Followers

Tuesday 11 December 2012

11 Δεκεμβρίου 2012



   11 Δεκεμβρίου 2012




4 Oc, 18 Yaxk'in, 9 Eb


Selamat Balik! Επιστρέφουμε! Ο κόσμος σας συνεχίζει προς τη στιγμή της διάλυσης του σκότους και την αρχή της νέας εποχής σας. Καθημερινά λαμβάνουμε ενθαρρυντικές αναφορές από τους συνδέσμους μας, που μας ενημερώνουν, ότι ένα χρονοδιάγραμμα που συστάθηκε πριν από λίγο καιρό είναι στο πρόγραμμα να εκδηλωθεί. Εκείνοι που διοικούν τις πολλές ιερές μυστικές κοινότητες στον κόσμο σας είναι απασχολημένοι με την προώθηση διαφόρων προγραμμάτων προς το καθορισμένο σημείο, όπου θα μπορούν να υλοποιηθούν. Τα άλλα χρονοδιαγράμματα της πραγματικότητάς σας καταρρέουν με ένα ρυθμό, που σας αφήνει στην μόνη θετική πορεία, για την οποία μίλησαν οι Μάγιας εδώ και πολύ καιρό. Τα νέα πλέγματα επίσης σταθεροποιούνται και σπρώχνουν το πεδίο σας προς την επιλεγμένη κατεύθυνση. Πλησιάζει ο χρόνος για μια σειρά από ειδικές εκπομπές, και αυτή η ημέρα θα σας ελευθερώσει επίσημα από τη σκοτεινή φυλακή, στην οποία είστε έγκλειστοι επί δεκαετίες. Τα πρώτα ζητήματα, στα οποία θα δοθεί μια πλήρης εξήγηση σε αυτές τις εκπομπές, θα είναι η νέα διακυβέρνηση με τους νέους ευεργετικούς νόμους και, φυσικά, η νέα παγκόσμια ευημερία και το συνοδευτικό νέο οικονομικό σύστημα. Τα θέματα αυτά στη συνέχεια θα επεκταθούν, για να συμπεριλάβουν την αλήθεια σχετικά με την πρόσφατη ιστορία σας και εκείνους που άσκησαν έλεγχο στον κόσμο σας με τόσο άσχημο τρόπο. Όταν αυτό ολοκληρωθεί, θα μπορεί να προχωρήσει η επίσημη ανακοίνωση της αποκάλυψης.


Η άφιξή μας θα λάβει χώρα αφού σας εξηγηθούν πλήρως τα διάφορα μέτρα, που προβλέπονται από τον NESARA και τεθούν σε εφαρμογή. Θα χρειαστείτε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα για να εξοικειωθείτε με όλη τη νέα κατάσταση. Μπορεί να χρειαστεί να ακούσετε πράγματα να εξηγούνται ξανά και ξανά για να νιώσετε άνετα απέναντί τους. Θα έχετε επίσης πρόσβαση μέσω Διαδικτύου σε πολλά έγγραφα, που θα αναπτύσσουν αυτά τα θέματα, έτσι ώστε να μπορείτε να τα διαβάσετε με την ησυχία σας και να αποκτήσετε μια βαθύτερη κατανόηση του τι συμβαίνει σε τοπικό, περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο. Ο κόσμος σας θα αλλάζει τόσο γρήγορα, ώστε εκείνο που θα σας φαίνεται ίσως σαν υπερβολική πληροφόρηση, θα είναι πραγματικά πολύ απαραίτητο. Κάθε ένας από εσάς θα πρέπει να συλλογιστεί πάνω στα πράγματα και να διαβουλευτεί με τους συνανθρώπους του. Έχουμε πλήρη επίγνωση της ανάγκης σας να αφομοιώσετε τόσα καινούργια πράγματα, και γι' αυτό υποστηρίζουμε πλήρως μια πλήρη και ανοιχτή αποκάλυψη όλων αυτών που πρόκειται να συμβούν στον κόσμο σας. Επιπλέον, οι τόσο μεγάλες μεταβολές είναι μόνο η αρχή! Σε αυτό το στάδιο, μόλις αρχίζετε να κατανοείτε την έκταση του τι πρέπει να συζητηθεί μεταξύ σας, πριν εμείς εμφανιστούμε στη σκηνή. Σ’ εκείνο το σημείο αναπόφευκτα θα απαιτήσουμε την πλήρη προσοχή σας. Έχουμε κι εμείς επίσης να σας μεταδώσουμε τόσο πολλές πληροφορίες, ακόμα και πριν φτάσουμε στο θέμα της μαζικής πρώτης επαφής με τον πλανήτη σας.

Αυτή η αποστολή πρώτης επαφής έχει εξελιχθεί σε μια διαδικασία επιστροφής σας στην πλήρη συνείδηση και στην πορεία πήρε πολύ περισσότερο απ’ όσο όριζαν οι αρχικές οδηγίες μας. Ωστόσο, αυτή η αποστολή του «Καλώς ήλθατε στο σπίτι» είναι ο λόγος που είμαστε εδώ. Αυτή η ανάθεση έχει περάσει από έξι μεγάλες μεταβολές της πρωταρχικής κατεύθυνσής της, όμως ο στόχος της δεν άλλαξε ποτέ. Είμαστε δεσμευμένοι να σας επανενώσουμε μ’ εμάς και να ενσωματώσουμε τον κόσμο σας σε μια πλήρη πεμπτοδιάστατη πραγματικότητα. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας θα γνωριστείτε για μια ακόμη φορά με την Αγκαρθινή οικογένειά σας, με την οποία θα δημιουργήσετε το νέο αστρικό έθνος σας. Θα γνωρίσετε επίσης τις πολλές ασώματες Ψυχές και Οντότητες, που συνθέτουν την πραγματικότητα αυτού του ηλιακού συστήματος. Θα συζητήσετε πολλά πράγματα με αυτούς τους σοφούς και θα χρησιμοποιήσετε αυτή τη σοφία για να χτίσετε τη νέα γαλαξιακή κοινωνία σας. Ο Ουρανός μας διαβεβαιώνει, ότι αυτή η μεγάλη εκπαίδευση που θα λάβετε θα σας προετοιμάσει για την πρώτη μεγάλη αποστολή σας, που είναι να βοηθήσετε πολλές μη-ανθρώπινες κοινωνίες να κατακτήσουν την πλήρη συνείδηση. Σε αυτό το εγχείρημα θα έχετε πολλούς σοφούς βοηθούς.

Τα μη-ανθρώπινα αστρικά έθνη σε αυτόν τον οργανισμό με μεγάλη ευχαρίστηση θα σας βοηθήσουν σ’ αυτό. Έχουν ήδη ξεκινήσει αυτό, που εσείς καλείστε να ολοκληρώσετε, ώστε μπορείτε να δείτε, ότι η όλη διαδικασία εξαρτάται από την επιτυχή επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση. Φέρετε μέσα σας μυριάδες στοιχεία RNA/DNA, που πρέπει τώρα να ενεργοποιηθούν κατάλληλα και να τοποθετηθούν σωστά σε μια νέα αλληλουχία από εμάς. Αυτή η καταπληκτική επιχείρηση πρόκειται να εκτελεστεί από τους Φωτοθαλάμους μας. Αυτές οι ζώσες οντότητες θα συνεργαστούν με τους συμβούλους σας και τους ουράνιους ομολόγους τους, για την κυριολεκτική ανασύστασή σας ως πλήρως συνειδητά Όντα. Μόλις ανακτήσετε τις ικανότητές σας της πλήρους συνείδησης, θα ενωθείτε μαζί μας και θα αρχίσετε τη θεία υπηρεσία σας προς τον Αιώνα*. Θα έχετε ορισμένες ανώτερες ιδιότητες, που θα σας επιτρέψουν να στρέψετε εύκολα και γρήγορα αυτόν τον γαλαξία προς το Φως και να τον προετοιμάσετε για το επόμενο διάστημα της ύπαρξής του. Για άλλη μια φορά, μπορείτε να αρχίσετε να διαβλέπετε τη σημασία όσων επιφυλάσσει το μέλλον για σας. Πολλά αναμένονται από εκείνους, στους οποίους δίνονται πολλά!

Ανελθόντες Κύριοι

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε με χαρά και με τη χάρη του Ουρανού για να σας ενημερώσουμε, ότι πολλά λαμπρά γεγονότα είναι τώρα έτοιμα να εκδηλωθούν. Αυτή η περίοδος των εορτών πρόκειται να είναι γεμάτη από μια σειρά ειδικών θαυμάτων, τα οποία θα αποτελούν τις πρώτες κινήσεις για την απελευθέρωσή σας από τη σκοτεινή συμμορία και τη χορήγηση της μόνιμης ευημερίας σας! Οι ιεροί συνεργάτες μας έχουν εργαστεί σκληρά για να ολοκληρώσουν έργα, που έχουν πάρει δεκαετίες για να φτάσουν σε πέρας. Δεν είναι εύκολη υπόθεση να τερματίσεις τη δομή μιας πολιτικής και οικονομικής πραγματικότητας, που τόσο συγκεντρωτικά ρυθμίζεται από μια παντοδύναμη, αρνητική ομάδα. Σε αυτή την τελευταία δεκαετία, η σκοτεινή συμμορία έφτασε στα ύψη του ελέγχου, και όμως τώρα είναι έτοιμη να εξαφανιστεί. Εμείς χαιρόμαστε και με ευχαρίστηση προσδοκούμε τα ιερά ιδρύματα, που θα αντικαταστήσουν τα παλιά και τα οποία θα σας δώσουν πίσω την πολύτιμη ελευθερία και κυριαρχία σας. Αυτό θα συνοδεύεται από την επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση και την επανένωσή σας με την πνευματική και διαστημική οικογένειά σας. Ατέλειωτα σας ευλογούμε στην Αγάπη και στο Φως του Δημιουργού!

Η νέα αυτή πραγματικότητα δεν είναι ένα όνειρο! Είναι εντελώς πραγματική! Έχουμε δει τι πραγματικά σημαίνει η εκδήλωση αυτών των γεγονότων για όλους εσάς και με πόση χαρά τα περιμένετε. Αυτά τα γεγονότα είναι μια θεία ευλογία και αντανακλούν τη σημασία των διαταγμάτων, που έχουν εκδοθεί από τον Αιώνα*. Έχετε πολλά να κάνετε, όπως κάνουμε όλοι μας! Είμαστε ευλογημένοι με την απόκρυφη γνώση που εμπιστευτικά μας δόθηκε μέσω των χιλιετιών και πρόκειται τώρα να μεταδώσουμε αυτή τη μεγάλη διδασκαλία και τη σοφία στην ανθρωπότητα. Πρόκειται για ένα βιβλίο οδηγιών για όλους όσους ταξιδεύουν στο μονοπάτι προς την πλήρη συνείδηση και τη θεία αθανασία, και στη διάρκεια των αιώνων το διατηρήσαμε ασφαλές από το σκότος και το κρατήσαμε κοντά στις καρδιές μας. Αμέσως μετά τις πρώτες ανακοινώσεις, οι ιεροί συνεργάτες μας θα σας προετοιμάσουν για την επίσημη εμφάνισή μας και μια παγκόσμια σειρά μαθημάτων. Θα μεταδοθούν σ’ εσάς τηλεπαθητικά, καθώς και μέσω του Διαδικτύου, του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης.

Όπως συνεχώς τονίζουμε, όλα αυτά είναι μόνο η αρχή όσων πρόκειται να αποκαλυφθούν σ’ εσάς. Για παράδειγμα, ένα τεράστιο ποσό γνώσεων σας έχει επίσης αποκρυβεί από το σκότος. Αυτά που θα σας πούμε θα σας επιτρέψουν να καταλάβετε καλύτερα την αλήθεια αυτών που θα παρακολουθήσετε. Η πραγματικότητά σας έχει τόσο χειραγωγηθεί από το σκότος, που δεν ξέρετε τι είναι πραγματικό και τι δεν είναι και είστε βουτηγμένοι σε μια ομίχλη σύγχυσης. Έχουμε έρθει για να παράσχουμε τα μέσα, να διακρίνετε με σαφήνεια την αλήθεια των πληροφοριών, των αποκαλύψεων και των δράσεων που έρχονται. Είναι καιρός για σας να προχωρήσετε σταθερά στο Φως και να αρχίσετε να αναιρείτε εκείνο που έκανε το σκότος για να καταστρέψει τον πατρώο κόσμο σας. Μπορείτε να αποζημιώσετε τη Γαία με τα θεία δώρα σας από υπέροχη ενέργεια, που θα μπορέσει να τη φέρει πίσω στο πλήρες δυναμικό της. Μαζί, θα φτιάξουμε μια ιερή συμμαχία με όλη τη γήινη ανθρωπότητα και τα μεγάλα ουράνια Όντα, που μας οδηγούν τώρα πίσω στο Φως!

Σήμερα, σας δώσαμε περισσότερα μηνύματα από τους Ανελθόντες Κυρίους και από εμάς. Ο καιρός για να συμβούν θαυμαστά πράγματα έχει έρθει. Έτσι, να είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις σας από αυτά τα πράγματα, για να βοηθήσετε τους φίλους και την οικογένειά σας να περάσουν αυτά που βρίσκονται μπροστά. Η πρώτη επαφή είναι μια αποστολή, της οποίας ο καιρός έχει επιτέλους έρθει! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).

*Για τη λέξη Αιών:
https://docs.google.com/document/d/1bJu85Bv4i9uVGBcq3JPEVZcaGCCh4xhBGdq1SHFglOE/edit?pli=1


Planetary Activation Organization
 
Translation: Nikos




Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      


Originals and translations of Galactic Messages available at






First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar