Followers

Google+ Followers

Tuesday, 3 July 2012

3 Iουλίου 2012


   3 Iουλίου 2012

13 Oc, 3 Kumku, 8 Manik


Γειά σας! Ο χρόνος των αλλαγών έχει έρθει για όλους μας. Ο Ουρανός έχει κατεβεί στη Γη και έχει αποφασίσει ότι έφτασε ο καιρός για απελευθέρωση και ελευθερία. Έτσι εμείς έχουμε δέσμευση τιμής να εμφανιστούμε στη Γη και να αντιμετωπίσουμε με όλη την επιμέλεια εκείνους που, στη βιασύνη και την άκρατη αλαζονεία τους, έχουν ξεχάσει ότι είναι μόνο προσωρινοί αφέντες σ’ αυτό το πολύ υπέροχο βασίλειο. Ο ερχομός μας πρόκειται να κάνει αυτά τα σημεία απολύτως σαφή σε αυτούς και να ανοίξει το δρόμο για μια νέα εποχή για την ανθρωπότητα της γήινης επιφάνειας. Σχεδόν δεκατρείς χιλιάδες χρόνια πριν, αρχίσατε να πέφτετε στον επίπονο κόσμο της περιορισμένης συνείδησης. Αυτός είναι ένα πεδίο, στο οποίο έγινε σχετικά εύκολο για τους νέους αφέντες σας και τα εκπαιδευμένα τσιράκια τους να σας ελέγχουν και να σας χειραγωγούν. Αυτός ο καιρός έρχεται τώρα γρήγορα σε μια θεία κατάληξη. Έχουν ήδη αρχίσει δράσεις, οι οποίες θα αναγκάσουν εκείνους που έχουν για τόσο πολύ καιρό κυβερνήσει αυτή τη γη με ατιμωρησία, να αφήσουν τα ηνία. Οι ομάδες των συνδέσμων μας και οι πολλοί ιεροί συνεργάτες τους εργάζονται σκληρά για την ολοκλήρωση προγραμμάτων, που θα αναζωογονήσουν τον κόσμο σας – έναν κόσμο, στον οποίο θα αφεθείτε ελεύθεροι και στον οποίο, με ιερό σκοπό, θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε το ταξίδι σας στην πλήρη συνείδηση.


Ερχόμαστε τώρα για να ολοκληρώσουμε μια διεργασία, που θα βοηθήσει τους γήινους συμμάχους μας να εκδιώξουν διάφορα καθεστώτα, που ελέγχονται ακόμα από την σκοτεινή συμμορία. Αυτό θα επιτρέψει σε ένα νέο τύπο διακυβέρνησης να εγκαθιδρυθεί, η οποία, μαζί με ένα νέο οικονομικό σύστημα, θα φέρει μια εποχή αφθονίας. Επιπλέον, αυτή η νέα διακυβέρνηση θα εισαγάγει και θα θέσει σε εφαρμογή τις κρυμμένες τώρα γήινες τεχνολογίες, τις οποίες εμείς θα συνδυάσουμε προοδευτικά με τις δικές μας, για να σας δώσουμε μια εποχή ειρήνης, ευημερίας και διεθνούς συνεργασίας χωρίς προηγούμενο. Ερχόμαστε για να σας παρουσιάσουμε έναν πλούτο γνώσης, που θα σας απελευθερώσει από τα ανόητα ψέματα και τις διαστρεβλώσεις των κυρίων σας, που σύντομα θα παραμεριστούν. Αυτή η συμμορία είναι το τελευταίο απομεινάρι των ομάδων, που με τόση αγένεια σας έχουν κυβερνήσει και τώρα θα αποκαλυφθούν τι πραγματικά είναι! Αυτό το αλαζονικό και κακοπροαίρετο σινάφι σχεδίαζε να σας απογυμνώσει ακόμη περισσότερο από το θείο δώρο της πλήρους συνείδησης και να σας κρατήσει σε μόνιμη δουλεία. Αυτά τα κατάπτυστα σχέδια ακυρώνονται τη στιγμή που μιλάμε και ποτέ δεν θα υλοποιηθούν!

Η αποστολή μας εδώ σχετίζεται, σε τελική εξέταση, με την πρώτη επαφή. Έχουμε έρθει από μακριά για να φέρουμε σε πέρας τα θεία διατάγματα του Άρχοντα Σούρηα και να φέρουμε ιερή ανακούφιση σ’ εσάς από τις υψηλότερες σφαίρες του Ουρανού. Τα μεγάλα Σεραφείμ του ΑΙΩΝΑ έχουν ευλογήσει εσάς και εμάς με τη θεία χάρη, που θα φέρει στο προσκήνιο μια νέα εποχή για τη Γη. Αυτή η νέα εποχή θα φέρει μια πραγματικότητα πέμπτης διάστασης και ένα καιρό πλήρους συνείδησης για τη Γαία και τους πολλούς λαούς της. Πολύ καιρό πριν, εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, αποικήσαμε αυτόν τον πλανήτη και δημιουργήσαμε αυτό που κυρίως αποκαλείτε Λεμουρία. Σε αυτή τη μαγευτική γη ανθίσαμε, τόσο επάνω όσο και κάτω από την επιφάνεια. Αυτός ο υψηλός πολιτισμός επιτηρούσε την ιερή ουσία της Μητέρας Γης και τα πολυποίκιλα οικοσυστήματά της. Τότε μια ομάδα Ατλάντων επηρεάστηκε από σκοτεινά στοιχεία, να εισαγάγει κάποιους από εσάς σε μια κατάσταση προσωρινής δουλείας. Ακολούθησαν γεγονότα, τα οποία έθεσαν αυτό το μικρό σύνολο ανθρώπων σε μεγάλο κίνδυνο. Ο Ουρανός παρενέβη και διέταξε να περάσει αυτό το μικρό σύνολο μέσα από μια περίοδο περιορισμένης συνείδησης.

Η Οδύσσεια αυτή επρόκειτο να είναι το κλειδί για την επίτευξη μόνιμης ειρήνης σ’ αυτόν τον γαλαξία. Φαίνεται ότι η σκοτεινή συμμαχία του Ανκάρα είχε δημιουργήσει μια πολλαπλότητα γαλαξιακών αυτοκρατοριών, οι πληθυσμοί των οποίων αποτελούνταν από Όντα, στα οποία δεν είχε δοθεί το Φωτεινό Σώμα, απαραίτητο για την εκούσια επιστροφή στο Φως. Το σχέδιο του Ουρανού ήταν να χρησιμοποιήσει, σε κάποιον μελλοντικό καιρό, την άπειρη αγάπη των ανθρώπων της Γης και την αποκτημένη σοφία τους για το σκότος, για να μετακινήσει αυτούς τους στερημένους πολιτισμούς πίσω στο Φως. Αυτός ο καιρός είναι τώρα. Είναι η στιγμή για να εκπληρώσετε τη θεία αποστολή σας, και είναι δικό μας ιερό καθήκον να σας προετοιμάσουμε για την προσφορά αυτής της τεράστιας υπηρεσίας. Για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε τις δυνάμεις και τις ικανότητές μας, για να εξασφαλίσουμε ένα νέο κόσμο για σας. Εδώ θα συναντήσετε τους Λεμούριους προγόνους σας και στην Αγκάρθα θα μεταμορφωθείτε, λουσμένοι στο Φως και στην Αγάπη, σε πλήρως συνειδητά όντα. Σε αυτή, την αυθεντική κατάστασή σας, θα μπορέσετε να συναντήσετε εκείνους που θα δεχθούν την ευεργεσία σας και, με Αγάπη, να τους χαρίσετε ένα πολυτιμότατο δώρο: ένα πλήρως λειτουργικό Φωτεινό Σώμα! Αυτή η θεία υπηρεσία θα ευχαριστήσει τον Ουρανό και θα φέρει ολόκληρο τον γαλαξία στη μεγάλη Ενότητα, που είναι το Αληθινό Φως του Ουρανού.

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε σήμερα ενώπιόν σας με κάποιες πληροφορίες για το τι συμβαίνει γύρω σας. Προς το παρόν, πάρα πολλοί, οι οποίοι έχουν αθόρυβα παρατηρήσει την τεράστια απληστία και τη διαφθορά των σκοτεινών, προετοιμάζουν τον τεράστιο όγκο των στοιχείων για τις δίκες τους. Αυτή η συλλογή δεδομένων έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό και τη διασφάλιση των μαζών του χρυσού και των σχετικών χρεογράφων, που τα μέλη της συμμορίας είτε κατέσχεσαν παράνομα είτε εξέδωσαν. Τα κεφάλαια αυτά είναι πλέον στη διάθεσή μας, και οι διάφορες ομάδες συνεργατών μας προσθέτουν πολλά από αυτά τα όργανα στα διαρκώς αυξανόμενα χρήματα, που θα διανεμηθούν σύντομα σε εκείνους, που είναι οι αρχικοί δικαιούχοι των κονδυλίων της ευημερίας. Αυτή η επιχείρηση παρατείνεται για δύο λόγους: Πρώτον, χρειαζόταν να συλλέξουμε μυστικά τα τεράστια ποσά των χρημάτων που έχουν κλαπεί από το σκότος. Δεύτερον, χρειαζόταν να ταξινομήσουμε και να συνενώσουμε τα στοιχεία σχετικά με το πώς το σκότος, μέσω αλαζονείας, κατάφερε να καταστρέψει την ίδια τη βάση της εξουσίας του!

Τα επίπεδα ελέγχου με τα οποία η συμμορία άσκησε την κυριαρχία της πάνω σ’ εσάς αποσυντίθενται με ταχείς ρυθμούς και, καθώς αυτά τα επίπεδα χάνουν την αποτελεσματικότητά τους, αρχίζει να αποκαλύπτεται η απίστευτη έκταση της απληστίας και της ανομίας των οργανισμών τους. Ο Ουρανός μας έκανε τη χάρη να μας εφοδιάσει με ένα εκπληκτικό εργαλείο, που μας επιτρέπει να παρακολουθούμε αυτούς τους αχρείους και, μέσω αυτής της θεώρησης, παρατηρούμε, ότι εκείνοι που βαθιά επιθυμούν να σκλαβώσουν την ανθρωπότητα, είναι στην πραγματικότητα ένα τσούρμο από ανίκανους! Στα πολλά διαδικαστικά λάθη τους και την αδικαιολόγητη υπέρβαση της εξουσίας τους οφείλεται ξεκάθαρα η σημερινή δυσάρεστη κατάστασή τους και τα βουνά του παράνομου χρέους είναι το άμεσο αποτέλεσμα αυτής της ανεξέλεγκτης απληστίας. Ως προς αυτό, ο Ουρανός μας χορήγησε ένα αποτελεσματικότατο μέσο για να τους υποτάξουμε και η πρόσθετη ανάμιξη των εξαδέλφων μας από την Έσω Γη και το διάστημα έχει σφραγίσει τη συμφωνία για την ανθρωπότητα! Είμαστε πολύ ευγνώμονες γι’ αυτό και βαθιά ευλογούμε όλους στον Ουρανό για τα θαυμάσια δώρα του και για την απελευθέρωσή μας από το σκότος.

Οι διαδικασίες που τώρα εξελίσσονται βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο κι έτσι έχουμε δώσει το «πράσινο φως». Δείτε το αυτό σαν την εκτόξευση μιας επανδρωμένης πτήσης στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ, όπου όλα είναι στην τελική αντίστροφη μέτρηση. Πολλές ακολουθίες εργασιών πρέπει να ολοκληρωθούν και πάνω στη ροή των διαδικασιών ορισμένες καθυστερήσεις μπορεί να συμβούν. Ωστόσο, όλα είναι κανονισμένα για την πραγματοποίηση της απογείωσης, μόλις διευθετηθούν αυτές οι τελικές σύνθετες ακολουθίες. Εκεί είμαστε τώρα. Ζητάμε ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη, και ως εκ τούτου σας ζητάμε να χρησιμοποιήσετε την τεράστια θετική ενέργειά σας για να εξασφαλίσετε, ότι αυτή η «εκτόξευση» θα αποπερατωθεί όπως είχε προγραμματιστεί. Η συλλογική πρόθεσή μας είναι πλήρως επικεντρωμένη σ’ αυτό. Πολλές ομάδες της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας και του προσωπικού των συνεργατών μας εργάζονται επιμελώς για να ολοκληρώσουν έγκαιρα αυτό το έργο. Εμείς πιστεύουμε απόλυτα, ότι θεία γεγονότα θα λάβουν χώρα προσεχώς, τα οποία θα δημιουργήσουν μια πραγματικότητα ειρήνης, ευημερίας και, πάνω απ' όλα, ελευθερίας.

Σήμερα, επανεξετάσαμε τι συμβαίνει στον κόσμο σας. Τα πράγματα είναι σε εξέλιξη, πράγμα το οποίο θα εξασφαλίσει σύντομα την εξάλειψη της σκοτεινής συμμορίας και των πολλών συνεργατών της. Είστε πολύ κοντά στο να γίνετε μάρτυρες ενός υπέροχου γεγονότος: της επιστροφής του Φωτός στον πλανήτη Γη! Με αυτό, θα ολοκληρώσετε γρήγορα το σύντομο ταξίδι της επιστροφής σας στην πλήρη συνείδηση. Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριακές φράσεις που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Planetary Activation Organization 
Translation: Nikos
Originals and translations of Galactic Messages available at

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar