Followers

Google+ Followers

Thursday, 18 July 2013

16 Ιουλίου 2013

  

Selamat Jarin! Φτάνουμε με περισσότερα να σας πούμε! Ο κόσμος σας έχει αρχίσει να εκδηλώνε τη νέα του πραγματικότητα! Εκείνοι που για τόσον καιρό συναρμολογούν τα μυριάδες κομμάτια της νέας διακυβέρνησης και του νέου νομισματικού συστήματος αρχίζουν επιτέλους να αποκαλύπτουν το περίφημο γέννημά τους. Οι νέες αυτές συμβάσεις, οι οποίες αντανακλούν ένα νέο ήθος, θα σας φέρουν ειρήνη, ευημερία και ένα τέλος στην παγκοσμίως υιοθετημένη φιλοσοφία, που έβαλε τον πλούτο στα χέρια λίγων εκλεκτών. Σε αυτή τη νέα κοινωνία ο καθένας θα διαθέτει ευημερία και, συνεπώς, οι παλιές διχαστικές πεποιθήσεις για το χρήμα θα είναι δυνατόν να καταργηθούν. Ο πλούτος θα χάσει τόσο την ισχύ όσο και το κύρος του και θα επιστρέψει στην αρχική του χρήση ως μέσο για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων. Ομοίως, η εξουσία θα μπορεί να επιστρέψει στην αληθινή πηγή της, ως η κυριαρχία που θα παρασχεθεί από τον Ουρανό σε κάθε άτομο. Κάτω από αυτές τις νέες αρχές η ανθρωπότητα θα μπορέσει να ανθίσει και να προαχθεί στις ιερές ευθύνες της, καθώς θα οδεύει προς την πλήρη συνείδηση. Αυτή είναι η υπόσχεση που σας δόθηκε εδώ και πολύν καιρό από τον Ουρανό και εμείς σκοπεύουμε πλήρως να βοηθήσουμε τον καθέναν από εσάς να επιτύχει το πεπρωμένο του!
Οι επερχόμενες αλλαγές είναι μόνο προϋποθέσεις για το περιβάλλον, που τώρα διαμορφώνεται από τον Ουρανό. Κάθε ένας από εσάς έχει βιώσει τον εξαναγκασμό του να περιορίσει τα όνειρά του και να βολευτεί με πολύ λιγότερα απ’ όσα επιθυμούσε, και αυτό παντού θα μπορούσε να περιγράψει εύστοχα «τη ζωή στη Γη». Μόνο πολύ λίγοι, που είναι μέλη της ειδικής «οικογένειας» των Ιλλουμινάτων, μπορούν να ελπίζουν πως θα πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους ή θα διαθέτουν τα μέσα και τις ευκαιρίες να δημιουργήσουν μεγάλο πλούτο. Είναι αυτή η διαπλεγμένη ομάδα ελέγχου, που ονομάζεται «οι Ιλλουμινάτοι», που ήταν τόσο δύσκολο να αφαιρεθεί. Η αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε τις οργανώσεις του Ουρανού να νικήσουν εκείνους, που μέχρι τώρα δεν γνώρισαν καμιά αμφισβήτηση της υπεροχής τους. Με την τεχνολογία και την αφοσίωσή μας, έχουμε εμποδίσει αυτούς τους σκοτεινούς να εξαπολύσουν τα αλλεπάλληλα κύματα της προσχεδιασμένης παγκόσμιας αναταραχής διαφόρων ειδών. Με αυτούς τους στόχους να έχουν σωριαστεί σε ερείπια, ο καθένας από αυτούς συνειδητοποιεί τώρα τι παίρνει μορφή  ολόγυρά τους. Χιλιάδες από αυτούς έχουν συλληφθεί. Ο πυρήνας των υπόγειων βάσεών τους έχει αχρηστευθεί. Οι απόκρυφες τεχνολογίες τους έχουν εξουδετερωθεί, και οι απειλές τους περί καταστροφής έχουν ματαιωθεί. Ο χρόνος τους πραγματικά ήρθε και πέρασε και μια νέα εποχή εισβάλλει σαρωτικά σε όλον τον πλανήτη σας!
Η νέα διακυβέρνησή σας έχει ένα ίδρυμα: λέγεται NESARA. Είναι ένα πρότυπο, καθώς και μια κατευθυντήρια αρχή για τις νέες κοινωνίες σας. Από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου μια κακιά αρρώστια κατατρέχει την κυβέρνηση, με τη μορφή της διαφθοράς και μιας υπεροπτικής αίσθησης αδιαμφισβήτητου δικαιώματος στην εξουσία. Αυτή η πανδημία ενισχύθηκε σε μεγάλο βαθμό με την έλευση του οργανωμένου εγκλήματος και τα πλήθη των ανήθικων εταίρων του. Οι κυβερνήσεις που διέθεταν κάποιο βαθμό ακεραιότητας στρεβλώθηκαν και ηττήθηκαν από τα τεράστια ποσά των χρημάτων που χορηγήθηκαν γι’ αυτές. Το οργανωμένο έγκλημα ήρθε σε συνεργασία με τις μεγάλες εταιρείες, σχηματίζοντας ένα δίκτυο διαφθοράς, που επεκτάθηκε σε κάθε μικρή κοινότητα και που διασφάλισε, ότι η κυβέρνηση θα ήταν η θεραπαινίδα των ειδικών συμφερόντων και των ατελείωτων παράνομων δραστηριοτήτων. Αυτή η παρωδία διακυβέρνησης άρχισε στη δεκαετία του 1950 για να εξαπλωθεί σε όλον τον κόσμο και σήμερα περιφρονεί ανοικτά το κοινό, που υποτίθεται ότι υπηρετεί. Κάποιοι καλοπροαίρετοι πολιτικοί εντάσσονται γρήγορα στη διάχυτη παντού κουλτούρα της υποκρισίας και της ιδιοτέλειας, με μικρή πιθανότητα να έχουν κάποια ευεργετική επίδραση σ’ αυτό που έχει γίνει ένα παγκόσμιο μεγαθήριο της εξουσίας.
Ο Ουρανός είδε ξεκάθαρα, ότι τον κόσμο σας τον προετοίμαζαν για ένα πλανητικό πραξικόπημα, που θα εγκαθιστούσε μια παγκόσμια δικτατορία και θα τοποθετούσε μόνιμα στην εξουσία εκείνους τους εγκληματίες και τα δίκτυα των ειδικών συμφερόντων, που απαρτίζουν τους Ιλλουμινάτους του σκότους. Προς τα τέλη της δεκαετίας του 1990, αυτή η πολυσύνθετη ομάδα ήταν καθ’ όλα έτοιμη να πραγματοποιήσει το πραξικόπημά της, όταν χτύπησε η καταστροφή. Ξαφνικά, οι σκοτεινές εξώκοσμες αυτοκρατορίες, που υποστήριζαν τους Ιλλουμινάτους έκαναν μιαν απροσδόκητη αναστροφή, εγκαταλείποντας τους επίγειους υποτακτικούς τους και συνάπτοντας μια συμφωνία με την Γαλαξιακή Ομοσπονδία. Οι υποτακτικοί βρέθηκαν σε απώλεια και έπεσαν σε αταξία, και το μεγάλο πραξικόπημά τους είχε αναβληθεί για τουλάχιστον άλλη μια δεκαετία. Οι εγκαταλελειμμένοι γήινοι υποτακτικοί σχημάτισαν διάφορες ομάδες και προχώρησαν σε μεταξύ τους διαμάχες για το προνόμιο της παγκόσμιας κυριαρχίας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα διαφόρους μεγάλους πολέμους για την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας ηγεμονίας και, τελικά, έναν αποκλεισμό από εμάς, πριν από περίπου δέκα χρόνια. Αυτή υπήρξε η στάση του σκότους μέσα στην τελευταία δεκαετία. Τώρα, αυτή η παγκόσμια αντιπαράθεση έχει εκφυλιστεί. Οι σύμμαχοί μας και εμείς είμαστε στο προσκήνιο, και γι' αυτό η νίκη σας είναι στο χέρι.

                                                                                   Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Ευλογίες, αγαπητοί! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Ο κόσμος σας μετακινείται προς το Φως, και φαίνεται καθαρά, ότι η πραγματικότητα του σκότους είναι παντού στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Καθώς το Φως που τώρα εισρέει από τον Ουρανό αυξάνεται, η δύναμη του σκότους ελαττώνεται και εμείς παρακολουθούμε αυτό το σκληρό και πικρό πεδίο να εξαφανίζεται. Εκείνοι στους οποίους έχει ανατεθεί από το Φως να αλλάξουν τον κόσμο σας, είναι απασχολημένοι με το να φέρουν τη νέα πραγματικότητά σας σε λειτουργία. Συμφωνίες και νέες συμβάσεις εγκρίνονται και τα δικαστήρια αρχίζουν να εκδίδουν διώξεις εναντίον εκείνων, που επιμένουν να υπηρετούν το σκοτάδι. Προσευχόμαστε γι’ αυτούς τους άνδρες και τις γυναίκες. Συγχωρούμε τα παραπτώματά τους και ζητούμε να τους αποδοθεί ιερή και αληθινή δικαιοσύνη. Καθώς αυτά τα πράγματα εκδηλώνονται, να είστε χαρούμενοι αλλά και ευγνώμονες! Η ιερότητα της θείας χάριτος έχει πράγματι έρθει στο προσκήνιο! Καθώς αυτοί οι σκοτεινοί ξεθωριάζουν, κάτι νέο και ένδοξο ετοιμάζεται να τους αντικαταστήσει, σκορπίζοντας έναν αέρα ελπιδοφόρας προσμονής πάνω από τα πρώτα σημάδια της νέας αυγής της ανθρωπότητας.
Το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα σκληρού νομίσματος υποστηρίζεται από αξίες, που επί μακρόν φυλάσσονταν σε ασφάλεια από το Φως. Αυτή η μυστική παρακαταθήκη χρυσού, αργύρου και ιερών λίθων πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για να φέρει μια ατέλειωτη αφθονία σε όλους πάνω στον πλανήτη σας. Ωστόσο, η συνείδηση φτάνει σε ένα σημείο, όπου ο πλούτος δεν μετριέται με χρυσό, αλλά με σοφία και γνώση, και αυτά είναι θέματα, για τα οποία θα συζητήσουμε μαζί. Σε ορισμένες στιγμές της ιστορίας σας, ο ένας ή ο άλλος από εμάς βγήκε μπροστά και έδωσε μια μεγάλη μερίδα ιερής σοφίας, η οποία στη συνέχεια αναδιατυπώθηκε και στρεβλώθηκε από το σκότος για τους δικούς του σκοπούς. Η επερχόμενη αποστολή μας είναι να μεταδώσουμε αυτές τις θείες αλήθειες εκ νέου και να εξηγήσουμε πώς αυτές νοθεύτηκαν από το σκότος. Σε αυτό το νέο Φως, η σοφία του Ουρανού θα λάμψει και πάλι έντονα, και αυτοί οι κώδικες ζωής θα σας χρησιμεύσουν ως οδηγοί, ξαναφέρνοντας τη δικαιοσύνη και τη χαρά στη ζωή σας. Ωστόσο, τα διδάγματα αυτά θα είναι μόνο η αρχή όσων πρόκειται να πραγματοποιήσουμε μαζί.
Στον κόσμο σας, πολλοί χρησιμοποιούν τις καλές υπηρεσίες τους καθημερινά για να φέρουν σε πέρας τη μεγάλη μετακίνηση, για την οποία σας μιλάμε. Αυτές οι ομάδες και οι ιερές οικογένειες πράττουν αυτό ως μέρος της αποστολής τους να μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε αυτή τη νέα εποχή για την ανθρωπότητα. Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μια έντονη δραστηριότητα προπαρασκευαστική της παράδοσης ενός μεγάλου πλούτου σε όλους σας. Αυτός ο πλούτος θα χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη νέων και απαγορευμένων τεχνολογιών, καταλήγοντας σε μια μεγάλη αποκάλυψη, που θα κάνει φανερά όλα τα θαυμαστά επιτεύγματα που η ανθρωπότητα έχει καταφέρει στη διάρκεια των ετών, τα οποία όμως εκλάπησαν ή απεκρύβησαν. Η απελευθέρωση αυτών των ανακαλύψεων είναι μόνο ένα υποπροϊόν του τι θα φέρει η ευημερία σας: εμείς, ως λαός διαθέτουμε ικανότητες, που οι σκοτεινοί άρχοντες αυτού του πεδίου έχουν φοβηθεί πολύ και έκαναν τα πάντα για να τις καταστείλουν. Αυτή η καταστολή τώρα θα τελειώσει και η αλήθεια, η μεγάλη μάθηση, η ελευθερία και η κυριαρχία θα είναι η κύρια απόδοση της ευημερίας σας. Πάνω απ' όλα, αυτός ο καιρός θα μας κάνει οικογένεια και θα μας φέρει χαρά ενός είδους, που δεν έχουμε ξαναγνωρίσει!

Σήμερα ξαναείδαμε τι συμβαίνει στον κόσμο σας. Τα γεγονότα αυτά θα οδηγήσουν σε άλλα, τα οποία τελικά θα σας φέρουν την πρώτη επαφή και την πορεία σας προς την πλήρη συνείδηση. Ποτέ δεν ήσασταν μόνοι! Όλοι μας ζούμε σε ένα σύμπαν, που είναι γεμάτο με την οικογένεια και μια μεγάλη χαρά που λέγεται Ζωή; το ιερό δώρο της Δημιουργίας! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).


Μετάφραση: Νίκος


No comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar