Followers

Tuesday 3 April 2012

3 Απριλίου 2012



   3 Απριλίου 2012




12 Cauac, 13 Mac, 8 Manik


Ο κόσμος σας συνεχίζει τη μετακίνησή του προς μια νέα πραγματικότητα. Ο πλανήτης έχει μετακινηθεί περίπου 2,0 μοίρες προς την εκλειπτική, ως αποτέλεσμα των αυξανομένων ενεργειών, που διέρχονται από τον Ήλιο σας, προερχόμενες από τον γαλαξιακό πυρήνα. Αυτές οι ενέργειες ασκούν αυξανόμενη πίεση στα πλανητικά πλέγματα, τα οποία, επίσης, εξακολουθούν να μετατοπίζονται. Οι ίδιες ενέργειες του γαλαξιακού πυρήνα δημιουργούν καταστάσεις στους άλλους υδάτινους κόσμους, οι οποίες τους μετακινούν πιο κοντά στο ιερό σημείο μετατόπισης του ηλιακού συστήματος. Αυτή είναι η στιγμή, που το ηλιακό σας σύστημα θα ευθυγραμμιστεί με τον υπόλοιπο γαλαξία σας, επιτρέποντας στον γαλαξία να μεταβάλει σημαντικά το βασικό σπειροειδές σχήμα του, και επιτρέποντας στα πλέγματα της πραγματικότητας του γαλαξία μας να έρθουν σε ρυθμική εναρμόνιση με τους 350.000 περίπου γαλαξίες, που απαρτίζουν αυτόν τον τομέα της φυσικής δημιουργίας. Έχουμε πάρει εντολή από τον Ουρανό να αυξήσουμε το επίπεδο της συνεργασίας μας με τους γαλαξιακούς Ελοχίμ στη μέριμνα της εκτέλεσης αυτών των ρυθμίσεων σύμφωνα με τις αποφάσεις του Δημιουργού και των ιερών Σεραφείμ της Αιωνιότητας. Το έργο αυτό ταυτίζεται με τη θεϊκή παρέμβαση, που συμβαίνει τώρα στον κόσμο σας.



Αυτή η θεϊκή παρέμβαση πλησιάζει σε ένα μαγικό σημείο! Επί του παρόντος, παρακολουθούμε τα τελικά στάδια, όπου η πραγματικότητα του κόσμου σας μεταβαίνει από το σκοτάδι στο Φως. Οι εκπρόσωποι του Ουρανού, εργαζόμενοι σε συνεννόηση με έναν αριθμό ιερών μυστικών κοινοτήτων και πολλούς από τους Ανελθόντες Κυρίους σας, είναι έτοιμοι να διαδώσουν μια μεγάλη αφθονία. Αυτή η καθολική ευημερία θα δόσει το εναρκτήριο λάκτισμα για μεγάλες αλλαγές στον τρόπο, με τον οποίο λειτουργεί το παγκόσμιο οικονομικό και πολιτικό σύστημά σας. Πρόκειται πραγματικά να είναι ένα έτος, που θα χαρακτηριστεί από πρωτοφανή και μοναδική αλλαγή! Η σημαντικότερη εκδοχή για εμάς είναι, φυσικά, μια πλήρης αποκάλυψη, από τις διάφορες μεγάλες κυβερνήσεις, της καλοπροαίρετης παρουσίας μας και της αποστολής μας εδώ. Είμαστε πολύ έτοιμοι να προχωρήσουμε με τις πολλές δραστηριότητες της ατζέντας μας, οι οποίες θα ολοκληρωθούν με εκείνες, που θα σας επιστρέψουν στην φυσική σας κατάσταση της πλήρους συνείδησης. Καθώς μιλάμε, διεξάγονται συγκεκριμένες προπαρασκευαστικές ενέργειες από προσδιορισμένα σώματα των στρατών του κόσμου και από συνεργαζόμενες ομάδες της αστυνομίας. Θέτουν σε εφαρμογή τα τελικά στάδια μιας παγκόσμιας διαδικασίας μαζικών συλλήψεων, που θα αλλάξει τον κόσμο σας για πάντα. Αυτές οι συλλήψεις θα προαναγγείλουν νέα διακυβέρνηση και νέα ευημερία για όλους!

Η πρώτη εντυπωσιακή εισροή αλλαγών θα οδηγήσει σε μια σειρά από ακόμα πιο συναρπαστικά γεγονότα. Συνεργαζόμαστε στενά με τους Αγκάρθιους για να δημιουργήσουμε για σας τη βέλτιστη διαδρομή προς τη γαλαξιακή κοινωνία, αρχίζοντας με πολλές μυστικές τεχνολογίες, που θα εισαχθούν σ’ εσάς από τις νέες κυβερνήσεις σας. Αυτές οι ίδιες κυβερνήσεις θα σας απαλλάξουν επίσης από το χρέος και θα διανείμουν τη νέα αφθονία σας. Τότε θα έρθει η ώρα να αντιμετωπίσετε, σε παγκόσμιο επίπεδο, το πολύ πραγματικό γεγονός της κλιματικής αλλαγής και αυτό θα κάνει απαραίτητη την ολοκληρωτική αλλαγή της προσέγγισής σας στον πολύτιμο ζωντανό πλανήτη σας. Η συνεχιζόμενη, μαζική καταστροφή του πατρώου κόσμου σας πρέπει να σταματήσει. Νέες τεχνολογίες θα διατεθούν αμέσως για να υποστηρίξουν τον πλανήτη σας και για να αρχίσει η αποκατάσταση των λεηλασιών που έχουν διαπραχθεί επί χιλιετίες. Ο ρόλος μας ως καθοδηγητών περιλαμβάνει την προσθήκη των τεχνολογιών μας στις δικές σας και την παροχή των συμβουλών μας για τρόπους αντιμετώπισης των πλέον επειγουσών παγκόσμιων αναγκών σας. Όλα αυτά τα έχετε ακούσει πολλές φορές στο παρελθόν. Τώρα έχει έρθει η ώρα να συζητήσουμε για το πώς πραγματικά θα υλοποιηθούν όλα αυτά.

Οι Αγκάρθιοι είναι πολύ καλά εξοικειωμένοι μαζί σας. Στην πραγματικότητα, έχουν ζήσει μυστικά ανάμεσά σας για σχεδόν δεκατρείς χιλιετίες και, ως εκ τούτου, η σοφία τους είναι πολύ σημαντική για εμάς. Οι Ανελθόντες Κύριοι έχουν το ιερό καθήκον να διορθώσουν τα πολλά ψεύδη και τα υπονοούμενα, που έχουν συνυφανθεί στις θρησκευτικές φιλοσοφίες σας από το σκότος. Η αλήθεια πρέπει να εκφωνηθεί με ειλικρίνεια, όμως με έναν τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορέσετε να αντιληφθείτε την πονηρία που μεταχειρίστηκαν οι Ανουννάκι για να νοθεύσουν τα θρησκευτικά έργα σας. Οι Δάσκαλοι μπορούν να αποκαταστήσουν την αλήθεια, παρέχοντας μια βάση για μια πλήρη αναμόρφωση της αρχαίας ιστορίας σας και των μύθων σας για τις ρίζες της ανθρωπότητας. Επίσης, πρωταρχικής σημασίας είναι μια μεγάλη αναπροσαρμογή στον τρόπο, με τον οποίο σχετίζεστε με την υπέροχη Οντότητα, επάνω στην οποία κατοικείτε. Η πτώση σας στην περιορισμένη συνείδηση απέκρυψε πολλά πράγματα από εσάς, και ο δρόμος της επιστροφής προς την πλήρη συνείδηση μπορεί να μετατρέψει αυτά τα μυστήρια σε έννοιες, που σύντομα θα γίνουν μέρος της καθημερινής σας γνώσης αυτού του κόσμου και της ίδιας της φυσικής δημιουργίας. Όλα αυτά θα αρχίσουν με την Αποκάλυψη.

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Αυτή την εβδομάδα βοηθήσαμε τους πολλούς συνεργάτες μας να ετοιμάσουν διάφορα ειδικά προγράμματα για άμεση ενεργοποίηση. Έχουμε συμμορφωθεί με κάθε τρόπο προς τα ιερά διατάγματα του Ουρανού και είναι πλέον αποδεκτό, ότι η πραγματικότητά σας είναι πλήρως προετοιμασμένη να μετακινηθεί. Αυτή η μετακίνηση θα αρχίσει με μια σειρά συλλήψεων και «παραιτήσεων» των μεγάλων προσωπικοτήτων, που υπηρετούν το σκότος στις κυβερνήσεις, στην οικονομία και στο διεθνές τραπεζικό σύστημα. Η ενέργεια αυτή οδηγεί αμέσως σε δύο άλλες: στις παραδόσεις των κεφαλαίων της ευημερίας σας από εντεταλμένο προσωπικό, ταυτόχρονα με τη μεταβίβαση της πολιτικής εξουσίας διαφόρων σημαντικών κυβερνήσεων του κόσμου στις νέες υπηρεσιακές κυβερνήσεις. Αυτές οι δύο ενέργειες οδηγούν σε μία τρίτη: τη σειρά των επίσημων ανακοινώσεων, που θα εξηγούν το νέο τραπεζικό και οικονομικό σύστημα, την πλήρη παραγραφή του χρέους και την αποκατάσταση των κυριαρχικών δικαιωμάτων σας.

Οι δραστηριότητες αυτές θα σημαίνουν, ότι η Αποκάλυψη είναι η επόμενη πράξη και ότι είναι πολύ κοντά. Όσον αφορά σ’ αυτό το τελευταίο θέμα, ένα άλλο σημαντικό ζήτημα πρόκειται να ληφθεί υπ’ όψη: ο αγαπητός, ευλογημένος κόσμος μας ζητάει μια επείγουσα κατάπαυση των πολέμων, καθώς υπάρχουν σήμερα απειλές, που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία του. Έχουμε ζητήσει από την Αγκαρθινή και τη Γαλαξιακή οικογένειά μας να ενωθούν μαζί μας για την αποκατάσταση της υγείας της Γαίας, αλλά η δραστηριότητα αυτή απαιτεί ένα μεγάλο ποσό άμεσων, ανοιχτών παρεμβάσεων εκ μέρους μας. Ευτυχώς, αυτή η ορατή δραστηριότητα πρόκειται να εγκριθεί από τις νέες υπηρεσιακές κυβερνήσεις και έτσι η ανάγκη για την ανακοίνωση της αποκάλυψης έχει αναβαθμιστεί σε προτεραιότητα στην ημερήσια διάταξη, από ένα θέμα που επρόκειτο να διευθετηθεί κατά τη δεύτερη εβδομάδα από την ανάληψη των καθηκόντων των ενδιάμεσων κυβερνήσεων, σε θέμα που θα αντιμετωπισθεί πλήρως μαζί με τις πρώτες ανακοινώσεις μας. Η κατεργαριά του σκότους δεν μπορεί πλέον να γίνει ανεκτή και δεν θα γίνει. Μια νέα εποχή για την ανθρωπότητα έχει φθάσει!

Η ουσία αυτού του μηνύματος είναι να σας διαβεβαιώσει, ότι ένα μεγάλο μέρος του έργου έχει ολοκληρωθεί από τους συνεργάτες μας για την αντικατάσταση της σκοτεινής διακυβέρνησης και τη διανομή ένός τεράστιου παγκόσμιου προγράμματος ευημερίας. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις δραστηριότητες, που έχουν προγραμματιστεί για τη μετάβασή σας στην πλήρη συνείδηση. Οι ερχόμενες προκαταρκτικές πράξεις θα αλλάξουν αμετάκλητα τον κόσμο σας και θα παράσχουν ένα σημείο εισόδου για την αποστολή πρώτης επαφής της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας. Εμείς και οι Αγκαρθινοί αδελφοί και αδελφές μας, επίσης, σκοπεύουμε να σας συστηθούμε εκείνη τη στιγμή. Ενώ το ό,τι πρόκειται να συμβεί μπορεί να είναι συγκλονιστικό για σας, είναι στην πραγματικότητα μια αρχή, που θα σας οδηγήσει στις ευλογημένες χαρές της πλήρους συνείδησης. Εδώ, θα βοηθήσετε όλο τον Ουρανό και εμάς στο ξεδίπλωμα του θεϊκού σχεδίου για τη φυσική δημιουργία. Είναι πράγματι συναρπαστικοί αυτοί οι καιροί που ζείτε και των οποίων είστε μάρτυρες!

Σήμερα, συνεχίσαμε τη συζήτησή μας για το τι συμβαίνει στον κόσμο σας. Μια νέα χρυσή εποχή για την ανθρωπότητα έχει ξημερώσει. Οι ανακοινώσεις της αποκάλυψης από τις νέες κυβερνήσεις σας θα επιτρέψουν σ’ εμάς να κάνουμε μια σειρά από πράγματα, που είναι ζωτικής σημασίας προκειμένου να τεθούν οι βάσεις για τις μαζικές προσγειώσεις μας. Αναμένουμε με χαρά την ευκαιρία να συναντηθούμε επίσημα με τον κάθε έναν από εσάς. Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριακές φράσεις που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).




Planetary Activation Organization 
Translation: Nikos




Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      



Originals and translations of Galactic Messages available at

















First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar