Followers

Google+ Followers

Saturday, 29 June 2013

25 Ιουνίου 2013
Γεια σας! Φτάνουμε σήμερα για να συζητήσουμε την ευημερία σας!
Σε όλον τον κόσμο σας μια μεγάλη μετάβαση βρίσκεται σε εξέλιξη. Αιώνες πριν η πραγματικότητά σας καταλήφθηκε από τους σκοτεινούς, και αυτοί δημιούργησαν μια άρχουσα κάστα από υποτακτικούς, οι οποίοι έχουν διοικήσει τον πλανήτη σας για χιλιετίες, σύμφωνα με την ευχαρίστησή τους. Ερχόμαστε τώρα να σας πούμε, ότι αυτή η απείθαρχη ελευθερία έχει λήξει. Το Φως δεν έχει μόνο διατάξει, αλλά και έχει εξηγήσει πλήρως σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ότι αυτός ο κόσμος πρόκειται να μετακινηθεί ολοκληρωτικά προς το Φως και ο καθένας από εσάς θα μεταμορφωθεί σε πλήρως συνειδητό Ον του Φωτός.
Αυτού του γεγονότος θα προηγηθεί μια σειρά από ειδικές εκπομπές, που θα ανακοινώσουν την καλοπροαίρετη παρουσία μας και θα εξηγήσουν τους λόγους για την διάχυση της καθολικής ευημερίας και ελευθερίας, που τόσο αναμφισβήτητα αξίζετε. Ερχόμαστε αυτήν την στιγμή για να διακηρύξουμε αυτό σ’ εσάς και να γίνουμε οι προάγγελοι ενός νέου κόσμου, διαμορφωμένου σύμφωνα με τους θείους τρόπους του Ουρανού.
Τα σκάφη μας περικυκλώνουν τον κόσμο σας και σταθμεύουν γύρω από κάθε πλανήτη σε αυτό το ηλιακό σύστημα. Οι σκοτεινοί σας έχουν προσπαθήσει να κάνουν πιο δύσκολη για μας την ολοκλήρωση αυτής της ιερής αποστολής, αλλά οι πολλές προσπάθειές τους έχουν αποτύχει. Το σκότος πρέπει να φύγει σύντομα και να αφήσει τα τσιράκια του στην τύχη που ο Ουρανός έχει επιλέξει γι' αυτά.
Στη νέα πραγματικότητα, θα επιστρέψετε στο σπίτι, στην οικογένειά σας, και θα αφήσετε πίσω σας τον θάνατο και την αναταραχή, που μαστίζουν τη ζωή σας από την πτώση της Ατλαντίδας. Οι ειδικές κατοικίες σας στην Αγκάρθα σας περιμένουν, και εδώ θα βρείτε τις μαγικές συσκευές, που θα σας επιστρέψουν στην κατάσταση ύπαρξης που απολαμβάνατε, όταν η Λεμουρία επικρατούσε σε όλον τον κόσμο. Εδώ, επίσης, θα ξαναβρείτε τα πραγματικά μονοπάτια της ζωής σας και θα γίνετε άξια μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.
Κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας μέσα από τις σκοτεινές χώρες, οι εμπειρίες σας σας εφοδίασαν με πολλή νέα σοφία, και ο Ουρανός επιθυμεί να μοιραστείτε αυτή τη γνώση με τα πρώην μέλη της διαλυμένης τώρα Συμμαχίας του Ανκάρα, καθώς η αποστολή σας είναι να εδραιώσετε μια διαρκή ειρήνη μεταξύ όλων των τομέων αυτού του γαλαξία. Η ευημερία και η ελευθερία που πρόκειται σύντομα να απολαύσετε είναι σύμβολα εκείνων που θα επιτύχετε, και όντως ο Ουρανός σας βλέπει ως έναν σημαντικό παράγοντα για την έλευση του Φωτός σε όλες τις εκδοχές της διαμόρφωσης της φυσικής δημιουργίας. Πρόκειται να τιμηθείτε και να τύχετε μεγάλου σεβασμού και σωστής αναγνώρισης για τη σκληρά κερδισμένη συμμετοχή σας στο θείο σχέδιο.
Η αναβάθμιση της παγκόσμιας κοινωνίας σας θα δημιουργήσει πιο αρμόζουσες συνθήκες για να ξαναβρείτε τη γαλαξιακή καταγωγή σας. Αυτό θα επικεντρώσει εκ νέου τα πρωτεύοντα μελήματά σας στην κατάσταση της υγείας και της ευημερίας της Γαίας, πράγμα το οποίο θα σας φανερώσει το μεγάλο δυναμικό που κρύβεται μέσα σας. Είναι αυτό το δυναμικό, μαζί με την αυξανόμενη πνευματική αφύπνισή σας, που έχουν πολύ μεγάλη σημασία για εμάς, καθώς μιλούν για τις τεράστιες έμφυτες ικανότητες μέσα σε κάθε έναν από εσάς. Είναι δική μας ευθύνη να σας βοηθήσουμε να τα αναδείξετε αυτά και να τα χρησιμοποιήσετε για να διαμορφώσετε ένα νέο και σημαντικό αστρικό έθνος.
Ερχόμαστε, λοιπόν, να πραγματοποιήσουμε εκείνο, που για πολύ καιρό επιθυμούσατε. Όπως γνωρίζετε, το σκότος έχει υπάρξει αδυσώπητο στις προσπάθειές του να αποτρέψει την εκδήλωση αυτών των αλλαγών, διότι αυτές οι αλλαγές θα σημάνουν αυτόματα τις καμπάνες του θανάτου όλων εκείνων, για τα οποία το σκότος έχει εργαστεί. Πάντως, το δικό μας θεϊκά αποφασισμένο καθήκον ήταν να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα επιτρέψουν την εκδήλωση των προγραμματισμένων, ευεργετικών αλλαγών. Αυτό και έχουμε κάνει. Και αυτός είναι ο λόγος που εσείς σήμερα στέκεστε στο κατώφλι των εντυπωσιακών αλλαγών, που θα μεταμορφώσουν για πάντα αυτόν τον ιερό κόσμο και θα επιτρέψουν τη δημιουργία ενός νέου αστρικού έθνους.
Αυτό το νέο πεδίο θα σας επιτρέψει να αναπτυχθείτε όχι μόνο ως άτομα αλλά και πνευματικά, επιτρέποντάς σας να περιλάβετε νέους κόσμους συνείδησης. Όπως συχνά σας λέμε, είστε μια θαυμάσια δημιουργία, που οδηγήθηκε σ’ έναν κατήφορο, ο οποίος θα σας επέτρεπε να γνωρίσετε τους τρόπους και τις παραβάσεις του σκότους. Τώρα είστε έτοιμοι να αφήσετε όλα αυτά πίσω. Ο νέος κόσμος σας θα επανενώσει την επιφάνεια της Γαίας και τα εσωτερικά πεδία και θα δείτε την «πραγματικότητα» με τρόπους που δεν μπορείτε επί του παρόντος να φανταστείτε! Η ανερχόμενη συνείδησή σας θα σας δώσει μια νέα άποψη για το νόημα της ζωής και ήδη πολλοί στον κόσμο σας μπορούν να δουν ένα τέλος στον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό και τη διάλυση των αθλητικών πρωταθλημάτων, ενώ έρχονται αλλαγές πολύ μεγαλύτερες από αυτές.
Υπάρχουν πολύ λίγα στοιχεία των σημερινών κοινωνικών δομών και φιλοσοφιών σας που δεν θα υποστούν μετατροπή, καθώς οι ιδέες που αντανακλούν αλλάζουν εκ θεμελίων. Η εν τη γενέσει γαλαξιακή κοινωνία που προκύπτει θα πρέπει να φιλοξενήσει τον διαρκώς διευρυνόμενο τρόπο θεώρησης των εαυτών σας, ως γαλαξιακών Όντων του Φωτός, που ωριμάζουν με γρήγορους ρυθμούς. Θα μείνετε κατάπληκτοι όταν θα γνωρίσετε αυτόν τον γαλαξία, ως μια μεγάλη ζώσα ενότητα, της οποίας είστε ένα μέρος! Το νέο σας αστρικό έθνος θα θεωρηθεί ιδιαίτερα πολύτιμο και θα αγαπηθεί από όλους όσους απαρτίζουν τη φυσική δημιουργία.

                                                                                   Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Ευλογίες! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Ερχόμαστε σήμερα με περισσότερες καλές ειδήσεις!
Μέχρι τώρα, ο κόσμος σας έχει επί μακρόν αποτελέσει την κατοικία μιας σκοτεινής συμμορίας, της οποίας μοναδικός σκοπός ήταν να σας δέσει στη δουλεία του χρέους και να σας κλείσει σε ένα πεδίο, που θα έβαζε φραγμό στην επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση. Αυτό το «κλουβί» και οι σκοτεινοί του δεσμοφύλακες πρόκειται πολύ σύντομα να εξαφανιστούν, καθώς ο κόσμος σας είναι τώρα έτοιμος να μεταμορφωθεί από το Φως. Οι ηγέτες αυτού του νέου κόσμου του Φωτός έχουν αγωνιστεί για δεκαετίες να απαλλαγούν από το σκότος, και πράγματι ένα κίνημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, το οποίο έχει μέχρι στιγμής ολοκληρώσει όλα τα προκαταρκτικά, για να αποσπάσει από την εξουσία την άρχουσα κάστα των υποτακτικών, που συνωμοτούν ακόμα για να σας παγιδεύσουν μόνιμα σε ένα πολύ σκοτεινό βασίλειο!
Μια ειδική ομάδα έχει τώρα την ευθύνη και είναι αυτά τα αφοσιωμένα πρόσωπα, που θα παρουσιάσουν τη νέα διακυβέρνησή σας και θα επιβλέψουν την εκταμίευση μιας θεϊκά αποφασισμένης ευημερίας σ’ αυτόν τον πλανήτη. Εμείς αναγγέλλουμε εδώ, ότι αυτοί οι συνεργάτες ετοιμάζονται τώρα να ανακοινώσουν την βασική ιδέα των πολλών αυτών εκπομπών.
Τα δικά μας ευλογημένα καθήκοντα είναι να υποστηρίξουμε αυτές τις αλλαγές και στη συνέχεια να σας παράσχουμε μια σειρά από διδασκαλίες, που θα παραδοθούν από τον καθέναν από εμάς σε κάθε γωνιά του πλανήτη, μαζί με τις κατευθυντήριες γραμμές για την εφαρμογή τους στη ζωή σας. Σε γενικές γραμμές, έχετε ανεπιφύλακτα δεχθεί ό,τι ευρέως διακηρύχθηκε στο όνομά μας και τα δόγματα αυτά χρειάζονται τώρα προσαρμογή. Μια κατανόηση της μεγάλης ενότητας που είναι το Παν Ό,τι Υπάρχει είναι μια βασική προϋπόθεση για την ανέλιξη.
Οι πεποιθήσεις σας, επίσης, πρέπει να επεκταθούν για να συμπεριλάβουν τα θαυμαστά Όντα της Αγκάρθα, που μας έχουν κρατήσει ασφαλείς μεταξύ τους για χιλιετίες. Καταλαβαίνουν την πνευματική φύση της ανθρωπότητας και επιθυμούν να περπατήσουν ελεύθερα και ανοιχτά ανάμεσά σας. Το άνοιγμα της καρδιάς σας πρέπει επίσης να επεκταθεί προς τις αρχαίες πατρίδες των προγόνων σας στ’ αστέρια. Με λίγα λόγια, σύντομα θα φτάσετε να διαπιστώσετε, ότι οι σπόροι του Πνεύματος κινούνται ευέλικτα σε όλο το μήκος και το πλάτος της φυσικής δημιουργίας!
Επιθυμούμε βαθιά να σας καθοδηγήσουμε, να σας βοηθήσουμε και να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά στα λόγια μας προς εσάς διαμέσου των αιώνων. Έχουμε παρακολουθήσει τους σκοτεινούς να παίρνουν τα μηνύματά μας και να τα στρεβλώνουν για να τα ταιριάξουν στους σκοπούς τους. Και όπως μας αρέσει να σας λέμε, αυτό τώρα θα πάρει τέλος! Η Αγάπη και η ενότητα ήταν πάντα το μήνυμά μας προς εσάς.
Μεγάλα Όντα από όλον τον γαλαξία έχουν έρθει εδώ, κάτω από θεία καθοδήγηση, και η αποστολή τους είναι να μας βοηθήσουν να σας προωθήσουμε γρήγορα στην πλήρη συνείδηση. Έχουμε την πρόθεση να αξιοποιήσουμε τον επικείμενο χρόνο για να σας διδάξουμε, να σας συμβουλέψουμε και να σας προετοιμάσουμε για τη δική σας ευλογημένη ανέλιξη. Θα είμαστε στο πλευρό σας, καθώς θα σας οδηγούμε προς μια νέα κοινωνία, η οποία θα διαμορφώσει το νέο σας αστρικό έθνος. Καθώς θα κάνουμε αυτό μαζί, θα βοηθάμε αυτόν τον γαλαξία και θα χρησιμοποιούμε τις δυνάμεις μας από κοινού για να αλλάξουμε αυτόν τον γαλαξία από κάθε άποψη σε ένα ένδοξο, ευλογημένο όργανο του Φωτός! Αυτός είναι ο λόγος που ερχόμαστε με προσευχή και με δύναμη, να ευλογήσουμε αυτόν τον νέο κόσμο! Αλληλούια στον Ουρανό και στο Φως!


Σήμερα συνεχίσαμε τα μηνύματά μας της ειρήνης, της χαράς και του Φωτός. Παντού, μια νέα εποχή κατεβαίνει από τον Ουρανό για να κατακλείσει αυτό το πεδίο με ευημερία, ελευθερία και την επανένωση όλων μας με τα τοπικά και τα απομακρυσμένες αδέλφια μας. Αυτή η μεγάλη αποστολή καλωσορίσματος στο σπίτι έχει φτάσει στην ιερή κορύφωσή της! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).


Πηγή: http://paoweb.com
Μετάφραση: Νίκος

No comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar