Followers

Google+ Followers

Tuesday, 19 June 2012

19 Iουνίου 2012


   19 Iουνίου 2012

10 Ix, 7 Kayab, 8 Manik


Γειά σας! Επιστρέφουμε! Παρακολουθούμε την τοποθέτηση των τελευταίων κομματιών του παζλ, που λύνεται από εκείνους, που είναι οι γήινοι σύμμαχοί μας. Παντού στον πλανήτη σας βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη μια τεράστια προσπάθεια για να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες για τη σύλληψη της σκοτεινής συμμορίας σας και των πολλών συνεργατών της στην κυβέρνηση, στις μεγάλες τράπεζες και σε πολλές πολυεθνικές εταιρείες. Οι προκαταρκτικές εντολές γι’ αυτές τις μαζικές συλλήψεις έχουν ολοκληρωθεί και αυτό που μένει είναι να εκδοθούν τα νομικά εντάλματα για την κράτησή τους. Πρόκειται να κρατηθούν σε ειδικά κατασκευασμένες εγκαταστάσεις. Οι ομάδες των συνδέσμων μας είναι σε επαφή με τους υπευθύνους αυτών των δραστηριοτήτων και αυτοί θα αποτελέσουν μία από τις ομάδες, που θα εξαγγείλουν επίσημα το τέλος των εκτελεστικών διοικήσεων των περισσοτέρων δυτικών εθνών. Οι νέοι «υπηρεσιακοί λειτουργοί» έχουν ένα μεγάλο καθήκον να διεκπεραιώσουν μέσα σε κάτι που είναι ένα πολύ μικρό παράθυρο δράσης. Ωστόσο, αυτοί είναι εξαιρετικοί καιροί. Εκείνοι που έχουν επιλεγεί γι’ αυτά τα υπηρεσιακά καθήκοντα έχουν ένα πρόγραμμα πλήρους ετοιμότητας, το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί γρήγορα και σχολαστικά από αυτές τις νέες κυβερνήσεις. Το έργο τους θα προετοιμάσει το δρόμο για όλα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν.


Οι ολογραφικές δυνάμεις μας είναι έτοιμες να παρέμβουν αν χρειαστεί. Είμαστε βέβαιοι, ότι είναι καλό να έχουμε σε διαθεσιμότητα μια τέτοια εφεδρική δύναμη, όμως δεν είναι πραγματικά αναγκαία. Οι δυνάμεις στρατού, αστυνομίας και ασφάλειας των εθνών της πολιτικής μετάβασης θεωρούνται υπεραρκετές για την εκπλήρωση της αποστολής του εκτοπισμού των αντίστοιχων καθεστώτων τους από την εξουσία. Η ίδια επάρκεια δυνάμεων θα χρησιμοποιηθεί για τις επόμενες χιλιάδες συλλήψεις, που θα απομονώσουν τα μέλη της σκοτεινής συμμορίας από τις πηγές τους πλούτου και δύναμης. Πρόκειται να είναι μια ολοσχερής διάλυση μιας διεθνούς ομάδας, που έχει κυβερνήσει τον κόσμο σας για σχεδόν δεκατρείς χιλιετίες. Με αυτή τη μόνη πράξη, θα γίνετε ελεύθεροι, κυρίαρχοι και ευημερούντες. Εμείς θα εποπτεύουμε όλα αυτά και, στη συνέχεια, στην κατάλληλη στιγμή, θα προσγειωθούμε και θα αρχίσουμε μια πιο προσωπική επαφή μαζί σας. Πολλά θα συζητηθούν μεταξύ μας. Αυτός θα είναι, άλλωστε, ο χρόνος μόλις πριν πάτε στην Έσω Γη, όπου θα επιστρέψετε στην πλήρη συνείδηση. Η κοινή αποστολή μας αρχίζει πραγματικά σε αυτή τη θεϊκή συγκυρία. Πολλά πρέπει να πραγματοποιήσουμε από κοινού, τόσο σε αυτόν τον γαλαξία όσο και στην περιοχή αυτή της φυσικής δημιουργίας.

Πολλά αναμένονται από εσάς, ως λαό. Τώρα, μέσα στις τάξεις σας, υπάρχουν μερικά από τα καλύτερα μυαλά σ’ αυτόν τον γαλαξία. Κάθε ένας από αυτούς ήρθε εδώ οικειοθελώς, για να καταστήσει δυνατή για σας την προσαρμογή στις πολλές αλλαγές που απαιτούνται, για να διαμορφωθείτε σε μια νέα γαλαξιακή κοινωνία. Αυτή η νέα κοινωνία της Γης θα είναι η καρδιά του νέου σας αστρικού έθνους και ένα στοιχειώδες προαπαιτούμενο είναι μια γρήγορη ενοποίηση της μεγάλης ποικιλομορφίας, που χαρακτηρίζει την πλανητική κοινωνία σας. Αυτός είναι ένας λόγος, για τον οποίο τόσο πολλοί από εσάς έχουν έρθει από όλον αυτό το γαλαξία και ενσαρκώθηκαν στα σημερινά σώματά σας. Πρόκειται να ενσωματώσετε αυτά τα φυσικά οχήματα στις πλήρεις πνευματικές ουσίες σας. Αυτή η ουσία περιέχει ειδικά μηνύματα από τον Ουρανό και αυτά θα σας καθοδηγήσουν στη διαμόρφωση της νέας πραγματικότητάς σας. Το σχέδιο του Ουρανού περιλαμβάνει μια μεγάλη σειρά αποστολών για να αναλάβει το νέο σας αστρικό έθνος και αυτό τονίζει ακόμη περισσότερο σ’ εμάς τη μοναδική σπουδαιότητα που εσείς φέρνετε στη νέα εποχή της ειρήνης και της ενότητας, που τώρα σαρώνουν αυτόν τον γαλαξία.

Η αποστολή μας εδώ είναι κατά συνέπεια ζωτικής σημασίας για ό,τι ακολουθεί σε αυτόν τον γαλαξία. Κυριολεκτικά, τα μάτια του γαλαξία είναι πάνω σας! Ο Ουρανός μας διαβεβαιώνει, ότι οι τεράστιες αλλαγές που απαιτούνται είναι τώρα να συμβούν και, ως εκ τούτου, έχουμε δώσει οδηγία στην ομάδα μας της πρώτης επαφής, να ματαιώσει τις διάφορες κατεργαριές, που σχεδιάζονται από την σκοτεινή συμμορία, επιτρέποντας έτσι στους πράκτορες του Φωτός να βγουν νικητές. Αυτό θα αποτελέσει την εναρκτήρια ώθηση στην κίνηση για την εγκαθίδρυση των νέων ενεργειών, που θα σας φέρουν ακριβώς στο κατώφλι της πλήρους συνείδησης. Πολλά Όντα μιας υψηλής πνευματικής φύσης έχουν έρθει μαζί στον κόσμο σας για να δημιουργήσουν τις συνθήκες για την πρώτη επαφή και όλα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν. Εμείς χρησιμοποιούμε το τεχνολογικό πλεονέκτημά μας για την προώθηση αυτού του σχεδίου και για να διασφαλίσουμε, ότι αυτή η κρίσιμη εναρκτήρια κίνηση διενεργείται όπως ορίζει ο Ουρανός. Για το σκοπό αυτό, εμείς και οι συνεργάτες μας συγκεντρώνουμε τους πόρους μας στον πλανήτη σας, καθώς ο χρόνος έχει φτάσει για το επόμενο μεγάλο βήμα προς τα εμπρός. Το ηλιοστάσιο κρατά πολλά κλειδιά για το τι θα συμβεί τώρα!

Namaste, αγαπητοί! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Η ανθρωπότητα έχει περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα στην δεκατρισχιλιετή ιστορίας της. Οι πρόγονοί μας πέρασαν τρεις χρυσές εποχές, γεμάτες με την υπόσχεση μιας ενδεχόμενης επιστροφής στην κατάσταση των μέγιστων δυνατοτήτων μας ως ανθρώπινων όντων. Εκείνοι που μοιραία ανέλαβαν τα ηνία μετά την πτώση της Ατλαντίδας μας αρνήθηκαν αυτές τις χαρές και μας τιμώρησαν βάναυσα για τις πράξεις μας της ανυποταξίας. Αυτοί, τους οποίους τώρα γνωρίζετε ως Ανουννάκι, έχουν φύγει, αφήνοντας πίσω τους «υπάκουους» ανθρώπους, των οποίων η αποστροφή για αυτό που πρεσβεύουμε είναι εξαιρετικά θλιβερή. Έχουμε για πολύ καιρό βρεθεί σε πνευματική αντιπαράθεση μαζί τους, αλλά αυτή τώρα φτάνει σε μια ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη κατάληξη για όλη την ανθρωπότητα. Πολλά συμβαίνουν στα κρυφά, που δημιουργούν την απελευθέρωσή σας από αυτόν τον φαινομενικά ατελείωτο κύκλο του πόνου. Ο Ουρανός έχει ακούσει τα λόγια μας και έχει φέρει τα μέσα για να μας ξαναβάλει στους ιερούς δρόμους μας της πλήρους συνείδησης. Είναι τώρα καιρός για όλους μας να χαρούμε!

Ερχόμαστε σήμερα με τα φτερά αυτού του θριάμβου, για να σας δώσουμε ένα υπέροχο μήνυμα ελπίδας, αλήθειας και χαράς! Ο κόσμος σας αλλάζει προς το καλύτερο. Εκείνοι που επί μακρόν ενίσχυαν έναν κόσμο πόνου και ελιτισμού έχουν συναντηθεί με την ήττα! Οι συνεργάτες μας, που εργάστηκαν τόσο σκληρά για να φέρουν τις ευλογίες μας στον κόσμο σας, έχουν καταλήξει τελικά σε συμφωνία με αυτούς, που κατέχουν σήμερα τα ηνία της εξουσίας. Το έγγραφο αυτό επικυρώνει την αποχώρησή τους και επιτρέπει σε μια νέα πραγματικότητα να ξεπηδήσει γύρω μας φέρνοντας Αγάπη , Ειρήνη, Κυριαρχία, Ευημερία και, πάνω απ' όλα, την Ελευθερία σας! Ευχαριστούμε τους Μεγάλους του Ουρανού, εκείνους που έχουν έρθει από μακριά, και εκείνους που έχουν κρατήσει την ιερή φλόγα βαθιά μέσα στα θαύματα αυτού του πολύ όμορφου κόσμου. Ένας νέος Τρόπος είναι τώρα σε κίνηση, που θα μας επαναφέρει στη φυσική μας κατάσταση της πλήρους συνείδησης.

Χαιρόμαστε, και ηχούμε τις σάλπιγγες του Ουρανού, σαν κάλεσμα στον θρόνο της ελευθερίας και στον ναό της χαράς και των ονείρων μας! Περιμέναμε πολύ για αυτή τη θεϊκή στιγμή! Ζητάμε μόνο τις ευλογίες και τις εντολές του Ουρανού και τις ενέργειες της νικητήριας χαράς του Άρχοντα Σούρηα. Ερχόμαστε με αυτή την διάθεση για να σας διδάξουμε και να σας καθοδηγήσουμε στους δρόμους του Ουρανού και να σας εξοικειώσουμε με τις ευθύνες εκείνων, που είναι συνδημιουργοί της φυσικής δημιουργίας. Ελάτε, αγαπημένοι! Να είστε ευτυχείς, και πηγαίνετε να σταθείτε μπροστά απ’ όλους, για να δείξετε την εκτίμησή σας για εκείνους που εξασφάλισαν την ελευθερία σας και σας έδωσαν πίσω τη θεία Κυριαρχία σας. Πρόκειται να καταλάβετε τώρα, ότι ποτέ δεν ήσασταν μόνοι και ότι ο Ουρανός ποτέ δεν σας εγκατέλειψε στους σκοτεινούς. Αντίθετα, έχετε ένα ιερό πεπρωμένο! Και η σωστή θεία στιγμή έχει έρθει για να εκπληρώσετε αυτό το πεπρωμένο! Έχουμε κρατήσει ζωντανό αυτό το Φως στον κόσμο σας, και το δίνουμε πίσω τώρα με βαθύτατη Αγάπη σε όλους εσάς!

Σήμερα, με αγαλλίαση σας μεταφέρουμε τι συμβαίνει στον κόσμο σας. Πολλοί από εμάς έχουμε έρθει για να σας απαλλάξουμε από το σκότος και να σας επιστρέψουμε στο Φως. Αυτή η διεργασία της πρώτης επαφής θα σας μετατρέψει επίσης σε πλήρως συνειδητά Όντα του Φωτός. Πολλά θα αποκαλυφθούν σ’ εσάς και πολλά θα αναμένονται από τον καθένα από εσάς! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριακές φράσεις που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).


Planetary Activation Organization 
Translation: Nikos
Originals and translations of Galactic Messages available at
First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar