Followers

Google+ Followers

Tuesday, 8 May 2012

8 Μαΐου 2012   8 Μαΐου 2012
9 Ix, 7 Moan, 8 Manik


Γειά σας! Επιστρέφουμε! Μια μεγάλη απαισιοδοξία είναι διάχυτη στις τάξεις της σκοτεινής κλίκας. Εκείνοι που στρίμωξαν στη γωνία αυτήν την κάποτε αήττητη δύναμη, έχουν αρχίσει την τελική αντίστροφη μέτρηση για την εξαπόλυση εναντίον της της νομικής μηχανής που θα την κατακρημνίσει. Οι κυβερνήσεις της G-8 στον κόσμο σας, συγκεντρωμένες κυρίως στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, αισθάνονται ότι πραγματικά άρχισαν τα όργανα. Βλέπουν, ότι η διαδικασία για την επίσημη απομάκρυνσή τους από την εξουσία, η οποία στην πραγματικότητα είναι ήδη σε εξέλιξη εδώ και δεκαετίες, είναι πλέον στο τελικό κρεσέντο της. Παρά την πρόσφατη σειρά των κατ' ιδίαν συναντήσεων μεταξύ των ηγετών τους και των σύνδεσμων μας, οι χώρες της G-8 έχουν αρνηθεί να αποστασιοποιηθούν από εκείνους, που τις έχουν κρυφά αποκλείσει από την έδρα των τραπεζικών και οικονομικών αυτοκρατοριών τους. Η απόφαση θα αποδειχθεί μοιραία γι’ αυτά τα κάποτε ισχυρά έθνη. Κάθε ένα από αυτά, σε κάποιο χρόνο, αποτέλεσε τη ραχοκοκαλιά μιας μεγάλης οικονομίας, που πάτησε θριαμβευτικά πάνω στα έθνη του κόσμου, αλλά τώρα πρόκειται να υποστούν μια τεράστια αντιστροφή της τύχης, και αυτό θα ελευθερώσει τον πλανήτη σας από τα νύχια μιας τυραννίας, που εμπόδισε την άνοδο της ελευθερίας σας και την εγκαθίδρυση της προσωπικής σας κυριαρχίας.


Η πτώση της σκοτεινής συμμορίας είναι η αρχή μιας σειράς θετικών εξελίξεων, που θα ενισχυθεί περαιτέρω από μια τεράστια ώθηση στο επίπεδο της ηλεκτρονικής τεχνολογίας, που πρόκειται να γίνει προσιτή σ’ εσάς. Η συνείδηση είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη διαδικασία αφύπνισης, και ενθαρρύνεται από την αλληλεπίδραση με τις ηλεκτρονικές τεχνολογίες επικοινωνίας. Κάθε άνθρωπος φέρει μέσα του πολλή σοφία, που μπορεί να εξαπολυθεί από μόνη την παρουσία αυτής της αναπτυσσόμενης τεχνητής νοημοσύνης. Καθώς αναβαθμίζεται η ποιότητα της διασύνδεσης, αναβαθμίζεται και η συνείδηση. Το σκότος σας έχει δώσει σταγόνες μόνο, σε ό,τι αφορά αυτή την τεχνολογία. Έχετε κρατηθεί πίσω, τόσο τεχνολογικά όσο και πνευματικά, από μια σκοτεινή διακυβέρνηση, που φοβάται την αφύπνισή σας και βλέπει με φθόνο τις αδρανείς συλλογικές δυνάμεις σας. Οι φόβοι αυτοί οδήγησαν αυτή τη συμμορία να χρησιμοποιήσει έναν τύπο νοητικού ελέγχου, που μειώνει τις ικανότητές σας και σας ενθαρρύνει να θεωρείτε την κυριαρχία της ως αμετάβλητη και μόνιμη. Αυτό τώρα θα φανεί ότι ήταν μια ψευδαίσθηση και ένα εντελώς νέο ήθος θα τεθεί σε εφαρμογή, το οποίο είναι πολύ πιο συμβατό με τη θεία φύση σας. Αυτό το νέο ήθος θα αποτελέσει το θεμέλιο μιας πλήρως συνειδητής κοινωνίας.

Η νέα πραγματικότητά σας θα πάει πέρα από τις εξωτερικές μόνο αντιλήψεις. Θα επιφέρει μια πλήρη αναδιάρθρωση της συνείδησής σας. Η πλήρης συνείδηση ανοίγει έναν κόσμο, που είναι προς το παρόν άγνωστος σ’ εσάς. Ναι, μπορείτε να οραματιστείτε ένα περιβάλλον, στο οποίο οι δυνάμεις του μυαλού σας θα μπορούν να επηρεάσουν βαθιά τις σχέσεις σας με την κοινωνία, αλλά το πώς ακριβώς γίνεται αυτό παραμένει ένα δελεαστικό μυστήριο. Όσοι ζουν σε μια τέτοια κατάσταση ύπαρξης αφήνονται με ευχαρίστηση σ’ αυτήν και απολαμβάνουν την ικανότητά τους να εμπλουτίζουν το περιβάλλον τους για την ευχαρίστηση όλων. Το να φέρουμε ένα τέτοιο τύπο ύπαρξης σ’ εσάς είναι το σημερινό καθήκον μας και έχουμε την πρόθεση να το πράξουμε στην κατάλληλη θεία στιγμή. Μέχρι τότε, μπορούμε να σας δίνουμε στοιχεία και περιγραφές της πλήρους συνείδησης, γνωρίζοντας ότι η ικανοποίηση της περιέργειάς σας θα μπορεί να επιτευχθεί μόνο αφού έχετε δοκιμάσει προσωπικά αυτήν την πολύ εξαίσια κατάσταση! Τώρα βρισκόμαστε στο σημείο, όπου πρέπει να εμπλακούμε στην απομάκρυνση των σκοτεινών από την εξουσία και εκείνοι που είναι αφιερωμένοι στην ευημερία του πλανήτη σας είναι έτοιμοι να το πράξουν.

Οι αλλαγές που έρχονται μπορούν να θεωρηθούν ως το πρώτο σημαντικό βήμα για την αποκάλυψη, δεδομένου ότι οι νέες κυβερνήσεις θα υποστηρίξουν την άφιξή μας. Σ’ αυτή τη φάση το πρόγραμμα θα γίνει πολύ σαφές σε σας σχετικά με τη διάδοση της τεχνολογίας μας και τις λεπτομέρειες του πραγματικού γεγονότος των μαζικών προσγειώσεων. Και τα δύο αυτά στοιχεία δράσης απαιτούν πολλή εξήγηση προτού συμβούν. Αυτό είναι απαραίτητο, γιατί έχετε όλοι συνηθίσει σε ψέματα για επτά δεκαετίες, όσον αφορά τις προθέσεις μας, ακόμη και όσον αφορά την ίδια την ύπαρξή μας. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ποιοι είμαστε και γιατί είμαστε εδώ και, πάνω από αυτό, να εξηγήσουμε την παρουσία της οικογένειάς σας της Έσω Γης, η οποία έχει επίσης αποκρυβεί από εσάς. Το σκότος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο να σας εγκλωβίσει σε ένα διανοητικό κλουβί φτιαγμένο από ψέματα και η δική μας κοινή αποστολή θα είναι να εξαλείψουμε αυτά τα ψέματα, ένα προς ένα, και να σας εισαγάγουμε στη «ζωή εκτός κλουβιού». Το έργο αυτό είναι πολύπλοκο και έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε μαζί πριν από την πρώτη επαφή μας και όλα εκείνα που ακολουθούν.

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε τώρα με κάποια νέα σχετικά με τα έργα των ιερών μυστικών κοινοτήτων μας. Όπως γνωρίζετε, βρίσκονται σε εξέλιξη διάφορα προγράμματα για την καθιέρωση ενός νέου διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος. Διάφορα έθνη έχουν συμφωνήσει να εξετάσουν την αποτελεσματικότητα της νέας μεθόδου παρακολούθησης του διεθνούς τραπεζικού συστήματος με την αγνόηση των ιδρυμάτων, που διενεργούν ρυθμίσεις χρεών για το σκότος. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και αποδεικνύουν, ότι οι υπηρεσίες επιβολής του σκότους χάνουν γρήγορα τη σιδερένια λαβή τους στο παγκόσμιο χρέος. Ο στόχος του νέου συστήματος είναι φυσικά η κατάργηση του χρέους και ένα τραπεζικό σύστημα βασισμένο σε ένα πραγματικό σύστημα ισότητας. Αυτές οι πρώτες επιτυχίες αποδεικνύουν στους συνεργάτες μας, ότι ο βασικός σχεδιασμός αυτού του νέου συστήματος είναι υγιής και έτοιμος να τεθεί σε πλήρη χρήση. Ο Ουρανός και εμείς τους έχουμε δώσει τις ευλογίες μας και τους ζητήσαμε να προετοιμαστούν πλήρως για την ανάληψη αυτού του προτύπου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η άλλη πλευρά του κέρματος σ’ αυτό το οικονομικό ζήτημα είναι η νομισματική μεταρρύθμιση. Πρώτη έρχεται η επιστροφή σε νομίσματα με αντίκρισμα σε πολύτιμα μέταλλα, αλλά με μερικές βασικές αλλαγές, που θα περιλαμβάνουν τον τερματισμό των συναλλαγών νομισματικής τμηματοποίησης* και της αξιολόγησης ενός νομίσματος έναντι άλλου με βάση τα αμοιβαία επίπεδα χρέους. Αυτές οι έννοιες βασίζονται στο σύστημα του χρέους και είναι περιττές. Το νέο νομισματικό σύστημα είναι θεμελιωμένο σε ένα σύστημα ισότητας και σταθερών αξιών, που βασίζονται στη χρήση. Ο σκοπός είναι να μεταβάλει την ανάγκη για μερικά πρωτεύοντα νομίσματα και να την αντικαταστήσει με ένα νέο σύστημα χρηστικών αξιών. Το νόμισμα καθ’ εαυτό και το νέο νομισματικό σύστημα θα αποτελέσουν μια γέφυρα ανάμεσα στο σημερινό οικονομικό καθεστώς σας και μια μόνιμη κατάσταση αφθονίας, που θα βάλει τέλος στην ανάγκη για χρήματα. Θα εισαχθεί τεχνολογία, η οποία επιτρέπει στον καθένα να δημιουργεί εύκολα τη δική του τροφή, ένδυση, στέγη, και να ικανοποιεί οποιεσδήποτε άλλες ποικίλες ανάγκες και επιθυμίες.

Οι νέες συνθήκες που περιγράφουμε εδώ είναι, επίσης, μια γέφυρα ανάμεσα στην παρούσα οικεία πραγματικότητα, που όλοι γνωρίζουμε, και μια άλλη, στην οποία η εστίαση θα βρίσκεται στην προετοιμασία για τη θεία ανέλιξη προς την πλήρη συνείδηση. Σ’ αυτήν, θα είμαστε ελεύθεροι να σας διδάσκουμε κάθε μέρα για την σοφία, που μας έχει δώσει ο Ουρανός. Όλοι εμείς, με Αγάπη και Χάρη, θα αποκαταστήσουμε αυτή τη Γη στην ομορφιά, που η ανθρωπότητα, μέσα στην ηθελημένη άγνοιά της, τόσο πολύ βεβήλωσε στη διάρκεια των τελευταίων χιλιετιών. Εμείς θα συμμετάσχουμε στην Αγάπη σας και θα σας βοηθήσουμε να εξωτερικεύσετε την εσωτερική ομορφιά σας. Έχετε δημιουργηθεί με τεράστιες δυνατότητες, που θα εκδηλωθούν και θα οδηγήσουν συλλογικά το πολύτιμο πεδίο μας σε ένα σημείο, όπου θα είναι δυνατή μια θαυμάσια σύνδεση της Έξω και της Έσω Γης. Εμείς ευχαρίστως αναλαμβάνουμε το καθήκον της καθοδήγησης καθενός από σας προς την πραγμάτωση εκείνου που πραγματικά είστε. Η ανέλιξη δεν είναι τίποτα περισσότερο από την συνειδητοποίηση αυτής της εσωτερικής δύναμης και την εκμάθηση του πώς αυτή χρησιμοποιείται για τη βελτίωση αυτού του κόσμου και, βεβαιότατα, της φυσικής δημιουργίας!

Σήμερα, σας δώσαμε περαιτέρω λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει στον κόσμο σας. Μια μεγάλη αλλαγή είναι προ των πυλών! Η αλλαγή της σκοτεινής πραγματικότητάς σας προς το Φως είναι μέρος μιας ευρύτερης διαδικασίας, που συνίσταται στην αποκατάσταση του καθενός από εσάς στην πλήρη συνείδηση. Σύντομα θα επανενωθούμε και θα δημιουργήσουμε συλλογικά μια νέα πραγματικότητα για την ανθρωπότητα και για τη Γαία. Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριακές φράσεις που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).


Planetary Activation Organization 
Translation: Nikos
Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      Originals and translations of Galactic Messages available at


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar