Followers

Tuesday, 5 June 2012

5 Ιουνίου 2012


   5 Iουνίου 20129 Ahau, 13 Pax, 8 Manik

Selamat Balik! Επιστρέφουμε! Πολλά συμβαίνουν! Αυτό που τώρα απομένει να γίνει, είναι κάποια εσωτερική γραφειοκρατία, που προκύπτει από διάφορα σημαντικά νομικά ζητήματα, που βρίσκονται κοντά στην επίλυσή τους. Αυτό που έχει σημασία είναι, ότι οι Γήινοι σύμμαχοί μας ολοκληρώνουν αυτές τις εργασίες και αποκτούν τις τελικές δικαστικές αποφάσεις, καθώς αυτό είναι εκείνο που επιβραδύνει προσωρινά την πρόσφατη ορμή προς τις αλλαγές, που όλοι επιθυμούμε. Η σκοτεινή συμμορία έχει χρησιμοποιήσει τα νομικά προγράμματά μας για να συγκαλέσει μια σειρά από «διασκέψεις» για να εξετάσει μια ακόμη φορά τις πολλές παγκόσμιες κρίσεις σας, ώστε να βρει τρόπους να διαπράξει περισσότερες δολιότητες. Οι αμυντικές δυνάμεις μας έχουν τεθεί σε επιφυλακή και παρακολουθούν τα σημεία ανάφλεξης ανά τον πλανήτη σας, για να εξασφαλίσουν ότι τίποτα σοβαρό δεν θα ανακύψει. Σε ένα άλλο μέτωπο, απασχοληθήκαμε με συζητήσεις της τελευταίας στιγμής μεταξύ του προσωπικού των νέων κυβερνήσεών σας και τις ομάδες των συνδέσμων μας. Είναι ζωτικής σημασίας να διατηρηθεί μια καλή σχέση μεταξύ μας καθώς οι πρώτες ανακοινώσεις θα συνοδευτούν από ένα καταιγισμό δραστηριοτήτων ζωτικής σημασίας , οι οποίες θα πρέπει να προχωρήσουν γρήγορα και χωρίς απρόβλεπτα εμπόδια. Εμείς θα φροντίσουμε γι’ αυτό, και αυτός είναι ο λόγος που έχουμε ομάδες, σε στενή συνεργασία με τις νέες κυβερνήσεις σας.


Στον στόλο μας έχει ανατεθεί να παρακολουθεί τη Γαία και να ρωτάει την Πνευματική Ιεραρχία της σχετικά με το τι απαιτείται, από στιγμή σε στιγμή, για να διατηρείται σχετικά σταθερή, επειδή ο συνεχιζόμενος βιασμός των πόρων της αποσταθεροποιεί την αλληλεξάρτηση των πολλών συστημάτων της. Η συνεχής επίθεση στον πλανήτη από τις πολυεθνικές εταιρείες σας διαταράσσει τη δύσκολη ισορροπία που έχουμε δημιουργήσει και αυτός είναι ο λόγος, που συνεχώς πρέπει να διορθώνουμε τις νέες βλάβες. Η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί έως ότου οι κυβερνήσεις του κόσμου αναγκαστούν να αλλάξουν τους νόμους, που επιτρέπουν να συνεχίζεται αυτή η καταστροφή. Σε ένα άλλο μέτωπο, έχουμε θέσει υπ’ όψιν της σκοτεινής συμμορίας, ότι οι τόποι για τις δίκες τους έχουν αλλάξει και θα ενημερωθούν για τους νέους τόπους λίγο μετά την ολοκλήρωση των μαζικών συλλήψεων. Έχουμε ανακαλύψει, ότι μια συγκεκριμένη ομάδα σχεδιάζει να διακόψει τις δικαστικές διαδικασίες και έτσι αυτά τα άτομα θα συλληφθούν, πριν από την έναρξη των ακροαματικών διαδικασιών. Εκείνοι που υποστηρίζουν τους επίδοξους διαταράκτες φαίνεται να πιστεύουν, ότι οι τέτοιες αδικαιολόγητες δραστηριότητες πρόκειται να τους σώσουν κατά κάποιο τρόπο, αλλά αυτό δεν ισχύει.

Εν τω μεταξύ, η Γαία δημιουργεί σιγά-σιγά τη βάση για τη μαζική αναδιαμόρφωσή της. Οι πλανητικοί επιστήμονές μας παρατηρούν μια μεγάλη αύξηση στις ανωμαλίες που συμβαίνουν στον πλανήτη σας, οι οποίες αποτελούν τον τρόπο της Γαίας να προετοιμαστεί για την ταχεία άνοδό της στην πέμπτη διάσταση. Το μεγάλο πλήθος των ανωμαλιών αυτών γίνεται δραματικά αισθητό σ’ εμάς, καθώς αυτές πολλαπλασιάζονται γρήγορα σε όλο τον κόσμο. Είναι πολύ σοβαρή σε ότι αφορά σ’ αυτή τη μετάβαση, δεδομένου ότι λαχταρά να επανενώσει τον εσωτερικό με τον επιφανειακό της κόσμο. Οι προετοιμασίες για τη μετάβαση επηρεάζουν επίσης σοβαρά την Σελήνη σας, η ταλάντευση της οποίας γίνεται πολύ πιο έντονη, κάνοντας την σεληνιακή τροχιά πάρα πολύ αντισυμβατική, καθώς αντιδρά στις εκκεντρικότητες της μεταβαλλόμενης βαρυτικής έλξης της Γαίας. Μια άλλη ανωμαλία είναι οι συστάδες μεγάλων θραυσμάτων βράχου που μένουν πίσω ή κινούνται μπροστά από τη Σελήνη σε διάφορα σημεία της τροχιάς της. Αυτές είναι οι προσυγκεντρώσεις των υλικών, που θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία του μελλοντικού σας συστήματος δύο φεγγαριών και είναι ένα τυπικό παράδειγμα των τεράστιων και «περίπλοκων» αλλαγών, που συμβαίνουν σε όλο το ηλιακό σύστημά σας.

Ολόκληρο το ηλιακό σύστημά σας υφίσταται ζωτικής σημασίας αλλαγές, σαν προετοιμασία για τη νέα σας πραγματικότητα της Πέμπτης Διάστασης. Πολλές ομάδες Ελοχίμ ασχολούνται με την αφαίρεση των παλαιών δικτύων (σ.τ.μ.: του παλαιού ηλεκτρομαγνητικού πλέγματος) και τη σύσταση των προκαταρκτικών για τη νέα σας πραγματικότητα και εμείς καθημερινά τις παρακολουθούμε να εργάζονται με τους τοπικούς σας Άρχοντες Του Χρόνου, προετοιμαζόμενοι να θέσουν σε ισχύ το πρωταρχικό χρονοδιάγραμμά σας. Αυτό το νέο χρονοδιάγραμμα θα εισαγάγει μια εποχή πλήρους συνείδησης και μια ιερή επιστροφή της παρουσίας σας στο Κύριο Συμβούλιο της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός. Η εμφάνισή σας θα σφραγίσει τη Γαλαξιακή Ειρήνη και θα σας επιτρέψει να πάρετε μέρος στη μεγάλη επιστροφή στο Φως αυτού του τμήματος της φυσικής δημιουργίας. Αυτό, με τη σειρά του, θα σημάνει την επόμενη εξέλιξη του θεϊκού σχεδίου. Είμαστε υπερήφανοι για όσα κάνετε για να εκδηλωθούν όλα αυτά τα γεγονότα όσο πιο γρήγορα είναι θεϊκά δυνατόν. Έχουμε ετοιμάσει τους φωτοθαλάμους σας με χαρά και με Αγάπη για όλους. Η ώρα πλησιάζει γρήγορα για μια σειρά από φοβερές ανακοινώσεις, που, ως δια μαγείας, θα αλλάξουν τον κόσμο σας για πάντα.

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Φτάνουμε αυτή την ημέρα με καλή διάθεση, φέρνοντας ενδιαφέρουσες ειδήσεις για εσάς. Επί του παρόντος, εκείνοι που εργάζονται υπό την καθοδήγησή μας ετοιμάζονται να ορίσουν τις ημερομηνίες για την ολοκλήρωση των καθηκόντων που τους έχουν ανατεθεί. Κατά συνέπεια, οι Αγκαρθινοί φίλοι μας συντονίζονται με αυτούς τους συνεργάτες για να οριστικοποιήσουν το χρονοδιάγραμμα για τις μαζικές συλλήψεις και τις πολλές ανακοινώσεις, που θα ακολουθήσουν. Οι ομάδες συνδέσμων της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας κρατούν ενήμερους τους στόλους τους, λεπτό το λεπτό, για το ραγδαία εξελισσόμενο σενάριο. Αυτοί είναι πράγματι ευλογημένοι και συναρπαστικοί καιροί γι’ αυτήν την πραγματικότητα! Είστε έτοιμοι να μπείτε σε μια περιπέτεια, που θα σας απελευθερώσει από τους σκληρούς εγκόσμιους αφέντες σας και θα σας δώσει την ουρανόσταλτη ευκαιρία να αποκατασταθείτε στη θεία συνείδηση, που τόσο ανελέητα αρπάχτηκε από εσάς πριν από δεκατρείς χιλιετίες. Είμαστε εδώ, ευλογημένοι, να σας βοηθήσουμε και να σας οδηγήσουμε πίσω στην ευτυχία της πλήρους συνείδησης.

Πλησιάζουμε το καθοριστικό στάδιο για την απομάκρυνση της σκοτεινής συμμορίας. Οι συλλήψεις θα γίνουν σύντομα σε όλα τα επίπεδα και θα περιλαμβάνουν: Προέδρους, πρωθυπουργούς, μέλη των υπουργικών συμβουλίων των κυβερνήσεων, δικαστές στο δικαστικό σύστημα, μέλη των εθνικών νομοθετικών σωμάτων καθώς και επικεφαλής και στελέχη των μεγάλων τραπεζών και των πολυεθνικών εταιριών. Εξέχοντα μέλη των διοικητικών οργάνων της σκοτεινής συμμορίας θα συλληφθούν επίσης. Αυτό γίνεται για να απομονωθούν αυτά τα άτομα από τους οργανισμούς μέσω των οποίων κυβερνούν τον κόσμο σας και όλοι τους θα αντιμετωπίσουν διάφορες μορφές τιμωρίας. Οι διαφορετικοί τύποι κυρώσεων θα εκδικαστούν ξεχωριστά από ειδικά προετοιμασμένους δικαστές του κοινού δικαίου, οι οποίοι κατανοούν πλήρως τις νομικές συνέπειες των δικών, στις οποίες θα προεδρεύουν.

Η διαδικασία απομόνωσης «ειδικών συμφερόντων» από την κυβέρνηση θα είναι μια σημαντική απασχόληση των υπηρεσιακών κυβερνήσεων. Αυτή είναι μια περίοδος της ιστορίας σας, που θα αποκόψει την παγκόσμια κοινωνία σας από όλα όσα έχουν γίνει πριν απ’ αυτήν. Σχεδόν μέσα σε μια νύχτα δεν θα είσαστε πλέον υποχείρια στις ιδιοτροπίες της συμμορίας. Θα είσαστε ελεύθερα και κυρίαρχα άτομα. Μια τεράστια ποσότητα πληροφοριών θα παρουσιαστεί σ’ εσάς από εκείνους που θα ηγηθούν των νέων κυβερνήσεών σας για τους επόμενους 8 έως 9 μήνες. Σας προτείνουμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σ’ αυτές τις πληροφορίες, καθώς θα αποτελούν τη βάση για ό,τι πρόκειται να εμφανιστεί κατά τους επόμενους 6 έως 9 μήνες. Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα έλθουμε κι εμείς, οι Ανελθόντες Κύριοί σας. Θα εμφανιστούμε ανάμεσά σας προκειμένου να σας ξαναδώσουμε μια σειρά από πνευματικές γνώσεις, που μπορεί στην αρχή να σας αιφνιδιάσουν, αλλά προοδευτικά θα σας ανεβάσουν ψηλά και θα ανοίξουν το δρόμο για την πνευματική αναγέννησή σας. Αληθώς, η ανθρωπότητα είναι έτοιμη να απολαύσει μια πολύ ευλογημένη στιγμή!

Σήμερα επαναλάβαμε την εβδομαδιαία συνάντησή μας μαζί σας, για να σας ενημερώνουμε για το τι γίνεται στον κόσμο σας. Η Γαία ετοιμάζεται με κάθε τρόπο για την ένδοξη ανέλιξή της στην πέμπτη διάσταση. Ομοίως, ο Ουρανός ετοιμάζει τον καθένα από εσάς για τη δική σας ανέλιξη και, μαζί με αυτό, την επιστροφή στην πλήρη συνείδηση. Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριακές φράσεις που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Planetary Activation Organization 
Translation: Nikos
Originals and translations of Galactic Messages available atFirst Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar