Followers

Tuesday, 21 February 2012

21.02.12 


21.2.2012 

10 caban, 10 Zac, 8 Manik


Σελαμάτ Γιαρίν! Επιστρέψαμε! Πολλά συνεχίζουν να συμβαίνουν. Παρακολουθούμε τις τελικές διαπραγματεύσεις μεταξύ των ιερών μυστικών κοινωνιών και των στρατιωτικών του κόσμου. Διαμορφώνεται μια συμμαχία που είναι ο πρόδρομος για μια σειρά συλλήψεων που θα ρίξει πολλές μεγάλες ελεγχόμενες από τους σκοτεινούς κυβερνήσεις. Αυτή η επιχείρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει αφού κλειστούν οι βασικές συμφωνίες και είναι αυτονόητο ότι η σκοτεινή ελίτ εργάζεται επιμελώς για να αποτρέψει αυτές τις εξελίξεις. Οι σύνδεσμοι μας έχουν προχωρήσει και ενθαρρύνουν τους επιλεγμένους στρατιωτικούς και τους ηγέτες τους να ολοκληρώσουν αυτές τις ζωτικής σημασίας συζητήσεις όσο πιο γρήγορα και ομαλά γίνεται. Έχουμε στείλει επίσης συμβούλους σ’ αυτό το στρατιωτικό στόλο να εξηγήσουν διάφορα εναλλακτικά σενάρια που θα προτιμούσαμε να μην αναγκαστούμε να χρησιμοποιήσουμε. Η πρώτη αντίδραση αυτών των στρατιωτικών ηγετών στις προτάσεις μας είναι ότι αυτές οι εναλλακτικές ακούγονται «ενδιαφέρουσες» και ως εκ τούτου έχουν μια καλή ευκαιρία καθώς έχουν επιλεγεί να εκδιώξουν αυτές τις καθοδηγούμενες από την κλίκα κυβερνήσεις από την εξουσία. Έτσι, διερευνούμε τώρα τον καλύτερο τρόπο για να χρησιμοποιήσουμε μία από τις πολλές επιλογές μας με αυτούς τους στρατιωτικούς ηγέτες.


Οι τεχνολογίες μας, μας παρέχουν μια ευρεία επιλογή διαδικασιών. Αυτό που χρειάζεται είναι να καταφέρουμε να παρακάμψουμε οποιαδήποτε δεδομένη στρατιωτική δύναμη σε περίπτωση που αυτή χρησιμοποιηθεί εναντίον μας, για την αποτροπή της αλλαγής της κυβέρνησης. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μια συμφωνία κυρίων ότι οι ηγέτες αυτών των επιλεγμένων στρατών δεν θα απαντήσουν με οποιαδήποτε σημαντική δράση ενάντια σε αυτό που έχουμε κατά νου. Αυτό είναι αυτό που συζητούμε επί μακρόν με πολλούς από αυτούς τους ηγέτες. Το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής είναι οι απαρχές ενός συστήματος απαντήσεων που πρόκειται να συμβούν όταν θα εφαρμόσουμε το σχέδιο μας για την εκδίωξη των «πουλημένων» πολιτικών ηγετών από την εξουσία. Οι στρατιωτικοί συμφωνούν να αποδεχτούν μόνο συγκεκριμένα άτομα να είναι υπουργοί και γραμματείς των υπηρεσιακών κυβερνήσεων και οι θέσεις αυτές έχουν να κάνουν με στρατιωτικές υποθέσεις και ζητήματα απόστρατων. Το αποτέλεσμα αυτής της πολύπλοκης συμφωνίας θα είναι μια σειρά από μεταβατικές κυβερνήσεις. Μόλις κλείσει αυτή η συμφωνία σκοπεύουμε να ξεκινήσουμε τη διαδικασία των συλλήψεων που θα ρίξει πολλά καθεστώτα που καθοδηγούνται από τις σκοτεινές κλίκες.

Πιστεύουμε πως είναι αρκετά ενδιαφέρον να συνεργαζόμαστε στενά με αυτές τις μυστικές ιερές συμμαχίες. Όλοι τους είναι βαθύτατα προσηλωμένοι στο να αλλάξουν και να φέρουν ειρήνη και ευημερία σε αυτόν τον κόσμο. Όπως και οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι, που αντιπροσωπεύουν από κοινού, οι οργανώσεις είναι αφοσιωμένες στο να χρησιμοποιούν τους τεράστιους πόρους που η κάθε μια από αυτές ελέγχει. Προς το παρόν, οι σύμμαχοί μας στη Γη κινούνται στα τελευταία στάδια των νομικών ελιγμών που θα βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό τον σκοπό αυτών των πολλών μυστικών, ιερών κοινωνιών. Έχουμε εξηγήσει ότι ο Ουρανός έχει ένα χρονοδιάγραμμα και εφόσον είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε, σκοπεύουμε να το πράξουμε. Οι σκοτεινοί χρησιμοποίησαν την πονηριά τους, την απόλυτη αλαζονεία τους και τις γνώσεις τους όσον αφορά τη λειτουργία αυτής της πραγματικότητας για να νικήσουν και να καθυστερήσουν το Φως. Ο στόχος μας είναι να χρησιμοποιήσουμε την ανώτερη τεχνολογία και σοφία μας και να ξεπεράσουμε τα πλεονεκτήματα των σκοτεινών. Αυτό κάναμε, και τώρα προτιθέμεθα να ασκήσουμε τις δυνατότητές μας, όταν οι τελικές συμφωνίες επιτευχθούν. Ο πληθυσμός στην επιφάνεια της Γης έχει υποφέρει πάρα πολύ, ώστε εμείς δε θα διστάσουμε άλλο.

Σκοπεύουμε να συνοδεύσουμε αυτή την τελική σειρά των επιχειρήσεων με πιο εκτεταμένες πτήσεις και εκθέσεις των διαστημοπλοίων μας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε εδώ. Αυτό που δεν θέλουμε είναι να το παρακάνουμε και να δώσουμε έτσι στους σκοτεινούς οποιαδήποτε πιθανότητα να χρησιμοποιήσουν αυτές τις εμφανίσεις των διαστημοπλοίων μας ως ευκαιρίες για προπαγάνδα εναντίον του Φωτός. Αυτός είναι ένας αρκετά υψηλός στόχος, όπως μπορείτε να φανταστείτε, και έχουμε την πρόθεση να είμαστε πολύ συνετοί κατά την επίτευξη των στόχων μας. Μόλις αναλάβουν οι νέες κυβερνήσεις, θα γίνουν μια σειρά από εκπομπές- αποκάλυψη, και θα υπάρξει από εμάς μια θετική και ειλικρινής ανταπόκριση. Οι ανακοινώσεις θα οδηγήσουν σε μεταξύ μας συζητήσεις, όσον αφορά την επιχείρηση της πρώτης επαφής και τους θεϊκούς της στόχους. Πρέπει να ξεκινήσουμε ένα διάλογο κάποιου επιπέδου μαζί σας, ο οποίος στη συνέχεια θα επεκταθεί σημαντικά, αφού γίνουν οι προσγειώσεις. Αυτή η σημαντική ανταλλαγή θα είναι κυρίως για σας και για την πλήρη συνείδηση. Μια μεγάλη καμπή στην ιστορία σας θα εξαρτάται από εσάς, και αυτό θα απαιτήσει ανοιχτή και περιεκτική συζήτηση σχετικά με το τι σημαίνουν όλα αυτά για τον πολιτισμό σας και για σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ποιες είναι οι πραγματικές επιπτώσεις αυτής της νέας εποχής .

Ευλογίες! Είμαστε οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι σας! Ερχόμαστε αυτήν την ημέρα με μια καλή είδηση. Οι συνεργάτες μας ετοιμάζουν τα σχέδια που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για να σας παραδώσουν την ιερή ευημερία σας και να συλλάβουν όσους έχουν διατάξει τα τσιράκια τους να αποτρέψουν την εκδήλωση της ελευθερία σας. Διάφορες κυβερνήσεις στον κόσμο σας χρησιμοποιούν συκοφαντική ρητορική και ωμή βία για να κτυπήσουν εκείνους που διαδηλώνουν ανοιχτά για την ελευθερία. Είμαστε σχεδόν έτοιμοι να εξαπολύσουμε για λογαριασμό σας μια μεγάλη πνευματική δύναμη που θα επιτρέψει σε αυτήν την πραγματικότητα να επιταχύνει τις αλλαγές που σχεδιάστηκαν για να σαρώσουν αυτούς τους ανόσιους από την εξουσία. Οι Γαλαξιακοί συνεργάτες μας είναι επίσης σχεδόν έτοιμοι να μας βοηθήσουν για να επιτραπεί σε αυτό το μεγάλο θαύμα να εκδηλωθεί. Αυτό που όλοι σκοπεύουμε είναι να σας ελευθερώσουμε από τα βαριά δεσμά που έχουν τοποθετήσει επάνω σας οι σκοτεινοί εδώ και πολλές χιλιετίες. Αυτοί σας απειλούν τώρα με μια μεγάλη σύγκρουση που νομίζουν ότι μπορεί κάπως να διαιωνίσει την σφιχτή λαβή που έχουν πάνω σας σήμερα. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί!

Η επιθυμία μας είναι για σας, να είστε σε θέση να εκφράσετε ανοιχτά την πρόσφατα αναγεννημένη κυριαρχία σας. Αυτή φέρνει μαζί της μεγάλες ευθύνες. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να ανασχηματίσετε τον κοινωνικο-πολιτιστικό σας ιστό και να αναμορφώσετε τα οικονομικά και κυβερνητικά σας συστήματα . Αυτό θα σας δώσει μια δυναμική νέα σειρά από αντιλήψεις για το πώς λειτουργεί η πραγματικότητά σας. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο γιατί έχει ενισχυθεί η συνείδησή σας και έχετε αρχίσει να βιώνετε τον τρόπο με τον οποίο αυτή η μετατροπή της πραγματικότητας, σας επηρεάζει. Ο κόσμος στον οποίο οι περισσότεροι από εσάς μεγάλωσαν πρόκειται να αλλάξει και να αντικατασταθεί με νέα διακυβέρνηση και άφθονη ευημερία. Αυτή η νέα πραγματικότητα δεν μπορεί να προσεγγιστεί όπως η προηγούμενη. Αντιθέτως, απαιτεί νέα αντίληψη, νέα σκέψη και νέα δράση. Θέλουμε να έρθουμε ανάμεσά σας, στη συνέχεια, σε μεγάλους αριθμούς και να σας βοηθήσουμε. Ας εκδηλωθεί αυτή η νέα εποχή της ανθρωπότητας και ας βιωθούν από όλους οι μεγάλες της χαρές!

Η ζωή σας πρόκειται να πάρει καινούριο νόημα και οι ευθύνες σας, όπως μπορείτε να φανταστείτε, θα αυξηθούν αναλογικά. Πρόκειται να χαιρετήσετε την οικογένεια της Εσωτερική σας Γης σας και να γιορτάσετε αυτή τη νέα εποχή με τους πνευματικούς και διαστημικούς αδελφούς και αδελφές σας. Χαιρόμαστε πάρα πολύ που αυτή τη στιγμή είμαστε σε θέση να περπατάμε ελεύθερα ανάμεσά σας και, όπως πολλοί από μας έκαναν σε παλαιότερες εποχές, να σας διδάξουμε σχετικά με τα θαύματα του Πνεύματος και τις χαρές της απελευθέρωσης από το σκοτάδι και τις εκφοβιστικές θεολογίες του. Με την Αγάπη και το Φως θα προχωρήσουμε εμπρός και θα συντηρήσουμε μαζί τη Μητέρα Γη και όλα όσα ζουν πάνω της. Είτε φυτό ή ζώο, εμείς χαιρόμαστε για αυτό που όλοι θα γίνουν. Η ομορφιά της Γης, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, θα σας αποκαλυφθεί. Όλοι οι λαοί του ηλιακού μας συστήματος θα ενωθούν για να παράγουν ένα νέο αστροέθνος, το οποίο στη συνέχεια θα γίνει η κινητήρια δύναμη για τη μετατροπή αυτού του γαλαξία και μάλιστα όλης της σωματικότητας.

Σήμερα, συνεχίσαμε τη συζήτησή μας σχετικά με το πώς αλλάζει η παγκόσμια κοινωνία σας. Είστε στη μέση της τελικής παρανοϊκής προσπάθειας των σκοτεινών να υποδαυλίσουν μια μεγάλη καταστροφή. Αυτός ο πόλεμος δεν θα γίνει, καθώς υπάρχουν εκείνοι που έχουν τη δύναμη να τον αποτρέψουν. Παρ 'όλα αυτά, το σκοτάδι θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που έχει στη διάθεση του για να φέρει αυτήν την παράλογη διαμάχη. Έπαινος στους ισχυρούς του Φωτός και τις μεθόδους τους! Να ξέρετε αγαπημένοι μας ότι η αμέτρητη Προσφορά και ατέρμονη Ευημερία του Ουρανού είναι πραγματικά Δική σας! Έτσι ας γίνει! Σελαματ Γκαγιουν! Σελαμάτ Για! (Στα Σειριανά: να είστε Ένα! να είστε Χαρούμενοι!)

Planetary Activation Organization 
Translation: Thomy / Vasiliki
Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      Originals and translations of Galactic Messages available at
First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar