Followers

Friday, 5 July 2013

2 Ιουλίου 2013

Selamat Balik! Ερχόμαστε με πολλά να σας πούμε.
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μια ανταλλαγή νομικών εγγράφων, η οποία ανοίγει το δρόμο για τις τελικές συναλλαγές, που θα δώσουν την έγκριση για την πλήρη χρηματοδότηση των διαφόρων προγραμμάτων ευημερίας από τις οικογένειες του Δράκου. Εξουσιοδοτεί επίσης την Κουάν Γιν και τον Άγιο Γερμανό να υπογράψουν τα έγγραφα της εκταμίευσης για καθέναν από τους παγκόσμιους οικονομικούς οργανισμούς τους. Τα άτομα που απαρτίζουν αυτά τα διεθνή συμβούλια των διαχειριστών είναι παρομοίως αναμεμιγμένα σε αυτές τις πολύπλοκες διαδικασίες των υπογραφών.
Παράλληλα, οι πολλοί οργανισμοί, που έχουν συσταθεί για να διανείμουν τα κεφάλαια αυτά, ειδοποιούν τους περιφερειακούς διαχειριστές τους, ότι ο χρόνος, που επί μακρόν αναμενόταν από όλους, πλησιάζει γρήγορα. Αυτή η τελευταία έντονη δραστηριότητα οφείλει τη νομιμότητά της σε ένα πολύ ειδικό σύνολο νομικών πρωτοκόλλων, η δε υλοποίησή της είναι δυνατή αυτή τη στιγμή, εν μέρει, από τη σοφή χρήση εκ μέρους του Διοικητικού Προσωπικού της Πρώτης Επαφής, εκείνου που ονομάζουμε γαλαξιακή επιλογή. Πρόκειται απλά για τη δύναμη πίσω από το Φως, χάρις στην οποία γίνονται πράγματα. Έχει επιτρέψει να εκδοθούν κρυφά ευνοϊκές δικαστικές αποφάσεις και αυτές είναι τώρα έτοιμες να φέρουν το μακρύ ταξίδι μας σε μια πολύ θαυμάσια στιγμή υλοποίησης!
Καθώς όλα αυτά κινούνται αμείλικτα προς τα εμπρός, εμείς παρακολουθούμε τα πολλά σχέδια της σκοτεινής συμμορίας. Μέχρι στιγμής μπορέσαμε να εξουδετερώσουμε τις δηλητηριώδεις δράσεις των ανά τον πλανήτη αεροπορικών χημικών ιχνών (chem-trails), που οι σκοτεινοί έχουν ψεκάσει στην ατμόσφαιρα για περίπου μια δεκαετία. Αυτή η συνεχιζόμενη λεηλασία έχει διαταράξει σοβαρά τη φυσική ισορροπία της ατμοσφαίρας σας και έχει διασπείρει τις θανατηφόρες επιδημίες και τις ασθένειες σε όλη την υδρόγειο. Απειλεί να προκαλέσει ένα μεγάλο κύκλο εξόντωσης, αποδεκατίζοντας την ανθρωπότητα, καθώς και όλη την οικόσφαιρα του πλανήτη.
Τα δικά μας αντίμετρα στον τομέα αυτόν προετοιμάζουν το έδαφος για το χρονικό διάστημα που θα ακολουθήσει την αποκάλυψη, τότε που η τεχνολογία μας θα μπορεί να επαναφέρει με ασφάλεια την ατμόσφαιρα, τους ωκεανούς και τις εκτάσεις ξηράς της Γαίας στην κατάσταση ισορροπίας που υπήρχε αμέσως μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, στα τέλη του 1945. Αυτό το σημείο της γήινης ισορροπίας θα μπορεί να μετακινηθεί. Πρόκειται απλά για ένα σημείο εκκίνησης, που τελικά θα πρέπει να μετακινηθεί «πίσω», σε μια ακόμη πιο παρθένα φάση, πάνω από 2500 χρόνια πριν. Αυτό είναι το σημείο προς το οποίο θα πρέπει να εργαστούμε, από τη στιγμή που θα έχουμε αρχίσει να διανέμουμε ένα μέρος της τεχνολογίας μας ανάμεσά σας.
Μόλις η προσωρινή κυβέρνησή σας κάνει τις αρχικές ανακοινώσεις της, σκοπεύουμε να επιβλέψουμε αυτή τη διανομή της τεχνολογίας και να κάνουμε ό,τι είναι αναγκαίο για να εξασφαλιστεί, ότι τα πολλά κυβερνητικά προγράμματα θα ξεκινήσουν με επιτυχία. Αυτό θα είναι η πρωταρχική μας εστίαση, πριν από την αποκάλυψη. Η ιερή αποστολή μας είναι να κάνουμε ό,τι θεωρείται ζωτικής σημασίας για τη μετακίνησή σας προς την πλήρη συνείδηση, καθώς αυτό είναι ο λόγος που είμαστε εδώ.
Οι ομάδες των Αγκαρθινών συνδέσμων μας και του συνεργαζόμενου προσωπικού εργάζονται επιμελώς για να απωθήσουν το σκότος από την εξουσία. Μπορείτε να δείτε ότι πολλές καταχρήσεις της εξουσίας εξακολουθούν να συμβαίνουν σε όλες τις γωνιές του κόσμου σας και, ενώ αυτά τα πράγματα μας εκνευρίζουν, παραμένουμε σε πλήρη συμμόρφωση με τα διατάγματα, που είναι διατυπωμένα για μας στο θείο σχέδιο του Ουρανού.
Μείνετε ήσυχοι, οι εκφράσεις της αλαζονείας της σκοτεινής συμμορίας πρόκειται πολύ σύντομα να μεταμορφωθούν. Έχουμε δει τις νομικές διατάξεις, που η νέα διακυβέρνησή σας θα χρησιμοποιήσει για να αλλάξει πολλές από αυτές τις αδικίες. Και αμέσως μετά, περισσότερες μεγάλες αλλαγές της καρδιάς θα έρθουν για να καθιερωθούν, όταν οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι θα αρχίσουν τις νέες διδασκαλίες τους σε όλον τον κόσμο, και αυτό θα οδηγήσει σε μια μεγάλη αλλαγή στάσης όλων των κοινωνικών δομών σας. Πράγματι, η αλήθεια τόσων πολλών πραγμάτων που θα έρθουν στο Φως, θα αλλάξει πάρα πολλές αντιλήψεις ανάμεσα σε πάρα πολλούς ανθρώπους.
Η στιγμή που όλοι περιμένατε είναι εδώ: το τέλος του ασφυκτικού κλοιού του σκότους επάνω στον κόσμο σας και τις ζωές σας! Καθένας από εσάς γνωρίζει στον ανώτερο νου του, ότι αυτή η μεγάλη, προφητευμένη αλλαγή είναι τώρα έτοιμη να συμβεί. Ο στόλος μας έχει υποχρεωθεί για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα να παρακολουθεί και απλώς να εκτελεί ό,τι θα βοηθούσε στην περίπτωσή σας με έναν πολύ αργό, αλλά συνειδητό τρόπο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που φτάνει μια περίοδος περισσότερης άμεσης δράσης!
Οι ομάδες των συνδέσμων μας βλέπουν ξεκάθαρα, ότι η λαβή των σκοτεινών εξασθενίζει, και οι πόροι που κάποτε είχαν στη διάθεσή τους με ένα νεύμα, φθίνουν γρήγορα. Αυτή η αντιστροφή της τύχης υποβοηθείται από τις δικές μας δράσεις και είναι σταθερή πρόθεσή μας να δούμε την αλλαγή στη διακυβέρνηση να ολοκληρώνεται με επιτυχία. Είναι καιρός για το Φως να πάρει πίσω αυτό το βασίλειο και να διασφαλίσει, ότι γρήγορα και εύκολα θα επιστρέψετε στη φυσική κατάστασή σας της πλήρους συνείδησης. Αυτό το στάδιο της επιχείρησης αρχίζει τώρα, και ελπίζουμε να είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε τη διεργασία μέσα σε μόλις ένα χρόνο. Προς τον σκοπό αυτό, με χαρά διακηρύττουμε την πλήρη και ακλόνητη εστίασή μας!

                                                                                Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Ευλογίες σε όλους! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας!
Επιστρέφουμε για να παραδώσουμε ένα ειδικό μήνυμα! Ο κόσμος σας βρίσκεται στο τελικό στάδιο μιας μετάβασης από το σκοτάδι στο Φως. Σχεδόν δεκατρείς χιλιάδες χρόνια πριν, η Ατλαντίδα, λόγω των δικών της αλαζονικών λανθασμένων υπολογισμών, βυθίστηκε κάτω από τα κύματα. Το πλήθος των πολιτών της εκτοπίστηκε σε έναν πλανήτη, που περιφέρεται γύρω από ένα αστέρι στον αστερισμό του Κενταύρου, που ονομάζεται Χάγκαρ, ή β του Κενταύρου από τους αστρονόμους μας. Οι Κενταυριανοί το γνωρίζουν ως Άγκενα.
Αυτοί οι εκτοπισμένοι Ατλάντιοι γνώριζαν, ότι οι λίγοι επιζώντες αυτής της υδατικής καταστροφής επρόκειτο να είναι οι δικοί μας πρόγονοι. Αυτοί οι «εκπεσόντες» άνθρωποι άρχισαν ένα μακρύ, επίπονο ταξίδι, που επρόκειτο τελικά να δει το προμήνυμα της επιστροφής τους, επί τέλους, στην πλήρη συνείδηση. Έχουμε παρακολουθήσει αυτές τις γενεές των περιηγητών και γίναμε μάρτυρες της ανάληψης από τους Ανουννάκι του προσωρινού ελέγχου της επιφάνειας της Γης. Αυτό ήταν που οδήγησε στον διαχωρισμό του πατρώου κόσμου μας σε δυο ξεχωριστά πεδία. Το ιερό καθήκον μας μέσω των αιώνων ήταν να σας καθοδηγούμε και να βλέπουμε, ότι τα διατάγματα του Ουρανού ακολουθούνταν με δίκαιο τρόπο.
Πριν από λίγους αιώνες, το σκότος επέτρεψε, τελικά, σε μια μικρή ποσότητα πρωτόγονης τεχνολογίας να δει το φως της ημέρας στον επιφανειακό κόσμο σας. Οι Ανουννάκι ήσαν προσεκτικοί στο να διασφαλίσουν, ότι η μετέπειτα πρόοδος με τη χρήση αυτής της επιβλαβούς τεχνολογίας θα ήταν αργή και θα συνοδευόταν από πολύ πόνο και ταλαιπωρία για την Γαία και για τους προγόνους μας. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να βοηθήσουμε, να θεραπεύσουμε και να δώσουμε ηθική καθοδήγηση σε όλους τους ενδιαφερόμενους.
Παρατηρήσαμε τον τρόπο, με τον οποίο ο Ουρανός εισήγαγε αργά Ψυχές στη Γαία, που μεγάλωσαν για να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητες και τους πόρους τους για να βοηθήσουν εμάς στη διανομή τροφής και άλλων απαραίτητων πόρων σε εκείνους, των οποίων η φτώχεια και ο πόνος ήσαν σε πολύ οξεία κατάσταση. Ευλογούμε τους συνεργάτες μας και ζητάμε να τιμήσουν όλοι σύντομα αυτό το καλό έργο. Τώρα έρχεται η ώρα που θα μπορούμε ανοιχτά να σας αναφέρουμε αυτά που είδαμε να εκτυλίσσονται κατά τις τελευταίες δεκατρείς χιλιετίες.
Έχουμε δει τους Ανουννάκι να δημιουργούν έναν κόσμο άγνοιας, ατέλειωτων συγκρούσεων και φτώχειας. Ο πλούτος χρησιμοποιήθηκε για να προκαλέσει την πικρία και τον διχασμό, και υπήρξε κυρίως ο χώρος μιας ειδικής ομάδας υποτακτικών, που κυβέρνησαν απόλυτα και επέδειξαν απίστευτη σκληρότητα και ενδημική ανηθικότητα. Αυτού του είδους η ανομία πρόκειται να σταματήσει και αυτό θα επιτρέψει στη μεγάλη μετακίνηση, που αποφασίστηκε από τον Ουρανό, να πραγματοποιηθεί όπως έχει προγραμματιστεί. Τότε θα μπορέσουμε να εξηγήσουμε ανοιχτά για τους περασμένους σκοτεινούς καιρούς και να σας προετοιμάσουμε για την επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση.
Σαν Αναληφθέντες Διδάσκαλοι, έχουμε δημιουργήσει ένα ιερό δίκτυο, το οποίο πρόκειται να σας παράσχει μια καθολική ευημερία, που συνδέεται με την κυριαρχία σας. Η άλλη πλευρά αυτού του νομίσματος είναι η ελευθερία, και αυτή θα σας ενώσει με τις από παλιά χαμένες οικογένειές σας από την Έσω Γη, τον Ουρανό και το διάστημα. Ωσαννά στον Ουρανό και στην Απελευθέρωσή σας! Αλληλούια! Αλληλούια!

Σήμερα, συζητήσαμε για την πρόοδο, που πραγματοποιείται στο επιφανειακό πεδίο σας. Έρχεται η ώρα για τη μεγάλη μετακίνηση προς το Φως, που διακηρύχθηκε από τον Ουρανό, και εμείς ερχόμαστε μόνο για να εκπληρώσουμε αυτά τα διατάγματα και να σας πάμε όλους στο σπίτι, στην πλήρη συνείδηση. Η ελευθερία σας και η πλήρης αναγνώριση από όλους της ιερής προσωπικής σας κυριαρχίας είναι δεδομένες! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).


Μετάφραση: Νίκος

No comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar