Followers

Tuesday, 7 February 2012

7.02.2012


 


9 Akbal, 16 Yax, 8 Manik

Ντράτζο! Επιστρέψαμε! Ερχόμαστε να σας πούμε ότι οι ιερές μυστικές κοινωνίες της Γης είναι πολύ κοντά στην επιτυχία. Τόσο οι ανατολικές όσο και οι δυτικές πτέρυγες αυτών των οργανώσεων υπέγραψαν πρόσφατα μια σειρά εγγράφων που επιβεβαιώνουν ότι οι σκοτεινοί δεν έχουν πλέον καμία πρόσβαση στη λειτουργία των οικονομικών του κόσμου. Πολλές μικρές λεπτομέρειες παραμένουν σε εκκρεμότητα και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο στάδιο της επίλυσης. Αυτό σημαίνει ότι το σκοτάδι δεν αποτελεί πλέον ανυπέρβλητο εμπόδιο για την αλλαγή, και το Φως σε πλήρη ανοδικότητα, υπαγορεύει τώρα τι θα συμβεί στον κόσμο σας. Εμείς παρακολουθούμε τις διάφορες ιερές μυστικές κοινωνίες να συμβουλεύονται τους αρμόδιους Αναληφθέντες Δασκάλους σας αναφορικά με το χρόνο που θα γίνουν τα επόμενα βήματά σας προς την πλήρη συνειδητότητα. Η τρέχουσα πραγματικότητά σας πρόκειται να εξαλειφθεί σύμφωνα με τα θεία διατάγματα που εκδίδονται από τον Ουρανό, και αυτό αναπόφευκτα έχει αναγκάσει τους σκοτεινούς να δουν τελικά ότι η αντίστασή τους είναι άχρηστη. Παρ 'όλα αυτά, κάθε άτομο εξακολουθεί να είναι διαποτισμένο με μια μορφή τρέλας που λαχταρά για ένα επιβεβλημένο, εξωτερικό αντικείμενο λατρείας. Είναι καιρός να καταλάβει ο καθένας ότι είναι απαραίτητος ένας νέος τρόπος λειτουργίας και σχέσεων σε αυτή την νέα πραγματικότητα.

Το φως έχει εκδώσει μια ατζέντα που διατάχθηκε χρόνια πριν, από την Πνευματική Ιεραρχία της Γαίας. Αυτά τα διατάγματα τονίζουν την ανάγκη να επαναπροσδιοριστεί η σχέση μεταξύ της ανθρωπότητας και των οικοσυστημάτων της επιφάνειας της Γαίας. Αυτή η ριζική επανεκτίμηση της προσέγγισης της ανθρωπότητας προς τη Μητέρα Φύση θα αρχίσει όταν τοποθετηθούν οι νέες κυβερνήσεις. Χιλιάδες εφευρέσεις πρόκειται να κυκλοφορήσουν που θα εξαλείψουν την ρύπανση της γης, του νερού και της ατμόσφαιρας και θα επιλύσουν την ενεργειακή κρίση που έχει σφυρηλατηθεί στη διάρκεια του περασμένου αιώνα από την απληστία των σκοτεινών και την απρόσεκτη εκμετάλλευση του περιβάλλοντός σας. Θα μυηθείτε επίσης σε γεγονότα της ιστορίας σας που είναι πιθανό να σας θυμώσουν. Σας ζητούμε να δείτε την ειδική αποστολή από τις νέες κυβερνήσεις σας να καταδικάσουν απλώς τα πρώην σκοτεινά τσιράκια, αφού τα επερχόμενα καθήκοντα σας είναι να πάρετε την ευημερία σας και τις νέες τεχνολογίες και να μετατρέψετε τον κόσμο σας σε κάτι πραγματικά υπέροχο που θα φέρει ένα χαμόγελο για τη Μητέρα Γη! Όπως είναι και το λεγόμενο, η καλή εποχή είναι έτοιμη να ξεκινήσει! Αυτό περιλαμβάνει την πλήρη αποκάλυψη της πρώτης επαφής και της φιλάνθρωπης φύσης αυτού του στόλου.

Ο στόλος μας της πρώτης επαφής βλέπει όλη αυτή την πρόοδο και συμβουλεύει τους Γήινους συμμάχους μας και τις μυστικές ιερές κοινωνίες των Αναληφθέντων Δασκάλων ότι ένα θείο χρονοδιάγραμμα έχει τεθεί. Ο ουρανός μας έχει εξουσιοδοτήσει να βοηθήσουμε άμεσα σ’αυτό που συμβαίνει τώρα στον πλανήτη σας. Όπως προαναφέρθηκε, οι σκοτεινοί ξέρουν ότι η δύναμη τους λίγο πολύ έχει τελειώσει, και σχεδόν η μόνη δραστηριότητα που τους απομένει είναι σκόπιμες προκλητικές ενέργειες δολιοφθοράς για να διαταράξουν τα πολλά κινήματα ελευθερίας σε όλο τον κόσμο. Υπάρχει επίσης η μεγάλη συνωμοσία για την επίθεση στο Ιράν, η οποία έχει προγραμματιστεί για το τέλος του χειμώνα, νωρίς την άνοιξη του τρέχοντος έτους. Παρακολουθούμε πολύ στενά τις δυνάμεις που είναι αποφασισμένες να ξεκινήσουν αυτή την ποταπή επίθεση ως την τελευταία πράξη της ανυπακοής τους στο Φως. Επιβλέπουμε επίσης, την περισυλλογή των υπαλλήλων που είναι αρμόδιοι για τις υπόλοιπες μυστικές υπόγειες βάσεις και την αποστολή τους στις ίδιες εγκαταστάσεις που στεγάζονται και οι πρώην εργαζόμενοι τους. Αυτά τα άτομα εξετάζονται για να εκτιμηθεί η φύση και η έκταση των εγκλημάτων τους.

Συνολικά, η αποστολή μας εδώ έχει μεταμορφωθεί σε κάτι πιο εκτεταμένο από απλώς μια «γαλαξιακή επιλογή». Επιτηρούμε την μετατόπιση ολόκληρης της παγκόσμιας κοινωνίας σας έξω από την ασφυκτική πίεση των σκοτεινών σε ένα δίκτυο συνεργασίας των πολιτισμών που βασίζεται στην ελευθερία και την αφθονία. Όπως μπορείτε να καταλάβετε, πρόκειται για μια τεράστια επιχείρηση. Το προσωπικό των συνδέσμων μας πρέπει να εξασφαλίσει τη σωστή ακολουθία των βημάτων, ξεκινώντας με τη μαζική υπαγωγή στο νέο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα που θα υποστηρίζεται πλήρως από μια παγκόσμια συμμαχία των νέων υπηρεσιακών κυβερνήσεων. Οι μυστικές ιερές κοινωνίες της Ανατολής και της Δύσης έχουν αρχίσει αυτό το τεράστιο πρώτο βήμα, δηλαδή τις εξαγορές από αρκετές μεγάλες χρηματοπιστωτικές εταιρείες, και αυτό θα το ακολουθήσουν οι παραδόσεις αφθονίας και η έναρξη των αλλαγών της κυβέρνησης. Αυτά είναι όλα έτοιμα να ξεκινήσουν. Είμαστε σε στενή συνεργασία με τους συνδέσμους μας στη Γη για να δημιουργήσουμε νέες κυβερνήσεις και στη συνέχεια να ανακοινώσουμε τις πολλές καινοτόμες και εντυπωσιακές αλλαγές στην παγκόσμια πραγματικότητά σας. Περιμένετε να ακούσετε κάτι θαυμάσιο να ανακοινώνεται πολύ σύντομα!

Ευλογίες Αγαπητοί μας! Είμαστε οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι σας! Πολλά γεγονότα ετοιμάζονται να συμβούν. Οι συνεργάτες μας εργάζονται με πολλά άτομα-κλειδιά για να προγραμματίσουν τη μετάβαση από τον διλήμματα-γεμάτο κόσμο σας σε έναν με χαριτωμένες λύσεις σε όλες τις πιεστικές ανάγκες σας. Αυτό απαιτεί πολλές αφοσιωμένες ψυχές που, όπως εμείς, είναι αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν αυτές τις μεταβάσεις, ξεκινώντας βήμα βήμα με το πλήθος των προφυλακίσεων και την εγκατάσταση πολλών υπηρεσιακών κυβερνήσεων. Το τελευταίο θα χρειαστεί την υποστήριξη και την προστασία των νομικών συστημάτων τους και αυτό γίνεται τη στιγμή που μιλάμε. Με αυτά τα πρώτα βήματα να γίνονται, καθορίζουμε τις λεπτομέρειες για τα επόμενα θέματα στην ατζέντα μας. Εκείνοι που έχουν επιλεγεί να ηγηθούν των μεταβατικών κυβερνήσεων σας ετοιμάζουν τις δημόσιες ανακοινώσεις τους, τις οποίες θα τις ακολουθήσουν μια σειρά κατευθυντήριων οδηγιών που θα αλλάξουν τη φύση του κόσμου που ξέρετε.

Οι οικογένειές μας του διαστήματος και της Εσωτερικής Γης πρόκειται να παρέχoυν την απαιτούμενη προστασία γύρω από όλα όσα πρόκειται να συμβούν, και επίσης να μας καθοδηγήσουν για το τι μπορεί να γίνει ώστε να προχωρήσουμε όλοι αρμονικά προς την πλήρη συνειδητότητα. Η νέα τεχνολογία, η οποία είναι διαθέσιμη, θα αυξήσει την ευημερία και την ελευθερία που θα γεμίσει τη ζωή σας. Ένα ευρύτερο πρόγραμμα θα παρουσιαστεί σε σας, το οποίο θα καλύπτει όλες τις πτυχές της ζωής σας και θα σας ανυψώσει σε μια εποχή πρωτοφανούς ειρήνης και ευημερίας. Οι πόλεμοι θα τελειώσουν και μια νέα μορφή φιλανθρωπικής διακυβέρνησης θα ενθαρρύνεται ιδιαίτερα. Θα παρουσιάσουμε τους εαυτούς μας σε σας, και σας ζητάμε να τηρήσετε μια βασική ηθική για την υπεράσπιση της ελευθερίας και της κυριαρχίας του κάθε ατόμου. Σας ζητάμε να σέβεστε ο ένας τον άλλο, και κάτω από την υπηρεσία του Θείου, ας αναστρέψουμε μαζί τις οδυνηρές ποσότητες της μόλυνσης που ρυπαίνουν τον ιερό οίκο διαβίωσης μας, τη Μητέρα Γη.

Υπάρχουν μεγάλες, ιερές διδασκαλίες που πρέπει να διαδοθούν μεταξύ σας. Μαζί, μπορούμε να πάρουμε αυτές τις στέρεες, καθολικές αλήθειες και να τις εφαρμόσουμε σε όλο τον κόσμο σας. Πολλά από τα θρησκευτικά βιβλία και έγγραφα σας έχουν ξαναγραφεί, και σε αυτή την άκρως διαβρωμένη μορφή έχουν χρησιμοποιηθεί από τους πλούσιους και ισχυρούς να διασπάσουν κοινωνίες και να στρέψουν το ένα έθνος ενάντια στο άλλο. Είναι καιρός να θεραπευτούν αυτές οι ρήξεις και να δημιουργηθεί μια αίσθηση παγκόσμιας κοινότητας. Η ενότητα είναι η πραγματική κατάσταση της ύπαρξης μας. Είμαστε ιεροί φορείς του Δημιουργού! Ας χειριστούμε προς χάριν της ενότητας την τεράστια ικανότητά μας για Αγάπη και Φως για να αναδείξουμε την ομορφιά που κρύβεται μέσα μας. Είναι καιρός να λάμψει η ευημερία και η καθολική αρμονία! Μια εποχή για να συμβάλλει ο καθένας μας με τα μοναδικά ταλέντα και τις ιδέες του. Αφήστε αυτή την υπέροχη ενέργεια να φωτίσει αυτό το τελευταίο γύρο του ταξιδιού μας πίσω μας στην πλήρη συνειδητότητα. Ας δείξουμε τον Ουρανό του τι είστε ικανοί!

Σήμερα, συνεχίσαμε τη συζήτησή μας σχετικά με τη μετάβασή σας σε πλήρη συνειδητότητα. Οι Τοπικές Πνευματικές Ιεραρχίες σας, οι λαοί της Εσωτερικής Γης, και η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός όλοι θα βοηθήσουν σε αυτή την επιχείρηση. Η στιγμή της πρώτης επαφής πλησιάζει. Ας χαιρετήσουμε αυτή τη στιγμή και να γιορτάσουμε με χαρά την επιστροφή σας στους κόλπους της πλήρους συνειδητότητας. Να ξέρετε αγαπημένοι μας ότι η αμέτρητη Προσφορά και ατέρμονη Ευημερία του Ουρανού είναι πραγματικά Δική σας! Έτσι ας γίνει! Σελαματ Γκαγιουν! Σελαμάτ Για! (Στα Σειριανά: να είστε Ένα! να είστε Χαρούμενοι!)

Planetary Activation Organization 
Translation: Vasiliki

Dear Readers,

We are looking for new translators English-Greek, for Greg Gill’s and other messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 130 people for 27 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to
Galactic Channelings.com
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


      

Originals and translations of Galactic Messages available atNo comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar