Followers

Sunday, 26 January 2014

21 Ιανουαρίου 2014
Selamat Jalwa! (Να είστε σε παντοτινή χαρά!) Επιστρέφουμε με υπέροχα νέα!
Οι πολλοί γήινοι συνεργάτες μας αυτή τη στιγμή συλλαμβάνουν αυτούς, που από καιρό έχουν σταθεί εμπόδιο στην οδό της παγκόσμιας ευημερίας σας. Αυτά τα γεγονότα είναι απλώς η αρχή άλλων γεγονότων, που θα σας φέρουν μια πολύ αναγκαία νέα διακυβέρνηση. Αυτή η νέα διακυβέρνηση θα ανακοινωθεί σύντομα. Πρώτα πρέπει να γίνει η αποδέσμευση των κεφαλαίων, μια παγκόσμια νομισματική επαναφορά και η επίσημη εξαγγελία των νέων κανονισμών για την ανά τον κόσμο τραπεζική βιομηχανία. Αυτά τα πράγματα, όταν συνδυαστούν με την παράδοση των κεφαλαίων της ευημερίας σας*, θα σηματοδοτήσουν την απαρχή ενός νέου συστήματος, για τον ασφαλή χειρισμό του χρήματός σας.
Ο μεγάλος επιτηρητής, βέβαια, θα είναι η νέα διακυβέρνηση. Έχουμε καταρτίσει μια ειδική σειρά γεγονότων, τα οποία θα οδηγήσουν σύντομα στην κατάρρευση του παρόντος οικονομικού συστήματος, που λειτουργείται από λίγες μεγάλες τράπεζες. Αυτές οι μεγάλες τράπεζες με τη σειρά τους είναι στην πραγματικότητα τα όργανα της εξουσίας για μερικές πολύ ισχυρές οικογένειες. Οι σύνδεσμοί μας είναι σε επαφή με διάφορα άτομα, τα οποία έχουν πρόσβαση σε οικονομικούς πόρους και νομικά μέσα, που τώρα ανατρέπουν αυτήν τη σκοτεινή συμμορία.
Εκείνο που αυτό συνεπάγεται για σας είναι, ότι μια παγκόσμια πάλη εξαιρετικά ισχυρών ανδρών και γυναικών μεταβάλλει τη φύση του πώς οι πολυάριθμες κοινωνίες σας έχουν κυβερνηθεί για κυριολεκτικά χιλιάδες χρόνια. Έχουμε στη διάθεσή μας, μέσα σε αυτές τις συμμαχίες, τα μέσα για τη μεταβίβαση της εξουσίας. Η τελευταία πράξη αντίστασης της σκοτεινής συμμορίας συμβαίνει μέσα σε κλειστές αίθουσες και μυστικές συναντήσεις, που πραγματοποιούνται σε όλον τον πλανήτη.
Το τελευταίο απομεινάρι αυτής της πάλης είναι μια δράση χρονοτριβής από μέρους της σκοτεινής συμμορίας. Ο αποκλεισμός που επιχειρούν προσπαθεί να αποτρέψει με κάποιο τρόπο την εκδήλωση μιας πραγματικής παγκόσμιας νομισματικής επαναφοράς, στενά συνδεδεμένης με την επιστροφή σε ένα νέο πρότυπο χρυσού. Αυτό το νέο οικονομικό σύστημα θα βάλει τέλος στον ασφυκτικό κλοιό, που διαμορφώθηκε όταν, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, ψηφίστηκε η συνθήκη του Dumbarton Oaks, κοντά στο τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Υπάρχει απελπιστική ανάγκη για ένα νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα, που θα λαμβάνει υπ’ όψιν τις νέες οικονομικές και νομισματικές ανάγκες του κόσμου σας. Αυτό είναι εκείνο, που υλοποιείται τώρα από μια μεγάλη συμμαχία του Φωτός.
Αυτό το νέο σύστημα θέτει τις βάσεις για τη νέα διακυβέρνηση, η οποία θα προβεί σε μια πληθώρα ανακοινώσεων, που θα περιλαμβάνουν μια πλήρη αποκάλυψη της ύπαρξής μας και την γαλαξιακή κοινωνία της Αγκάρθα. Σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις για να οριστικοποιήσουμε την επικείμενη πρώτη επαφή και να ανοίξουμε επικοινωνία με την Αγκάρθα και τους Αναληφθέντες Διδασκάλους σας. Είναι η ώρα για το Πνεύμα. Η ώρα για νέους τρόπους. Τα παλιά, για καιρό κρυμμένα μυστικά, περιπλεγμένα από το σκότος σύμφωνα με τις προτιμήσεις του, πρέπει να δουν το άπλετο Φως της ημέρας!
Οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας έχουν αναλάβει με χαρά το έργο της δημόσιας αποκάλυψης αυτών των μυστικών. Θα δοθούν μαθήματα, που θα σας επιτρέψουν να καταλάβετε αυτά που πρόκειται να ειπωθούν. Αυτή τη στιγμή, ατελείωτες σελίδες ηλεκτρονικού υπολογιστή ετοιμάζονται για μαζική μελέτη από μέρους σας. Αυτοί οι ιστότοποι θα συνδεθούν με διακομιστές (servers), τους οποίους θα επιβλέπουμε, και μεγάλος όγκος πληροφόρησης θα περάσει προς εσάς. Δεχθείτε την και απορροφήστε την. Μαζί με αυτό θα υπάρξει ένα τεράστιο πρόγραμμα ευημερίας, που θα βάλει τέλος στη φτώχεια, την έλλειψη στέγης και την πείνα.
Χρειάζεστε έναν τρόπο να εκπαιδεύσετε τους εαυτούς σας σχετικά με το τι πραγματικά σημαίνουν όλα αυτά. Εμείς θα σας φέρουμε συμβούλους για να σας δοθεί η δυνατότητα να αρχίσετε διαλόγους, που θα μπορούν να μετατρέψουν τις αντιλήψεις σας γι’ αυτήν την πραγματικότητα και για το πού αυτή κατευθύνεται. Οι περισσότεροι από εσάς δεν έχετε περάσει τον χρόνο σας μαθαίνοντας λεπτομέρειες σχετικά με την αληθινή καταγωγή σας και με το τι σημαίνει η συνειδησιακή σας ανέλιξη. Πρόθεσή μας είναι να σας χορηγήσουμε συνομιλητές, πολύ αναγκαίους ως ακροατές και αξιολογητές των ιδεών σας.
Κάθε ένας από τους συμβούλους μας θα έχει ως αρχικό καθήκον να σας δώσει ένα μεγάλο πλήθος πληροφοριών και, στη συνέχεια, να σας βοηθήσει να τις επεξεργαστείτε. Έχουμε την τεχνολογία που μπορεί να σας επιτρέψει να δείτε και να βιώσετε το παρελθόν σας, και αυτό θα σας ετοιμάσει για μια επιστροφή στην πλήρη συνείδηση.
Θα σας δώσουμε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το στόλο μας και να ανακαλύψετε μόνοι σας τι αναμένεται από εσάς. Το πεδίο σας είναι σε μεταβατική φάση και εσείς διαθέτετε τις ικανότητες που χρειάζεστε για να αναπτυχθείτε γρήγορα. Τόσο οι συνεργάτες μας όσο και οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας επιθυμούν να σας βοηθήσουν στην αποδοχή αυτού του μεγάλου θαύματος, που πρόκειται τελικά να συμβεί.

                                                                                   Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Ωσαννά! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Ερχόμαστε με χαρμόσυνες, ευλογημένες ειδήσεις!
Γεγονότα παίρνουν τώρα μορφή, για να αναγκάσουν εκείνους, που σας έχουν για πολύν καιρό κυβερνήσει, να «παραδώσουν το πνεύμα». Η δύναμή τους ήταν ο αλαζονικός κανόνας και ο παράνομος πλούτος, που απολάμβαναν επί χιλιετίες. Σε αυτό το διάστημα όλοι υποφέραμε από τον βίαιο και σκοτεινό κανόνα τους. Αυτή η περίοδος έχει τελειώσει. Συνεχίζουν να τρέφονται από την ταΐστρα, που έχει στηθεί για τη σύλληψή τους, καθώς η απληστία τους δεν έχει όρια. Οι θείοι συνεργάτες μας έχουν φέρει τους περισσότερους από αυτούς σε μια θέση χωρίς δυνατότητα απόδρασης. Οι υπόλοιποι είναι σε συνωμοτική συνεργασία.
Όλο το ανίερο πλήθος τους έχει υπερβεί τα όρια και έχουν καταστήσει τους εαυτούς τους ενόχους για σύλληψη, κατάσχεση του πλούτου τους και δημοσιοποίηση των εξαιρετικά ειδεχθών εγκλημάτων τους κατά της ανθρωπότητας. Σε αυτή τη θέση, αυτοί οι σκοτεινοί είναι ευάλωτοι και μπορούμε να τους σαρώσουμε εύκολα και χωρίς καμία ευγένεια στους σκουπιδοτενεκέδες της ιστορίας! Οι επερχόμενες δίκες είναι απλώς οι συνέπειες ενός αριθμού πολύ άσχημων λεπτομερειών.
Οι κύριοι λόγοι για τις μεγάλες καθυστερήσεις ήσαν αυτά που μόλις περιγράψαμε. Τα εμπόδια αυτά αίρονται γρήγορα. Η παγκόσμια νομισματική επαναφορά, η νέα υποστήριξη πολύτιμων μετάλλων και οι νέοι τραπεζικοί κανονισμοί μπορούν πλέον να υλοποιηθούν. Αυτά θα είναι μόνο οι πρόδρομοι για τη νέα διακυβέρνηση και την εκτέλεση ενός τεράστιου προγράμματος ευημερίας. Αυτά τα πράγματα θα μας επιτρέψουν να αρχίσουμε να σας διδάσκουμε για πολυάριθμα ιερά θέματα, που για καιρό έμειναν περίπλοκα ή απομακρυσμένα από εσάς.
Η αλήθεια θα μπορεί τότε να αποκαλυφθεί πλήρως. Πρόθεσή μας είναι να σας δείξουμε μια σειρά από ιερές αλήθειες, που θα αλλάξουν τις σημερινές πεποιθήσεις σας σχετικά με το παρελθόν σας, την καταγωγή σας και τις ιερές φιλοσοφίες σας. Οι γνώμες αυτές, που σήμερα κατέχετε, χρειάζονται αναθεώρηση. Αυτές οι αλλαγές είναι μόνο τα πρώτα βήματα στον δρόμο σας προς μια αληθινή γαλαξιακή συνειδητότητα. Με δεδομένες αυτές τις αλήθειες οι γαλαξιακοί σύντροφοί σας θα έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν νέα στοιχεία σε αυτές τις αποκαλύψεις.
Για πολύν καιρό σας ανησυχούσε ο θάνατος, το γήρας, η φτώχεια και η δυστυχία. Υπάρχει ένας λόγος για την εσωτερική αμφιβολία σας. Οι γαλαξιακοί άνθρωποι δεν ζουν όπως εσείς. Αναβαθμίζονται μετά από μια πραγματικά χαρούμενη φυσική ζωή, που μπορεί να διαρκέσει από αιώνες μέχρι χιλιετίες. Εμείς έχουμε τώρα αναβαθμιστεί και, με αυτό τον τρόπο, έχουμε ανακαλύψει πώς είναι αυτό. Σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα μαθήματα, για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις, που εδώ και καιρό σας έχουν μπερδέψει.
Κάθε κοινωνία έχει ενσωματωμένες παραδόσεις, που δίνουν μια σκοτεινή εικόνα για την ανθρωπότητα. Η πνευματική ζωή δεν θα χωρίζεται από εσάς με τον θάνατο. Θα ενσωματώνεται μάλλον σ’ εσάς με την πλήρη συνείδηση. Το μακρύ ταξίδι σας από γενιά σε γενιά μέσα από τις επικίνδυνες πραγματικότητες της περιορισμένης συνείδησης πρόκειται να μεταμορφωθεί. Αυτή η σημερινή επανάσταση είναι μια επανάσταση πνευματική και θα σας πάει πίσω σ’ εκείνο που ήσασταν κάποτε. Αυτό θα σας ενώσει πάλι με άλλους φυσικούς Αγγέλους και θα προχωρήσετε στην διαδικασία του ξεδιπλώματος του Θείου Σχεδίου!

Σήμερα συνεχίσαμε με τον κύριο σκοπό αυτών των ενημερωτικών μηνυμάτων. Σας δίνουμε μια γεύση του τι συμβαίνει σε σας. Επί πλέον, έχουμε το καθήκον της προετοιμασίας σας για την πρώτη επαφή και της ανόδου εντός σας της πλήρους συνείδησης. Σε όλα τα μέτωπα έχει σημειωθεί πρόοδος και τώρα συμβαίνει η υλοποίηση της αποστολής μας! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

Μετάφραση: ΝίκοςNo comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar