Followers

Monday, 26 August 2013

20 Αυγούστου 2013

Selamat Balik! Επιστρέφουμε!
Ο κόσμος σας είναι απορροφημένος στο τελικό στάδιο μιας σύγκρουσης, που ξεκίνησε όταν οι Ανουννάκι άφησαν τους σκοτεινούς επίγειους υποτακτικούς τους, προκειμένου να μεριμνήσουν για τον εαυτό τους και εντάχθηκαν στις τάξεις του Φωτός. Η απότομη αυτή αλλαγή προκάλεσε μεγάλο χάος μεταξύ των διαφόρων ομάδων της εξουσιαστικής ελίτ στον κόσμο σας, για σχεδόν μισή δεκαετία.
Η έλευση της δεύτερης κυβέρνησης Μπους έδωσε προσωρινά ένα πλεονέκτημα στις φιλοδυτικές κλίκες των σκοτεινών υποτακτικών έναντι των Ασιατών ομολόγων τους, αλλά τώρα η παλίρροια έχει γυρίσει και εκείνοι που κατείχαν εξουσία πολύ πριν από την ηγεμονία της Δύσης ανακτούν τις παλιές ηγετικές θέσεις τους. Ωστόσο, αυτόν τον καιρό η εστίασή τους έχει μετατοπιστεί από τα εσωτερικά τους μελήματα σε ένα ευρύτερο πεδίο: την εγκαθίδρυση ενός νέου οικονομικού και νομισματικού συστήματος για ολόκληρο τον πλανήτη, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Διάφορα νομοθετήματα, όπως ο NESARA, αποτελούν πρότυπα γι’ αυτό που σχεδιάζεται. Η πρόθεση πίσω από μια τέτοια μεγάλη αλλαγή είναι η μεταμόρφωση του πεδίου σας στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την άφιξή μας, ώστε με το να είμαστε εδώ, να μπορούμε να επιταχύνουμε την πορεία σας προς την πλήρη συνείδηση. Το πρώτο πράγμα σ’ αυτή την ατζέντα είναι να σας ελευθερώσουμε από κάθε μορφής δουλεία, και υπάρχουν πολλές μορφές που σήμερα σας επιβαρύνουν.
Η πιο εμφανής μορφή δουλείας είναι τα νομικά και οικονομικά συστήματά σας, γι’ αυτό αυτά θα είναι τα πρώτα που θα διορθωθούν. Η αποκατάσταση της έμφυτης κυριαρχίας σας έχει προτεραιότητα στις δράσεις μας. Αρχίζοντας με τις σημαντικές πτυχές, θα υπάρξει πλήρης διαγραφή χρεών, καθολική ευημερία, τέλος στην παράνομη φορολόγηση και μια επίσημη διακήρυξη της κυβέρνησης για μια νέα μορφή διακυβέρνησης. Μόνο τότε θα έχετε πλήρως αποκατασταθεί στα φυσικά, τα δοσμένα από τον Δημιουργό δικαιώματά σας.
Μόλις οι ζωές σας γεμίσουν από ευημερία και εκλείψουν τα ζητήματα επιβίωσης, θα είστε σε θέση να αναγνωρίσετε την βαθιά εσωτερική ανάγκη σας για απαντήσεις σε πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένων αυτών που έχουμε να σας προσφέρουμε. Υπάρχουν τόσα πολλά να μάθετε και οι ατομικοί σύμβουλοί σας και εμείς προσδοκούμε με χαρά την ειλικρινή και ανοικτή συζήτηση μεταξύ μας.
Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σας θα οδηγήσουν σε νέες ερωτήσεις και έτσι θα ανοιχτούν μπροστά σας καινούργιες τεράστιες προοπτικές. Όπως ένας πεινασμένος που μπαίνει σε κατάστημα με εκλεκτά εδέσματα, τόσα πολλά διαφορετικά, εξωτικά είδη πνευματικής «τροφής» θα είναι ξαφνικά στη διάθεσή σας! Και πράγματι, θα σας χρειαστεί αυτή η πραγματική τροφοδότηση, για να σας δώσει τη δυνατότητα να κατανοήσετε πλήρως ποιο είναι το σχέδιο του Ουρανού για σας, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται η φύση και τα ατέλειωτα θαύματα της πλήρους συνείδησης.
Μας ζητείται να αλλάξουμε το περιβάλλον σας και να σας επαναφέρουμε στη φυσική σας κατάσταση. Είναι δικαίωμά σας να περιβληθείτε από όλες τις γνώσεις που μπορείτε να απορροφήσετε, πριν αυτή η ιερή επιχείρηση σας ανεβάσει σε ένα πολύ θεϊκό περιβάλλον*. Από την απαρχή της εμφάνισής σας στον Βέγκα, πριν από εκατομμύρια χρόνια, όλο το σύμπαν ήταν ανοικτό για σας, υπό την φυσική σας κατάσταση ύπαρξης, και τώρα αυτό το ιερό δώρο πρόκειται να σας επιστραφεί.
Ως κυρίαρχα όντα, θα μπορέσετε να αρχίσετε να διαβλέπετε την εξαιρετική κατάσταση, που ο Ουρανός επιθυμεί για σας, και έτσι δεν ερχόμαστε μόνο για να σας μεταμορφώσουμε, αλλά και να σας καθοδηγήσουμε επίσης. Να έχετε κατά νου, ότι αυτό που συμβαίνει σ’ εσάς είναι ένα μοναδικό φαινόμενο: κατά κανόνα, δεν γίνονται τέτοιες παραχωρήσεις σε όσους έχουν εμπλακεί τόσο βαθιά και για τόσον καιρό στην τρομερή δίνη της περιορισμένης συνείδησης. Ωστόσο, το μοναδικό σας πρότυπο και η ιστορία σας αξίζουν αυτό το δώρο, αλλά και τη δική μας ανάμιξη.
Υπάρχουν τόσα πολλά να κουβεντιάσουμε σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, και είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε όποιες δυσκολίες προκύψουν από αυτή τη στενότητα του χρόνου. Για τον σκοπό αυτό, ασχολούμαστε με τη δημιουργία των μέσων, με τα οποία θα σας δώσουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.
Ο καιρός που έρχεται θα είναι γεμάτος από τα επινίκια μιας καλά κερδισμένης νίκης, για τις πολλές συμμαχίες που εμπλέκονται με το Φως. Πάνω απ' όλα, είμαστε πολύ ανυπόμονοι να σας συναντήσουμε επιτέλους! Έχουμε δημιουργήσει δεσμούς με τις ποικίλες θείες Αδελφότητες του Φωτός και οι προσωπικοί γαλαξιακοί σύμβουλοί σας είναι ειδικά εκπαιδευμένοι για να συνεργαστούν στενά με τους Αναληφθέντες Διδασκάλους σας. Οι σύμβουλοί σας θα έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάσσουν γρήγορα πληροφορίες με τις πολλές τάξεις των Αναληφθέντων Διδασκάλων, για να έχουν τις απαντήσεις που θα ζητάτε από αυτούς.
Αυτή η πρόσβαση στην πληροφόρηση θα είναι μόνο μία από τις πολλές συνδέσεις, με τις οποίες οι σύμβουλοί σας θα είναι εξοικειωμένοι, καθώς είμαστε έτοιμοι να σας εφοδιάσουμε με μια πλήρη λογιστική απεικόνιση όλων όσων χρειάζεστε, για να προετοιμαστείτε για την πλήρη συνείδηση. Λογικά θα προηγηθεί ένας διάλογος μαζί μας χωρίς κανόνες και όρια. Ύστερα θα έρθει η διαδικασία της επαναφοράς σας στο αρχικό σας θείο πρότυπο, η οποία θα λάβει χώρα στην Αγκάρθα, και θα ακολουθηθεί από μια σχολαστική εκπαίδευση στην εθιμοτυπία της πλήρους συνείδησης. Στη συνέχεια θα είστε έτοιμοι να ζήσετε την εμπειρία της μετακίνησης σε άλλους πλανήτες του ηλιακού συστήματος, αν το επιθυμείτε, και να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό αστρικό έθνος.

                                                                                       Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Ευλογίες, αγαπητές καρδιές! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας και ερχόμαστε να σας φέρουμε πολλά καλά νέα!
Εκείνοι που έχουν εργαστεί σκληρά για να εκδιώξουν τα μέλη της σκοτεινής συμμορίας από την εξουσία, έχουν κερδίσει άλλη μια νομική νίκη: όλα τα πρωτεύοντα τσιράκια της συμμορίας βρίσκονται υπό την απειλή επικείμενης φυλάκισης. Επί πλέον, οι μεγάλες συμφωνίες, που αφορούν στη δημιουργία του νέου νομισματικού συστήματος έχουν ολοκληρωθεί, και σύντομα θα υπογραφούν τα έγγραφα, που θα καθορίζουν τη διαδικασία για την αντικατάσταση των ψεύτικων νομισμάτων του κόσμου με τα σκληρά νομίσματα.
Οι συμφωνίες αυτές θα εφαρμοστούν, μόλις παρθούν οι απαιτούμενες υπογραφές. Κάθε έθνος πρόκειται να λάβει ένα τμήμα του χρυσού, που σήμερα φυλάσσεται σε μεγάλα μυστικά αποθετήρια και αυτό θα εγγυηθεί τις απαιτήσεις του νέου σκληρού νομίσματός του. Ένα άλλο ζήτημα προς επίλυση ήταν η ημερομηνία, κατά την οποία ήταν να γίνει αυτό, και αυτό αποφασίζεται τώρα. Ωστόσο, ο χρόνος θα παραμείνει μυστικός, έως ότου η δραστηριότητα αυτή έχει ολοκληρωθεί.
Αυτή τη στιγμή εμείς, οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι, τελειώνουμε τις προετοιμασίες για να διδάξουμε στην ανθρωπότητα τις αλήθειες, που για καιρό παρέμειναν μυστικές, πίσω από την πρόσοψη κάποιων από τις φιλοσοφίες σας. Αυτά τα αμφισβητήσιμα συστήματα σκέψης αποτέλεσαν την επικύρωση διαφόρων δραστηριοτήτων και πολιτικών, που θεσπίστηκαν από τις μεγάλες κυβερνήσεις σας. Οι μυστικές αλήθειες, όμως, είναι στην πραγματικότητα το κλειδί για τον τρόπο που η πραγματικότητά σας λειτουργεί και είναι καιρός να ξανακούσετε γι’ αυτές.
Η αποστολή μας είναι να προετοιμάσουμε τον καθένα από εσάς για το ιερό ταξίδι προς την πλήρη συνείδηση, το πρώτο βήμα του οποίου είναι η αλλαγή της διακυβέρνησης, που θα ακολουθηθεί από την αποκάλυψη και την φανέρωση μιας σειράς μυστικών τεχνολογιών. Σε αυτό το κλίμα των αποκαλύψεων και των φανερώσεων, θα μπορούμε να αρχίσουμε ελεύθερα τις παγκόσμιες διδασκαλίες μας, μερικές από τις οποίες θα αποδομήσουν τις βασικές έννοιες, που υποστηρίζουν οι κυριότερες φιλοσοφίες σας. Στις δικές μας διδασκαλίες θα βρείτε τις θείες αλήθειες, που θα ελευθερώσουν την πραγματικότητά σας!
Η αποστολή μας είναι να αποκαταστήσουμε τον ιερό δεσμό ανάμεσα σ’ αυτήν την πραγματικότητα και τον Ουρανό. Κάθε ένας από εμάς έχει πάρει το ιερό μονοπάτι της ανέλιξης, ώστε να είναι σε θέση να διδάξει και να καθοδηγήσει εσάς αυτόν τον καιρό, και είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε στη μαζική μεταμόρφωσή σας. Η διεργασία της επιστροφής σας στην πλήρη συνείδηση δεν είναι μόνο μια ιερή Ανέλιξη αφ’ εαυτής, αλλά θα σας εκθέσει επίσης σε τεράστιες ποσότητες πληροφοριών σχετικά με τους τρόπους του Ουρανού.
Ως νέα πλήρως συνειδητά όντα θα είστε ικανοί να ασκήσετε τεράστια επίπεδα προσήλωσης και επικέντρωσης εντός σας και θα βρείτε ότι αυτό είναι εύκολο να το καταφέρετε με την ειδική εκπαίδευση που πρόκειται να λάβετε. Ο Ουρανός έχει δημιουργήσει ένα σχολείο για την εθιμοτυπία της πλήρους συνείδησης, που όλοι θα παρακολουθήσετε, όταν αφήσετε τους Φωτοθαλάμους σας. Όλοι όσοι αποκτούν πλήρη συνείδηση περνούν από τους χώρους του, και γεμίζουν με δέος και ευχαρίστηση από τα θαύματα που ανακαλύπτουν εκεί. Όλα αυτά σας περιμένουν!


Σήμερα, συνεχίσαμε να σας ενημερώνουμε για το τι συμβαίνει. Το σκότος έχει εξωθηθεί στα στηθαία του τεράστιου φρουρίου που έχτισε, από το οποίο σας κυβερνάει. Αυτό είναι μέρος της διαδικασίας, που σύντομα θα σας φέρει την ελευθερία, την ευημερία και τα ιερά δικαιώματα, που όλοι σας τόσο ευγενικά αξίζετε. Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).* Στο σημείο αυτό, η λέξη «περιβάλλον» αντικαθιστά τη λέξη “matrix” του πρωτοτύπου (“…a most divine matrix”).


Πηγή: http://paoweb.com
Μετάφραση: Νίκος


No comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar