Followers

Friday, 18 October 2013

15:10:2013

Sheldan Nidle - 15 Οκτωβρίου 2013Ενημέρωση από Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία


Dratzo! Επιστρέφουμε με καλά νέα! Τα τελευταία πιστά τσιράκια του σκότους είναι τώρα σε μια ειδική σύνοδο κορυφής με τους οπαδούς του Φωτός. Οι κάποτε παντοδύναμοι αλαζόνες διαπραγματεύονται τους τελικούς όρους της παγκόσμιας παράδοσής τους. Η σκοτεινή συμμορία έχει ήδη απογυμνωθεί από το μεγαλύτερο μέρος του πλούτου της και το Φως θα μεταμορφώσει τα παλαιά καθεστώτα της. Οι συμφωνίες που θα επιτευχθούν στη σύνοδο κορυφής θα παραγάγουν ένα τελικό χρονοδιάγραμμα για την δημιουργία ενός νέου κόσμου – ενός κόσμου που θα είναι ελεύθερος, θα ευημερεί και θα επιτρέπει σε κάθε άτομο να είναι πραγματικά κυρίαρχο. Οι συμφωνίες θα ορίζουν επίσης λεπτομερώς το πώς θα παραιτηθούν οι ηγέτες των σημερινών "de facto" κυβερνήσεων. Η νέα διακυβέρνηση θα διεξαγάγει μια σειρά από ειδικές δίκες, για να εξηγήσει γιατί συνέβησαν διάφορα γεγονότα του παρελθόντος και πώς άλλα γεγονότα θα διαμορφώσουν μια νέα πραγματικότητα για την ανθρωπότητα. Αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τους λόγους πίσω από τα γεγονότα της ημέρας.

Η άνοδος της νέας διακυβέρνησης θα αποκαλύψει τη συγκάλυψη των ΑΤΙΑ, και θα υπάρξει μια μεγάλη αναδιάταξη του πώς η ανθρωπότητα βλέπει το Σύμπαν. Σ´ εκείνο το σημείο, οι Αγκαρθινοί και εμείς θα μπορούμε να εμφανιστούμε και να απευθυνθούμε στα πλήθη. Ανακοινώσεις πρόκειται να αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό την οικονομική προοπτική σας και την άποψή σας για αυτόν τον κόσμο και την ανθρωπότητα. Ξαφνικά, θα απολαύσετε ένα τεράστιο «ιωβηλαίο» και θα συνειδητοποιήσετε, ότι ένας εντελώς νέος κλάδος της ανθρωπότητας έχει προστεθεί στην πραγματικότητά σας. Θα ανακαλύψετε ότι είστε μέρος μιας τεράστιας μετανάστευσης μέσα στο διάστημα, η οπoία στο παρελθόν είχε αποκρυβεί από εσάς. Αν και αυτό μπορεί να σας σοκάρει, οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι θα σας δώσουν μια σειρά από ειδικά μαθήματα, ώστε να μπορέσετε να καταλάβετε πώς οι αρχαίες ιστορίες και φιλοσοφίες σας είχαν τροποποιηθεί από το σκότος, ώστε αυτό να σας ελέγχει και να σας χειραγωγεί. Ο ρόλος μας είναι να υποστηρίξουμε εκείνους, που θα καταστήσουν δυνατή την πραγματοποίηση αυτών των μεγάλων αλλαγών.

Ο κόσμος σας είναι κλεισμένος σε ένα κουκούλι από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία έχουν την ικανότητα να πλέκουν ιστούς από ψέματα, που μπορούν να φαίνονται αληθινά. Το σκότος έχει επί μακρόν χρησιμοποιήσει αυτές τις μεθόδους για να σας ελέγχει, αλλά μια μεγάλη αλλαγή είναι σε εξέλιξη. Το σκότος δεν μπορεί πλέον να σταθεί στα πόδια του. Η δύναμή του ξεγλιστράει, καθώς χάνει την πλήρη κυριότητα ενός αριθμού χρηματοπιστωτικών εργαλείων, που ήσαν η βάση της δύναμής του. Αυτές οι απώλειες διογκώνονταν καθημερινά και το σκότος τελικά αναγκάστηκε να διαπραγματεύεται κυριολεκτικά για τη ζωή του. Όπως είπαμε και πριν, οι διαπραγματεύσεις θα καθορίσουν τους όρους για την παράδοσή τους και οι φιλικές στρατιωτικές δυνάμεις θα βοηθήσουν τους συμμάχους μας στην επιβολή των συμφωνιών. Το νομικό σύστημα, επίσης, περιλαμβάνει εκείνους που έχουν πραγματικά βοηθήσει σε αυτή την πολύ απίθανη αλλαγή, και είμαστε ευτυχείς που θα την δούμε. Οι αλλαγές αυτές είναι απλώς η επίσημη έναρξη μιας διαδικασίας, που πρόκειται να σας φέρει σύντομα στην πλήρη συνείδηση. Εκείνοι που θα είναι στην εξουσία σε αυτή τη νέα διακυβέρνηση είναι έτοιμοι και βρίσκονται σε ασφαλές μέρος.

Οι Αγκαρθινοί εργάζονται για να διασφαλίσουν, ότι οι σύμμαχοί μας κατανοούν πλήρως, πώς θα συμβεί αυτή η ανταλλαγή εξουσίας. Στην πραγματικότητα, αντιστρέφουμε εκείνο που τόσο τραγικά συνέβη, όταν συρθήκατε στην περιορισμένη συνείδηση. Σε αυτή την ιερή στιγμή, θα ανακτήσετε όλα αυτά που έχετε χάσει. Επειδή αυτή η επιχείρηση είναι πολύπλοκη, πρέπει να ακολουθήσουμε ακριβώς αυτό που ο Ουρανός ορίζει γι´ αυτά τα κρίσιμα θέματα! Οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι υπήρξαν εξαιρετικά χρήσιμοι, δίνοντάς μας την απαραίτητη σοφία για να γίνει αυτό σωστά. Αυτή η θεία γνώση βρίσκεται ακριβώς στον πυρήνα αυτών που συμβαίνουν τώρα. Τα επερχόμενα γεγονότα θα αποκαλύψουν την παραπληροφόρηση που προβλήθηκε από τα κύρια μέσα σας και θα αρχίσουν μια διεργασία, ώστε να μπορέσετε να θυμηθείτε τις παλιές αλήθειες, που μας έφεραν στον κόσμο σας. Οι ιστορίες (histories) που θα δημοσιοποιηθούν από τους Αγκαρθινούς θα σας βοηθήσουν περαιτέρω να θυμηθείτε τις αρχαίες ρίζες σας. Η μακροχρόνια κατάρα του σκότους επιτέλους θα σπάσει και θα γεννηθεί μια νέα εποχή για την ανθρωπότητα!

Αναληφθέντες Διδάσκαλοι 

Namaste! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Εμφανιζόμαστε τώρα ενώπιόν σας φέρνοντας ενδιαφέρουσες ειδήσεις. Επί του παρόντος, υπάρχει ένας αριθμός ειδικών συνεδριάσεων, που λαμβάνουν χώρα για να δημιουργήσουν ένα τελικό χρονοδιάγραμμα για τη μετάβαση στην προσωρινή νέα διακυβέρνηση. Αυτή η νέα διακυβέρνηση θα προεδρεύει στις δίκες, που θα εκτοπίσουν εκείνους, οι οποίοι επί μακρόν δρούσαν ως η μυστική δύναμη πίσω από τα διάφορα de facto καθεστώτα, που κυβερνούσαν τον κόσμο σας για αιώνες. Θα θεσπίσει επίσης κανόνες και διαδικασίες, που θα πρέπει να υιοθετηθούν από τις νεοεκλεγείσες de jure κυβερνήσεις του πλανήτη σας. Αυτά τα εργαλεία του Φωτός θα μεταμορφώσουν τις πολυάριθμες πεποιθήσεις και τον ίδιο τον τρόπο, με τον οποίο οι κυβερνήσεις αυτές θα λειτουργήσουν. Αυτό απαιτεί να αναλάβει ο κάθε ένας από εσάς την πλήρη ευθύνη και να παρακολουθεί στενά το πώς θα χρησιμοποιούνται οι εξουσίες που τους έχουν δοθεί. Έχετε ευλογηθεί από τα ιερά διατάγματα του Ουρανού. Χρησιμοποιήστε αυτό που σας δίνεται με τη μέγιστη σοφία!

Η μεταμόρφωση του κόσμου σας θα σας δώσει ευημερία, την δυνατότητα να κατανοήσετε καλύτερα τη φύση αυτού που πραγματικά είστε και την ευκαιρία να γίνετε πλήρως συνειδητά Όντα του Φωτός. Αυτό δεν είναι ένα μικρό γεγονός, αλλά μάλλον ένα μεγάλο άλμα, που αποτελεί αδιαμφισβήτητο δικαίωμά σας. Απολαύστε το ταξίδι που βρίσκεται μπροστά σας. Πολλά απαιτούνται από εσάς και, ως εκ τούτου, έχετε μεγάλες ευθύνες, να μεταμορφώσετε την επιφάνεια της Γαίας, επαναφέροντας τη στεριά της, το νερό και τον αέρα στην προηγούμενη παρθένα κατάστασή τους. Αυτό είναι ένα μεγάλο εγχείρημα. Πρόκειται να έρθουμε σύντομα και να αρχίσουμε μια σειρά θείων συζητήσεων μαζί σας, για να αποκαλύψουμε τα «μυστικά των αρχαίων», που πρωτοδόθηκαν σε καθέναν από εμάς, όταν μεταβήκαμε από την περιορισμένη στην πλήρη συνείδηση. Αυτή η «Φώτιση» είναι το πεπρωμένο σας! Αποδεχτείτε το με χαρά και ετοιμαστείτε πλήρως να το εφαρμόσετε!

Μαζί, εμείς, τα Όντα που ζούμε επάνω σε αυτήν την υπέροχη σφαίρα, θα πάρουμε την όμορφη θεά μας (τη Γαία) και θα την επαναφέρουμε στη ζώσα μορφή της, που τόσο πολύ απολαμβάνει. Χρειαζόμαστε τους ανθρώπους αυτού του κόσμου να απλωθούν σε όλους τους άλλους υδάτινους κόσμους, ώστε αυτοί να μεταμορφωθούν από τους Ελοχίμ στα θαυμαστά δημιουργήματα που κάποτε ήσαν. Πάρτε μέσα σας ό,τι βλέπετε και σαν πλήρως συνειδητά Όντα κάντε το σωστό με κάθε ένα από αυτά. Σκοπεύουμε, ως θείοι επόπτες σας, να σας βοηθήσουμε στην ολοκλήρωση των διαφόρων καθηκόντων σας. Είστε μια πολύ ξεχωριστή ομάδα ανθρώπων και μαζί θα φτιάξουμε ένα μοναδικό αστρικό έθνος. Αφού οι παρελθούσες χιλιετίες δεν μας συμπεριφέρθηκαν καλά, εμείς θα αλλάξουμε αυτήν την κακοποίηση του παρελθόντος και θα εκπληρώσουμε το θαυμαστό πεπρωμένο μας. Έχουμε τον Ουρανό και την Γαλαξιακή Ομοσπονδία έτοιμους να βοηθήσουν. Παρ' όλα αυτά, είναι οι δικές μας ικανότητες που θα εξασφαλίσουν την πολύ μεγάλη επιτυχία μας!

Σήμερα, συζητήσαμε για το τι έχει συμβεί σ´ αυτόν τον πλανήτη. Πολλά γεγονότα είναι σε εξέλιξη, που τελικά θα σας δώσουν ένα μέσον, για να μεταμορφώσετε αυτό το σκοτεινό πεδίο σε Φως. Εμείς απλά σας ζητάμε να πάρετε αυτές τις πληροφορίες και να τις χρησιμοποιήσετε για την απόκτηση μιας καλύτερης προοπτικής για το τι συμβαίνει τώρα, τόσο σε σας όσο και στις κοινωνίες που συνθέτουν αυτή την πραγματικότητα! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»). 

Μεταφραστής: Νίκος

No comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar