Followers

Tuesday, 15 May 2012

15 Μαΐου 2012   15 Μαΐου 2012
1 Cauac, 12 Moan, 8 Manik


Γειά σας! Επιστρέφουμε! Ο κόσμος σας όλο και πιο πολύ πλησιάζει στο ιερό σημείο της αλλαγής. Τα τελευταία στοιχεία όλων εκείνων που πρέπει να γίνουν, είναι τώρα σε εξέλιξη. Οι σκοτεινοί εξουσιαστές γνωρίζουν ότι οι συλλήψεις τους θα αρχίσουν σε λίγο και γι' αυτό είναι απασχολημένοι με το να αναμοχλεύουν το παγκόσμιο χάος με τη μάταιη ελπίδα, ότι αυτές οι ανόητες δραστηριότητες θα καθυστερήσουν το αναπόφευκτο. Παρακολουθούμε τα συμβαίνοντα και λαμβάνουμε γνώση του τίνος είναι εκείνοι που ακολουθούν αυτές τις διαταγές για διατάραξη και στρέβλωση της εύθραυστης φύσης διαφόρων μερών του κόσμου σας. Η Νότια Ευρώπη και η Μέση Ανατολή είναι μόνο δύο συγκεκριμένα προβληματικά σημεία στον κόσμο σας. Εν τω μεταξύ, διάφορα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και εθνικές κυβερνήσεις είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης και αυτά αποτελούν τις πραγματικές ωρολογιακές βόμβες, που ανησυχούν το σκότος. Η κατάσταση αυτή πρόκειται να γίνει γνωστή δημόσια και, ως εκ τούτου, θα αποτελέσει είδηση, που τα ελεγχόμενα από το σκότος μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν θα μπορούν πλέον να αγνοήσουν. Αυτή η συγκλονιστική πραγματικότητα θα θέσει σε κίνηση τα γεγονότα, που εδώ και πολύ καιρό αναμένουμε. Η νέα διακυβέρνηση θα τεθεί σε λειτουργία, καθώς η παλιά τάξη θα καταρρεύσει και η χρηματοδότηση της ευημερίας επιτέλους θα παραδοθεί!


Η δυναμική προς την οικονομική και προσωπική ελευθερία δεν μπορεί να ανακοπεί. Μια μεγάλη ανάβλυση συγκεντρώνει όλο και περισσότερη δύναμη καθώς οι ημέρες περνούν. Οι λαοί της Γαίας απαιτούν να αποκοπούν οριστικά τα δεσμά, που για πολύ καιρό τους κρατούν δέσμιους των σκοτεινών πρώην αφεντικών τους και να αντικατασταθούν από μια συνεχώς αυξανόμενη ελευθερία, συνδυασμένη με την υπεύθυνη αυτοδιάθεση, που θα αποκαταστήσει την πολύτιμη διαδραστική σχέση ανάμεσα στη Γαία και σ’ εσάς. Αυτή η αποκατεστημένη σχέση θα σηματοδοτήσει την έναρξη του τελικού μέρους του ταξιδιού της επιστροφής σας στην πλήρη συνείδηση. Ερχόμαστε σ αυτή τη σωστή ιερή στιγμή για να σας βοηθήσουμε ανοιχτά να επανασυνδεθείτε με τα ξαδέλφια σας στην Έσω Γη. Οι Αγκαρθινοί έχουν από καιρό συνεργαστεί με τους Ανελθόντες Κυρίους, για να σας βοηθήσουν από κοινού να επιστρέψετε γρήγορα στη φυσική σας κατάσταση της πλήρους συνείδησης. Είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια, που απλώνεται σ’ αυτόν τον γαλαξία, και μάλιστα σε όλη την έκταση της φυσικής δημιουργίας. Αυτή η αποστολή πρώτης επαφής είναι, στην ουσία, μια γιορτή επιστροφής στην πατρίδα για εσάς και την ευρύτερη ανθρώπινη οικογένειά σας.

Η επανασύνδεσή μας σηματοδοτεί την απαρχή μιας σειράς περιπετειών εργασίας, που περιμένουν την προσοχή σας. Η πρώην Συμμαχία του Ανκάρα είναι τώρα επιβαρυμένη με το πρόβλημα πολλών αστρικών εθνών, των οποίων τα μέλη επιθυμούν να ανακτήσουν τα σώματά τους του Φωτός και να γίνουν έτσι πλήρως συνειδητά όντα. Η πρόκληση για εσάς είναι να ασκήσετε τις πρόσφατα αποκτηθείσες γνώσεις και σοφία, για να τους καθοδηγήσετε με επιτυχία στους στόχους τους, και με τον τρόπο αυτό, να βοηθήσετε στη μετακίνηση αυτού του γαλαξία προς το Φως. Αυτό το μεγάλο εγχείρημα θέτει τις βάσεις γι’ αυτό που τώρα φαίνεται να είναι η γέννηση ενός νέου οργανισμού, που θα διατηρήσει την ειρήνη και θα μας πάει έξω, ακόμα πιο μακρυά στην πλατιά θάλασσα των γαλαξιών, που συνθέτουν αυτόν τον τομέα της φυσικής δημιουργίας. Η ακούραστη εργασία σας θα τιμηθεί πολύ και είναι αυτό το υπέροχο δυναμικό που έφερε όντα από χιλιάδες γειτονικούς γαλαξίες, για να παρακολουθήσουν την εκπληκτική αναμόρφωσή σας στα πλήρως συνειδητά όντα, που πραγματικά είστε. Όσο για μας, αισθανόμαστε ότι μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός, ότι ο Ουρανός μας επέτρεψε να γίνουμε σύμβουλοί σας και στη συνέχεια να σας καλωσορίσουμε με χαρά στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Αυτή η μεγάλη αποκατάσταση της υπόστασής σας είναι μια διαδικασία, που ο Ουρανός εγγυήθηκε κατά τη στιγμή της πτώσης σας στην περιορισμένη συνείδηση. Όλες οι μεγάλες προφητείες του Ουρανού επικεντρώνονται σ’ αυτήν ακριβώς την πράξη της αποκατάστασης. Έτσι, η αποστολή μας της πρώτης επαφής συνίσταται τόσο στην εκπλήρωση της αρχαίας προφητείας, όσο και στη μεταμόρφωση αυτού του γαλαξία προς το Φως. Καθημερινά στέλνουμε ευλογίες για όλους εσάς στον Ουρανό και οι προσευχές και οι τελετουργίες μας ζητούν την ταχεία επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση. Κάθε ανθρώπινη κοινωνία σε αυτόν τον γαλαξία έχει συνεισφέρει στο RNA / DNA που σας κάνει «Εσάς». Εσείς είστε οι πιο ξεχωριστοί συγγενείς μας, που έχουν βρεθεί μακριά υποφέροντας μεγάλες δυσκολίες, αλλά που τώρα πρόκειται να επιστρέψουν ανάμεσά μας. Καταλαβαίνουμε τους λόγους για τη δυσπιστία και τους φόβους σας. Σας έχουν συμβεί πολλά, που σας κάνουν να είστε επιφυλακτικοί με τους εκτός κόσμου. Το κατανοούμε αυτό και ερχόμαστε με ατέρμονη Αγάπη. Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τη χαμένη ιστορία σας και να σας δείξουμε τα σημεία της ξεχασμένης ιστορίας, που μπορούν να σας προετοιμάσουν για όλα όσα χρειάζεστε να πάρετε μαζί σας κατά την επιβίβαση. Είναι καιρός για μια πνευματική προαγωγή και για την εκπλήρωση ενός μεγάλου πεπρωμένου!

Ευλογίες, αγαπητές καρδιές! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Οι συνεργάτες μας, με ευλογημένη σοφία και καθοδήγηση από τον Ουρανό, πλησιάζουν την στιγμή που θα τους δοθεί η εντολή να αναλάβουν δράση και να μεταμορφώσουν τον κόσμο σας από το σκοτάδι στο Φως. Ο Κύριος Σούρηα, αιώνες πριν, έθεσε σε κίνηση ένα θεϊκό σχέδιο. Αυτό το σχέδιο περιελάμβανε την προσωρινή πτώση σας από την Χάρη στις ανίερες αρπάγες του σκότους. Το γεγονός αυτό επετράπη μόνο επειδή θα σας εφοδίαζε με ορισμένες εμπειρίες, οι οποίες επρόκειτο να σας προικίσουν με μια σοφία, που θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμη για σας. Τώρα έρχεται η ιερή στιγμή, που θα σας πάρει πίσω στις αιώνιες χαρές της πλήρους συνείδησης. Όλοι εμείς που εξυπηρετούμε το Φως, έχουμε έρθει σε αυτή τη μαγική στιγμή που είναι να συμβεί η «μεγάλη αλλαγή». Ειδικοί θάλαμοι Φωτός, που έχουν κατασκευαστεί γι’ αυτόν τον σκοπό και είναι έτοιμοι να σας δεχτούν, θα σας επιστρέψουν στη φυσική σας κατάσταση. Εμείς σύντομα θα έρθουμε στον κόσμο σας και θα σας διδάξουμε πολλές κρυμμένες αλήθειες, που θα περιλαμβάνουν τα κλειδιά για την νέα θεϊκή πραγματικότητά σας.

Μέρος αυτής της νέας πραγματικότητας είναι η επανένωσή σας με τις αδελφές και τους αδελφούς σας από την Έσω Γη. Αυτό είναι ένα παράδειγμα για το πού μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις δυνάμεις μας για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε καλύτερα τι συμβαίνει γύρω σας. Ένας άλλος τομέας που χρειάζεται αποκατάσταση είναι ο τρόπος, με τον οποίο το σκότος έχει διαστρεβλώσει και ξαναγράψει πολλά κείμενα, που πρέπει να εξηγηθούν και πάλι στο αρχικό τους πλαίσιο. Αυτό θα σας ενδυναμώσει, ώστε να είστε πλήρως έτοιμοι για την ολοκλήρωση της μεταμόρφωσής σας στην πλήρη συνείδηση. Αυτή η στιγμή θα είναι βεβαιότατα μια θεϊκή στιγμή! Χιλιετίες πριν, ο Ουρανός μας επέτρεψε να μπούμε σ’ ένα δρόμο προς τα ασεβή βασίλεια και εδώ μάθαμε πολλά πράγματα και αποδεχτήκαμε μια αθάνατη, θεία υπηρεσία προς τον κάθε έναν από εσάς. Είμαστε χαρούμενοι που τα χρόνια της υπηρεσίας μας πρόκειται τώρα να αποδώσουν μια συγκομιδή ατελείωτης χαράς, γιατί το σκότος αυτόν τον καιρό πρόκειται να υποκλιθεί στο Φως και να επιτρέψει σ’ ένα νέο κόσμο να γεννηθεί.

Εμείς, οι Ανελθόντες Κύριοι, είμαστε αφιερωμένοι στην ασφαλή μετακίνησή σας στην πλήρη συνείδηση. Η δέσμευση αυτή υπήρξε ζήτημα τιμής για όλους εμάς από την αρχή της πτώσης σας στην περιορισμένη συνείδηση, περίπου 13 χιλιάδες χρόνια πριν. Το ιερό καθήκον μας ήταν να λειτουργήσουμε ως καθοδηγητές για την ανθρωπότητα και γι' αυτό χρησιμοποιήσαμε τις ικανότητές μας για να σας οδηγήσουμε και να σας συμβουλέψουμε. Το σκότος μεταχειρίστηκε πολλά τεχνάσματα για να σας χειραγωγήσει και να σας κάνει να πιστεύετε, ότι οι διδασκαλίες και οι διαβεβαιώσεις μας δεν είχαν πιθανότητες να επαληθευτούν. Διαστρέβλωσε τα λόγια μας και αλλοίωσε τις αλήθειες που εκπροσωπούσαμε, και όμως οι δυσμενείς αυτές συνθήκες δεν μας εμπόδισαν να φέρουμε σε πέρας τις επιθυμίες του θείου σχεδίου. Τώρα ο χρόνος έφτασε για μας να περπατήσουμε ανοιχτά ανάμεσά σας. Συναντιόμαστε συχνά με τους σκοτεινούς και εκείνοι ξέρουν πολύ καλά, ότι οι προθέσεις μας σημαίνουν το τέλος της εξουσίας τους πάνω σ’ εσάς. Καλωσορίζουμε αυτή τη νέα εποχή και χαιρόμαστε που σύντομα θα είμαστε σε θέση να περπατήσουμε και πάλι ανάμεσά σας.

Σήμερα, σας φέραμε άλλο ένα εβδομαδιαίο μήνυμα. Είναι καιρός να συμβεί η μεγάλη αλλαγή, που θα μεταμορφώσει αυτήν την πραγματικότητα για πάντα! Το Φως χύνεται άπλετο στον κόσμο και η ώρα για δράση είναι στον ορίζοντα. Οι γήινοι σύμμαχοί μας, οι Ανελθόντες Κύριοι και οι Αγκαρθινοί είναι έτοιμοι να αλλάξουν αυτή την σφαίρα από το σκοτάδι στο Φως. Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριακές φράσεις που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Planetary Activation Organization 
Translation: Nikos
Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      Originals and translations of Galactic Messages available at
First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar