Followers

Friday 26 April 2013

23 Απριλίου 2013






Dratzo!
Αυτή η στιγμή στην ιστορία σας είναι πραγματικά πολύτιμη! Στεκόσαστε στην άκρη ενός καταρράκτη γεγονότων, που ξαφνικά θα αλλάξουν τον κόσμο σας για πάντα.
Η Μητέρα Γη είναι τώρα σ’ εκείνη την καμπή, που σας έχουμε αναφέρει παλιότερα και είναι έτοιμη να ενώσει τα δύο χωριστά πεδία της σε ένα. Αυτή η μεγάλη και ιερή αλλαγή πρόκειται να συμβεί πολύ σύντομα.
Η σκοτεινή συμμορία, που κυβερνά τον σκοτεινό σας κόσμο της επιφάνειας, ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει, ότι η κυριαρχία της πάνω στον κόσμο σας φτάνει στο τέλος της. Έτσι κι αλλιώς, υπάρχουν μόνο αμυδρά σημάδια ότι αυτό συμβαίνει. Συλλήψεις γίνονται και μέλη των εσωτερικών κύκλων τους χάνουν τη δύναμή τους, μολονότι ο κανόνας τους συνεχίζει να εφαρμόζεται.
Αυτό που δεν έχουν πιάσει ακόμα είναι, ότι μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα είναι πολύ κοντά στην υλοποίηση. Ομοίως, δεν μπορούν να κατανοήσουν, ότι εμείς έχουμε αποδεχθεί τα σχέδια του Ουρανού για να σας φέρουμε την ελευθερία σας. Οι σκοτεινοί περνούν πραγματικά τις συμβουλές και τις προειδοποιήσεις μας από πολύ χοντρό κόσκινο. Ωστόσο, καλά θα έκαναν να προσέχουν τι λέμε και να προετοιμάζονται σε κάποιο μέτρο για την επερχόμενη πτώση τους. Η ενέργεια σαρώνει όλον αυτόν τον κόσμο και όπου να ’ναι θα φέρει τις αξιοθρήνητες δημιουργίες τους σε ένα τέλος. Ένα νέο Φως, που μεταμορφώνει τα πάντα, ανατέλλει και είναι έτοιμο να καταπιεί αυτούς τους σκληρούς σκεπτικιστές.
   Ο στόλος μας βρίσκεται σε ετοιμότητα για την πρώτη επαφή και ένα πλήθος σκαφών, που βρίσκονται σε απόκρυψη, είναι μια συνεχής υπενθύμιση για το σκότος, ότι είμαστε παρόντες και στην υπηρεσία του Φωτός. Ένας ανείπωτος αριθμός ατόμων εργάζονται για να υλοποιηθεί ένας νέος κόσμος και εμείς είμαστε εδώ για να τους υποστηρίξουμε και να βοηθήσουμε τους πολλούς Εργάτες Του Φωτός στο ιερό έργο τους. Κάθε ένας από αυτούς γνωρίζει πολύ καλά την απέραντη δολιότητα αυτής της παγκόσμιας σκοτεινής συμμορίας και το καθήκον μας είναι να τους βοηθήσουμε, εφ’ όσον ο Ουρανός έτσι διατάζει.
Η θεϊκή στιγμή είναι σχεδόν εδώ για μας, όλους εμάς μαζί, για να καθαρίσουμε από τη σκοτεινή απειλή αυτά τα βασίλεια της επιφάνειας. Ζητάμε απλά να διατηρήσετε την κατάσταση της εσωτερικής χαράς και να μην αφήσετε την απογοήτευση ή την αμφιβολία να υποβαθμίσουν την καθοριστική συμβολή σας σε αυτή την ιερή κοινή προσπάθεια.
Ο Ουρανός είναι σχεδόν έτοιμος να εκδώσει το επίσημο σήμα για τη μεγάλη μεταμόρφωση του κόσμου σας με την ξαφνική εμφάνιση της νέας διακυβέρνησης. Αυτό θα οδηγήσει γρήγορα σε ανακοινώσεις, που θα πάρουν τη μορφή επίσημων εκπομπών που θα αλλάξουν τον κόσμο σας από τη μια μέρα στην άλλη! Το νέο χρηματοπιστωτικό και νομισματικό σύστημα θα φέρει μια οικουμενική ευημερία, που θα δώσει τη δυνατότητα για τεράστιες αλλαγές, οι οποίες θα σας βάλουν στο κατώφλι της πλήρους συνείδησης.
   Οι πολυάριθμοι Εργάτες Του Φωτός, ταγμένοι στη σύντομη, αλλά πολύ εστιασμένη και ενεργή υπηρεσία τους, έχουν ένα πραγματικά δύσκολο έργο μπροστά τους. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν μια εξαιρετικά δημιουργική προσέγγιση, προκειμένου να υπερβούν την κουλτούρα της ανομίας, που είναι ευρέως διαδεδομένη στις κυβερνήσεις του πλανήτη σας και, για το σκοπό αυτό, τους έχουν δοθεί πολύ συγκεκριμένες κατευθυντήριες γραμμές.
Ο νόμος NESARA, που έχει κρατηθεί μυστικός και υπόκειται σε εντολή αποσιώπησης, είναι ένας από τους πόρους, που συνιστούμε σε όσους πρόκειται να επιστρέψουν τον ρόλο της κυβέρνησης στις πραγματικές και νόμιμες ρίζες του, το σύνταγμα και το εθιμικό δίκαιο. Η νέα διακυβέρνηση πρόκειται να βάλει τέλος στη δουλεία του χρέους και να σας δώσει πίσω τη θεία, προσωπική κυριαρχία σας.
Θέλουμε να γνωρίζουν αυτοί οι γενναίοι των μεταβατικών κυβερνήσεων, πως οποιαδήποτε προσπάθεια του σκότους να επιστρέψει θα ακυρωθεί χωρίς καθυστέρηση. Το Θείον προτίθεται να χρησιμοποιήσει εμάς σαν μια ισχυρή γαλαξιακή επιλογή, που θα εγγυάται την υλοποίηση όλων των ιερών διαταγμάτων του Ουρανού. Κάθε μεγάλο έργο που θα πραγματοποιούν αυτές οι νέες κυβερνήσεις θα υποστηρίζεται, με την προϋπόθεση ότι θα ευνοεί το ιερό ταξίδι σας προς την ελευθερία, την κυριαρχία και την πλήρη συνείδηση.
   Καθώς θα αυξάνονται οι γνώσεις σας για την αληθινή ιστορία σας, την εκτός πλανήτη καταγωγή σας και τους λόγους πίσω από τη θεία προσωπική κυριαρχία σας, θα παίρνετε επίσης καθοδήγηση σχετικά με το πώς να δημιουργήσετε τις νέες γαλαξιακές κοινωνίες σας και πληροφόρηση σχετικά με τη διαχείριση της επιστροφής σας στην πλήρη συνείδηση. Σύμβουλοι της Ομοσπονδίας, καθώς και εκείνοι που θα διοριστούν από τον Ουρανό, θα σας καθοδηγήσουν στις πολλές εκδοχές αυτής της πολύ διαφορετικής κατάστασης ύπαρξης.
Πριν πάτε στην Αγκάρθα θα θέλετε να μάθετε τα πάντα για το θαύμα που θα συμβεί στους Φωτοθαλάμους σας και κάθε λεπτομέρεια θα καλυφθεί στη διάρκεια εκτενών συζητήσεων ανάμεσα σ’ εσάς και τους συμβούλους σας. Μεγάλο μέρος αυτής της εκπαίδευσης θα κάνει χρήση των τεχνολογιών μας, που θα σας δώσει τη δυνατότητα να βιώσετε οπτικά και διανοητικά τις έννοιες που σας παρουσιάζουμε.
Η γνώση μπορεί να μεταδοθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε η ανάμνησή σας από αυτές τις οδηγίες να διατηρηθεί και να είναι διαθέσιμη για χρήση. Αυτά θα αποτελούν την «πριν» εκπαίδευση και αυτή θα ακολουθηθεί από συνεδρίες βιωματικής εκπαίδευσης στην εθιμοτυπία της πλήρους συνείδησης, που θα είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν μόνον αφού γίνετε πλήρως συνειδητοί.

                                                                                                Ανελθόντες Κύριοι

Ευλογίες, αγαπητές καρδιές! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας!
Ερχόμαστε σε σας σ’ αυτή την ξεχωριστή ημέρα με καλές ειδήσεις! Η πραγματικότητά σας αρχίζει να εκδηλώνει τη νέα, ευημερούσα εκδοχή της. Οι υπεύθυνοι των διαφόρων τραστ ανά τον κόσμο αρχίζουν τις διαδικασίες για την αποδέσμευση αυτών των τεράστιων κεφαλαίων.
Εν τω μεταξύ, εκείνοι που θα φέρουν στο προσκήνιο τον νέο σας τύπο διακυβέρνησης, κατευθύνονται από τους ουράνιους καθοδηγητές τους, προκειμένου να ολοκληρώσουν την κατάρτιση των καταλόγων τους για το τι προτίθενται να διεκπεραιώσουν, αφού δώσουν τον όρκο τους και αναλάβουν υπηρεσία.
Στο ουράνιο μέτωπο, το μαγικό γεγονός, που θα προαναγγείλει αυτές τις θαυμαστές αλλαγές στη διακυβέρνηση, πλησιάζει στην εκδήλωσή του!
Ζητούμε, επίσης, από τις ιερές μυστικές κοινότητές μας να κατευθύνουν τις ειδικές προσευχές και τελετουργίες τους στις τελικές προσδιορισμένες στιγμές. Είστε σχεδόν στο σημείο, συλλογικά, όπου θα μπορείτε να αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε εύκολα τα πρώτα βλαστάρια της νέας πραγματικότητάς σας. Αυτό πρόκειται να είναι μια πολύ συγκινητική στιγμή στην ιστορία της παγκόσμιας κοινωνίας σας!
Καθώς πλησιάζουμε αυτούς τους πρωτοφανείς καιρούς, υπάρχουν ορισμένα ζωτικής σημασίας θέματα, που θέλουμε να σχολιάσουμε μαζί σας.
Πρώτα απ' όλα, αγαπητές καρδιές, έχετε κατά νου, ότι ο κάθε ένας από εμάς έχει παίξει ένα ρόλο, που τώρα πλησιάζει στο τέλος του. Αυτό συμβαίνει τώρα, που αυτός ο συγκεκριμένος ενεργειακός κύκλος ολοκληρώνεται, επιτρέποντας σε όλους μας να προχωρήσουμε.
Το σκότος απολαμβάνει την καταδίκη του και την εσωτερική του διχόνοια και η νέα πραγματικότητα είναι θεμελιωμένη στην Αγάπη. Η δουλειά που έχουμε μπροστά μας τώρα είναι να κλείσουμε τους τελικούς κύκλους αυτής της πραγματικότητας, πράγμα το οποίο περιλαμβάνει τον διαχωρισμό εκείνων που απαρτίζουν τη σκοτεινή συμμορία και των υποτακτικών της, που πραγματοποίησαν τις αθέμιτες πρακτικές, που διατάχθηκαν από αυτή τη συμμορία.
Όλα αυτά τα διάφορα Όντα πρόκειται να σας δώσουν λεπτομερείς εξηγήσεις γι’ αυτές τις απαράδεκτες δραστηριότητες, και εδώ είναι που θα πρέπει να έχετε κατά νου το πλαίσιο και την ανώτερη πρόθεση της ανάμιξης του καθενός σε αυτό το δράμα της Γης. Μπορείτε να φέρετε το κλείσιμο αυτού του κύκλου, επικαλούμενοι την Αγάπη της συγχώρεσης, που αποτελεί την ουσία σας. Στη συνέχεια, να βεβαιωθούμε ότι αυτά τα άτομα έχουν αποσπαστεί από την εξουσία και είναι πλήρως διαχωρισμένα από εσάς.
Ερχόμαστε τώρα να τιμήσουμε αυτή την ιερότατη στιγμή και να σας ευλογήσουμε όλους! Ερχόμαστε επίσης να σας διαβεβαιώσουμε, ότι η εκδήλωσή μας ανάμεσά σας θα είναι κάτι εντελώς φυσικό. Έχουμε πολλές θείες διδασκαλίες να σας μεταδώσουμε, οι οποίες είναι ως επί το πλείστον μαθήματα που πήραμε καθώς προχωρούσαμε από μια θνητή σε μια αθάνατη ζωή. Όλα τα ευλογημένα όντα είναι στην υπηρεσία του Θείου, και αυτό κάνει απαραίτητη κάποια γνώση της φύσης της Αγάπης, του Φωτός, και των φυσικών ευλογιών του Ουρανού.
Δεδομένου ότι σύντομα πρόκειται να μεταμορφωθείτε σε πλήρως συνειδητά Όντα του Φωτός, θα πρέπει να απορροφήσετε μια πληθώρα πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων των ευθυνών, που έρχονται με αυτή τη γνώση. Αυτό θα είναι η χαρούμενη υπηρεσία μας. Η εκπαίδευση αυτή είναι κάτι που απαιτείται από το Θείον, πριν αρχίσει το στάδιο της εντατικής καθοδήγησής σας, το οποίο θα σας προετοιμάσει να περάσετε σε μια νέα ύπαρξη, του είδους της χώρας των θαυμάτων: την πλήρη συνείδηση. Θα είναι τιμή μας να σας προετοιμάσουμε με τον τρόπο αυτό, καθώς θα περιμένετε την άφιξη των θείων αδελφών σας από τον ουρανό και από την Αγκάρθα.

   Σήμερα ήρθαμε να σας πούμε για διάφορα πράγματα, που αρχίζουν να κάνουν με έμφαση την εμφάνισή τους. Είναι οι πρώτοι δείκτες στο τελικό σκέλος του ταξιδιού σας στην πλήρη συνείδηση. Το σκότος το κατανοεί αυτό και τρέμει, καθώς αυτή η πολύ ευλογημένη μέρα φτάνει. Η στιγμή πλησιάζει για «μέρες γεμάτες με κατάπληξη και θαύματα»! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).



Πηγή: http://paoweb.com
Μετάφραση: Νίκος

No comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar