Followers

Tuesday 1 May 2012

1 Μαΐου 2012



   1 Μαΐου 2012



1 Kimi, 19 Kank'in, 8 Manik

Γειά σας! Επιστρέφουμε! Το πεδίο σας εξακολουθεί να παρουσιάζει μεγάλη αναταραχή. Οι πράκτορες της σκοτεινής συμμορίας παρακολουθούνται στενά, καθώς υπηρεσίες διαφόρων σημαντικών κυβερνήσεων ετοιμάζονται να συλλάβουν και στη συνέχεια να υποβάλουν σε δίκη πλήθος επιφανών προσώπων των κυβερνήσεων και της οικονομίας, καθώς και όλου του φάσματος του ιδιωτικού τομέα, στον χώρο της οικονομικής δραστηριότητας κάθε χώρας. Αυτή η διαδικασία φθάνει σε ένα σημείο, όπου μπορείτε να περιμένετε να δείτε σύντομα το ξεκίνημα ενός τεράστιου κύκλου συλλήψεων. Το σκότος προσπάθησε σκληρά να ματαιώσει αυτήν τη διαδικασία, αλλά ήταν ανίσχυρο να το κάνει. Μια σειρά από διευρυμμένης ισχύος πράξεις κατάσχεσης έχουν επίσημα ασκηθεί εναντίον πολλών κεντρικών και ιδιωτικών τραπεζών, που στο παρελθόν επιδείκνυαν το επίθετο «πολύ μεγάλη για να καταρρεύσει». Αυτές οι επιχειρήσεις οικονομικών υπηρεσιών, παραβίασαν εύκολα και κατ' επανάληψη πολλούς νόμους, που έχουν σχεδιαστεί για την αστυνόμευση του διεθνούς εμπορίου, με τον χειρότερο δράστη να είναι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ. Αυτή η ιδιωτική επιχείρηση έχει υπάρξει ο ποδηγέτης πολλών περιβόητων σχημάτων, που απείλησαν το ίδιο το θεμέλιο της ευημερίας του κόσμου σας. Αυτός είναι ο λόγος, που αυτό το συγκεκριμένο ίδρυμα αποδιαρθρώνεται πρώτο, για να ακολουθηθεί σε γρήγορο ρυθμό από μια κατολίσθηση άλλων συνωμοτών.


Αυτές οι θεσμικές αναδιαρθρώσεις και οι συλλήψεις είναι το λεπτό άκρο της σφήνας. Θα ακολουθηθούν από νέα διακυβέρνηση, τις παραδόσεις της ευημερίας, και μια σειρά από, πιθανώς για σας, συγκλονιστικές ανακοινώσεις. Αυτές θα εξαγγείλουν την άφεση του χρέους, το νέο τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα, καθώς και τις νέες ριζοσπαστικές πολιτικές, που θα οδηγήσουν στην παγκόσμια ειρήνη, τον γενικό αφοπλισμό και το τέλος της καταστροφικής χειραγώγησης του πλανήτη σας. Η νέα διακυβέρνηση σκοπεύει να μεταρρυθμίσει τη λειτουργία του νομοθετικού σώματος και την όλη προσέγγιση της εκλογικής διαδικασίας. Επιπλέον, η θέσπιση της καθολικής αυτοδιάθεσης θα μεταμορφώσει εντελώς τον τρόπο, με τον οποίο η κυβέρνηση προσεγγίζει τους πολίτες της. Οι αλλαγές αυτές θα συμβάλλουν επίσης στην επιτάχυνση της δυναμικής προς την επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση και μια ευλαβή αλληλεπίδραση με τη Γαία. Οι Αγκαρθινοί επιθυμούν να ξεκινήσουν μια πιο ανοικτή συναλλαγή μαζί σας, από τη στιγμή που αυτά τα συγκεκριμένα μέτρα θα έχουν διασφαλιστεί. Τότε θα είναι καιρός να προετοιμάσουμε το κοινό για τις τεράστιες μεταβολές, που θα επιφέρει η απελευθέρωση των κρυμμένων τεχνολογιών σας και να παρουσιάσουμε σε όλους σας τις ρίζες σας σε άλλους κόσμους.

Η αποκάλυψη προορίζεται να αποτελέσει ένα προοίμιο για το ζήτημα της θείας αποστολής μας για μια επαφή μαζί σας. Πιστεύουμε ότι η επανασύνδεσή μας με σας θα απαιτήσει τη μετάδοση μιας μεγάλης ποσότητας πληροφοριών σε μια ευρεία ποικιλία θεμάτων. Στην ουσία, η διαδικασία αυτή θα πρέπει να διορθώσει πολλά ιστορικά ψεύδη και στρεβλές πεποιθήσεις, με τις οποίες σας έχει ταΐσει το σκότος στη διάρκεια πολλών χιλιετιών και οι πολλές ιερές μυστικές κοινότητές σας θα βγουν εμπρός για να βοηθήσουν σ’ αυτές τις διδασκαλίες. Αυτές οι διδασκαλίες θα είναι μια εισαγωγή για εκείνες που οι Ανελθόντες Κύριοί σας θα φέρουν. Αυτοί οι άνδρες και οι γυναίκες του Πνεύματος επιθυμούν να έχετε πρώτα την εμπειρία και, επομένως, την καλύτερη κατανόηση των διαφόρων πνευματικών κανόνων, πριν εκείνοι κάνουν την επίσημη εμφάνισή τους σε όλον τον κόσμο σας. Είστε πολύ ιδιαίτερα Όντα, που έχουν υποστεί μια μεγάλη δοκιμασία πυρός στα χέρια του σκότους και αυτό το βασανιστικό μαρτύριο στη διάρκεια των αιώνων σας έχει διαμορφώσει σε ένα στρατό μεγάλης πνευματικής ανδρείας! Εσείς, θείοι πολεμιστές, θα χρησιμοποιήσετε την από πρώτο χέρι γνώση σας για να μεταμορφώσετε τους πρώην σκοτεινούς πληθυσμούς αυτού του γαλαξία και να μεταστρέψετε αυτόν τον τομέα της φυσικής δημιουργίας προς το Φως!

Ανάμεσα σε πολλά πράγματα, ο σταθμός της αποκάλυψης ανοίγει διάπλατα τις πόρτες σε μια εντελώς διαφορετική κατανόηση της θείας ταυτότητάς σας και μια συνεργιστικήσχέση με τη Γαία. Η φυσική δημιουργία υπάρχει σε αναρίθμητα επίπεδα, όπως και ο Ουρανός. Είστε ένα ψυχοπαίδι και των δυο, και η σχέση σας αλληλεξάρτησης με τη Μητέρα Γη δείχνει την έμφυτη σύνδεση μεταξύ των δύο. Η καθοδήγηση που θα σας προσφέρουμε θα ρίξει φως στα πολλά επίπεδα, στα οποία μπορεί να λειτουργήσει η θεία υπηρεσία σας και αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να χαράξετε τον δικό σας μοναδικό δρόμο. Ο Ουρανός αντιλαμβάνεται, ότι αυτή τη στιγμή δεν κατανοείτε πλήρως τις επιπτώσεις της πλήρους συνείδησης. Χαρά μας θα είναι να σας μεταδώσουμε τη γνώση και στη συνέχεια να σας αφήσουμε να αποφασίσετε ποιο δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσετε σχετικά με τη Γαία, και μάλιστα με το υπόλοιπο αυτού του σοφά δομημένου ηλιακού συστήματος. Ένα τέτοιο άνοιγμα προς την καλοτυχία παράγει ένα είδος μαγείας, η οποία είναι ο τρόπος που γεννιούνται τα αστρικά έθνη, και καθώς θα κινείστε προς το μέλλον σας, θα δείτε ξεκάθαρα τη σοφία των όσων λέμε.

Ανελθόντες Κύριοι

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε σήμερα με περισσότερες ευλογημένες ειδήσεις. Η ώρα πλησιάζει για τους συνεργάτες μας να αρχίσουν τις μαζικές συλλήψεις. Ένα προκαταρκτικό στάδιο είναι ακόμα σε εξέλιξη, στο οποίο μία πρόσθετη ποσότητα ενοχοποιητικών στοιχείων έρχεται στο φως, χάρις στο συνεχώς διευρυνόμενο δίχτυ, που έχει ριχτεί από διάφορες διεθνείς αστυνομικές υπηρεσίες. Ακριβώς όπως έχει διακηρύξει ο Ουρανός, παρατηρούμε πόσο γρήγορα αποδιαρθρώνεται ο πελώριος ελεγκτικός ιστός του σκότους. Ο αριθμός των προσωπικοτήτων, που εμπλέκονται σε σημαντικές παραβατικές δραστηριότητες, είναι πραγματικά συγκλονιστικός και εμείς παρακολουθούμε το ευλογημένο χέρι της θείας δικαιοσύνης να βοηθάει τους συνεργάτες μας να συγκεντρώσουν ένα ολόκληρο βουνό αποδεικτικών στοιχείων. Στην κορυφή του βρίσκονται πολλά άτομα που συνελήφθησαν τον περασμένο μήνα και έχουν δώσει στοιχεία και συγκεκριμένα ονόματα. Υπάρχουν φάκελοι για ολόκληρο το ανώτερο κλιμάκιο της σκοτεινής συμμορίας και αυτό θα οδηγήσει σύντομα στις μαζικές συλλήψεις τους. Η ακατανίκητη δύναμη που ασκήθηκε πάνω σας από το σκότος επί χιλιετίες, τώρα με μιας εξατμίζεται και έτσι η ελευθερία σας πλησιάζει γρήγορα!

Αυτές οι ευλογημένες ειδήσεις είναι μόνο η αρχή. Τα ιδρύματα που πρόκειται να αναμορφωθούν περιλαμβάνουν πολλές μεγάλες διεθνείς τράπεζες, για τις οποίες έχουν εκδοθεί εντολές κατάσχεσης. Αυτό έχει ως στόχο είτε να τις εξαναγκάσει σε πτώχευση ή να τις υποχρεώσει να δεχθούν νέα διοίκηση. Αυτή η νέα διοίκηση θα επιλεγεί από τους συνεργάτες μας και στη συνέχεια το νέο οικονομικό σύστημα θα είναι έτοιμο να εκδηλωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι συνεργάτες μας επίσης μας έχουν ενημερώσει, ότι τα πρότυπα και τα πλαίσια για τη νέα παγκόσμια οικονομική πολιτική έχουν ήδη αρχίσει να εφαρμόζονται σε ορισμένες χώρες. Αυτά τα έθνη ακολουθούν ορισμένες συστάσεις, οι οποίες μπορούν να τους παράσχουν την οικονομική ελευθερία τους από τις συνεχείς απειλές της σκοτεινής συμμορίας. Η επιτυχία τους είναι απόδειξη, ότι αυτό το νέο οικονομικό σύστημα στηρίζεται στην πραγματικότητα. Οι συνεργάτες μας είναι πολύ έτοιμοι, κατά τη θεία κατάλληλη στιγμή, να μοιραστούν αυτό το μοντέλο με τον κόσμο.

Η μεταφορά της διακυβέρνησης σημειώνει επίσης μεγάλη πρόοδο. Διάφορες ομάδες, που επιθυμούν βαθιά να αλλάξει η όψη του κόσμου, έχουν ενωθεί μαζί μας. Προς το παρόν, η σκοτεινή συμμορία επιμένει στον σχεδιασμό ενός αριθμού στρατιωτικών περιπετειών, αλλά σ’ αυτά θα βάλει τέλος η γαλαξιακή μας οικογένεια μαζί με τους στρατούς πολλών δυτικών εθνών, που βλέπουν με συμπάθεια αυτές τις κινήσεις. Ήρθε η ώρα να απαλλαγούν οι κυβερνήσεις από εκείνους, που θα χρησιμοποιούσαν τους στρατούς απερίσκεπτα. Η εποχή του πολέμου έχει λήξει, έτσι και οι κυβερνήσεις, που ενθαρρύνουν αυτή την παραφροσύνη, πρέπει να καταργηθούν. Διάφορες συμφωνίες για το σκοπό αυτό βρίσκονται πλέον σε ισχύ και συμβαδίζουν με πολλές υπηρεσίες επιβολής του νόμου και εισαγγελικές αρχές, που βρίσκονται κοντά στην σύλληψη εκείνων, που φέρουν την κύρια ευθύνη γι’ αυτήν την πολεμοχαρή συμπεριφορά. Σύντομα, η νέα διακυβέρνηση θα παράσχει ειρήνη, ευημερία και παγκόσμια συνεργασία!

Σήμερα, συζητήσαμε για τα γεγονότα, που πρόκειται σύντομα να μεταμορφώσουν τον κόσμο σας. Μεγάλα άλματα έχουν γίνει, έχουν συγκεντρωθεί αποδεικτικά στοιχεία και οργανισμοί έχουν τεθεί σε λειτουργία. Είναι πολύ κοντά η ώρα για δράση μεγάλης κλίμακας. Ας είμαστε όλοι ευλογημένοι και ας εκδηλωθούν αυτά τα εκ θεού διαταγμένα γεγονότα! Ο χρόνος της ελευθερίας σας έχει φθάσει! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριακές φράσεις που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Planetary Activation Organization 
Translation: Nikos




Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      



Originals and translations of Galactic Messages available at










First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

1 comment:

  1. Μυριστήκατε "δόξα" λόγω αποσύνθεσης των κοινωνιών και θεσπίσατε "εξευγενισμένη αίρεση" πάνω σε πτωματοεδάφη, για να πιστέψει ο αφελής -δυστυχώς- κοσμάκης και να επωφεληθείτε από την απελπισία τους. Εύγε. Ο κόσμος καίγεται και εσείς τα "ανώτερα όντα", το καλύτερο που μπορέσατε να κάνετε, είναι να ανυψώνετε ηθικά από τα blog. Στείλτε κανένα διαστημόπλοιο δώρο "προς απόδειξη" σε αυτούς τους δύσπιστους που από αϋπνίες ξεπέσαμε στα χέρια σας και το ξανασυζητάμε.

    ReplyDelete

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar