Followers

Google+ Followers

Tuesday, 20 March 2012

20 Μαρτίου 2012   20 Μαρτίου 2012
12 Chiccan, 18 Ceh, 8 Manik


Γειά σας! Επιστρέφουμε! Συνεχίζει να σημειώνεται πρόοδος από τους γήινους συμμάχους μας και κυρίως από τις πολλές ιερές μυστικές κοινότητες της Γης. Πολλά έθνη στην Ευρώπη και πολλοί άλλοι, που είναι φιλικοί προς το ζήτημα του νέου οικονομικού συστήματος, τώρα τηρούν στάση αντίθεσης προς το status quo. Εν τω μεταξύ, μια ομάδα ανήθικων κερδοσκόπων και των συνεργατών τους στις εταιρίες ενέργειας συνεχίζουν να ασκούν πίεση στις παγκόσμιες τιμές του πετρελαίου. Για να αντιμετωπίσουν αυτήν την τεράστια δολοπλοκία, εκείνοι που είναι έτοιμοι να ανατρέψουν τα μεγάλα σκοτεινά καθεστώτα, είναι απασχολημένοι με την έγκριση της χρήσης των διαφόρων συσκευών, που μπορούν να οδηγήσουν γρήγορα τον πλανήτη σας στην απεξάρτηση από το ορυκτέλαιο και το πετρέλαιο. Αυτό είναι ένα από τα πολλά προγράμματα, που θα επαναπροσδιορίσουν τη βασική κατεύθυνση της παγκόσμιας κοινωνίας σας. Ένα νέο οικονομικό σύστημα, συνοδευόμενο από νέα διακυβέρνηση, θα σας απαλλάξει από τα καθημερινά βάρη της τεχνητά δημιουργούμενης έλλειψης. Είναι καιρός να αρχίσει μια νέα εποχή, βασιζόμενη στην αληθινή κυριαρχία και σε μια παγκόσμια φυσική αφθονία, θεμελιωμένη στην ενέργεια μηδενικού σημείου και στην ηλιακή ενέργεια. Υπάρχει επίσης το θέμα των καθηκόντων σας προς τη Μητέρα Γη, που πρέπει να φροντίσετε. Ο πολύτιμος πλανήτης σας πρέπει να αναβιώσει και να υποστηριχθεί από όλους εσάς.

Οι διάφορες αυτές δραστηριότητες αποτελούν μέρος του σχεδίου να απομακρυνθεί το σκότος από την εξουσία και να επιτραπεί σ’ εμάς να πραγματοποιήσουμε την αποστολή της πρώτης επαφής μας μαζί σας. Εμείς βαθιά επιθυμούμε να ολοκληρώσουμε την αποστολή αυτή στον σωστό θείο χρόνο. Πριν μπορέσουμε να φθάσουμε, όλοι εσείς πρέπει να αποκτήσετε επίγνωση της απεχθούς φύσης της σημερινής πραγματικότητάς σας και του γιατί αυτή χρειάζεται απεγνωσμένα μια πλήρη και λεπτομερή αναδιαμόρφωση! Οι καλές ειδήσεις είναι, ότι η σκοτεινή συμμορία πνέει τα λοίσθια και τα μέλη της φοβούνται βαθιά για το τι πρόκειται να τους συμβεί. Παρατηρούμε πώς εκείνοι που εργάζονται στο Φως έχουν θαρραλέα οδηγήσει στην εφαρμογή του ένα πολύ αναγκαίο νέο οικονομικό σύστημα. Η αφθονία που πρόκειται να προκύψει από αυτό το σύστημα είναι μόνο η αρχή μιας τεράστιας ατζέντας αλλαγής. Την πρώτη από τις επερχόμενες αλλαγές μπορεί να τη σκεφτεί κανείς σαν μια διασκεδαστική διαδικασία προπαρασκευής της πρώτης επαφής, κατά την οποία θα βιώσετε το μεγαλείο του Ουρανού και την επιστροφή στις πνευματικές ρίζες σας. Όπως έχουμε πει πολλές φορές, ο ρόλος μας είναι να σας καθοδηγήσουμε, να πάτε πίσω στην φυσική σας κατάσταση της πλήρους συνείδησης, σημείο στο οποίο θα γίνετε οι συνεργάτες μας στο ξεδίπλωμα του θεϊκού σχεδίου σε όλη τη φυσική δημιουργία.

Οι αλλαγές αυτές θα μετατρέψουν την ίδια τη φύση της πραγματικότητάς σας σε κάτι εντελώς διαφορετικό. Είναι σπάνιο για τον Ουρανό να επιτρέψει μια τέτοια τεράστια αλλαγή σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Κανονικά, αυτό το ποσό αλλαγής πραγματοποιείται στη διάρκεια αιώνων, όχι σε μια έκταση μικρότερη από μια δεκαετία. Αυτή η παραχώρηση γίνεται σαν να είναι ένα μέσον θείας αποζημίωσης, επειδή η σκοτεινή συμμορία αψήφησε ανοικτά τα ιερά διατάγματα, που διέπουν την αναδιαμόρφωση αυτής της πραγματικότητας. Η ελίτ πήρε η ίδια επάνω της την απίστευτη ύβρι της απόπειρας να εκδιώξει τις δυνάμεις του Ουρανού από μια ειδικής διαχείρισης γι’ αυτόν φυσική πραγματικότητα. Μια τέτοια περιφρόνηση είναι βέβαια γελοία! Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός είναι εδώ ως ένα από τα φυσικά σύνεργα του Ουρανού για τη διεξαγωγή της θείας ατζέντας στη φυσική δημιουργία, γι’ αυτό και η ελευθερία σας είναι εξασφαλισμένη. Επίσης, αφιερωμένοι στο Φως είναι διάφοροι επί του πλανήτη πόροι, που έχουν συνενωθεί για να κατευθύνουν μια, υπό την αιγίδα του Ουρανού, απομάκρυνση της ελίτ και των αλαζονικών οπαδών της. Η στρατηγική αυτή βρίσκεται στην τελική φάση της και η δύναμη της ελίτ υποχωρεί γρήγορα.

Καθώς τα μέλη της σκοτεινής συμμορίας ετοιμάζονται να παραιτηθούν, παρακολουθούμε στενά εκείνους που είναι έτοιμοι να τα αντικαταστήσουν. Είναι ζωτικής σημασίας, οι προσδιορισμένες υπηρεσιακές κυβερνήσεις να καθορίσουν μια μορφή αντιπροσωπευτικής διακυβέρνησης, που θα υποστηρίζει την σημερινή και τη μελλοντική σας ανάπτυξη. Τα προγράμματα ευημερίας και τα πολλά ευεργετικά έργα, που αυτά τα προσωρινά καθεστώτα θα θέσουν σε κίνηση, πρέπει να είναι σε συγχρονισμό το ένα με το άλλο. Περαιτέρω, τα καθεστώτα αυτά απαιτούν νέους κανόνες, που θα επιτρέψουν στον καθένα από εσάς να συμμετέχει στην κυβέρνηση, δεδομένου ότι αυτά θα είναι τα πρώτα, πρωτόγονα βήματα προς την γαλαξιακή κοινωνία σας. Η σύντομη αυτή περίοδος θα είναι μια προσωρινή πολιτειακή φάση, ανάμεσα στο σημερινό σας κυβερνητικό τέλμα και την επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση. Ωστόσο, οι δραστηριότητές της θα πρέπει να προβλέπουν τις τεράστιες μεταβολές που βρίσκονται μπροστά σας, και πρέπει να αντιπροσωπεύουν κάτι περισσότερο από απλά μια επιστροφή στους ευνόητους στόχους των προγόνων σας. Είναι καιρός να αποκτήσετε επίγνωση του τι ακριβώς γίνεστε και των μεγάλων ευθυνών, που πρόκειται να αναλάβετε, οι οποίες θα δημιουργήσουν ένα θαυμάσιο μέλλον για όλη την ανθρωπότητα της επιφάνειας!

Ναμαστέ! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε αυτή την ένδοξη μέρα, για να καλωσορίσουμε τον καθένα από εσάς στο νέο πεδίο της πλήρους συνείδησης, το οποίο υλοποιείται τη στιγμή που μιλάμε. Κάτω από εσάς βρίσκονται τα ιερά εδάφη της Εσωτερικής Γης, όπου κάθε πόλη των Αγκαρθινών κάνει ό,τι μπορεί για να μας βοηθήσει, να μεταμορφώσουμε το σκοτάδι που απομένει και ταλανίζει τις κοινωνίες σας της επιφάνειας. Στην πραγματικότητα μετακινούμε τώρα τους συνεργάτες μας σε τέτοια θέση, ώστε να ολοκληρώσουν επιτυχώς τις τελικές κινήσεις, οι οποίες θα σαρώσουν τα συντρίμμια, που άφησαν οι χιλιετίες της σκοτεινής κακοδιοίκησης. Η ελευθερία σας έρχεται με συγκεκριμένες ευθύνες προς τη Μητέρα Γη και προς τη μαγικά πολύπλοκη και πολυποίκιλη αλυσίδα της ζωής, που τόσο άσχημα διαταράχθηκε και κακοποιήθηκε από το σκότος. Είμαστε στο χρόνο που καθορίστηκε από τον Ουρανό για να εμφανιστούμε μπροστά σας και να εξηγήσουμε τις πολλές εκδοχές της ιερής σοφίας, που έχουμε αποκτήσει στη διάρκεια των χιλιετιών, καθώς αυτή η γνώση μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε με μεγαλύτερη ακρίβεια τι αναμένει από εσάς η Γαία.

Εισέρχεστε σε μια σύντομη περίοδο της ιστορίας σας, στην οποία θα διευρύνετε τη συνείδησή σας, καθώς και την καθολική σας επίγνωση σχετικά με τη φύση και τη λειτουργία της πραγματικότητάς σας. Αυτό θα λειτουργήσει ως κάλεσμα αφύπνισης προς την έμφυτη σοφία σας, η οποία έχει παραμείνει αδρανής μέσα σας από την καταστολή των σχεδόν δεκατριών χιλιετιών περιορισμένης συνείδησης. Αυτή η κατάσταση είχε επιβληθεί σε σας με συγκεκριμένους αυστηρούς περιορισμούς, που παραγγέλθηκαν από τον Ουρανό, και αρχικά αυτοί οι όροι χρησιμοποιήθηκαν μόνο σαν ένα μέσον εμπαιγμού από το σκότος. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια των τελευταίων οκτώ χιλιετιών, οι Ανουννάκι και τα διορισμένα τσιράκια τους παραβίασαν τους διάφορους αυτούς κανόνες. Είναι αυτές οι παραβιάσεις που έχουν οδηγήσει στις ειδικές απαλλαγές, οι οποίες είχαν κατ’ αρχήν σαν αποτέλεσμα την δική μας παρουσία (των Ανελθόντων Κυρίων) και κατόπιν την αποστολή πρώτης επαφής της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας. Χρησιμοποιώντας την Αγκάρθα ως προσδιορισμένο καταφύγιό μας στη Γη, ταξιδεύαμε έξω κάθε μέρα για να σας καθοδηγούμε και να σας προετοιμάζουμε για τη Μεγάλη Αλλαγή της συνειδητότητας.

Η θεία χάρη και το έλεος του Ουρανού μας έφεραν όλους στο προφητευμένο σημείο, στο οποίο θα επιστρέψουμε στο ποιοι πραγματικά είμαστε. Το καθήκον μας σ’ εκείνο το σημείο παίρνει όλο και περισσότερο τον χαρακτήρα της δικής σας καθοδήγησης προς το μέγιστο των δυνατοτήτων σας, μέσα στα όρια του συμβολαίου ζωής σας. Έχουμε αναλάβει με χαρά ό,τι έπεται στη σειρά για όλους μας και για αυτή την υπέροχη ζωντανή οντότητα, επάνω στην οποία κατοικούμε. Η Αγκαρθινή οικογένειά μας είναι πολύ έτοιμη να γιορτάσει την επανένωσή της με την ανθρωπότητα της γήινης επιφάνειας και, στη συνέχεια, οι δραστηριότητές μας θα επεκταθούν για να περιλάβουν όλους τους υδάτινους κόσμους, που συναποτελούν αυτό το ηλιακό σύστημα. Αυτό το νεοσυσταθέν αστρικό έθνος έχει μια σειρά ειδικών καθηκόντων, για να βοηθήσει τον Γαλαξία να επιστρέψει στο Φως και να ενωθεί με ένα πλήθος γειτονικών γαλαξιών για να διαδώσει το Φως σε όλον αυτόν τον τομέα της φυσικής δημιουργίας. Ένα πανέμορφο μέλλον διαμορφώνεται, στο οποίο όλοι εμείς θα συμμετάσχουμε με χαρά και αρμονία μαζί με όλη την Πλάση.

Σήμερα, συνεχίσαμε τα μήνυματά μας για το τι συμβαίνει στον κόσμο σας. Μια νέα αίσθηση αυτεπίγνωσης εξαπλώνεται γρήγορα μέσα στην ανθρωπότητα. Με τη βοήθεια πολλών από τον ουρανό και από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία, ετοιμάζετε τους εαυτούς σας για την αλλαγή στη συνείδηση, που αποφασίστηκε από τον Ουρανό και τον ΑΙΩΝΑ.

Planetary Activation Organization 
Translation: Nikos
Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      Originals and translations of Galactic Messages available at
First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar