Followers

Google+ Followers

Tuesday, 11 September 2012

11 Σεπτεμβρίου 2012   11 Σεπτεμβρίου 2012
4 Cauac, 7 Zip, 9 Eb


Γεια σας! Ερχόμαστε σήμερα να σας δώσουμε ένα μήνυμα. Αυτό το μήνυμα είναι για την επερχόμενη μεταμόρφωση του κόσμου σας.

Προς το παρόν, μια σειρά από θεαματικά γεγονότα συμβαίνουν σε ολόκληρο τον κόσμο σας. Αυτά προμηνύουν την μεγάλη αλλαγή, που ετοιμάζεται να εκδηλωθεί. Η ανθρωπότητα ξυπνάει από τον μακρύ ύπνο της και δεν είναι πλέον διατεθειμένη να επιτρέψει στους επίγειους αφέντες της να υπαγορεύουν ποιο δρόμο να ακολουθήσει. Η ανθρωπότητα τώρα υποστηρίζει ενεργά την εγκαθίδρυση αληθινής δημοκρατίας στον κόσμο σας και η παλιά φρουρά, που οδήγησε την πρώην παγκόσμια κλεπτοκρατία, δεν είναι πλέον σε θέση να σας αναγκάσει να υπακούτε τυφλά τις εντολές τους.


Τα πλήθη καλούν για μια γενική συζήτηση σε κάθε θέμα. Οι διαδηλώσεις στο Μεξικό, τα επίσημα διατάγματα στην Ισλανδία και η ενεργή εξέγερση στη Συρία καταδεικνύουν το βαθμό αποφασιστικότητας, που βρίσκεται πίσω από αυτό που η ανθρωπότητα απαιτεί σε μαζική κλίμακα από τους «άρχοντες». Έχει έρθει η ώρα για μια βαθιά εκκαθάριση, που θα οδηγήσει σε ένα εντελώς νέο πρότυπο, το οποίο θα μπορεί να παρέχει πραγματικές λύσεις σε παλιά προβλήματα. Αλλά, πάνω απ' όλα, αυτός πρέπει να είναι ο καιρός, που η οικουμενική κυριαρχία θα γίνει μια ζωντανή, αναπνέουσα πραγματικότητα, που θα τιμάται και θα προστατεύεται από κάθε έθνος στον πλανήτη.

Έντεκα χρόνια πριν, σ’ αυτήν ακριβώς την ημερομηνία, η σκοτεινή συμμορία έθεσε σε εφαρμογή το δεύτερο μέρος του πραξικοπήματος, του οποίου ο πυροβολισμός εκκίνησης ήταν η δολοφονία του Προέδρου Τζον Φ. Κέννεντυ. Το πραξικόπημα αυτό πέτυχε πέρα από κάθε προσδοκία, υποβιβάζοντας τον κόσμο μέχρι το σημείο, όπου έγινε δυνατό να παραγγέλνουν και να ελέγχουν όλα τα συμβαίνοντα γεγονότα.

Αυτή η ευνοϊκή κατάσταση άλλαξε απότομα, όταν οι Ανουννάκι και οι σκοτεινοί αφέντες τους κατέβασαν τα όπλα και «κάθισαν στο τραπέζι» με την Γαλαξιακή Ομοσπονδία, στην εκεχειρία του Ανκάρα. Ξαφνικά τα γήινα τσιράκια βρέθηκαν να παραπαίουν, χωρίς την αυστηρή καθοδήγηση, στην οποία είχαν μάθει να βασίζονται σε μεγάλο βαθμό και οι μετέπειτα ενέργειές τους αντανακλούσαν την έλλειψη αυτής της ηγεσίας. Το αποτέλεσμα ήταν μια σειρά περισσότερο χονδροειδώς στημένων γεγονότων.

Ευτυχώς, επωφελούμαστε τώρα από τον αφελή τρόπο λειτουργίας της σκοτεινής συμμορίας, καθώς είναι αυτή ακριβώς η ανικανότητα, σε συνδυασμό με την σταθερή βελτίωση της συνείδησης της ανθρωπότητας από τον Ουρανό, που έχει δημιουργήσει τις αντιξοότητες, οι οποίες θα εκδιώξουν τη συμμορία από την εξουσία. Τώρα η συμμορία έχει μείνει χωρίς επιλογές και το μόνο που της απομένει είναι να χαλαρώσει την αδιάκοπη λαβή της πάνω στις παγκόσμιες υποθέσεις και να ενδώσει στην απαίτηση του Ουρανού για άμεση παράδοσή της.

Εμείς, της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, καθοδηγήσαμε την εξέγερση της ανθρωπότητας στο σημερινό της επίπεδο. Η οικογένειά σας της Έσω Γης σας έχει παράσχει επίσης την εμπειρία να οδηγήσετε πολλές κυβερνήσεις στο σημείο της παραίτησης. Το κλειδί σε αυτές τις παραιτήσεις είναι το παγκόσμιο νομισματικό σύστημα. Καθώς το ψεύτικο σύστημα που διέπει τις οικονομίες σας είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης, τα τελευταία τραπουλόχαρτα θα είναι η σειρά των αλλαγών στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το διεθνές τραπεζικό σύστημα, σε συνδυασμό με τη μετάβαση στα νέα νομίσματα, που θα υποστηρίζονται από πολύτιμα μέταλλα.

Αυτό το πρότυπο των πολύτιμων μετάλλων θα έχει δύο, ζωτικής σημασίας, συνέπειες: πρώτον, η διεθνής κερδοσκοπία μέσω του χρυσού θα τεθεί υπό αυστηρή ρύθμιση για να διασφαλιστεί η σταθερότητα του νέου νομισματικού συστήματος. Δεύτερον, η έλευση του σκληρού νομίσματος θα αποβάλει το ψεύτικο χρήμα από τις χρηματαγορές. Η αξία πρέπει να ακολουθεί αξία, και αυτό μπορεί να ρίξει το παγκόσμιο εμπόριο και τις τράπεζές του σε μια τεράστια κρίση. Ελάτε στο νέο σύστημα που είναι έτοιμο να μπει σε εφαρμογή! Εκείνες οι τράπεζες που δεν θα μπορέσουν να διασφαλίσουν τη θέση τους σε αυτό το σύστημα θα υποσκελιστούν, ασκώντας τεράστια πίεση στην κεντρική τράπεζα κάθε χώρας.

Κάθε κυβέρνηση θα περάσει μια σειρά από κρίσιμες μέρες. Οι κυβερνήσεις θα παραιτηθούν κάτω από την πίεση που θα δεχθούν. Νέα υπηρεσιακά καθεστώτα θα τεθούν σε λειτουργία. Και η παγκόσμια αναταραχή θα βοηθήσει να προωθηθεί η ανακήρυξη του N.E.S.A.R.A. στη Βόρεια Αμερική. Εν ολίγοις, οι πολλαπλοί στόχοι των γήινων συμμάχων μας θα πραγματοποιηθούν, καθώς όλα αυτά τα υπό αλλαγή καθεστώτα θα επιτρέψουν να τεθεί σε εφαρμογή μια παγκόσμια εκδοχή του N.E.S.A.R.A.

Αυτό θα ακολουθηθεί από τις επίσημες ανακοινώσεις. Αυτές θα είναι οι δηλώσεις, που θα κάνουν δυνατή τη νέα σας πραγματικότητα. Το Φως θα μπορέσει τότε να ανακοινώσει τι η σκοτεινή κλίκα έβαλε σε κίνηση στα μέσα της δεκαετίας του 1960, με τη δολοφονία του Κέννεντυ. Η αλήθεια για πολλά πράγματα θα έρθει στο προσκήνιο, συμπεριλαμβανομένων των «περίεργων» γεγονότων στις προεδρικές εκλογές του 2000 στις ΗΠΑ, της καταστροφής του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου της Νέας Υόρκης και της επίθεσης στο Πεντάγωνο. Ένας από τους στόχους ήσαν οι δύο παράνομοι πόλεμοι, που κηρύχθηκαν για να συνεχιστεί ο έλεγχος των ΗΠΑ πάνω στο συνεχώς διαφθειρόμενο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα. Όλα αυτά τα εγκλήματα θα εκδικαστούν, όταν το Δικαστήριο Εγκλημάτων Πολέμου θα αρχίσει σύντομα τις ειδικές συνόδους του.

Ανελθόντες Κύριοι

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε αυτή την ημέρα για να φέρουμε περισσότερες ειδήσεις για τον κόσμο σας. Η Γαία είναι στο μέσον μεγάλων αλλαγών και της έχουμε ζητήσει να επιβραδύνει προσωρινά το ρυθμό των αλλαγών της επιφάνειάς της. Επιθυμεί έντονα να αναδιατάξει την πραγματικότητά της και να επανενώσει τα επιφανειακά και εσωτερικά πεδία της. Γνωρίζει τι κάνουμε και ειλικρινά μας ζητάει να επιταχύνουμε τη σπουδαία επιχείρηση της μεταμόρφωσης των λαών της επιφάνειάς της. Αυτό και κάνουμε.

Οι πολλοί οπαδοί μας εργάζονται για την εγκαθίδρυση μιας νέας κοινωνίας για κάθε έναν από εσάς και αυτό φτάνει στο σημείο, όπου μια σειρά από ενέργειες θα επιβάλουν μια μαζική αλλαγή. Το κλειδί γι’ αυτές τις ενέργειες βρίσκεται, στην Ανατολή, στον Κουάν Γιν και έναν ουράνιο βοηθό και στον Άγιο Γερμανό και άλλους Ανελθόντες Κυρίους στη Δύση. Οι κοινές δραστηριότητές τους συντονίζονται από τους συνδέσμους, που μας έχουν παραχωρηθεί από την ομάδα πρώτης επαφής της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.

Οι δράσεις αυτές θα δημιουργήσουν ένα νέο οικονομικό σύστημα για τον κόσμο σας, κεντρικός άξονας του οποίου θα είναι ένα παγκόσμιο νομισματικό σύστημα συνδεδεμένο με πολύτιμα μέταλλα, όπως ο χρυσός, το ασήμι και η πλατίνα. Αυτό το νέο νομισματικό σύστημα θα διευθύνεται από έναν αριθμό χωρών και θα λειτουργεί κάτω από ένα νέο τραπεζικό σύστημα. Αυτό θα βάλει τέλος στο προσανατολισμένο στο δολάριο ψεύτικο σύστημα, που καθιερώθηκε στα τέλη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου από τον νεοϊδρυθέντα Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

Ο κεντρικός καθοριστικός παράγοντας του νέου συστήματος θα είναι η εντελώς αναπροσανατολισμένη και αλληλοδεσμευτική συνεργασία των κεντρικών τραπεζών. Θα λειτουργεί κάτω από ένα σύνολο νόμων, που θα ενθαρρύνουν την πλήρη διαφάνεια και τη διάχυση όλων των νομισματικών διαδικασιών. Οι νέοι αυτοί νόμοι θα θέσουν κατά συνέπεια τις τράπεζες της παλαιάς τάξης σε κατάσταση πτώχευσης. Η εξέλιξη αυτή θα οδηγήσει στη διάλυση και την ανασύσταση των σημερινών πολύπλευρων, εγκληματικών χρηματοπιστωτικών επιχειρήσεων. Το νέο τραπεζικό σύστημα θα αναδείξει νέες διακυβερνήσεις.

Οι νέες κυβερνήσεις θα είναι το φυσικό αποτέλεσμα της αυξανόμενης αναταραχής του κοινού σχετικά με τις παράλογες και παράνομες δραστηριότητες του διεθνούς πολιτικού περιβάλλοντος, που γέννησε και στήριξε ένα τραπεζικό σύστημα, που θα μπορούσε να έχει αποδομήσει ολόκληρο τον κόσμο σας. Η νέα μορφή διακυβέρνησής σας, όπως το νέο οικονομικό σύστημα, θα είναι πραγματικά διαφανής και θα απαλλάξει τον πλανήτη από τη μεγαλύτερη σαπίλα του: τους επαγγελματίες πολιτικούς!

Αυτοί οι αχρείοι και οι διάφοροι παρατρεχάμενοι πρόκειται να πάρουν το δρόμο των δεινοσαύρων. Λόγω της ανυπολόγιστης ζημιάς που προκάλεσαν στον πλανήτη και στις μορφές της ζωής του, θα βρεθούν αντιμέτωποι με την επίγνωση των «εγκλημάτων κατά της ζωής» που διέπραξαν και θα ζητήσουν συγχώρεση από εκείνα τα ευλογημένα πλάσματα, των οποίων βοήθησαν την εξαφάνιση. Από αυτή την άποψη αναλαμβάνουμε ως καθήκον μας να δημιουργήσουμε ένα χώρο, του οποίου η μακαριότητα θα προσφέρει χαρά και ευημερία σε όλους. Ο χρόνος για αυτές τις ουράνιες ευλογίες έχει έρθει!

Σήμερα, συνεχίσαμε τη συζήτησή μας για τα γεγονότα της ημέρας. Έφτασε η στιγμή για μια νέα πραγματικότητα. Επίσης, είναι καιρός να δώσετε τέλος στο πέπλο της άγνοιας που σας περιβάλλει και να μάθετε ότι δεν είστε μόνοι. Μια μεγάλη συνοδεία Όντων, τόσο αιθερικών όσο και φυσικών, έχει έρθει για να σας βοηθήσει στην επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση. Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).
Planetary Activation Organization 
Translation: Nikos
Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      Originals and translations of Galactic Messages available at

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar