Followers

Tuesday 13 November 2012

13 Νοεμβρίου 2012



   13 Νοεμβρίου 2012




2 Ik, 10 Xul, 9 Eb


Selamat Jarin! Επιστρέφουμε με κάποια ενδιαφέροντα νέα. Πρόσφατα, μια πλούσια νομική δραστηριότητα και κάποιες συμφωνίες, που αφορούν στη νέα διακυβέρνηση, έχουν θέσει τις βάσεις για να ζητήσουμε από τους ουράνιους συμβούλους μας ένα τελικό πράσινο φως, για να ξεκινήσουμε την εκδήλωση της νέας πραγματικότητάς σας. Εκείνοι που έχουν κυβερνήσει τον κόσμο σας για τόσο πολύ καιρό, συνεχίζουν να τον οδηγούν προς μια σειρά από τεράστιες οικονομικές και διπλωματικές καταστροφές. Για μας, αυτή η καταφανώς αναπόφευκτη προοπτική αποτελεί σίγουρο σημάδι, ότι έχει έρθει η στιγμή για μια πιο σημαντική μεσολάβηση από την πλευρά μας. Για το σκοπό αυτό έχουμε δώσει οδηγίες στις ομάδες των συνδέσμων μας να ενημερώσουν τους επίγειους ομολόγους τους σχετικά με το χρονικό διάστημα που απομένει, μέχρι να υποχρεωθούμε σε μια εκτεταμένη εμπλοκή στην πλανητική σας κατάσταση, για να αποτρέψουμε την κατάρρευση. Οι τύποι των κυβερνήσεών σας και τα χαρακτηριστικά των οικονομικών και χρηματοπιστωτικών συστημάτων σας βρίσκονται στην καρδιά των συντριπτικών δυσχερειών σας, και είναι σαφές, ότι αυτές οι σφαίρες δραστηριότητας πρέπει να αναβαθμιστούν επειγόντως. Η Ευρώπη είναι κοντά στο σημείο μιας κατάρρευσης, που θα παρασύρει προς τα κάτω το μεγαλύτερο μέρος των οικονομιών του πρώτου και του δεύτερου κόσμου. Δεν υπάρχει απάντηση σε αυτή την προοπτική, όπως έχει τώρα η κατάσταση, εκτός από μια ανείπωτη παγκόσμια οικονομική καταστροφή. Αυτό και μόνο δικαιώνει την άμεση παρέμβασή μας.


Έχουμε έντονη ανησυχία, ότι ο χρόνος που χρειάζεται για την εφαρμογή των μέτρων που απαιτούνται, θα συνεχίσει να υπερβαίνει τις ενδεδειγμένες προθεσμίες. Η εμπειρία μας σχετικά με τον κόσμο σας έχει δείξει, ότι «απροσδόκητα» προβλήματα πάντα ανακύπτουν ξαφνικά, για να καθυστερήσουν την διατυπωμένη πρόβλεψη των γεγονότων, που έχει δοθεί σε όλους εσάς. Συμβιβαστήκαμε με αυτό μόνο χάρις στα θετικά αποτελέσματα, που αποδίδονται σε αυτές τις χρονοτριβές από τους ουράνιους συμβούλους μας – και καταλαβαίνουμε τη σοφία τους και την εξαίρετη λογική τους. Παρ' όλα αυτά, η εντεινόμενη σοβαρότητα της κατάστασής σας υποδεικνύει τώρα μια πιο δυναμική προσέγγιση. Ο κόσμος σας αξίζει κάτι καλύτερο. Ο στόχος που μας έχει τεθεί είναι μια πρώτη επαφή μαζί σας, και υπάρχουν ηθικές και νομικές προεκτάσεις γύρω από αυτό το γεγονός, για τις οποίες είμαστε υπεύθυνοι. Ερχόμαστε όχι για να σφετεριστούμε τα προνόμιά σας, αλλά να προωθήσουμε την επιστροφή σας στην ελευθερία, στην προσωπική κυριαρχία και, πάνω απ' όλα, στην πλήρη συνείδηση. Αυτό σημαίνει ότι θα δράσουμε μόνο αφού είμαστε σε πλήρη επίγνωση των επιπτώσεων και των συνεπειών αυτών των δράσεων στον κόσμο σας. Για το λόγο αυτό, η παρέμβαση από την πλευρά μας θα αναληφθεί σε μια ατμόσφαιρα ομαλότητας και ήρεμης εκτίμησης της κάθε κίνησης και πρόθεσης.

Μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή στην ιστορία σας πλησιάζει γρήγορα, η οποία είναι, φυσικά, η ολοκλήρωση της κατάρρευσης της προσωρινής εκδοχής της πραγματικότητάς σας. Αυτό θα πρέπει να συνοδευτεί από ένα εντελώς νέο επίπεδο κατανόησης της φύσης της πραγματικότητας, μέσα στην οποία ζείτε. Η άνοδός σας στη συνείδηση απαιτεί επίσης μια διευρυμένη αντίληψη για τη φύση αυτής της ζώσας πραγματικότητας. Πράγματι, το επιστημονικό παράδειγμά σας είναι τόσο αμφισβητήσιμο όσο το οικονομικό! Αυτό εξηγεί εν μέρει την πρόσφατη έξαρση των περίπλοκων αδιεξόδων, που στοιχειώνουν όσους δεν μπορούν να κατανοήσουν τη φύση και την κλίμακα της «ανώμαλης» αλλαγής που βλέπουν να συμβαίνει σε όλον τον κόσμο σας. Μια νέα δομή της πραγματικότητας ανακύπτει από το παλιό σας παράδειγμα, που γρήγορα ξεθωριάζει, και οι εμπειρογνώμονές σας είναι σε όλο και μεγαλύτερη σύγχυση. Στα τέλη Δεκεμβρίου θα αρχίσουν για τα καλά αυτές οι αλλαγές στην δομή της πραγματικότητάς σας. Αυτός είναι ένας καλός λόγος για την υλοποίηση της ατζέντας των ιερών συμμάχων μας πολύ πριν από την ημερομηνία αυτή. Ο βαθμός κατά τον οποίο ο κόσμος σας παραπαίει στο χείλος της καταστροφής έχει φτάσει στο υπέρτατο όριο και αυτό, φυσικά, μας ανησυχεί. Παρακολουθούμε αυτή την εξέλιξη και ευχόμαστε να αποδεσμευτούμε αμέσως από τους προσωρινούς, ουράνιους περιορισμούς μας.

Ως συλλογικότητα, μόλις αρχίζετε να κατανοείτε τη σοβαρότητα των προβλημάτων σας. Οι οικονομίες του κόσμου σας ετοιμάζονται να καταρρεύσουν σαν ένα σπίτι από τραπουλόχαρτα, πράγμα το οποίο μπορεί να σας βυθίσει σε μια αδιανόητη άβυσσο με ολέθριες συνέπειες για όλους. Θέλουμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες, που θα αποτρέψουν την επικείμενη συντριβή και θα δώσουν τους γήινους συμμάχους μας την ευκαιρία να πετύχουν εκείνο, για το οποίο έχουν εργαστεί για τόσον πολύ καιρό. Τα σχέδιά τους είναι έτοιμα να τεθούν σε εφαρμογή και να βελτιώσουν τη ζωή σας, μέσω μιας νέας οικονομίας, νέας διακυβέρνησης και της αποκάλυψης. Σε αυτό το πιο ανοικτό και πρόσφορο περιβάλλον θα μπορούμε να αρχίσουμε να σας διαφωτίζουμε σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένης της νέας θεώρησης της ιστορίας σας, της κατανόησης του Πνεύματος και της σχέσης του με μια πιο συναφή προς αυτό εκδοχή της επιστήμης. Είστε επιφορτισμένοι με έννοιες, που χρειάζονται είτε αναθεώρηση ή οριστική απόρριψη. Ένας απίστευτος νέος κόσμος ελευθερίας και ιδεών σας περιμένει και αυτό αποτελεί ένα σημαντικό μέρος των προ πρώτης επαφής ανακοινώσεών μας.

Ανελθόντες Κύριοι

Ευλογίες! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε να σας φέρουμε μερικά υπέροχα νέα! Είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση του δικού μας μέρους ενός τεράστιου, πολύπλευρου σεναρίου γεγονότων, που θα σας φέρουν μια νέα πραγματικότητα. Οι ιεροί συνεργάτες μας, ετοιμάζουν με ζήλο το έδαφος για τη σύλληψη και τη δίκη των δεκάδων χιλιάδων εκείνων, των οποίων η ευθύνη είναι να χειρίζονται καθημερινά τη μηχανή της οικονομίας και της επιχειρηματικής κυβέρνησης της σκοτεινής συμμορίας. Είναι ένα καλολαδωμένο παγκόσμιο μεγαθήριο και είναι στημένο για να σας διατηρεί σε δουλεία. Αυτές οι συλλήψεις πρόκειται να αποδομήσουν εντελώς αυτόν τον παράνομα δημιουργημένο παγκόσμιο λαβύρινθο και να επιτρέψουν στο νέο σύστημα να πάρει θέση, όπως ένα μεγάλο μέρος του είναι ήδη στη θέση του και περιμένει. Απευθύνουμε τις ευλογίες μας στον Ουρανό και στους πολλούς συνεργάτες μας για την ευγενική συνδρομή τους στο έργο μας. Έχουμε την πρόθεση να κάνουμε αυτόν τον κόσμο της επιφάνειας ένα τόπο, όπου το Φως θα μπορεί να λάμψει και πάλι και όπου ο καθένας θα μπορεί να απολαύσει τις ιερές αλήθειες του Δημιουργού και όσα προβλέπει το ευλογημένο, θεϊκό σχέδιο.

Το πρωταρχικό ιερό καθήκον μας στη διάρκεια των χιλιετιών ήταν να κρατάμε το Φως στη ζωή και, όταν ήταν δυνατό, να φέρνουμε σε όλους τη θαυμαστή δύναμή του. Αυτή η αποστολή είναι έτοιμη να διαπεράσει το σκότος που περιβάλλει αυτό το αγαπημένο βασίλειο και να αναδείξει ένα νέο δρόμο, που θα σας οδηγήσει στο σημείο εκείνο, όπου θα μπορείτε μόνοι σας να διακρίνετε με σαφήνεια τα επόμενα βήματά σας στο μονοπάτι που θα σας πάει πίσω στο μεγαλείο της πλήρους συνείδησης. Οι προσευχές μας έχουν φέρει, με την έγκριση του Ουρανού, ένα μεγάλο στόλο σκαφών, που έχουν έρθει για να ολοκληρώσουν ό,τι οι συνεργάτες μας και εμείς έχουμε κάνει για να σας απελευθερώσουμε από την εισβολή του σκότους, που εξαπολύθηκε εναντίον σας από τους Ανουννάκι και τα επίγεια τσιράκια τους, περίπου 13.000 χρόνια πριν. Σύντομα πρόκειται να ολοκληρώσετε το χρόνο σας ως λαός αυτού του κόσμου και να επιστρέψετε στους όμορφους τόπους της Αγκάρθα! Εκεί θα ανακτήσετε τις φυσικές δυνάμεις σας και, με τους Αγκαρθινούς εξαδέλφους σας, να στήσετε μαζί ένα νέο αστρικό έθνος.

Το νέο αστρικό έθνος σας θα ευλογηθεί από την τοπική Πνευματική Ιεραρχία και θα αναλάβει μια σειρά θείων αποστολών από τον Αιώνα. Θα τιμηθείτε για τη σκληρά αποκτημένη σοφία σας και οι θαυμαστές ικανότητές σας θα επανενώσουν και θα θεραπεύσουν έναν κατακερματισμένο και κουρασμένο από τον πόλεμο γαλαξία. Το καθήκον μας είναι να βοηθήσουμε στην συνεχή καθοδήγησή σας και να χρησιμοποιήσουμε τη δική μας ευλογημένη σοφία, για να σας δείξουμε το δρόμο, καθώς θα διαμορφώνετε το νέο αστρικό βασίλειό σας. Είμαστε χαρούμενοι, που το σημερινό καθήκον μας της διατήρησης ενός μονοπατιού ανοιχτού προς το Φως μέσω των χιλιετιών έχει φτάσει τελικά στο όριο, όπου η νέα αποστολή μας μπορεί να αρχίσει! Πολύ καιρό πριν ζητήσαμε από τον Ουρανό να μας αξιώσει με αυτή την ειδική αποστολή και τιμηθήκαμε με τη σημερινή κατάστασή μας. Κάθε ένας από μας είναι αφιερωμένος στο να φέρει τον καθένα από εσάς στις πύλες της πλήρους συνείδησης και να βοηθήσει την πνευματική και τη διαστημική οικογένειά μας στα ιερά καθήκοντα της μεταμόρφωσης της ίδιας της ουσίας του σκοτεινού πεδίου σας.

Σήμερα μιλήσαμε για κάποιες από τις καταστάσεις, που επηρεάζουν όλους εμάς. Μεγάλα γεγονότα παίρνουν θέση, που θα μεταμορφώσουν τον κόσμο σας και, με τον τρόπο αυτό, θα τον στρέψουν μακριά από τη φρίκη του σκότους και προς τις χαρές και την ευδαιμονία του Φωτός. Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).



Planetary Activation Organization
 
Translation: Nikos




Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      



Originals and translations of Galactic Messages available at

















First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar