Followers

Tuesday 27 November 2012

27 Νοεμβρίου 2012



   27 Νοεμβρίου 2012




3 Cib, 4 Yaxk'in, 9 Eb


Γεια σας! Επιστρέφουμε! Προς το παρόν, συνεχίζουμε σε συνθήκες συσκότισης. Είμαστε απασχολημένοι με τη συγκρότηση επιτροπών εποπτείας για την καθοδήγηση των οργανώσεων των Γήινων συμμάχων μας, που είναι υπεύθυνες για την θέσπιση του νέου οικονομικού και νομισματικού συστήματος για τον νέο κόσμο σας. Οι επιτροπές αυτές θα παραμείνουν ενεργές μόνο για τους πρώτους έξι έως εννέα μήνες αφότου τεθούν σε ισχύ τα νέα συστήματα. Τα ψεύτικα οικονομικά συστήματα, που εξακολουθούν να κατέχουν την εξουσία σε όλον τον κόσμο σας, έρχονται όλο και πιο κοντά στην κατάρρευση. Το συντριπτικό χρέος που έχει συσσωρευτεί από τη σκοτεινή συμμορία σας προσκρούει όλο και περισσότερο στις από μέρα σε μέρα λειτουργίες του συστήματος. Μια τεράστια κωμωδία διαπράττεται για δημόσια κατανάλωση, με την αναφορά μόνο του ποσού του χρέους που νομικά επιτρέπεται να μεταφέρεται στα βιβλία. Στην πραγματικότητα, αυτό το δηλωμένο ποσόν είναι περίπου το ένα τέταρτο του πραγματικού συνολικού χρέους. Η παγκόσμια οικονομία σας ολισθαίνει γρήγορα προς την επόμενη σειρά κρίσεων, που θα την διαλύσουν για πάντα. Οι γήινοι σύμμαχοί μας έχουν σοφά προωθήσει το νέο σύστημα σε μια θέση, όπου θα μπορεί να τεθεί σε λειτουργία, όταν συμβεί η «πτώση του θανάτου». Αυτή η πτώση του θανάτου του οικονομικού σας συστήματος θα ωθήσει τις ελεγχόμενες από τη συμμορία κυβερνήσεις εκτός εξουσίας.


Πρωταρχική ευθύνη μας είναι να κατευθύνουμε όλα αυτά προς την αποκάλυψη και την πρώτη επαφή. Οι σύνδεσμοί μας έχουν διαμορφώσει ένα πολύπλοκο σύνολο συμφωνιών, που ταιριάζει στα βασικά δόγματα, τα οποία έχουν συσταθεί από τις χώρες που υπέγραψαν τις συμφωνίες του Μονακό και του Παρισιού την άνοιξη του 2011. Αυτά τα έθνη υποστηρίζουν τον τερματισμό των νομισματικών και οικονομικών συμφωνιών του Dumbarton Oaks, καθώς και των παρεπόμενων συμφώνων, που καθιερώθηκαν σε διάφορες συσκέψεις από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτά τα τελευταία έγγραφα έχουν τώρα αντικατασταθεί από εκείνα που συντάχθηκαν κατά τα τελευταία δύο χρόνια από τις ιερές κοινότητές μας και έναν αριθμό εθνών του κόσμου. Διάφορες δικαστικές υποθέσεις και η ύπαρξη των αποθετηρίων χρυσού, αργύρου και λευκόχρυσου, αρκετών για να καλύψουν τη μετάβαση σε ένα νέο παγκόσμιο σύστημα σκληρών νομισμάτων, νομιμοποιούν ακόμη περισσότερο αυτές τις συμφωνίες. Το κύριο εμπόδιο εξακολουθούν να είναι οι μεγάλες κυβερνήσεις, που υποστηρίζονται από τη συμμορία. Ωστόσο, αυτές οι κυβερνήσεις απο-νομιμοποιούνται από μια σειρά αποφάσεων διεθνών δικαστηρίων.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, το κυβερνητικό σύστημα του κόσμου σας των εθνικών κρατών είναι στην πραγματικότητα μια παράνομη διαιώνιση του παράνομου τρόπου λειτουργίας της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Όλες οι παρούσες κυβερνήσεις του κόσμου σας χρωστούν την αρχική κυριαρχία τους σε «άδεια» που χορηγήθηκε από τον Πάπα, που ενεργεί ως υποκατάστατο του αυτοκράτορα της Ρώμης. Αυτό το de facto καθεστώς ρωμαϊκής διακυβέρνησης είναι τώρα έτοιμο να προσχωρήσει σε μια πιο νόμιμη, κοινού δικαίου εκδοχή, στην οποία η κυριαρχία πραγματικά επιστρέφεται στον λαό (στους πολίτες). Αυτή η αλλαγή εξαγγέλλεται ήδη μέσω μιας σειράς συμφωνιών, που υπογράφηκαν πρόσφατα από μια ομάδα αποτελούμενη από τους αρχικούς φυλάρχους και σαμάνους του κόσμου σας. Αυτές οι κατοχυρωμένες αλλαγές προς τη νόμιμη διακυβέρνησή σας είναι τώρα έτοιμες να αλλάξουν τη διακυβέρνηση του πλανήτη σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Πολλά νεοδιορισθέντα στελέχη εξουσιοδοτημένα από αυτές τις προγονικές ομάδες πρόκειται να πάρουν το τιμόνι σε αυτή τη νέα διακυβέρνηση και να διασφαλίσουν τη θέσπιση του νέου οικονομικού συστήματος και την επίσημη αποκάλυψη της καλοπροαίρετης παρουσίας μας στους ουρανούς σας.

Η αποκάλυψη είναι ζωτικής σημασίας για ό,τι θεωρούμε ως τον καλύτερο τρόπο να συστήσουμε τους εαυτούς μας σ’ εσάς. Η σκοτεινή συμμορία για πολύν καιρό μας απεικόνιζε σαν κάποιο είδους «σκοτεινού εισβολέα με μακάβρια ατζέντα». Αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια! Είμαστε εδώ υπό την αιγίδα του Ουρανού σε μια ιερή αποστολή πρώτης επαφής. Σύμφωνα με το γαλαξιακό πρωτόκολλο, όπως σας έχουμε πει πολλές φορές, είστε μια κοινωνία, που οι επιστημονικές και εξερευνητικές ομάδες μας θεωρούν «όχι ακόμη έτοιμη για επαφή». Ως εκ τούτου, η αποστολή αυτή μας έβαλε μπροστά σε πολλές μοναδικές καταστάσεις, οι οποίες απαίτησαν να κάνει για μας ο Ουρανός επίσημες εξαιρέσεις, για να μπορέσουμε να ωθήσουμε τα πράγματα προς τα εμπρός. Χρησιμοποιώντας αυτά τα διατάγματα ως οδηγό, αναδιοργανώσαμε τις προτεραιότητες αυτής της αποστολής σε πολλές περιπτώσεις, όμως οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι. Μια άλλη μη τυπική πτυχή αυτής της αποστολής είναι ο τρόπος, με τον οποίο οι στόχοι αυτοί επρόκειτο να επιτευχθούν. Τώρα, επιτέλους, φτάνουμε στο σημείο, όπου θα φανούν οι καρποί αυτών των κόπων. Η πρώτη επαφή θα σας φέρει τα μέσα για την επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση και θα σας επιτρέψει να επανενωθείτε με τις πνευματικές και διαστημικές οικογένειές σας, με όλα τα θαύματα της νέας γνώσης και τις νέες περιπέτειες που αυτή συνεπάγεται.

Ανελθόντες Κύριοι

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Πολλά γεγονότα συνεχίζουν να σημειώνουν καλή πρόοδο. Είμαστε σε συνεχή επαφή με τους Αγκαρθινούς αδελφούς μας, καθώς αυτοί συντονίζουν τις αλλαγές, που έχουν προγραμματιστεί να συμβούν στο πολύ κοντινό μέλλον. Οι αδελφοί μας της Έσω Γης μας πληροφορούν, ότι οι πολλές περίπλοκες κινήσεις, που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η επίσημη αλλαγή της πραγματικότητάς σας είναι ακόμα στο πρόγραμμα. Παρακολουθούμε καθώς τα σημερινά κυβερνητικά συστήματά σας αρχίζουν μια λειτουργία, που είναι ο πρόδρομος της επίσημης μεταβίβασης της διακυβέρνησης. Αυτές οι προκαταρκτικές κινήσεις λαμβάνουν χώρα σύμφωνα με μια σειρά από διεθνείς νομικές αποφάσεις, που διέπουν τους λόγους για τις αλλαγές. Στο οικονομικό πεδίο, τα σημερινά συστήματά σας βρίσκονται στη διαδικασία μιας συστημικής πτώσης, η οποία εδώ και αρκετό καιρό ήταν προφανής για τους εμπειρογνώμονες που παρακολουθούν στενά αυτές τις τάσεις. Είμαστε ενθουσιασμένοι που εκδηλώνονται τα προμηνύματα της νέας πραγματικότητάς σας, έχοντας κατά νου, ότι αυτές οι αρχικές αλλαγές δεν είναι παρά η απαρχή εκείνου που, πολύ σύντομα, θα μεταμορφώσει αυτό το σκοτεινό βασίλειο.

Παντού το Φως απεργάζεται θαύματα για λογαριασμό σας κι εμείς ευγενικά δίνουμε ευλογίες γι' αυτό κάθε μέρα! Παρ' όλα αυτά, το σκότος διατηρεί την ψευδαίσθηση, ότι τίποτα δεν αλλάζει, κι αυτό είναι το πώς εκείνοι έχουν λειτουργήσει στις τελευταίες δεκατρείς χιλιετίες. Κατανοούμε τον τρόπο με τον οποίο η αλλαγή αποκτά ξαφνικά οντότητα και οι μεταβολές που βρίσκονται ακριβώς μπροστά θα συμβούν με αυτόν τον τρόπο. Οι συνεργάτες μας αναφέρουν, ότι το σκότος επιτρέπει απρόθυμα να εξελιχθούν οι προϋποθέσεις αυτής της αλλαγής πραγματικότητας, με αποτέλεσμα να επισπεύδεται η κρίσιμη στιγμή, κατά την οποία αυτή η πληθώρα αλλαγών θα συμβεί στην πράξη. Είμαστε χαρούμενοι που οι διαστημικές και πνευματικές οικογένειές μας επιβλέπουν αυτές τις αλλαγές, με ομάδες που έχουν αναλάβει ειδικά να υλοποιήσουν τις αλλαγές, ανεξάρτητα από το ποια τελευταία καμώματα θα επιχειρηθούν από το σκότος! Ο Δημιουργός και το θεϊκό σχέδιο έχουν διατάξει αυτήν την κίνηση προς το Φως και αυτή πράγματι θα έρθει σε υλοποίηση. Κάθε ένας από σας έχει ευλογηθεί και βρίσκεται σε μια θεία λεωφόρο προς την πλήρη συνείδηση.

Καθώς το Φως αυξάνει σε ένταση παντού στον κόσμο σας, έτσι και η παρουσία των διαστημικών αδελφών μας μπορεί να γίνει πιο αισθητή. Τα σκάφη, που βλέπετε τη νύχτα και τη μέρα στον ουρανό, είναι εδώ για να γίνουν οι κήρυκες αυτής της θείας αλλαγής. Εμείς επίσης είμαστε έτοιμοι να συστηθούμε σ’ εσάς και οι ιεροί συνεργάτες μας προετοιμάζονται να κάνουν τις εκπομπές τους, σχετικά με ειδικές ιερές αλήθειες, που πρέπει να μάθετε, λίγο μετά την επίσημη πραγματοποίηση των κυβερνητικών και οικονομικών αλλαγών. Με τον τρόπο αυτό η Γαλαξιακή Ομοσπονδία και οι οικογένειές σας του Φωτός θα μπορέσουν να σας παρουσιαστούν και να εξηγήσουν το μεγάλο δώρο του Πνεύματος, το οποίο σύντομα θα σας μεταμορφώσει σε πλήρως συνειδητά Όντα του Φωτός. Αυτή η ιερή μεταμόρφωση θα επανενώσει το φυσικό, το πνευματικό και το ανώτερο νοητικό και συναισθηματικό σώμα σας. Στη συνέχεια, θα γίνετε ικανοί να δημιουργήσετε το νέο, καλότυχο αστρικό έθνος σας και να γίνετε ευπρόσδεκτοι με ανοιχτές αγκάλες στη γαλαξιακή κοινότητα, που σας περιμένει με χαρούμενη προσμονή!

Σήμερα ξαναείδαμε τις συνθήκες που διαμορφώνονται γρήγορα για να σας φέρουν μπροστά σε μια συναρπαστική μεταμόρφωση. Το θεϊκό σχέδιο και οι εντολές του Δημιουργού μας έχουν φέρει στο κατώφλι αυτού του νέου θαυμαστού βασιλείου. Είναι καιρός να χαρείτε και να προετοιμαστείτε για την υποδοχή αυτών των γεγονότων, καθώς αυτά θα εκδηλώνονται μπροστά στα μάτια σας! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).



Planetary Activation Organization
 
Translation: Nikos




Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      



Originals and translations of Galactic Messages available at

















First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar