Followers

Friday 18 January 2013


15 Ιανουαρίου 2013

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και την Γαλαξιακή Ομοσπονδία




Γεια σας! Επιστρέφουμε!

Ο κόσμος σας συνεχίζει να πηγαίνει εμπρός, προς την ημέρα που έχει επιλεγεί από τον Ουρανό για την εκδήλωση της νέας πραγματικότητάς σας. Η Αγκαρθινή οικογένειά μας μας πληροφορεί, ότι ο ρόλος τους σε αυτή την επιχείρηση έχει ολοκληρωθεί. Παρομοίως, οι μυστικοί ιεροί σύμμαχοί μας διαβεβαιώνουν, ότι οι δραστηριότητές τους έχουν φτάσει στο σημείο, που ο Ουρανός είχε ορίσει γι’ αυτούς.

Εμείς συνεχίζουμε να επιτρέπουμε τη χρήση της τεχνολογίας μας, για να βοηθήσουμε όλους στο να εξασφαλίσουν, ότι όλες αυτές οι αλληλένδετες επιχειρήσεις θα εκδηλωθούν ακριβώς όπως είχε προγραμματιστεί. Το μόνο πράγμα που απομένει τώρα για μας είναι να πάρουμε το τελικό πράσινο φως από τις ουράνιες δυνάμεις μας. Αυτό το σήμα πρόκειται σύντομα να μας δοθεί. Μέχρι τότε περιμένουμε, παρακολουθούμε και επιβλέπουμε αυτό που είναι τόσο κοντά στην πραγμάτωσή του.

Εν τω μεταξύ, οι σκοτεινοί βρίσκονται σε πανικό και αναρωτιούνται πώς και πότε θα συμβούν οι συλλήψεις. Προς το παρόν, βρίσκονται σε μια κατάσταση άγχους, επειδή πολλοί από τους συνεργάτες τους έχουν απλά «εξαφανιστεί». Συνειδητοποιούν πλήρως, ότι οι απειλές εναντίον τους είναι εντελώς πραγματικές και ότι οι θέσεις τους στην εξουσία δεν μπορούν να διαρκέσουν για πολύ ακόμα. Οι τεράστιες περιουσίες τους έχουν ελαττωθεί και το τραπεζικό σύστημα που ελέγχουν κοντεύει να κλείσει.

Καθώς όλα αυτά τα δράματα πλησιάζουν στη λήξη τους, ο κόσμος σας εμφανίζεται στην επιφάνεια να βρίσκεται σε σύγχυση όπως και πριν. Ωστόσο, το σκότος γνωρίζει, ότι αυτή η παρωδία έχει σχεδόν τελειώσει και ότι στην Αμερική βρίσκεται στη θέση της νέα κυβέρνηση, έτοιμη να αναλάβει την εξουσία. Η μετάβαση θα ξεκινήσει με μια σειρά ανακοινώσεων, που είναι σίγουρο ότι θα καταπλήξουν τους περισσότερους από εσάς.

Στη συνέχεια, η νέα οικονομική πραγματικότητα θα φέρει έναν τεράστιον αναστεναγμό ανακούφισης στον καθένα από εσάς, καθώς η απελευθέρωση από την ένδεια και το άγχος θα σας δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσετε στη χαρά και στην αφθονία. Η κατάργηση των χρεών αυτής της κλίμακας θα θεραπεύσει τα πολλά βαθιά ρήγματα, μιας κοινωνίας, που βρίσκεται σε μεγάλη ανισορροπία επί χιλιετίες. Ο πλούσιοι και ισχυροί έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το σύστημα δυο μέτρων και δυο σταθμών για να πατάξουν τις μάζες και να τις εξαναγκάσουν να εκτελούν τις διαταγές τους.

Τώρα όλα αυτά πρόκειται να καταργηθούν και ένα πεδίο άμιλλας με ίσους όρους έχει αντικαταστήσει τον άδικο κόσμο, που σας έχει ταλαιπωρήσει για τόσον πολύ καιρό. Επιπλέον, μια διακυβέρνηση της αρεσκείας σας αρχίζει να «συντονίζεται σε αυτή τη νέα συχνότητα». Αλλά να έχετε κατά νου, ότι αυτές οι βελτιώσεις στις συνθήκες σας απλά προαναγγέλλουν πολύ μεγαλύτερες αλλαγές που θα έρθουν, οι οποίες θα περιλαμβάνουν την αποκάλυψη. Τότε θα φτάσετε στη μαγική στιγμή, που θα μπορούμε επίσημα να συστηθούμε σ’ εσάς.

Η άφιξή μας θα αλλάξει τα πάντα. Η αίσθησή σας της πλανητικής ταυτότητας βασίζεται στο δεδομένο, ότι είστε μοναδικοί στο σύμπαν. Στην πραγματικότητα, δεν είστε μόνοι. Ήρθατε, πολύν καιρό πριν, από όλον τον γαλαξία για να αποικίσετε αυτόν τον κόσμο. Η αρχική αποικία σας στη Λεμουρία ήταν η απαρχή του χρόνου σας στη Γαία.

Επί του παρόντος είστε εγκλωβισμένοι στην κατάσταση της αμνησίας, που δημιουργήθηκε από την περιορισμένη συνείδηση, και η στιγμή έχει φτάσει τώρα για να απαλλαγείτε από αυτή την αδυναμία του να ξέρετε ποιοι είστε και γιατί ήρθατε σε αυτόν τον όμορφο γαλαζοπράσινο κόσμο. Το καθήκον της απομάκρυνσης της αμνησίας σας έχει δοθεί σ’ εμάς και, μετά από μερικές δεκαετίες προετοιμασίας, είμαστε έτοιμοι να σας πάρουμε σ’ ένα ταξίδι ανακάλυψης, που θα επιστρέψει σε σας τις χαρές και τα θαύματα που είναι η πλήρης συνείδηση.

Το πρώτο μέρος αυτού του ταξιδιού θα ξεκινήσει με τις εκπομπές μας, που θα σας εξηγούν τι πρόκειται να συμβεί. Λίγο μετά από αυτό, θα προσγειωθούμε και θα ξεκινήσουμε μια σειρά από ανοικτές και διεξοδικές συζητήσεις, συνδυασμένες με τη μεταφορά τεχνολογίας, που θα σας παράσχει τα μέσα για να επιστρέψετε στην αρχική, φυσική κατάστασή σας. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να αρχίσετε την ατομική εκπαίδευση στην πλήρη συνείδηση, που θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τη δημιουργία του νέου σας αστρικού έθνους.

Ο βασικός λόγος για τον ερχομό μας στο ηλιακό σας σύστημα δεν είναι μόνο το να παρακολουθούμε την κατάστασή σας, αλλά το να σας πάμε πίσω στην πνευματική και τη διαστημική οικογένειά σας. Οι Αγκαρθινοί πρόγονοί σας, επίσης, ανυπομονούν να αναλάβουν τους δικούς τους ρόλους στη διαδικασία της καθοδήγησης. Μέχρι τώρα ο Ουρανός τους συγκράτησε από πολλά από τα πράγματα που ήθελαν να κάνουν για σας, αλλά τώρα αυτοί οι περιορισμοί έχουν αρθεί και περιμένουμε ότι θα παίξουν ένα μεγάλο ρόλο στην παροχή συμβουλών προς τη νέα διακυβέρνησή σας και στην κατάρτιση μιας σειράς δηλώσεων πολιτικής, σχετικά με τους νέους κανονισμούς του τραπεζικού και οικονομικού συστήματός σας.

Είναι ζωτικής σημασίας να περάσετε γρήγορα πέρα από τα πρώτα στάδια της νέας ευημερίας σας και να μάθετε πώς να λειτουργείτε χωρίς την ανάγκη του χρήματος ως μέσου συναλλαγής. Οι γαλαξιακές κοινωνίες μας λειτουργούν με την άμεση εκδήλωση αυτών που χρειαζόμαστε, χωρίς να προσφεύγουν στην εξάρτηση από τους ενεργειακούς πόρους του κόσμου που κατοικούμε. Επίσης καταλαβαίνουμε, ότι το καθήκον μας είναι να θρέψουμε και να υποστηρίξουμε τον ζώντα κόσμο μας και η κοινωνία μας είναι ένας θείος πολιτισμός, που παίρνει τη θέση του ως ένα πραγματικά υπέροχο μέρος της θείας συν-δημιουργίας στον πολύ θαυμαστό γαλαξία μας.

 
                                                                                                         Ανελθόντες Κύριοι

 Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Η πορεία προς μια ευλογημένη νέα πραγματικότητα συνεχίζεται. Οι ιεροί συνεργάτες μας βρίσκονται στο σημείο όπου, με την ευλογία του Ουρανού, ένας νέος κόσμος μπορεί γρήγορα να εκδηλωθεί. Αυτή η ιερή έγκριση θα δοθεί σύντομα. Ο Ουρανός πρόκειται να εξαγγείλει μια ιερή ημέρα και αυτή η πραγματικότητα επιτέλους θα υλοποιηθεί. Το σκότος έχει ενημερωθεί, ότι όλο το μέχρι σήμερα έργο μας, εκείνη την ημέρα θα φτάσει γρήγορα στην ολοκλήρωσή του.

Αυτό περιλαμβάνει τη νέα διακυβέρνηση και μια σειρά από εκπομπές, που θα σας γνωρίσουν εκείνες τις ψυχές, που έχουν εργαστεί με τόσο θάρρος για να καταστήσουν δυνατό τον καινούργιο κόσμο σας. Η επιτυχία αυτού του πολύ φιλόδοξου εγχειρήματος εξαρτάται επίσης από τη συμβολή των Αγκαρθινών και ενός δικτύου από το προσωπικό της διαστημικής οικογένειάς μας. Εμείς, οι Ανελθόντες Κύριοι, είμαστε πολύ ευγνώμονες για όλα αυτά που γίνονται, για να σας προετοιμάσουν να ζήσετε ως πλήρως συνειδητά Όντα. Η δική μας καθοδήγηση θα σας εξυπηρετήσει επίσης καλά, καθώς θα σας προετοιμάσει για ό,τι θα φέρει η πρώτη επαφή.

Η καθοδήγησή σας προς την πλήρη συνείδηση απαιτεί να αποκτήσουμε φυσική παρουσία ανάμεσά σας και να αρχίσουμε να σας διδάσκουμε, για να καταλάβετε πώς λειτουργεί αυτό το πεδίο της περιορισμένης συνείδησης. Εμείς οι ίδιοι μάθαμε γι' αυτό, καθώς δουλεύαμε στον δρόμο μας προς τις υψηλότερες βαθμίδες της συνείδησης. Είναι σημαντικό για σας να ξέρετε πώς λειτουργεί η τρίτη διάσταση, επειδή αυτό θέτει τα θεμέλια για τη μεγαλύτερη σοφία του πώς λειτουργούν οι υψηλότερες διαστάσεις. Αυτή η γνώση θα σας δώσει τη δυνατότητα να προετοιμαστείτε για ό,τι θα φέρει η μεταμόρφωσή σας.

Τώρα είστε σε μετάβαση από μια κατάσταση, στην οποία είστε εγκλωβισμένοι σε πολλές απόκρυφες πεποιθήσεις, προς κάποια που είναι πλήρως διαφανής και αληθινά εκπληκτική! Πρόκειται για μια μετάβαση, που ο κάθε ένας από εμάς έχει πραγματοποιήσει. Τώρα είναι η σειρά σας, και σ’ αυτό πρόκειται πολύ ευγενικά να λάβετε καθοδήγηση, η οποία θα σας δώσει τη δυνατότητα να φτάσετε σε αυτόν τον ιερό προορισμό.

Αυτό που σύντομα πρόκειται να συμβεί στο επιφανειακό πεδίο σας, είναι κάτι περισσότερο από μια μεταμόρφωση Πρόκειται να είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα, με το οποίο θα ενσωματώσετε τα πολλά διαφορετικά μέρη σας σε μια λαμπρότατη ενότητα, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Αυτή η διαδικασία θα αναιρέσει μια συλλογική εμπειρία, που κράτησε για σχεδόν δεκατρείς χιλιετίες και αποτελεί το αποκορύφωμα μιας ιερής υπόσχεσης, που δόθηκε σε σας από τον Ουρανό.

Το σκότος και οι αναρίθμητες βλασφημίες του θα εξαφανιστούν. Μια νέα εποχή Φωτός θα ξημερώσει και θα έρθει πάλι ο καιρός των ιερών προφητών του Δημιουργού. Κάθε ένας από εσάς είναι εν δυνάμει ένας προφήτης και ένας αγγελιοφόρος καλών ειδήσεων. Πρόκειται να σχηματίσετε μια κοινωνία βασισμένη στο μεγάλο σας Φως, που θα λάμψει για τη δόξα και την πολύμορφη εξυπηρέτηση του Δημιουργού. Θα ενωθείτε μαζί μας, καθώς θα σας οδηγούμε σ' αυτά τα ιερά μονοπάτια, που έχουν οριστεί για μας από τα θαυμάσια έργα του Ουρανού και του θεϊκού σχεδίου.


Σήμερα, κάναμε μια ανασκόπηση εκείνου που πρόκειται σύντομα να συμβεί. Το επιφανειακό πεδίο σας είναι στα πρόθυρα της επανένωσης με το εσωτερικό συμπλήρωμά του, την Έσω Γη. Αυτό το νέο, ενωμένο βασίλειο θα γίνει η βάση εκκίνησης για την μεταμόρφωσή σας στην πλήρη συνείδηση και για τη δημιουργία ενός νέου αστρικού έθνους. Εμείς χαιρόμαστε και περιμένουμε υπομονετικά να εκδηλωθεί αυτή η ένδοξη στιγμή. Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).



Μετάφραση: Νίκος

No comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar