Followers

Google+ Followers

Tuesday, 27 December 2011

20.12.2011 


20.12.2011 

12 Ix, 7 Mol, 8 Manik

Ντράτζο! Επιστρέψαμε! Τώρα είστε στη μέση ενός παγκόσμιου διλήμματος: ο κόσμος σας στην επιφάνεια (της Γης) πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στην μετάβαση του στην 5D ενοποιημένη πραγματικότητα, αλλά αυτοί που κυβερνούν τον κόσμο σας, παρά τις προσπάθειες πολλών να τους εκθρονίσουν, εξακολουθούν να περιφρονούν την καταστροφή που πλησιάζει γρήγορα. Έχουμε στείλει επείγουσες κλήσεις στους συμμάχους μας στη Γη να ξεκινήσουν την πραγματική διαδικασία των συλλήψεων των ατόμων στις διάφορες κυβερνήσεις που είναι υπεύθυνα για τη διατήρηση της μυθοπλασίας ότι ο κόσμος σας μπορεί με κάποιο τρόπο να ξεπεράσει τη θύελλα και να επιβιώσει. Αυτό είναι κατάφωρο ψέμα! Λάβαμε ενημέρωση από τους Γήινους συμμάχους μας ότι ξεκινάει το τελευταίο στάδιο του σεναρίου της απομάκρυνσης τους. Η επόμενη χρονιά του 2012 χρειάζεται καινούρια διακυβέρνηση και τον επίσημο τερματισμό των ανεκπλήρωτων σχεδίων και στρατηγημάτων της σκοτεινής ελίτ. Ήρθε η ώρα για την αφθονία, την επιστροφή των απόλυτων δικαιωμάτων σας, και την αποκάλυψη. Ήρθε επίσης η ώρα για έναν ανοιχτό διάλογο μαζί μας σε παγκόσμια βάση. Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να ειπωθούν από τον καθένα σας και από εμάς, και τόσα πολλά που πρέπει να γίνουν πριν την μεταφορά σας στην Εσωτερική Γη και την μετάβαση σας στην πλήρη συνειδητότητα.

Δημιουργούμε εναλλακτικές στις ετοιμασίες που κάνουν τα διάφορα έθνη και αρκετές μυστικές ιερές οργανώσεις για να αλλάξουν το πολιτικό και οικονομικό τοπίο, ενώ εξακολουθούμε να υποστηρίζουμε απόλυτα αυτές τις ευγενικές προσπάθειες. Αυτό το κάνουμε γιατί θέλουμε να πιέσουμε για την επείγουσα ανάγκη να ολοκληρωθούν όλα αυτά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ο Ουρανός αποφάσισε ότι θα πρέπει να αρχίσουμε να παρεμβαίνουμε σε μεγαλύτερο βαθμό με τον ερχομό της Καινούριας Χρονιάς. Αυτό το εκλαμβάνουμε σαν την ιερή εντολή να αντιληφθούμε ότι ο κόσμος σας προχωράει και είναι πραγματικά έτοιμος για το πλήρως ενήμερο άλμα σας στην πλήρη συνειδητότητα κατά τον θεϊκά καθορισμένο χρόνο. Εν αναμονή αυτού, κάνουμε μια πολύ πιο προσεκτική εξέταση της τρέχουσας κατάστασης από ίντριγκες σε όλα τα παγκόσμια έθνη σας. Συγκεκριμένες αλλαγές πρόκειται να γίνουν άμεσα και συγκεκριμένα εντεταλμένα άτομα πρόκειται να ορκιστούν στις νέες τους θέσεις με ένα θεϊκά σχεδιασμένο χρονοδιάγραμμα. Ο ρόλος μας εδώ είναι να διεξάγουμε τις ιερές εντολές του Ουρανού και του Άρχοντα Σουρέα. Ερχόμαστε τώρα σε σας ειρηνικά και με την απόλυτα εξουσιοδοτημένη εντολή του Ουρανού.

Η πρόοδος που κάνουν οι Γήινοι σύμμαχοί μας είναι ενθαρρυντική. Παρ 'όλα αυτά, γνωρίζουμε ότι μπορούν να γίνουν περισσότερα. Είχαμε σύσκεψη με το συμβούλιο αποφάσεων της Αγκάρθα για να εξακριβωθεί η καλύτερη εναλλακτική πορεία που μπορεί να ακολουθηθεί σε περίπτωση που οι Γήινοι σύμμαχοί μας δεν μπορέσουν να ολοκληρώσουν το έργο τους μέσα στο χρονοδιάγραμμα που τους δώσαμε. Οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι μας έχουν επίσης συμβουλεύσει για το τι πιστεύουν ότι είναι προς το παρόν δυνατό. Από αυτές τις συζητήσεις καταλήξαμε σε ένα νέο συνολικό σχέδιο για την εφαρμογή των αλλαγών με τη μέγιστη αποδοτικότητα, εξετάσαμε όλες τις επιλογές επιμελώς, και τα μεταφέραμε στο Κεντρικό Συμβούλιο Διακυβέρνησης μας στο αστρικό σύστημα Βέγκα. Σαν αποτέλεσμα, το Συμβούλιο μας έδωσε ένα ευρύτερο πεδίο δράσης, επιτρέποντας μας επισήμως να αυξήσουμε το επίπεδο της άμεσης παρέμβασης μας στη διαδικασία που θα σας φέρει γρήγορα σε πλήρη συνειδητότητα. Ο Ουρανός μας έχει πει να διασφαλίσουμε απόλυτα ότι το θεϊκό σχέδιο θα επιτευχθεί σύμφωνα με την υπόδειξη του Δημιουργού. Ως εκ τούτου, αρχίσαμε να δημιουργούμε ομάδες δράσης για την προετοιμασία του στόλου για την πρώτη επαφή.

Η αποστολή μας για την πρώτη επαφή έχει περάσει από πολλές φάσεις, δεδομένου ότι για πρώτη φορά ξεκίνησε το Γρηγοριανό έτος σας του 1991. Κατ’ αρχάς νοιώσαμε ότι αυτή η αποστολή θα έπρεπε να διεξαχθεί υπό τη στενή καθοδήγηση των Αγκάρθιων ξαδέρφων μας και την Πνευματική σας Ιεραρχία. Αυτό άλλαξε μετά το 1996, όταν βοηθήσαμε την Πνευματική σας Ιεραρχία να αποτρέψει μια μαζική γαλαξιακή καταστροφή που αφορούσε μια μεγάλη εκροή ενέργειας από την περιοχή του σούπερ νόβα του 1987. Σε αυτό το σημείο, η αποστολή μας άλλαξε και αρχίσαμε να συνεργαζόμαστε στενά με τις τότε-διαφορετικές ομάδες, τις οποίες σήμερα αποκαλούμε Γήινους συμμάχους μας, για να προετοιμάσουμε τον κόσμο σας για την επίσημη άφιξή μας και την μετάβασή σας σε πλήρη συνειδητότητα. Η πορεία αυτή άλλαξε, και πάλι, από τα γεγονότα που είναι γνωστά σε σας σαν 9 / 11. Τώρα, έχουμε λάβει εντολή από τον Ουρανό και το Διοικητικό μας Συμβούλιο να επιστρέψουμε σε μια αρκετά τροποποιημένη έκδοση της αρχικής μας αποστολής. Έχει έρθει ο χρόνος να παρέμβουμε και να βοηθήσουμε με την επίσημη απομάκρυνση της σκοτεινής σας ελίτ. Έχει ξεκινήσει ένα χρονοδιάγραμμα που δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε. Η πρώτη επαφή πλησιάζει πολύ κοντά.

Νάμαστε! Είμαστε οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι σας! Πολλές νομικές διαδικασίες προχωράνε γρήγορα. Έχουμε κάνει πολλές συμφωνίες με πάνω από 100 από τις κυβερνήσεις σας και έχουμε εξασφαλίσει εγγυήσεις από μια σειρά σημαντικών στρατιωτικών να ανατρέψουν αυτές τις de facto κυβερνήσεις που είναι ακόμα στενά συνδεδεμένες με τη σκοτεινή ελίτ. Είμαστε, επίσης, στη μέση της εξασφάλισης των αποστολών για την παράδοση των κεφαλαίων της ευημερίας του ευλογημένου Αγίου Γερμανού, η οποία θα είναι παγκόσμιας εμβέλειας. Ταυτόχρονα, διάφορα μέλη του προσωπικού της κυβέρνησης και του στρατού θα τεθούν υπό επιτήρηση, κατεβάζοντας έτσι μια σειρά σημαντικών κυβερνήσεων στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική. Περιμένουμε τώρα την επικείμενη ολοκλήρωση των επίσημων εγγράφων από τα διεθνή δικαστήρια που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να δώσουμε, νόμιμα, αυτή την τόσο αναγκαία χαριστική βολή της παλαιάς τάξης. Άπαξ και γίνει αυτό, θα απελευθερωθείτε από το ζυγό των 13 χιλιετιών των σκοτεινών και ο πολυπόθητος στόχος σας για πλήρη συνειδητότητα μπορεί να πάρει τον κεντρικό ρόλο στη ζωή σας.

Γνωρίζουμε πόσο δύσκολη και απογοητευτική ήταν η φετινή χρονιά για σας. Αλλά είναι πιο σημαντικό από ποτέ να ψάξετε βαθιά και να διατηρείτε την εστίαση σας! Με όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο, είναι εύκολο να τη χάσετε. Εμείς οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι έπρεπε να αναπτύξουμε εκπληκτικούς βαθμούς εσωτερικής εστίασης για να πετύχουμε τον πρωταρχικό μας στόχο να γίνουμε ένα αγνό και καλά-υπηρετούν όργανο του Θείου. Γνωρίζουμε ότι άλλο είναι να το λες αυτό και εντελώς άλλο να το κάνεις. Και από αυτή την άποψη, δεν μπορούμε να δώσουμε υπερβολική έμφαση στη δύναμη της εσωτερικής πνευματικής εστίασής σας. Ναι, έχει εξασθενίσει από την έμφαση των σκοτεινών στην παροχή μιας αδιάλειπτης πανοπλίας οικονομικών, πολιτικών, και συναισθηματικών εκτροπών. Αλλά αυτά σκηνοθετήθηκαν σκόπιμα με σκοπό να σας εμποδίσουν να εξερευνήσετε τις απέραντες έμφυτες δυνατότητες σας, και γι 'αυτό σας συμβουλεύουμε να αγνοήσετε τους περισπασμούς των σκοτεινών, μέσω μιας καθημερινής πρακτικής ή μιας φάσης ηρεμίας.

Κατά τη διάρκεια της ηρεμίας σας, οραματιστείτε ένα πανέμορφο μέρος εσωτερικής γαλήνης, το οποίο μπορεί να είναι το λιμάνι ή το καταφύγιο σας όσο συχνά θέλετε. Εδώ, μπορείτε να ονειρευτείτε και να οραματιστείτε τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Σταδιακά, αφήστε να δημιουργηθούν οι λεπτομέρειες γύρω από αυτό το στόχο, ή τους στόχους, και επικεντρωθείτε στην αίσθηση που δίνει όταν το ζεις. Δείτε τον να συμβαίνει. Προσέξτε πώς αλλάζει το περιβάλλον σας και πόσο διαφορετικά αισθάνεστε για τον εαυτό σας όταν ζείτε εκεί. Στη συνέχεια, με απόλυτη εμπιστοσύνη, εγκαταλείψτε τον στο Πνεύμα. Μπορείτε να ανατρέχετε σε αυτό, εν συντομία στις καθημερινές στιγμές ηρεμίας σας, αλλά στην ουσία, θα το αφήσετε να προχωρήσει, γνωρίζοντας ότι το Πνεύμα θα φανερώσει τους στόχους σας. Θυμηθείτε ότι είστε ένα ισχυρό Ον, και μόλις δώσετε εντολή στο Πνεύμα να φέρει ό, τι βαθιά και αληθινά επιθυμείτε, αυτό θα πρέπει να γίνει! Το ίδιο ισχύει και για τη συλλογική δράση. Το κόλπο είναι να ζείτε με την πεποίθηση και τη γνώση ότι ήδη συμβαίνει, και να μην αποσπάστε από την αρνητικότητα των σκοτεινών.

Σήμερα, σας φέραμε ένα άλλο μήνυμα. Η στιγμή που κάποιες καταπληκτικές εξελίξεις θα παρουσιαστούν μπροστά σας πλησιάζει πολύ γρήγορα. Χρησιμοποιήστε τις σπουδαίες έμφυτες δυνάμεις σας για εστίαση έτσι ώστε να ενισχύσετε την συλλογική ορμή και να γίνουν γρήγορα όλα αυτά. Είμαστε μαζί σας! Να ξέρετε αγαπημένοι μας ότι η αμέτρητη Προσφορά και ατέρμονη Ευημερία του Ουρανού είναι πραγματικά Δική σας! Έτσι ας γίνει! Σελαματ Γκαγιουν! Σελαμάτ Για! (Στα Σειριανά: να είστε Ένα! να είστε Χαρούμενοι!)

Planetary Activation Organization 
Translation: Vasiliki

Dear Readers,

We are looking for new translators English-Polish, for Sheldan Nidle’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to
or
Galactic Channelings.com
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


      

Originals and translations of Galactic Messages available atNo comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar