σας σε πλήρη συνειδητότητα. Οι μυστικές ιερές κοινωνίες που διατηρούν σε καλή κατάσταση τη δουλειά μας, έχουν αγκυροβολημένες τις ευλογίες τους στα Ιμαλάια, το Grand Teton, και πολλά άλλα ιερά βουνά στη Μητέρα Γη. Ο τεράστιος πλούτος που έχουμε συσσωρεύσει, τώρα πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για να φέρει Αγάπη, Φως, και Ειρήνη σε όλους σας! Τα γεγονότα έχουν φτάσει στο σημείο όπου η επίδραση των σκοτεινών μπορεί να αρθεί από πάνω σας. Η Αγκάρθεια οικογένειά μας στην Κοίλη Γη είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί στις ειδικές κρυστάλλινες πόλεις που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για την επιστροφή σας σε πλήρη συνειδητότητα. Η δουλειά μας, να σας αποκαλύψουμε όλες τις τεχνολογίες που ήταν κρυμμένες για πολύ καιρό και την αληθινή ιστορία της Γης σας πρόκειται σύντομα να ξεκινήσει. Είμαστε περιχαρείς που αρκετά σύντομα μπορούμε να εμφανιστούμε ανοιχτά και να σας διδάξουμε πολλά πράγματα για το ποιοι πραγματικά είστε και πού πηγαίνουμε θεϊκά!

Οι πολλές ιερές μυστικές κοινωνίες μας ολοκληρώνουν τις προετοιμασίες για να παρουσιάσουν την αλήθεια για το πώς οι κοινωνίες σας χειραγωγήθηκαν από τους σκοτεινούς για δικό τους όφελος για σχεδόν 13 χιλιετίες. Νέα διακυβέρνηση θα τεθεί σε λειτουργία και τεράστιος πλούτος θα χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει μια εποχή αφθονίας και δημιουργικότητας για όλους. Εν αναμονή αυτής της στιγμής απομονώσαμε αυτόν τον πλούτο για να τον κρατήσουμε ασφαλή από τα άπληστα δάχτυλα της σκοτεινής ελίτ. Η ισχύς που παρέχεται από αυτά τα χρήματα είναι για να σας βοηθήσει στην αναζήτησή σας για την αλήθεια πίσω από τα πολλά ιδρύματα που δημιουργήθηκαν από τους σκοτεινούς για να σας ελέγχουν και να σας κρατούν σκλαβωμένους, και τώρα η θεϊκή δύναμη του Ουρανού έχει φυλαγμένη μια μεγάλη έκπληξη για αυτούς τους απείθαρχους! Την ίδια στιγμή, είστε πλέον έτοιμοι να υποδεχτείτε τις καταπληκτικές αλήθειες και τις τεχνολογίες που θα σας απελευθερώσουμε. Χαιρετίζουμε όλους όσους έχουν έρθει από μακριά για να βοηθήσουν στην επιστροφή σας σε πλήρη συνειδητότητα. Αυτό είναι πράγματι ένα δώρο από τον ουρανό!

Με ελευθερία και χαρά, θα δεχτείτε ευγενικά τη θέση σας στον ουρανό και στη σωματικότητα. Θα είστε φυσικοί Άγγελοι οι οποίοι υλοποιούν, με Αγάπη και υπηρεσία την εξέλιξη του Θείου Σχεδίου του Δημιουργού. Αυτή η ιερή αποστολή θα οδηγήσει σε μια συλλογική αποστολή η οποία περιλαμβάνει όλη την ανθρωπότητα σε όλη τη σωματικότητα. Αγκαλιάζουμε με Αγάπη και Φως τα Θεϊκά καθήκοντα που θα εκτελέσουμε μαζί. Θα συλλέξουμε πολλή σοφία και θα χρησιμοποιήσουμε τη Θεία Θέληση μας για να φέρουμε φως σε κάθε γωνιά αυτού του φυσικού Σύμπαντος. Πολλά αναμένονται από εμάς! Είμαστε μια θαυμαστή συνάθροιση φυσικών αγγέλων που χάθηκαν προσωρινά σε μια σκοτεινή σπηλιά γεμάτη δυστυχία και άγνοια. Η μητέρα Γη, σαν και εμάς, επιστρέφει σαν ένα μεγάλο Ον του Φωτός το οποίο θα υποστηρίζουμε και θα Αγπάμε με όλη μας την καρδιά και την ιερή μας ύπαρξη. Ας χαρούμε και ας ευλογήσουμε τον Ουρανό με την Αγάπη και το Φως μας!

Σήμερα, συνεχίσαμε τη συζήτησή μας για το τι συμβαίνει γύρω σας. Η Γαία είναι έτοιμη να προχωρήσει σε πλήρη συνειδητότητα. Ας έρθουμε όλοι μαζί και ας χρησιμοποιήσουμε τις συλλογικές μας ικανότητες, να αποτινάξουμε τα δεσμά του σκότους. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να γιορτάσουμε την επιστροφή σας σε πλήρη συνειδητότητα! Να ξέρετε αγαπημένοι μας ότι η αμέτρητη Προσφορά και ατέρμονη Ευημερία του Ουρανού είναι πραγματικά Δική σας! Έτσι ας γίνει! Σελαματ Γκαγιουν! Σελαμάτ Για! (Στα Σειριανά: να είστε Ένα! να είστε Χαρούμενοι!)

Planetary Activation Organization 
Translation: Vasiliki

Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Sheldan Nidle’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to
or
Galactic Channelings.com
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


      

Originals and translations of Galactic Messages available atNo comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar