Followers

Google+ Followers

Tuesday, 14 February 2012

14.02.2012


 


3 Oc, 3 Zac, 8 Manik

Ντράτζο! Επιστρέψαμε! Σε αυτή τη μέρα αφιερωμένη στην αγάπη και το ειδύλλιο στον κόσμο σας, πολλά συνεχίζουν να συμβαίνουν πίσω από τις σκηνές. Οι ιερές μυστικές κοινωνίες της Ανατολής και της Δύσης συναντήθηκαν για να καταστρώσουν ένα σχέδιο ώστε να αντικαταστήσουν τις κυριότερες κυβερνήσεις του πλανήτη σας. Όπως γνωρίζετε, η πιο κρίσιμη αλλαγή είναι το «δεδομένο» (de facto) καθεστώς των ΗΠΑ. Η παράνομη αυτή οργάνωση ελέγχει την Αμερική επίσημα από το τέλος του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου, και ο πρωταρχικός σκοπός της είναι να καθιερώσει τις μεγάλες τραπεζικές οικογένειες και τους στενούς τους συμμάχους σε θέσεις ακαταμάχητης δύναμης. Κάθε πρόεδρος από το Λίνκολν και μετά αναγκάστηκε να υποταχθεί σε αυτούς παραβάτες και την μονομερή τους ατζέντα να υποτάξουν την εσωτερική και εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ σε κάθε ιδιοτροπία τους. Αυτή η πειρατεία της αμερικανικής δημοκρατίας υποστηρίζονταν από εκτεταμένη διαφθορά, δωροδοκία, και περιστασιακά, κάποια καίρια δολοφονία. Αυτή η αναίσχυντη εγκληματικότητα πρόκειται τώρα να σταματήσει και αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης του ριζικού μετασχηματισμού των υπηρεσιακών κυβερνήσεων. Οι σκιώδεις μαριονέτες-αφέντες θα συλληφθούν και θα συρθούν δημοσίως στην φυλακή, ενώ οι επακόλουθες δίκες τους θα αποκαλύψουν την πραγματική έκταση της ποταπής τους ατζέντας για την ανθρωπότητα.

Η σημερινή σκέψη είναι ότι αυτή η προσωρινή διακυβέρνηση θα αποτελέσει γέφυρα μεταξύ της σημερινής κρίσης που μαστίζει τον κόσμο σας και των δομικών στοιχείων της εν τη γενέσει γαλαξιακής κοινωνίας σας. Είχαμε λεπτομερείς

συζητήσεις με εκείνους που θα ηγηθούν αυτής της νέας διακυβέρνησης, καθώς ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα για το πώς προτίθενται να εφαρμόσουν τα διάφορα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί να ξεκινήσουν από τη στιγμή που θα ανακοινωθούν ως νέοι ηγέτες της Αμερικής. Ένα σύνολο εγγράφων πέρασε ανάμεσα μας κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων. Η μεγαλύτερη ανησυχία μας είναι πώς θα υλοποιηθεί επισήμως κάθε μια από τις μεγάλες, σαρωτικές προτάσεις που θα ανακοινώσουν. Τους έχουμε συμβουλεύσει με βάση την εκτεταμένη μας γνώση και έχουμε καθορίσει επίσης μια ημερομηνία για την πλήρη Αποκάλυψη, κατά την οποία σκοπεύουμε να παρουσιαστούμε σε εσάς. Μεταξύ της ανάληψης των καθηκόντων αυτής της νέας κυβέρνησης και της Αποκάλυψης, σκοπεύουμε να αυξήσουμε σημαντικά τις θεάσεις των σκαφών μας κατά τη διάρκεια της ημέρας και να σας προετοιμάσουμε για το τι πρόκειται να γίνει την ίδια την ημέρα της Αποκάλυψης.

Εξετάσαμε προσεκτικά κατά πόσο έχει αλλάξει αυτή η αποστολή από τότε που πρωτοέφτασε στο ηλιακό σας σύστημα, το καλοκαίρι του Γρηγοριανού έτους του 1991. Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο δεκαετιών, παρακολουθήσαμε αυτή την επιχείρηση να μεταλλάσσεται στην παρούσα κατάσταση που τώρα όλοι μοιραζόμαστε. Στην αρχή ο Ουρανός μας έδωσε ένα φαινομενικά ασαφές σύνολο οδηγιών, το οποίο στη συνέχεια μεταμορφώθηκε σε συγκεκριμένες εντολές που μας επιτρέπουν να επικοινωνούμε όχι μόνο με τις Αγκάρθιους, αλλά και με μια ομάδα ετερόκλητων ανθρώπων της επιφάνειας που αποκαλούμε Γήινους συμμάχους μας. Αυτή η ομάδα δείχνει τώρα να ανασυντίθεται σε ένα ακόμη σύνολο από μικρότερες ομάδες, και έχουμε επιλέξει να επικεντρωθούν στις ιερές μυστικές κοινωνίες των Αναληφθέντων Διδασκάλων. Αυτές οι πολλές ιερές κοινωνίες είναι εδώ και καιρό μέρος ενός ολοκληρωμένου σχεδίου από τους Αναληφθέντες Διδασκάλους για να βοηθήσουν την απόφασή του Ουρανού να επιστρέψετε στην πλήρη συνειδητότητα. Αυτές οι ιερές κοινωνίες έχουν τόσο τους οικονομικούς όσο και τους πνευματικούς πόρους που απαιτούνται για φέρουν εις πέρας με επιτυχία αυτό το έργο.

Μαζί, ολοκληρώνουμε σήμερα τους τελικούς «ελιγμούς» για το κοινό μας σχέδιο να ανατρέψουμε τη σκοτεινή ελίτ και να σας ελευθερώσουμε από την αδιανόητη δουλεία, που αποτελούσε μέρος του προγράμματος των σκοτεινών να καταστρατηγήσουν τις συμφωνίες που τέθηκαν σε ισχύ κατά την έναρξη της βασιλείας των Anunnaki, σχεδόν 13 χιλιετίες πριν. Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία χρησιμοποιεί τις ικανότητές της για να σταματήσει αυτά τα σχέδια και, αντ 'αυτού, να απομακρύνει αυτούς τους προδότες, ώστε να μην μπορούν πλέον να παρεμβαίνουν στη θεία εντολή του ουρανού για τον κόσμο σας. Η Γαία παρατηρεί όλα αυτά και είναι ιδιαίτερα ευτυχής που εκείνοι που σκόπευαν να της επιθέσουν κι άλλα απόβλητα πρόκειται να λάβουν την τιμωρία που τους αξίζει. Το διπρόσωπο οικονομικό σύστημα που έφτιαξαν αυτοί οι σκοτεινοί έχει φέρει σχεδόν σε κατάσταση πτώχευσης όλη την υδρόγειο και γιγάντιο πλούτο στους ίδιους. Αυτή η δομή θα αποσυναρμολογηθεί και μία νέα, βασισμένη στη διαφάνεια και την ευημερία θα πάρει τη θέση της. Πράγματι, τα πρώτα βήματα αυτού του σχεδίου έχουν γίνει. Το επόμενο βήμα είναι να αρχίσουν να παίρνουν ανοιχτά τη θέση τους στην εξουσία οι προσωρινές διοικήσεις.

Ευλογίες! Είμαστε οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι σας! Ερχόμαστε με χαρά! Ερχόμαστε με χαρά! Ειρήνη και ευλογίες του Δημιουργού λάμπουν επάνω σας. Προχωράμε πιο κοντά στις τελικές κινήσεις για το φινάλε ενός παιχνιδιού που κράτησε για σχεδόν 13.000 χρόνια. Οι συνεργάτες μας είναι στο σημείο όπου μια νέα πραγματικότητα για όλους μπορεί να επιτευχθεί. Οι επόμενες στιγμές θα αφιερωθούν στη λύση του δράματος η οποία ανατρέπει επιτέλους του σκοτεινούς από τις ψηλές κούρνιες της εξουσίας. Μην κρίνετε μόνοι σας αυτούς τους άνδρες και τις γυναίκες του σκότους! Αφήστε αυτό το ιερό καθήκον για τον Ουρανό. Εκεί, αυτοί που βλέπουν τις ζωές όλων σας ετοιμάζουν ότι είναι σωστό για αυτούς που τόσο εύκολα σας καταχράστηκαν και σας εμπόδισαν να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητές σας. Κάποιοι από εσάς, έχουν πετύχει βαθμούς συνείδησης και αθανασίας σαν εμάς. Αυτό το δώρο είναι έτοιμο να επεκταθεί σε όλους, αλλά πρώτα πρέπει να υπάρξει μια μεγάλη αφύπνιση, που θα σας φέρει σε μια νέα κοσμική πραγματικότητα. Πρόκειται να είναι μια εποχή για μια μεγάλη ανανέωση των όρκων σας για τη Μητέρα Γη!

Πολύ καιρό πριν, όταν η ανθρωπότητα απέκτησε για πρώτη φορά τη δυνατότητα να κατοικήσει σ 'αυτό το θαυμαστό βασίλειο, έδωσε έναν ιερό όρκο στη Γαία και την Πνευματική Ιεραρχία να την φροντίσει, να την στηρίξει και να διασφαλίσει ότι τα πολλά οικοσυστήματα της θα ανθίσουν. Αυτή η υπόσχεση πρόκειται να ανανεωθεί πλέον από την ανθρωπότητα της επιφάνειας της γης. Όταν θα φτάσετε στους με πλήρη συνειδητότητα Εαυτούς σας, θα έχει έρθει επίσης ο καιρός να σεβαστείτε και να σώσετε τη μεγάλη ποικιλομορφία της Ζωής που μοιράζεται αυτόν τον κόσμο μαζί σας. Έχει έρθει το πνεύμα που θα φέρει πολλούς από εσάς σε θέση που να μπορείτε να επανεξετάσετε ποιοι πραγματικά είστε, και στη συνέχεια να σας δείξει ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνετε την Γαία να ανθίσει και πάλι όπως ήταν σε πολύ μακρινούς χρόνους. Έχετε την τεχνολογία και τη Θεία Θέληση που μπορεί να αλλάξει γρήγορα την ίδια την εμφάνιση του βασιλείου σας. Αυτά τα μεγάλα καθήκοντα θα είναι δικά σας όταν αρθεί ο ζυγός των σκοτεινών από την ύπαρξη σας! Αυτά είναι πράγματα που θα τα κάνουμε μαζί, δημιουργώντας μια θαυμάσια νέα εποχή για όλους μας!

Καθώς εμείς, μαζί, θα δουλέψουμε με τις πνευματικές και διαστημικές οικογένειές μας, θα αποκατασταθεί η Γαία στον παράδεισο που ήταν κάποτε στην εποχή της Λεμουρίας. Έχουμε ευλογηθεί από τον Δημιουργό, γιατί πρόκειται να αναβιώσουμε αυτόν τον όμορφο πλανήτη και να συνεχίσουμε το ταξίδι μας για να ξεδιπλώσουμε το θέλημα του Δημιουργού σε αυτή την πτυχή της σωματικότητας. Εσείς, ατομικά και συλλογικά, έχετε αισθανθεί την απεραντοσύνη του τι σημαίνει πλήρη συνειδητότητα. Η ευθύνη που θα σας δοθεί είναι μεγάλη και αυτό είναι απλώς η αρχή. Εμείς, οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι, ξοδέψαμε τον χρόνο μας σε αυτή την απέραντη, θεία υπηρεσία, η οποία πρόκειται τώρα να επεκταθεί για να περιλάβει κάθε ένας από σας, αφού μεταμορφωθείτε και πάλι σε πλήρως συνειδητά Όντα. Το καθήκον μας στη συνέχεια, είναι να επιβλέπουμε τι θα κάνουμε όλοι μαζί. Αυτές οι εργασίες είναι οι πρώτες από πολλές που θα οδηγήσουν στην άνοδο ενός νέου έθνους-αστέρα, κάτι που θα οδηγήσει αυτό το γαλαξία σε μια εποχή του Φωτός, της Αγάπης, και της Υπηρεσίας για το Θείο.

Σήμερα, συνεχίσαμε τη συζήτησή μας για το ταξίδι σας σε πλήρη συνειδητότητα. Η Γαία είναι εντελώς έτοιμη να αλλάξει τον εαυτό της σε ένα πλήρως συνειδητό Ον. Τελικά, εμείς, ως άνθρωποι, διασχίζουμε αυτό το γαλαξία, εργαζόμενοι στην θεία υπηρεσία για να ξεδιπλωθεί η μαγευτική ομορφιά του θεϊκού σχεδίου του Δημιουργού. Να ξέρετε αγαπημένοι μας ότι η αμέτρητη Προσφορά και ατέρμονη Ευημερία του Ουρανού είναι πραγματικά Δική σας! Έτσι ας γίνει! Σελαματ Γκαγιουν! Σελαμάτ Για! (Στα Σειριανά: να είστε Ένα! να είστε Χαρούμενοι!)

Planetary Activation Organization 
Translation: Vasiliki

Dear Readers,

We are looking for new translators English-Greek, for Greg Gill’s and other messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 130 people for 27 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to
Galactic Channelings.com
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


      

Originals and translations of Galactic Messages available at
No comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar