Followers

Google+ Followers

Saturday, 29 June 2013

25 Ιουνίου 2013
Γεια σας! Φτάνουμε σήμερα για να συζητήσουμε την ευημερία σας!
Σε όλον τον κόσμο σας μια μεγάλη μετάβαση βρίσκεται σε εξέλιξη. Αιώνες πριν η πραγματικότητά σας καταλήφθηκε από τους σκοτεινούς, και αυτοί δημιούργησαν μια άρχουσα κάστα από υποτακτικούς, οι οποίοι έχουν διοικήσει τον πλανήτη σας για χιλιετίες, σύμφωνα με την ευχαρίστησή τους. Ερχόμαστε τώρα να σας πούμε, ότι αυτή η απείθαρχη ελευθερία έχει λήξει. Το Φως δεν έχει μόνο διατάξει, αλλά και έχει εξηγήσει πλήρως σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ότι αυτός ο κόσμος πρόκειται να μετακινηθεί ολοκληρωτικά προς το Φως και ο καθένας από εσάς θα μεταμορφωθεί σε πλήρως συνειδητό Ον του Φωτός.
Αυτού του γεγονότος θα προηγηθεί μια σειρά από ειδικές εκπομπές, που θα ανακοινώσουν την καλοπροαίρετη παρουσία μας και θα εξηγήσουν τους λόγους για την διάχυση της καθολικής ευημερίας και ελευθερίας, που τόσο αναμφισβήτητα αξίζετε. Ερχόμαστε αυτήν την στιγμή για να διακηρύξουμε αυτό σ’ εσάς και να γίνουμε οι προάγγελοι ενός νέου κόσμου, διαμορφωμένου σύμφωνα με τους θείους τρόπους του Ουρανού.
Τα σκάφη μας περικυκλώνουν τον κόσμο σας και σταθμεύουν γύρω από κάθε πλανήτη σε αυτό το ηλιακό σύστημα. Οι σκοτεινοί σας έχουν προσπαθήσει να κάνουν πιο δύσκολη για μας την ολοκλήρωση αυτής της ιερής αποστολής, αλλά οι πολλές προσπάθειές τους έχουν αποτύχει. Το σκότος πρέπει να φύγει σύντομα και να αφήσει τα τσιράκια του στην τύχη που ο Ουρανός έχει επιλέξει γι' αυτά.
Στη νέα πραγματικότητα, θα επιστρέψετε στο σπίτι, στην οικογένειά σας, και θα αφήσετε πίσω σας τον θάνατο και την αναταραχή, που μαστίζουν τη ζωή σας από την πτώση της Ατλαντίδας. Οι ειδικές κατοικίες σας στην Αγκάρθα σας περιμένουν, και εδώ θα βρείτε τις μαγικές συσκευές, που θα σας επιστρέψουν στην κατάσταση ύπαρξης που απολαμβάνατε, όταν η Λεμουρία επικρατούσε σε όλον τον κόσμο. Εδώ, επίσης, θα ξαναβρείτε τα πραγματικά μονοπάτια της ζωής σας και θα γίνετε άξια μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.
Κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας μέσα από τις σκοτεινές χώρες, οι εμπειρίες σας σας εφοδίασαν με πολλή νέα σοφία, και ο Ουρανός επιθυμεί να μοιραστείτε αυτή τη γνώση με τα πρώην μέλη της διαλυμένης τώρα Συμμαχίας του Ανκάρα, καθώς η αποστολή σας είναι να εδραιώσετε μια διαρκή ειρήνη μεταξύ όλων των τομέων αυτού του γαλαξία. Η ευημερία και η ελευθερία που πρόκειται σύντομα να απολαύσετε είναι σύμβολα εκείνων που θα επιτύχετε, και όντως ο Ουρανός σας βλέπει ως έναν σημαντικό παράγοντα για την έλευση του Φωτός σε όλες τις εκδοχές της διαμόρφωσης της φυσικής δημιουργίας. Πρόκειται να τιμηθείτε και να τύχετε μεγάλου σεβασμού και σωστής αναγνώρισης για τη σκληρά κερδισμένη συμμετοχή σας στο θείο σχέδιο.
Η αναβάθμιση της παγκόσμιας κοινωνίας σας θα δημιουργήσει πιο αρμόζουσες συνθήκες για να ξαναβρείτε τη γαλαξιακή καταγωγή σας. Αυτό θα επικεντρώσει εκ νέου τα πρωτεύοντα μελήματά σας στην κατάσταση της υγείας και της ευημερίας της Γαίας, πράγμα το οποίο θα σας φανερώσει το μεγάλο δυναμικό που κρύβεται μέσα σας. Είναι αυτό το δυναμικό, μαζί με την αυξανόμενη πνευματική αφύπνισή σας, που έχουν πολύ μεγάλη σημασία για εμάς, καθώς μιλούν για τις τεράστιες έμφυτες ικανότητες μέσα σε κάθε έναν από εσάς. Είναι δική μας ευθύνη να σας βοηθήσουμε να τα αναδείξετε αυτά και να τα χρησιμοποιήσετε για να διαμορφώσετε ένα νέο και σημαντικό αστρικό έθνος.
Ερχόμαστε, λοιπόν, να πραγματοποιήσουμε εκείνο, που για πολύ καιρό επιθυμούσατε. Όπως γνωρίζετε, το σκότος έχει υπάρξει αδυσώπητο στις προσπάθειές του να αποτρέψει την εκδήλωση αυτών των αλλαγών, διότι αυτές οι αλλαγές θα σημάνουν αυτόματα τις καμπάνες του θανάτου όλων εκείνων, για τα οποία το σκότος έχει εργαστεί. Πάντως, το δικό μας θεϊκά αποφασισμένο καθήκον ήταν να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα επιτρέψουν την εκδήλωση των προγραμματισμένων, ευεργετικών αλλαγών. Αυτό και έχουμε κάνει. Και αυτός είναι ο λόγος που εσείς σήμερα στέκεστε στο κατώφλι των εντυπωσιακών αλλαγών, που θα μεταμορφώσουν για πάντα αυτόν τον ιερό κόσμο και θα επιτρέψουν τη δημιουργία ενός νέου αστρικού έθνους.
Αυτό το νέο πεδίο θα σας επιτρέψει να αναπτυχθείτε όχι μόνο ως άτομα αλλά και πνευματικά, επιτρέποντάς σας να περιλάβετε νέους κόσμους συνείδησης. Όπως συχνά σας λέμε, είστε μια θαυμάσια δημιουργία, που οδηγήθηκε σ’ έναν κατήφορο, ο οποίος θα σας επέτρεπε να γνωρίσετε τους τρόπους και τις παραβάσεις του σκότους. Τώρα είστε έτοιμοι να αφήσετε όλα αυτά πίσω. Ο νέος κόσμος σας θα επανενώσει την επιφάνεια της Γαίας και τα εσωτερικά πεδία και θα δείτε την «πραγματικότητα» με τρόπους που δεν μπορείτε επί του παρόντος να φανταστείτε! Η ανερχόμενη συνείδησή σας θα σας δώσει μια νέα άποψη για το νόημα της ζωής και ήδη πολλοί στον κόσμο σας μπορούν να δουν ένα τέλος στον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό και τη διάλυση των αθλητικών πρωταθλημάτων, ενώ έρχονται αλλαγές πολύ μεγαλύτερες από αυτές.
Υπάρχουν πολύ λίγα στοιχεία των σημερινών κοινωνικών δομών και φιλοσοφιών σας που δεν θα υποστούν μετατροπή, καθώς οι ιδέες που αντανακλούν αλλάζουν εκ θεμελίων. Η εν τη γενέσει γαλαξιακή κοινωνία που προκύπτει θα πρέπει να φιλοξενήσει τον διαρκώς διευρυνόμενο τρόπο θεώρησης των εαυτών σας, ως γαλαξιακών Όντων του Φωτός, που ωριμάζουν με γρήγορους ρυθμούς. Θα μείνετε κατάπληκτοι όταν θα γνωρίσετε αυτόν τον γαλαξία, ως μια μεγάλη ζώσα ενότητα, της οποίας είστε ένα μέρος! Το νέο σας αστρικό έθνος θα θεωρηθεί ιδιαίτερα πολύτιμο και θα αγαπηθεί από όλους όσους απαρτίζουν τη φυσική δημιουργία.

                                                                                   Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Ευλογίες! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Ερχόμαστε σήμερα με περισσότερες καλές ειδήσεις!
Μέχρι τώρα, ο κόσμος σας έχει επί μακρόν αποτελέσει την κατοικία μιας σκοτεινής συμμορίας, της οποίας μοναδικός σκοπός ήταν να σας δέσει στη δουλεία του χρέους και να σας κλείσει σε ένα πεδίο, που θα έβαζε φραγμό στην επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση. Αυτό το «κλουβί» και οι σκοτεινοί του δεσμοφύλακες πρόκειται πολύ σύντομα να εξαφανιστούν, καθώς ο κόσμος σας είναι τώρα έτοιμος να μεταμορφωθεί από το Φως. Οι ηγέτες αυτού του νέου κόσμου του Φωτός έχουν αγωνιστεί για δεκαετίες να απαλλαγούν από το σκότος, και πράγματι ένα κίνημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, το οποίο έχει μέχρι στιγμής ολοκληρώσει όλα τα προκαταρκτικά, για να αποσπάσει από την εξουσία την άρχουσα κάστα των υποτακτικών, που συνωμοτούν ακόμα για να σας παγιδεύσουν μόνιμα σε ένα πολύ σκοτεινό βασίλειο!
Μια ειδική ομάδα έχει τώρα την ευθύνη και είναι αυτά τα αφοσιωμένα πρόσωπα, που θα παρουσιάσουν τη νέα διακυβέρνησή σας και θα επιβλέψουν την εκταμίευση μιας θεϊκά αποφασισμένης ευημερίας σ’ αυτόν τον πλανήτη. Εμείς αναγγέλλουμε εδώ, ότι αυτοί οι συνεργάτες ετοιμάζονται τώρα να ανακοινώσουν την βασική ιδέα των πολλών αυτών εκπομπών.
Τα δικά μας ευλογημένα καθήκοντα είναι να υποστηρίξουμε αυτές τις αλλαγές και στη συνέχεια να σας παράσχουμε μια σειρά από διδασκαλίες, που θα παραδοθούν από τον καθέναν από εμάς σε κάθε γωνιά του πλανήτη, μαζί με τις κατευθυντήριες γραμμές για την εφαρμογή τους στη ζωή σας. Σε γενικές γραμμές, έχετε ανεπιφύλακτα δεχθεί ό,τι ευρέως διακηρύχθηκε στο όνομά μας και τα δόγματα αυτά χρειάζονται τώρα προσαρμογή. Μια κατανόηση της μεγάλης ενότητας που είναι το Παν Ό,τι Υπάρχει είναι μια βασική προϋπόθεση για την ανέλιξη.
Οι πεποιθήσεις σας, επίσης, πρέπει να επεκταθούν για να συμπεριλάβουν τα θαυμαστά Όντα της Αγκάρθα, που μας έχουν κρατήσει ασφαλείς μεταξύ τους για χιλιετίες. Καταλαβαίνουν την πνευματική φύση της ανθρωπότητας και επιθυμούν να περπατήσουν ελεύθερα και ανοιχτά ανάμεσά σας. Το άνοιγμα της καρδιάς σας πρέπει επίσης να επεκταθεί προς τις αρχαίες πατρίδες των προγόνων σας στ’ αστέρια. Με λίγα λόγια, σύντομα θα φτάσετε να διαπιστώσετε, ότι οι σπόροι του Πνεύματος κινούνται ευέλικτα σε όλο το μήκος και το πλάτος της φυσικής δημιουργίας!
Επιθυμούμε βαθιά να σας καθοδηγήσουμε, να σας βοηθήσουμε και να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά στα λόγια μας προς εσάς διαμέσου των αιώνων. Έχουμε παρακολουθήσει τους σκοτεινούς να παίρνουν τα μηνύματά μας και να τα στρεβλώνουν για να τα ταιριάξουν στους σκοπούς τους. Και όπως μας αρέσει να σας λέμε, αυτό τώρα θα πάρει τέλος! Η Αγάπη και η ενότητα ήταν πάντα το μήνυμά μας προς εσάς.
Μεγάλα Όντα από όλον τον γαλαξία έχουν έρθει εδώ, κάτω από θεία καθοδήγηση, και η αποστολή τους είναι να μας βοηθήσουν να σας προωθήσουμε γρήγορα στην πλήρη συνείδηση. Έχουμε την πρόθεση να αξιοποιήσουμε τον επικείμενο χρόνο για να σας διδάξουμε, να σας συμβουλέψουμε και να σας προετοιμάσουμε για τη δική σας ευλογημένη ανέλιξη. Θα είμαστε στο πλευρό σας, καθώς θα σας οδηγούμε προς μια νέα κοινωνία, η οποία θα διαμορφώσει το νέο σας αστρικό έθνος. Καθώς θα κάνουμε αυτό μαζί, θα βοηθάμε αυτόν τον γαλαξία και θα χρησιμοποιούμε τις δυνάμεις μας από κοινού για να αλλάξουμε αυτόν τον γαλαξία από κάθε άποψη σε ένα ένδοξο, ευλογημένο όργανο του Φωτός! Αυτός είναι ο λόγος που ερχόμαστε με προσευχή και με δύναμη, να ευλογήσουμε αυτόν τον νέο κόσμο! Αλληλούια στον Ουρανό και στο Φως!


Σήμερα συνεχίσαμε τα μηνύματά μας της ειρήνης, της χαράς και του Φωτός. Παντού, μια νέα εποχή κατεβαίνει από τον Ουρανό για να κατακλείσει αυτό το πεδίο με ευημερία, ελευθερία και την επανένωση όλων μας με τα τοπικά και τα απομακρυσμένες αδέλφια μας. Αυτή η μεγάλη αποστολή καλωσορίσματος στο σπίτι έχει φτάσει στην ιερή κορύφωσή της! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).


Πηγή: http://paoweb.com
Μετάφραση: Νίκος

Thursday, 20 June 2013

18 Ιουνίου 2013 

Selamat Jarin! Επιστρέφουμε με πολλά να συζητήσουμε. Όπως μπορείτε να δείτε, ο κόσμος σας εξακολουθεί να υπόκειται στις τελευταίες ξεθωριασμένες γελοιότητες της παλιάς πραγματικότητας. Κάθε στιγμή που περνάει φέρνει την σκοτεινή συμμορία πιο κοντά στο αναπόφευκτο τέλος της. Παρακολουθούμε με συμπόνια καθώς έρχεται να αναγνωρίσει και να καταπιαστεί με το αποτέλεσμα των επιλογών της: την πλήρη κατάρρευση όλων όσων έχει γνωρίσει. Εκείνοι από τους συνεργάτες μας που ασχολούνται με το θέμα αυτό ολοκληρώνουν την επιχείρηση, η οποία θα καταστήσει αυτούς τους σκοτεινούς ανίσχυρους και μόνο ένα κέλυφος εκείνου που ήσαν κάποτε. Η νέα διακυβέρνηση, που θα διαδεχθεί την παλαιά τάξη πραγμάτων, θα εξηγήσει το κύριο σχέδιο για την αλλαγή και το κατά προσέγγιση χρονοδιάγραμμα, και ένα μέρος από αυτό είναι πιθανό να εκπλήξει ακόμα και εκείνους από εσάς, που είναι πολύ ενημερωμένοι. Αυτές οι εκπομπές θα οδηγήσουν γρήγορα σε μια πλήρη αποκάλυψη της καλοπροαίρετης ύπαρξής μας και των λόγων, για τους οποίους είμαστε εδώ. Μόλις γίνουν αυτά, θα μπορούμε να συνεργαστούμε με τους Αναληφθέντες Διδασκάλους και να σας παρουσιάσουμε μια χρονολογική περιγραφή της προέλευσης και της ιστορίας σας, και μια εισαγωγή στα θαύματα της πλήρους συνείδησης. Πρωταρχική αποστολή μας είναι να σας επιστρέψουμε σε μια κατάσταση ένωσης με τον εαυτό σας, και αυτό θα ολοκληρωθεί αφού θα έχουμε προσγειωθεί και εσείς θα έχετε γνωριστεί με την οικογένειά σας της Έσω Γης.
Είναι σημαντικό για σας να κατανοήσετε τι περιλαμβάνεται στη μεταμόρφωσή σας σε πλήρως συνειδητά όντα. Είναι, πραγματικά, μια πολύ σύνθετη και λεπτή επιχείρηση. Διαθέτετε μερικά δισεκατομμύρια διακόπτες RNA / DNA, οι οποίοι πρέπει να αντιστραφούν. Έχετε, επίσης, σχεδόν ένα εκατομμύριο μίλια από μοναδικές φυσικές δομές, που απαιτούν ειδικές τροποποιήσεις. Όλα αυτά πρόκειται να επιτευχθούν με ένα μέσο που έχει επινοήσει ο Ουρανός και το οποίο θα ελέγχεται από τη δική σας θεία Θέληση. Όλη αυτή η διαδικασία πρόκειται να διεξαχθεί με μια σειρά από ιερές φόρμουλες, που έχουν δοθεί σ’ εμάς από τις ιατρικές ομάδες μας και τους ουράνιους συμβούλους μας, και με τη χρήση τεχνικών, που έχουν επιτραπεί μόνο λόγω της ειδικής εντολής, που συνδέεται με το πεπρωμένο σας: να γίνετε πλήρως συνειδητά Όντα του Φωτός. Ο Ουρανός παρακολουθεί όλα αυτά πολύ στενά και μας διαβεβαιώνει ότι πρόκειται να μετακινηθείτε σύμφωνα με το θείο χρονοδιάγραμμα, το οποίο μεταφράζεται σε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο. Τώρα στέκεστε στο κατώφλι αυτού του χρόνου, καθώς η θεϊκή στιγμή σας έχει φτάσει. Κοιτάζοντας γύρω σας, έχετε τη δυνατότητα να αντιληφθείτε την τεράστια σημασία αυτής της πολύ μοναδικής και πολύτιμης στιγμής.
Κάθε μέρα συνδιαλεγόμαστε με τη σκοτεινή συμμορία σας και απορούμε με τη στάση της, της επιμονής και της φαινομενικής άγνοιας γύρω από την προοπτική οποιασδήποτε μελλοντικής αλλαγής. Στην πραγματικότητα απλά κάνει αυτό που το Θείον επιθυμεί. Από τη μία πλευρά πιστεύει βαθιά στον εαυτό της και στην αήττητη φύση της, και από την άλλη, παρακολουθεί πανικόβλητη, καθώς τα πολλά σχέδιά της εξουδετερώνονται από τις μεταβαλλόμενες συνθήκες, που ανακύπτουν από τη σύγκρουση μεταξύ των επιθυμιών της και της εισερχόμενης θείας πραγματικότητάς σας. Αναγνωρίζει τώρα ότι αυτός ο διχασμός είναι αστήρικτος, καθώς βλέπει πόσο κοντά είναι η κατάρρευση του κόσμου της, και μια αίσθηση συμφοράς έχει κυριεύσει τις ηγετικές ομάδες, καθώς κοιτάζουν το άγνωστο κατά πρόσωπο. Αρχίζουν να βλέπουν, ότι η αήττητη φύση τους και η δύναμη, που τις είχαν πάρει ως δεδομένες, είναι ψευδαισθήσεις και όλα τα σχέδια που είχαν κάνει ήσαν τελικά όνειρα απατηλά. Ως εκ τούτου, η αταξία τους μεγαλώνει και η ικανότητά τους να κατευθύνουν τις υποθέσεις του κόσμου παραπαίει και εξασθενίζει. Καθώς η λαβή τους αποδυναμώνεται, το εισερχόμενο Φως παίρνει τη σκυτάλη και τώρα μια μεγάλη μετακίνηση προς το Φως είναι προ των πυλών! Η πραγματικότητά σας έχει φτάσει σε αυτό που ονομάζεται «σημείο της θείας αλλαγής της».
Κατά την επόμενη φάση των επιχειρήσεων, πρόκειται να μεταδοθούν άνευ προηγουμένου ανακοινώσεις, συνοδευόμενες από μια μεγάλη εκταμίευση πλούτου, τη νέα διακυβέρνηση και την αποκάλυψη. Η νέα διακυβέρνησή σας θα είναι πλήρως διαφανής και ένα πραγματικό όργανο του Θείου. Θαύματα και εξαίσια πράγματα θα είναι καθημερινή πραγματικότητα! Πάρτε μια στιγμή για να συνειδητοποιήσετε το βαθύ νόημα αυτού που βρίσκεται μπροστά σας. Είναι πολύ εύκολο να υποτιμήσετε την επίπτωση αυτών των γεγονότων στα συναισθήματά σας, στη ζωή σας, στις γειτονιές σας, και στην ανθρωπότητα ολόκληρη. Το φαινομενικά αδύνατο θα ξεδιπλωθεί μπροστά σας, προκαλώντας βαθιά μέσα σας το αίσθημα μιας αρμόζουσας ευγνωμοσύνης και ταπεινότητας. Αλλά νιώστε επίσης τον θρίαμβο, καθώς όλα αυτά που έχετε οραματιστεί τόσο υπομονετικά και για τόσο πολύ καιρό, επιτέλους γίνονται πραγματικότητα! Δεν είναι ώρα για χαλάρωση. Πρόκειται γι’ αυτό στο οποίο ήταν εστιασμένη όλη η δουλειά και η αφοσίωσή σας. Και τώρα η δύναμη και η συμπόνια σας χρειάζονται ακόμα, καθώς οι σκοτεινοί θα περνούν από τις δίκες της λογοδοσίας τους και στη συνέχεια θα πάρουν τις θέσεις τους ανάμεσά σας. Καθώς θα επιστρέφετε στην πλήρη συνείδηση, όλος ο πόνος και ο θυμός θα εξαφανιστούν, όπως και το παρελθόν!
   
                                                                                 Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Ωσαννά στο Φως! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Ερχόμαστε σε μια ώρα χαράς και μεγάλης αλλαγής στην πραγματικότητά σας. Χιλιετίες έχουν οδηγήσει μέχρι αυτή τη στιγμή! Γίνεστε μάρτυρες σε κάτι πολύ ιδιαίτερο, που οι πιο πολλοί έχουν θεωρήσει αδύνατο: τον τερματισμό μιας εδραιωμένης πραγματικότητας, που σας ανάγκαζε να σκέπτεστε, να δράτε και να πιστεύετε πράγματα, που το σκότος θεωρούσε πρακτικά για τους σκοπούς του. Κάθε μέρα το Ιερό βεβηλωνόταν και στο Καλό επιτρέπονταν μικρά περιθώρια. Αυτή η καταπίεση της φυσικής σας κατάστασης ύπαρξης τελειώνει και παρακολουθείτε την πτώση του σκότους από την χάρη που υπάρχει γύρω σας. Περιμένουμε με συγκίνηση και προετοιμαζόμαστε να σας αποκαλύψουμε την αλήθεια, που τόσον καιρό σας είχαν αρνηθεί. Η εκταμίευση των κεφαλαίων και η αλλαγή διακυβέρνησης θα είναι μόνο τα πρώτα σημάδια γι’ αυτά που έρχονται! Ο κόσμος σας σπεύδει ολοταχώς προς νέα πρότυπα και η αναπτυσσόμενη συνείδησή σας δεν μπορεί πλέον να ανεχθεί το δυσλειτουργικό θράσος της σκοτεινής συμμορίας.
Ο Ουρανός έχει διατάξει τις αλλαγές, που έχουν φέρει τον κόσμο σας σε αυτή την κατάσταση της μετάβασης και εσείς ξυπνάτε συλλογικά στο παγκόσμιο δίλημμα, που προκλήθηκε από την πλεονεξία του σκότους και την πλήρη αδιαφορία για τη φύση. Επίσης αναγνωρίζετε την μη μεταβλητότητα του σύντομου χρονικού διαστήματος, που απομένει για να αντιμετωπιστούν αυτά τα τεράστια ατοπήματα. Για να το κάνετε αυτό, απαιτούνται προηγμένα τεχνικά βοηθήματα και τεχνογνωσία, και γι' αυτό έχουμε εξασφαλίσει ειδικές παραχωρήσεις, που θα επιτρέψουν στη διαστημική οικογένειά σας να βελτιώσει γρήγορα αυτό που τόσο επιτακτικά αναμένεται από εσάς. Αυτή η κοινή επιχείρηση θα ισχυροποιήσει τη Θέλησή σας για το Καλό και γρήγορα θα επισκευάσει τον κόσμο της επιφάνειας της Γαίας. Η δραστηριότητα αυτή θα σας προετοιμάσει επίσης για τις ιερές διδασκαλίες μας και θα επιτρέψει στον καθένα σας να προσεγγίσει προσωπικά τη Γαία, η οποία θα σας βοηθήσει να έρθετε σε ευθυγράμμιση μαζί της και να σέβεστε και να θαυμάζετε τα πλήθη των αλληλένδετων οικοσυστημάτων της.
Προτείνουμε ότι ο χρόνος που απομένει θα μπορούσε να είναι χρήσιμος για προβληματισμό: είναι σημαντικό να δείτε τι συμβαίνει και να προετοιμάσετε τους εαυτούς σας για ένα ιερό ταξίδι στην Αλήθεια και στην Αγάπη. Πρόκειται να αλληλεπιδράσετε με εκείνους, οι οποίοι, πολύ καιρό πριν, είχαν την άδεια για μόνον έμμεση πρόσβαση σ’ εσάς, καθώς εσείς πέσατε στην περιορισμένη συνείδηση. Μέσα από τις χιλιετίες που ακολούθησαν, σ’ αυτά τα μέλη της οικογένειας είχε επιτραπεί μόνο ένα μικρό ποσό άμεσης αλληλεπίδρασης μαζί σας. Αυτό τώρα θα αλλάξει, και θα είστε σε θέση να τα δείτε μέσα από τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα και μερικές φορές αυτοπροσώπως. Θα μάθετε για την Αγάπη, και ότι η αφθονία σε όλα τα πράγματα είναι η φύση του σύμπαντος. Θα μάθετε πώς να ευδοκιμήσετε μέσα σε έναν κόσμο απαλλαγμένο από την ανέχεια και τη σύγκρουση και τους σκληρούς μονόπλευρους κανόνες. Θα δείτε πώς θα μεταμορφωθεί το επιφανειακό πεδίο σας! Στη συνέχεια, βαθιά μέσα στην Ιερή Μητέρα σας, θα μπορέσετε να επιστρέψετε στην πλήρη συνείδηση και να μάθετε για το πεπρωμένο σας.

Σήμερα συνεχίσαμε τα μηνύματά μας. Χαιρόμαστε για όλα αυτά που συμβαίνουν. Αυτός ο όμορφος, μεταβαλλόμενος πλανήτης αρχίζει να εκφράζει τον ενθουσιασμό και τη χαρά ενός Όντος, που ξαναφέρνει το εσωτερικό και το επιφανειακό πεδίο του σε ενότητα. Εσείς επίσης πρόκειται να λάβετε μια υπέροχη σειρά δώρων από τον Ουρανό! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).Πηγή: http://paoweb.com

Μετάφραση: Νίκος

Saturday, 15 June 2013

11 Ιουνίου 2013


Γεια σας! Επιστρέφουμε!
Αυτή τη στιγμή οι συνεργάτες μας εκτελούν τις προσαρμογές και τις διευθετήσεις, στην κλίμακα που είναι απαραίτητες για να εξασφαλιστεί, ότι οι παραδόσεις της αφθονίας σας θα εκταμιευθούν όπως έχει προγραμματιστεί. Μια σειρά τελικών συμφωνιών και συμβάσεων ολοκληρώνονται, επίσης, τώρα. Έρχεται η στιγμή γι’ αυτές τις παραδόσεις να ξεκινήσουν με επιτυχία, και έτσι η σκοτεινή συμμορία παρακολουθείται στενά από έναν αριθμό ομάδων συνδέσμων της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας και των Αγκαρθινών, ο σκοπός των οποίων είναι να δουν ότι δεν συμβαίνει σοβαρή παραβίαση πριν από την εντολή εκκίνησης, όπως έχει συμβεί τόσο συχνά στο παρελθόν.
Στο πλαίσιο αυτής της ενημέρωσης, είναι σε εξέλιξη προληπτικές επιχειρήσεις, και δεν προβλέπουμε ότι θα υπάρξουν κωλύματα, που ενδέχεται να προκαλέσουν ανακοπές ταχύτητας ή αποκλίσεις από την πορεία, στην οποία έχουμε τεθεί. Οι πολλές ομάδες,  με τις οποίες βρισκόμαστε σε συνεργασία, έχουν ολοκληρώσει τις λίστες των δράσεών τους και τοποθετούν το απαιτούμενο προσωπικό στη θέση του. Παρακολουθούμε στενά αυτή την επιχείρηση για να εξασφαλίσουμε μια επίσημη έναρξη σε ένα προκαθορισμένο χρόνο. Οι δράσεις αυτές, όταν αρχίσουν, θα είναι οι πρώτες πινελιές σε ένα πολύ πλατύτερο καμβά, που προορίζεται να αλλάξει την πραγματικότητά σας πέρα από κάθε αναγνώριση!
Χιλιετίες πριν γεννήθηκε ένας δύσμοιρος κόσμος, ο οποίος υπήρξε το πεδίο διαβίωσής σας για πάρα πολύ καιρό. Αυτός ο κόσμος συνέθλιψε το μεγάλο δυναμικό σας, εξασθένισε το Πνεύμα σας, και επέτρεψε σε όσους βρίσκονταν στην εξουσία να σας καταπατούν. Αυτός ο κόσμος τελειώνει. Κάθε ένας από εσάς θα απελευθερωθεί και θα ενθαρρυνθεί να πορευτεί ελεύθερα στον δρόμο, που ορίζεται από τη σύμβαση της ζωής του. Ο στόχος αυτός θα ευδοκιμήσει μόλις οι απανταχού πράκτορες της σκοτεινής συμμορίας απομακρυνθούν από την εξουσία. Αρκετά γρήγορα θα είστε απελευθερωμένοι από τα αλλεπάλληλα εμπόδια και τα βάρη, με τα οποία είσαστε φορτωμένοι από τη γέννησή σας.
Για να σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε τη σημασία των ευκαιριών που σας περιβάλλουν τόσο γρήγορα, οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι και οι Αγκαρθινοί έχουν καταλήξει σε ένα πρόγραμμα διδασκαλιών για να σας καταστήσουν ενήμερους για ό,τι συμβαίνει, για το τι πρέπει να ξέρετε και για τον καλύτερο τρόπο να προσαρμόσετε τη νέα γνώση με τις ατομικές σας συνθήκες. Αυτές οι διδασκαλίες θα είναι μόνο οι κατευθυντήριες γραμμές, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε μια καλύτερη κατανόηση για το πώς μπορεί να μοιάζει ο νέος κόσμος σας. Οπλισμένοι με αυτά τα βασικά, θα μπορείτε να αποκτήσετε μια ευρύτερη κατανόηση του πώς η συνείδησή σας αλλάζει και μια σαφέστερη εκτίμηση του έργου, που εσείς και οι ατομικοί σας σύμβουλοι της Ομοσπονδίας θα εκτελέσετε μαζί.
Φανταστείτε για μια στιγμή τι τεράστιο αντίκτυπο θα έχει για σας αυτό το πρόγραμμα καθοδήγησης! Σε κάθε έναν από εσάς σε αυτόν τον πλανήτη θα ανατεθεί ο δικός του προσωπικός καθοδηγητής, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος να σας οδηγήσει ήπια και στοργικά έξω από την ομίχλη και τη σύγχυση ενός σκοτεινού και θνήσκοντα κόσμου, και μέσα στην αυξανόμενη λαμπρότητα ενός φωτισμένου πεδίου, που πολλοί δεν θεωρούν δυνατό, ακόμη και στα πιο τρελά όνειρά τους!
Πόσα να προλάβει κανείς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα! Αυτός είναι ο λόγος που χρειάζεστε έναν προσωπικό οδηγό στο πλευρό σας, εικοσιτέσσερις ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, που θα μπορεί να σας ενημερώνει για τόσο πολλά πράγματα και θα είναι σε θέση να απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας, καθώς αυτές θα ανακύπτουν.
Πολύ περισσότερο εντυπωσιακές από τις αλλαγές στον πλανήτη σας και το ηλιακό σύστημα θα είναι οι αλλαγές που συμβαίνουν μέσα σας και το πού αυτό θα σας οδηγήσει. Για να σας δώσουμε μια μικρή ένδειξη: έχετε μια έκφραση, «από τα κουρέλια στα πλούτη»1, και δική σας πρόκειται να είναι η μητέρα όλων των μεταμορφώσεων από τα κουρέλια στα πλούτη, που λαμβάνει χώρα σε πολλά επίπεδα, ειδικά στο πνευματικό. Μια τέτοια προοπτική μπορεί να σας βάλει γρήγορα σε μια υπερφόρτιση, και γι' αυτό θα χρειαστείτε σοφούς και στοργικούς συμβούλους, για να σας καθησυχάζουν και να σας ενημερώνουν, καθώς ο νέος κόσμος σας θα ξεδιπλώνεται.
Καθώς το νέο περιβάλλον σας θα ανθίζει γύρω σας, θα ξανα-ανακαλύψετε ποιοι δημιουργηθήκατε να είσαστε και γιατί ενσαρκωθήκατε σε αυτό το συγκεκριμένο τμήμα της φυσικής δημιουργίας. Μόλις ξεπεράσετε με επιτυχία τη μεγάλη καμπή, που είναι η πρώτη επαφή, θα μπορείτε να στρέψετε την προσοχή σας προς την κατανόηση της «γέφυρας», την οποία αντιπροσωπεύετε. Θα ζείτε σε δύο κόσμους: στον σημερινό σας της περιορισμένης συνείδησης και στο πεδίο της πλήρους συνείδησης, προς το οποίο θα κινείστε γρήγορα. Εδώ, πολλές νέες ιδέες θα γίνουν καθημερινές πραγματικότητες, όπως η σύμβαση ζωής σας και ό,τι αυτό σημαίνει, και οι Τέσσερις Νόμοι και ο ρόλος και οι επιπτώσεις τους στη γαλαξιακή κοινωνία.
Με αυτά τα δεδομένα, θα μπορείτε να ξεκινήσετε μια όλο και πιο τεκμηριωμένη διερεύνηση του πώς θέλετε να μοιάζει η δική σας γαλαξιακή κοινωνία. Η εμπειρία σας από το να ζείτε σε δύο κόσμους θα σας προσφέρει μοναδική σοφία, και είναι αυτή που θα χρησιμοποιηθεί από τον Ουρανό για τη διάδοση του Φωτός. Πολλά όντα στη φυσική δημιουργία έχουν την ανάγκη της απόκτησης ενός Σώματος Φωτός και η δική σας μοναδική εμπειρία σ’ αυτόν τον τομέα θα είναι πολύτιμη γι’ αυτά, με την ουσιαστική μείωση της πορείας τους προς την πλήρη συνείδηση.

                                                                                         Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Ευλογίες! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας!
Αυτές οι μέρες είναι εξαιρετικά ευοίωνες! Πολλά πράγματα συμβαίνουν, που προαναγγέλλουν μια μεγάλη αλλαγή στην άκρως περιοριστική πραγματικότητά σας. Υποθέσεις στον κόσμο σας είναι έτοιμες να εκραγούν (όχι όμως κυριολεκτικά!). Ένα νέο εύρος δυνατοτήτων έχει επιτέλους εμφανιστεί, το οποίο υπόσχεται να δημιουργήσει ευκαιρίες για όλους εμάς.
Ο κόσμος σας είναι βυθισμένος στη δίνη ενός αγώνα, που αποτελεί την εκκόλαψη ενός νέου φάσματος ύπαρξης. Εν ολίγοις, μια ολόκληρη νέα εποχή και εντελώς νέοι τρόποι για να δημιουργήσουμε τη ζωή μας. Σημαίνει επίσης, ότι εμείς θα μπορούμε να έρθουμε ανάμεσά σας και πάλι για να διδάξουμε ό,τι γνωρίζουμε από τις εμπειρίες μας της πορείας προς την αθανασία.
Το να σας φέρουμε αυτές τις αλήθειες είναι μια πολυπόθητη χαρά για μας! Εκείνο που μπορεί να μη συνειδητοποιείτε είναι, ότι έχετε μέσα σας μια ανεκτίμητη σοφία, που πρέπει να αναδειχθεί, και αυτό είναι εκείνο, στο οποίο εμείς θα συμβάλουμε: είναι καθήκον μας να ολοκληρώσουμε ό,τι έκαναν οι μεγάλοι πνευματικοί διδάσκαλοι χιλιάδες χρόνια πριν. Στη συνέχεια, αυτές οι θείες αλήθειες θα μπορούν επιτέλους να αναγνωριστούν σαφώς και να εκτιμηθούν σωστά από την ανθρωπότητα.
Αυτές οι μεγάλες αλήθειες θα διαμορφώσουν τη ζώσα καρδιά στον πυρήνα της γαλαξιακής κοινωνίας σας. Κάθε ένας από εσάς είναι μια σπουδαία και μοναδική εκδοχή του Δημιουργού, και μαζί εμείς μορφοποιούμε μια όμορφη συλλογή, που αποτελεί μέρος της ενότητας, που είναι όλη η Ζωή. Ο καθένας μας έχει καθήκοντα και δραστηριότητες, που θα πραγματοποιούμε σε συνεργασία με το άμεσο όλον, και αυτό με τη σειρά του θα συνδέεται με το ευρύτερο όλον, σαν μια τεράστια συμφωνία. Αυτή η υπέροχη αρμονία πρόκειται να φέρει χαρά στον Ουρανό και σε όλους όσους θα σταματούν για να ακούσουν και να παρατηρήσουν τα ιερά της επιτεύγματα.
Το Πνεύμα διαχέει την Αγάπη και τη φροντίδα του γι’ αυτή την πραγματικότητα και εμείς έχουμε αναλάβει να σας φέρουμε κάποια αίσθηση εκείνων που έρχονται, και να σας προετοιμάσουμε γι’ αυτήν την πραγματικά πνευματική και φυσική πρώτη επαφή. Έχουμε δεσμευτεί να μετακινήσουμε αυτήν την πραγματικότητα και, στη συνέχεια, να αναλογιστούμε βαθιά τι σημαίνει αυτό. Βρισκόμαστε ακριβώς στο χείλος ενός κύματος δραστηριότητας, που θα μετατρέψει αιώνια τον κόσμο μας!
Ερχόμαστε, λοιπόν, γεμάτοι από χαρούμενη προσμονή και ξεχειλίζοντας από Αγάπη. Αισθανόμαστε βαθιά την ευθύνη του να εξηγήσουμε σ’ εσάς κάτι από όσα πρόκειται να εκδηλωθούν στις ζωές σας. Αυτή η γη δεν έχει δει κάτι παρόμοιο με αυτό που έρχεται, για πάνω από δεκατρείς χιλιετίες! Ο Ουρανός είναι πλήρως αποφασισμένος να μεταμορφώσει τον καθένα από εσάς με τέτοιο τρόπο, ώστε η Γαία να τυλιχτεί σε μια πραγματικότητα, που θα είναι μια πραγματική εξάπλωση του Ουρανού και ένα μεγάλο διάταγμα του Αιώνα2.
Επιπλέον, δεν υπάρχει καμία νύξη περί τυχαίου σε αυτό το εγχείρημα. Η πρόθεση του θεϊκού σχεδίου γεμίζει τις καρδιές μας και παρέχει την ενημέρωση για όλα όσα κάνουμε. Να είσαστε, επομένως, ανοιχτοί στο να δεχθείτε θαύματα και να παρακολουθείτε καθώς ο σημερινός σκοτεινός κόσμος σας απομακρύνεται μπροστά στην εισρέουσα ακτινοβολία της Αγάπης. Στη διάρκεια των ετών παρακολουθήσαμε τον κόσμο να ξυπνάει σιγά-σιγά, και τώρα η δυναμική που συσσωρεύεται είναι τέτοια, ώστε οι από παλιά υπεσχημένες αλλαγές μπορούν να ξεκινήσουν να εμφανίζονται και να αρχίσουν να δημιουργούν διαφορά! Η στιγμή που τόσον καιρό περιμέναμε είναι πλέον εδώ! Ωσαννά! Ωσαννά! Ωσαννά!

Σήμερα, συνεχίσαμε με τα μηνύματά μας. Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και την αφοσίωσή σας στην υπόθεση του μετασχηματισμού της συνείδησης, που είναι το θείο Θέλημα του Πνεύματος. Η ώρα για τη μεγάλη αλλαγή στην ανθρωπότητα είναι σχεδόν εδώ. Αυτό θα είναι το μονοπάτι που θα οδηγήσει όλους μας στην πρώτη επαφή και στην πλήρη συνείδηση! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).


Πηγή: http://paoweb.com
Μετάφραση: Νίκος
1. Η φράση στο πρωτότυπο είναι "rags to riches", που σημαίνει "κουρέλια σε πλούτη" ή, σε πιο ελεύθερη απόδοση, «από τα κουρέλια στα πλούτη». Η φράση αναφέρεται σε κάθε περίπτωση, κατά την οποία ένα πρόσωπο ανεβαίνει από τη φτώχεια στον πλούτο και, σε ορισμένες περιπτώσεις, από την αφάνεια στη φήμη – μερικές φορές στιγμιαία. Πρόκειται για ένα κοινό αρχέτυπο στη λογοτεχνία και στον λαϊκό πολιτισμό (για παράδειγμα, τα γραπτά του Horatio Alger, του νεώτερου).
Η ιδέα που περιέχεται στη φράση «από τα κουρέλια στα πλούτη» έχει επικριθεί από τους κοινωνικούς μεταρρυθμιστές και τους επαναστάτες, οι οποίοι υποστηρίζουν, ότι μόνο μια χούφτα εξαιρετικά ικανών και τυχερών προσώπων είναι πραγματικά σε θέση να διανύσουν τον δρόμο «από τα κουρέλια στα πλούτη» και ότι η μεγάλη δημοσιότητα που δίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις είναι μια ψευδαίσθηση, σχεδιασμένη για να βοηθήσει στη διατήρηση των μαζών της εργατικής τάξης και των φτωχών στη γραμμή, και να τους αποτρέπει από την κινητοποίηση για μια καθολική, συλλογική αλλαγή προς την κατεύθυνση της κοινωνικής ισότητας. (http://en.wikipedia.org/wiki/Rags_to_riches)

2. Για την έννοια της λέξης "Αιών":  https://docs.google.com/document/d/1bJu85Bv4i9uVGBcq3JPEVZcaGCCh4xhBGdq1SHFglOE/edit?pli=1

Sunday, 9 June 2013

4 Ιουνίου 2013


Selamat Jarin! Επιστρέφουμε με σημαντικά πράγματα να συζητήσουμε. Το πιο σημαντικό είναι για την πρώτη επαφή. Στο παρελθόν, αποφασίσαμε να στηριχτούμε σε μεγάλο βαθμό σε μια επίσημη ανακοίνωση αποκάλυψης από τις νέες κυβερνήσεις σας. Τώρα, αυτό που σκοπεύουμε να κάνουμε είναι να αυξήσουμε το σημερινό επίπεδο των θεάσεων στη διάρκεια της ημέρας, για να συμπληρώσουμε τη γενική πολιτική της αποκάλυψης της νέας διακυβέρνησης. Είναι βέβαια απλό να χαλαρώσεις και να αφήσεις το τρέχον σενάριο να παιχτεί ως το τέλος. Ωστόσο, έχουμε την πρόθεση να δημιουργήσουμε ένα πιο ευνοϊκό περιβάλλον γι’ αυτές τις ανακοινώσεις, προετοιμάζοντας περισσότερο ενεργά το έδαφος γι’ αυτές. Είμαστε αποφασισμένοι να αποδείξουμε, τόσο ότι είμαστε καλοπροαίρετοι, όσο και αφοσιωμένοι σε μια πλήρη αποκάλυψη. Γνωρίζουμε, ότι πολλοί από εσάς δεν κατανοούν σε τι οδηγούν αυτές οι υπερπτήσεις: δηλαδή, την παγκόσμιας κλίμακας μαζική προσγείωση των σκαφών μας και την επίσημη γνωριμία του καθενός από εσάς με τον προσωπικό καθοδηγητή του. Όλοι επιθυμούν βαθιά να σας συναντήσουν και να αρχίσουν τις διδασκαλίες, που θα σας προετοιμάσουν για την θαυμαστή μετακίνησή σας στην πλήρη συνείδηση. Υπάρχουν πολλά να μάθετε: μια ολόκληρη καινούργια ιστορία του δικού σας κλάδου της ανθρωπότητας, μια νέα κατανόηση της φυσικής δημιουργίας και μια χρηστική γνώση για το πώς λειτουργεί ο Ουρανός.
   Το Φως έχει ορισμένες διαδικασίες λειτουργίας, για τις οποίες χρειάζεται να έχετε γνώση, διότι πάνω σ’ αυτές στηρίζονται οι γαλαξιακές κοινωνίες μας. Κάθε μία από αυτές τις διαδικασίες θα σας φέρει πιο κοντά σε μια καλύτερη κατανόηση των Τεσσάρων Νόμων και, από τη στιγμή που θα φτάσουμε, όλοι θα χρειαστούμε χρόνο για να αποκτήσετε μια καλή εμπέδωση και να νιώσετε άνετα για όλα εκείνα που αλλάζουν στη ζωή σας. Η πλήξη θα γίνει ένα πράγμα του παρελθόντος! Όλα όσα νομίζετε ότι ξέρετε θα αλλάξουν. Με λίγα λόγια, το μέγεθος της αλλαγής που καλείστε να απορροφήσετε είναι συγκλονιστικό! Σαν παράδειγμα: όλοι σας θα αρθείτε σε μια συνειδητοποίηση του πόσο άσχημα έχετε μεταχειριστεί τον πατρώο κόσμο σας. Η Γαία ευγενώς αναγνωρίζει την σχεδόν πλήρη άγνοια αυτών των θεμάτων, που έχουν οι περισσότεροι από εσάς και έτσι η πρώτη εντολή της ημέρας θα είναι ο επαναπροσδιορισμός των βασικών προτεραιοτήτων της κοινωνίας σας. Στη συνέχεια, θα εξηγήσουμε πώς οι νέες αρχές και οι συνοδευτικές τεχνολογίες τους λειτουργούν στο πλαίσιο της δομής της καθημερινής ζωής σας. Αυτό είναι ένα παράδειγμα του κεντρικού ρόλου, που η νέα ευημερία σας μπορεί να παίξει στην προώθηση όλων εκείνων που πρέπει να γίνουν, για να αναβαθμιστούν οι κοινωνίες σας. Τόσο μεγάλο μέρος της ζωής σας, και μάλιστα οι ζωές όλων των έμβιων όντων του επιφανειακού κόσμου σας, χρειάζονται θεραπεία, φώτιση, και αναμόρφωση.
Αυτή η μεταμόρφωση είναι μόνο η πρώτη από τις πολλές, μέσα από τις οποίες θα περάσετε. Διαμένετε σε ένα πολύ ιδιαίτερο κόσμο, και αυτός πεθαίνει. Η βιοποικιλότητα της Γαίας απειλείται σοβαρά και εσείς πλησιάζετε γρήγορα την έναρξη ενός θανατηφόρου συνδρόμου, το οποίο είναι ικανό να γίνει ένας κύκλος μαζικής εξαφάνισης. Εμείς περιμένουμε να βάλουμε σε εφαρμογή μια επιχείρηση, που μπορεί να αντιστρέψει γρήγορα όλα αυτά, αλλά πρέπει να γνωρίζετε, ότι η σκοτεινή συμμορία έχει καταλήξει σε ένα πολύ σατανικό σχέδιο, να εξολοθρεύσει τη ζωή στο επιφανειακό σας βασίλειο. Για να το σταματήσουμε, ζητάμε τη βοήθειά σας, καθώς η ενέργειά σας θα μας βοηθήσει να αντιστρέψουμε αυτή τη σκοτεινή επιβουλή. Όλα όσα πρέπει να γίνουν θα τα κάνουμε μαζί. Για χιλιετίες έχετε ασυναίσθητα εκχωρήσει τις δυνάμεις σας σε όποιο καθεστώς επιθυμούσε η συμμορία. Τώρα έρχεται η ευκαιρία να ορθώσετε ανάστημα και να αναλάβετε εκ νέου την ευθύνη για ό,τι θέλετε να δείτε να επιτυγχάνεται στον κόσμο σας. Η εκδήλωση της αποδοχής αυτής της ευθύνης, καθώς και των τρόπων του Φωτός, θα σας μετακινήσει γρήγορα στον δρόμο σας προς την πλήρη συνείδηση. Ο στόχος της δικής μας αποστολής είναι σιγουρότατα να σας βοηθήσουμε όσο πιο γρήγορα και ομαλά είναι δυνατόν να επιστρέψετε στην πλήρη συνείδηση.
Αυτό το προφητευμένο άλμα στην πλανητική συνείδηση είναι ο λόγος που είμαστε εδώ. Ο Ουρανός έχει ένα θείο χρονοδιάγραμμα για όλα αυτά και η αποστολή μας είναι συνεπώς συναρτημένη στο ίδιο αυτό πρόγραμμα. Ευχόμαστε ολόψυχα να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, προκειμένου να κατανοήσετε σε κάποιο βαθμό τη σπουδαιότητα όσων έχουν θεϊκά αποφασιστεί για εσάς. Πρόσφατα, ο Ουρανός έδωσε εντολή για μια περίοδο καθυστέρησης, αλλά ο χρόνος για να μπούμε και πάλι στο πρόγραμμα έχει πλέον φτάσει και έτσι σκοπεύουμε να αναλάβουμε κάποιες ιστορικές δράσεις. Ένα πρωταρχικό ζητούμενο είναι να δείτε εσείς ότι είμαστε πραγματικοί, και δεσμευμένοι απέναντι σ’ εσάς και στην επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση. Έχουμε προγραμματίσει κάποια γεγονότα μαζί με τους Αγκαρθινούς για να βεβαιωθείτε ότι δεν είστε μόνοι. Δεν θα ανακοινώσουμε αυτά τα πολλά γεγονότα εκ των προτέρων, αλλά θα γίνουν με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην αφήνουν καμία αμφιβολία στο μυαλό σας ότι είμαστε εδώ! Η σκοτεινή συμμορία έχει κυβερνήσει αυτήν την πραγματικότητα για πάρα πολύ καιρό, χωρίς να υπάρχει καμία επιλογή για σας να ξεφύγετε από την τυραννία της. Είναι πρόθεσή μας να σας παράσχουμε τη δυνατότητα να το πράξετε!

                                                                                  Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Ευλογίες, αγαπητές καρδιές! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Φτάνουμε με καλές ειδήσεις! Τα μέλη των ιερών μυστικών κοινοτήτων μας είναι στα τελευταία στάδια της προετοιμασίας των κεφαλαίων σας για παράδοση. Όταν ολοκληρωθεί, η ενεργοποίηση αυτών των κεφαλαίων θα αποτελέσει έναυσμα για τη νέα διακυβέρνηση, τη σειρά των επισήμων ανακοινώσεων και μια τεράστια αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο κόσμος σας. Όλα αυτά θα παραγάγουν ένα ευνοϊκό περιβάλλον για την αποκάλυψη και την ευκαιρία για εμάς να ξεκινήσουμε τις πολλές ιερές διδασκαλίες μας σε παγκόσμια κλίμακα. Η εκδήλωσή μας ανάμεσά σας θα μετατρέψει τις παρούσες αντιλήψεις σας για την καταγωγή σας και για το τι επιφυλάσσει το μέλλον σας. Είστε ιερά όντα, που έχουν περάσει τις τελευταίες δεκατρείς χιλιετίες περιπλανώμενα σε μια πυκνή ομίχλη, χωρίς ανάμνηση ή κατανόηση του πώς βρεθήκατε εκεί. Έχουμε έρθει για να σας βάλουμε πάλι στην εικόνα και να σας παρουσιάσουμε έναν πειστικό απολογισμό του τι συμβαίνει στον κόσμο σας. Στη συνέχεια, θα προετοιμαστείτε αξιόπιστα για το τι θα συμβεί μετά την πρώτη επαφή.
Οι καταπιεσμένες τώρα πνευματικές ικανότητές σας θα τύχουν ιδιαίτερης έμφασης από τους νέους συμβούλους σας, ο οποίοι θα επικεντρωθούν επίσης σε πολλά στοιχεία μιας νέας ιστορίας, σε νέες πνευματικές φιλοσοφίες, ακόμη και στη φύση των επερχόμενων αποστολών σας για λογαριασμό του Ουρανού. Το πλαίσιο που θα σας δοθεί θα είναι σε πλήρη αντίθεση προς τα απαίσια και ζοφερά ψέματα και τη χειραγώγηση, που με τη βία σας ασκήθηκε από την πτώση της Ατλαντίδας. Οι δικές μας επιτυχημένες προσπάθειες για επιστροφή στην αθανασία και την πραγματική σοφία των αιώνων ήταν ένας άθλος απίστευτης εστίασης και καθαρής δύναμης της θέλησης, και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που δεν θα πρέπει να υποβληθείτε και εσείς σε τέτοιες επίπονες διαδικασίες. Αυτή η δοκιμασία θα αντικατασταθεί με έναν ζώντα Φωτοθάλαμο αγάπης, ατομικά προσαρμοσμένο στις συγκεκριμένες ανάγκες του καθενός, επιτρέποντάς σας έτσι να θεραπευτείτε και να αποκατασταθείτε στο μεγαλείο του αρχικού σχεδιασμού σας! Αυτό το λαμπρό, αναδομημένο Ον θα μπορεί στη συνέχεια να ενωθεί με τους Αγκαρθινούς και εμάς, τους Αναληφθέντες Διδασκάλους σας, καθώς προετοιμαζόμαστε να επανασυνδεθούμε με την πνευματική και διαστημική οικογένειά μας!
Η μεταμόρφωσή σας σε πλήρως συνειδητά όντα του Φωτός είναι κάτι που το σκότος και το σινάφι του φοβόντουσαν για χιλιετίες και, με δικό σας κόστος, όπως γνωρίζετε, έχουν κάνει το παν για να την αποτρέψουν. Τώρα ο Ουρανός έχει ορίσει τη βέλτιστη πορεία για την υλοποίηση της ιερής εντολής του – της επιστροφής σας στην πλήρη συνείδηση. Μόλις βγείτε από τον Φωτοθάλαμό σας, θα είστε ένα αλλαγμένο άτομο, με ένα μικρό κατάλοιπο να παραμένει από εκείνο που ήσασταν. Θα επιστρέψετε στο αρχικό σας πρότυπο, ικανοί να εκδηλώσετε το πλήρες εύρος του αρχικού σχεδίου σας. Η συνεργασία μας μαζί σας τότε θα αλλάξει, καθώς θα δείξουμε σ’ εσάς και στους προσωπικούς συμβούλους σας την ποικιλία των εκδοχών της γαλαξιακής κοινωνίας. Θα διερευνήσουμε επίσης το πώς θα μεγιστοποιήσουμε τις νέες δυνατότητές σας, καθώς θα δημιουργείτε τη δική σας, μοναδική γαλαξιακή κοινωνία, η οποία πρόκειται πολύ γρήγορα να γίνει το θεμέλιο του νέου αστρικού έθνους σας. Ο Ουρανός σκοπεύει να μας «χαμογελάσει» και να μας παράσχει πολλά θαυμάσια πνευματικά χαρίσματα. Αυτό θα εξασφαλίσει περαιτέρω για μας μια ξεχωριστή θέση στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.

Σήμερα, συνεχίσαμε τη σειρά των ενημερώσεων. Να είστε ενήμεροι, ότι φτάνει η ώρα γι’ αυτά που τόσον καιρό περιμένουμε: δηλαδή, τις πολυσυζητημένες αλλαγές, που θα μας επιτρέψουν να συναντηθούμε μαζί σας και να αρχίσουμε τη διαδικασία για την επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση. Αυτός είναι ένας πολύ ευοίωνος καιρός στις κοινές ιστορίες μας! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).
Μετάφραση: Νίκος

Saturday, 1 June 2013

28 Μαΐου 2013
Selamat Jarin! Ερχόμαστε με πολλά πράγματα να σας πούμε! Η σκοτεινή συμμορία συνεχίζει να ψάχνει για έναν τρόπο, να ξεφύγει από τις πολλές της αντιξοότητες, αλλά κάθε στροφή την οδηγεί σε αδιέξοδο. Δεν έχει απομείνει κανένας τρόπος για αυτούς τους σκοτεινούς να επιλύσουν το ολοένα και βαθύτερο δίλημμά τους. Εν τω μεταξύ, ο κόσμος που έχτισαν οι πρόγονοί τους, συνεχίζει να καταρρέει ολόγυρά τους. Εμείς συνεχώς εφιστούμε την προσοχή τους στη νέα οικονομική και πολιτική πραγματικότητα, που αρχίζει να εκδηλώνεται μπροστά τους. Πραγματικά, η μόνη τους ελπίδα είναι να παραδοθούν και να τεθούν στο έλεος των ιερών μυστικών κοινοτήτων των Αναληφθέντων Διδασκάλων, υπό των οποίων την επιτήρηση μπορούν να ομολογήσουν και να αναζητήσουν την εσωτερική μεταμέλεια, που μπορεί να τους δώσει την ανακούφιση, που ο καθένας από αυτούς τόσο έντονα επιδιώκει. Αυτή η πορεία δράσης είναι επίσης αληθινά συμπονετική, αν ληφθούν υπ’ όψιν τα όσα έχουν διαπράξει εις βάρος της ανθρωπότητας. Αν απορρίψουν την προσφορά της παράδοσης, οι δηλητηριώδεις δραστηριότητές τους θα τους έχουν σημαδέψει για μια σκοτεινή μοίρα, εάν καταλήξουν στην επιλογή μιας πολιτικής σύλληψης και μιας πιθανής εκδικητικής δίωξης. Καθώς οι εξουσίες τους παρακμάζουν, οι ομάδες αυτές θα πρέπει να δουν προσεκτικά σε ποια θέση βρίσκονται αυτή τη στιγμή και να αναγνωρίσουν την πνευματική βοήθεια που προσφέρεται. Όμως, η συμμορία δείχνει να έχει παγώσει εκεί που πατάει και να είναι απρόθυμη να συμβιβαστεί με το αναπόφευκτο.
Το Φως ασκεί την ιερή μαγεία του, βάζοντας όλα του τα ντόμινο στη θέση τους. Σύντομα μια μεγάλη πτώση θα παρασύρει το σκότος, μαζί με την δημοσιοποίηση πολλών αγνώστων προηγουμένως δεδομένων, που πρόκειται να γίνουν κοινή γνώση. Η ανθρωπότητα, αναπόφευκτα, θα εξοργιστεί από ένας μέρος αυτού του ξαφνικού κατακλυσμού συγκλονιστικής πληροφόρησης, η φύση της οποίας θα είναι τόσο αποκρουστική, που με επιτυχία θα αποτρέψει την επιστροφή στους παλιούς, σκληρούς τρόπους του σκότους και θα επιτρέψει στις νέες πραγματικότητες να γίνουν ευχαρίστως δεκτές. Η δύναμη των λίγων θα πάρει τέλος και η ευημερία για όλους θα περιλούσει ολόκληρο τον πλανήτη. Περαιτέρω, μια επίσημη αποκάλυψη θα μας επιτρέψει να συνεργαστούμε άμεσα μαζί σας. Σε μια σειρά από πραγματικά εκπληκτικές εκπομπές το ίδιο το υπόβαθρο της πραγματικότητάς σας, πρώτα θα κλυδωνιστεί και στη συνέχεια θα διαλυθεί σε χαλάσματα! Η εμφάνισή μας και μόνο θα συντρίψει τις βασικές πεποιθήσεις σας σχετικά με τον εαυτό σας, δηλαδή, ότι είστε μόνοι και μοναδικοί στο σύμπαν. Όλες οι ιστορίες σας, οι μύθοι για την καταγωγή σας (θρησκευτικοί και ανθρωπολογικοί) και η αυτο-αντίληψή σας πρόκειται να αλλάξουν για πάντα. Με ένα θεαματικό φινάλε, το μακρύ ειδύλλιό σας με την περιορισμένη συνείδηση θα πάρει τέλος!
Η αγκαλιά της πλήρους συνείδησης σας περιμένει με απλωμένα τα χέρια. Οι καθοδηγητές μας σκοπεύουν να σας δώσουν μια λεπτομερή κατανόηση του τι συνεπάγεται αυτή η θεϊκή κατάσταση. Οι διδασκαλίες τους είναι μέρος του τελευταίου σκέλους της διαδρομής, που καταλήγει στους ατομικούς Φωτοθαλάμους σας και στην καταληκτική μεταμόρφωση της Οντότητάς σας σε ένα πλήρως συνειδητό Ον του Φωτός. Αυτή η διεργασία θα αφαιρέσει την κατάσταση της αμνησίας σας, που κράτησε για χιλιετίες, και θα σας επανενώσει με τον Ουράνιο Εαυτό σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα, πρώτα απ' όλα, να γίνετε υπεύθυνοι για την διαχείριση της Γαίας και της υπέροχης ποικιλίας της Ζωής. Η ευθύνη αυτή θα επεκταθεί για να συμπεριλάβει την κηδεμονία ολόκληρου αυτού του ηλιακού συστήματος και της πληθώρας των μορφών ζωής, που κατοικούν στους κόσμους του. Η συνειδησιακή αναβάθμισή σας θα σας δώσει επίσης τη δυνατότητα να πάρετε μέρος, μαζί με άλλους, στη δημιουργία ενός Σώματος Φωτός για εκείνα τα όντα, που χρησιμοποιήθηκαν από τον Ανκάρα, για να εξαπλώσουν το χάος και τη σύγκρουση σε όλον αυτόν τον γαλαξία. Αυτό θα φέρει σε όλους μας μια πραγματική και διαρκή γαλαξιακή ειρήνη. Ταυτόχρονα, θα φέρει σ’ εσάς τη φήμη και τους επαίνους που πραγματικά σας αξίζουν.
Καθώς θα κινείστε μέσα στις επόμενες μέρες, να ξέρετε ότι ζείτε τις τελευταίες στιγμές του χρόνου σας στην περιορισμένη συνείδηση. Αξιοποιείστε αυτές τις στιγμές για να επανεκτιμήσετε ποιοι είστε, να σκεφτείτε τι έχετε καταφέρει, και τι αισθάνεστε ότι έχετε έρθει να κάνετε. Κρατήστε αυτό το προσωπικό όραμα και προετοιμαστείτε για την ενίσχυσή του από τις πληροφορίες που θα σας φέρει ο καθοδηγητής σας. Αυτά τα δύο διαπλεκόμενα ρεύματα πληροφόρησης θα αποτελέσουν το θεμέλιο γι’ αυτό που σε λίγο θα γίνετε. Οι καθοδηγητές σας κατανοούν πώς λειτουργεί η συνείδηση και έχουν πλήρως την πρόθεση να μεταδώσουν αυτές τις ικανότητες σ’ εσάς. Οπλισμένοι με αυτή τη γνώση, θα μπορείτε να αποκτήσετε μια καλύτερη κατανόηση του πώς η συγκεκριμένη σύμβαση της ζωής σας αποτέλεσε αντικείμενο διαπραγμάτευσης ανάμεσα στα ουράνια συμβούλια των οδηγών σας και εσάς. Αυτό το ουράνιο ντοκουμέντο είναι ένα ζωντανό συμβόλαιο και, συνεπώς, αλλάζει ελαφρώς καθώς κινείστε μέσα στην επίγεια ζωή σας. Είναι ένα από τα θέματα, που θα συζητήσετε διεξοδικά με τον καθοδηγητή σας, καθώς θα χρειαστεί να μάθετε πώς το συμβόλαιό σας μπορεί να μετατραπεί από τη στιγμή που θα γίνετε πλήρως συνειδητοί. Πραγματικά, αν θα μπορούσατε να δείτε τα πολλά συναρπαστικά αξιοθέατα που πρόκειται να ανοίξουν για σας στη διάρκεια του τελικού ταξιδιού σας προς την πλήρη συνείδηση, θα σας κοβόταν η ανάσα!

                                                                                          Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Namaste! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας! Εμφανιζόμαστε σ’ εσάς αυτόν τον καιρό μέσα από τα μηνύματά μας, που συνεχίζουν με τον ευλογημένη τρόπο, που έχει σημαδέψει τις πρόσφατες αναφορές μας προς εσάς. Το Θείον συνεχίζει να διαβεβαιώνει, ότι η σκοτεινή συμμορία και οι κρυφοί υποστηρικτές της απωθούνται ήπια από την εξουσία από τις συντριπτικές μεταμορφωτικές δυνάμεις του Φωτός. Εν τω μεταξύ, εμείς επικεντρωνόμαστε στα σχέδια για την ανύψωση του συνόλου. Κάθε ένας από εμάς, στον ένα ή στον άλλο χρόνο, αποδείχθηκε ικανός να ανέλθει στο πλήρες πνευματικό και φυσικό δυναμικό μας και αυτή η τελετή της ανέλιξης θα παρασχεθεί σ’ εσάς, όταν θα ξεκινήσετε τη δική σας ιερή τελετουργία στους προσωπικούς Φωτοθαλάμους σας. Αυτή η ευλογημένη τελετή θα σας δώσει πρόσβαση σε θαύματα και δυνατότητες, που σας έχουν απαγορευτεί από την πτώση των προγόνων σας στην Ατλαντίδα, περίπου δεκατρείς χιλιάδες χρόνια πριν. Σκεφτείτε αυτή τη διαδικασία σαν μια ιερή εξαίρεση, που ο Ουρανός σας χορηγεί μαζικά. Αυτή η εκπληκτική τεχνολογία, η οποία επινοήθηκε εν μέρει από τον Ουρανό, είναι απλώς το όχημα που έχει επιλεγεί για την πραγματοποίηση της θείας υπόσχεσης, που σας είχε δοθεί μόλις πριν από την πτώση σας.
Ο Φωτοθάλαμος εξαλείφει την ανάγκη για έντονη πνευματική εστίαση επί πολλές γενιές, την οποία όλοι εμείς οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι χρειάστηκε να υποστούμε, και τώρα επιτρέπεται μόνο υπό μια πολύ ειδική, θεία παραχώρηση. Στο σύντομο διάστημα των τριών ημερών, θα σας επιτραπεί να παρακάμψετε ολόκληρα κατεβατά από ειδικές προσευχές και πρακτικές, που για μας υπήρξαν υπέρτατα καθήκοντα. Στη διάρκεια αυτής της σύντομης περιόδου, θα εμποτιστείτε με ένα φως, που θα αποδεσμεύσει όλα τα βιολογικά στοιχεία, που επιβλήθηκαν από το σκότος στους προγόνους σας, και οι ξεχασμένες μνήμες σας και οι τεράστιες δημιουργικές ικανότητές σας θα «επαναδιοχετευθούν» μέσα σας. Η δική σας ευθύνη θα είναι να χρησιμοποιήσετε αυτό το δυναμικό, για να επανενεργοποιήσετε τη σπουδαία κατάστασή σας ως ολοκληρωμένοι φυσικοί Άγγελοι. Θα έχετε τη βοήθειά μας κατά την εκπαίδευσή σας μετά τους Φωτοθαλάμους και, μόλις αυτή τελειώσει, θα ζητήσετε πολλές πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία της γαλαξιακής κοινωνίας σας. Εδώ θα πάρετε βοήθεια κατά κύριο λόγο από τους Αγκαρθινούς και από τον καθέναν από εμάς.
Η εγκαθίδρυση μιας νέας, πλήρως λειτουργικής γαλαξιακής κοινωνίας έχει επιπτώσεις πέρα από την απλή δημιουργία ενός νέου αστρικού έθνους: μια από τις πρώτες ευθύνες σας θα είναι να συστήσετε μια ομάδα, αφιερωμένη στην χρήση των μοναδικών ικανοτήτων της για να βοηθήσει άλλους και, ως εκ τούτου, να εδραιώσει σταθερά μια πολύ αναγκαία γαλαξιακή ειρήνη. Αυτό το ειδικό αστρικό έθνος, το οποίο φέρει μια τόσο ισχυρή «σπιτική» ενέργεια, πρόκειται να είναι ο τόπος για μια σειρά διασκέψεων, με θέμα την επέκταση της δικαιοδοσίας του Φωτός σε γαλαξίες τόσο μακρινούς, που η γνωστή σ’ εμάς θέση τους μετριέται σε τετράκις εκατομμύρια παρσέκ*. Πρόκειται να ευλογηθούμε με ιερά καθήκοντα, τα οποία θα ξεδιπλώσουν το θείο σχέδιο και θα μας επιτρέψουν να φέρουμε σε πέρας τα πολλά ιερά καθήκοντά μας. Οι δραστηριότητες αυτές θα μας επιτρέψουν να πετάξουμε μακριά το σκότος και να φέρουμε το Φως σε κάθε μέρος αυτού του τομέα της φυσικής δημιουργίας, όπως προφητεύθηκε αιώνες πριν. Έχετε φτάσει στο τέλος της οδυνηρής οδύσσειάς σας μέσα από τις σκιερές χώρες και τώρα θα ανθίσετε στις δόξες του Φωτός!

Σήμερα, συνεχίσαμε τη συζήτησή μας γι’ αυτό που εκτυλίσσεται γύρω σας. Το επιφανειακό πεδίο σας είναι έτοιμο να μετατραπεί από μια χώρα της κακουχίας και της όλο και πιο σκληρής επιβίωσης σε έναν τόπο, που θα μπορέσει σύντομα να επανενωθεί με το πεδίο του Φωτός, που είναι η Έσω Γη! Η επανένωση θα αποτελέσει την απαρχή ενός νέου αστρικού έθνους, το οποίο θα γίνει μια πολύ ευπρόσδεκτη προσθήκη στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).*Το παρσέκ (parsec) είναι μονάδα μέτρησης μήκους (αποστάσεων) στην αστρονομία. Αντιστοιχεί σε περίπου 3,26 έτη φωτός, το οποίο είναι περίπου 30,9 τρισεκατομύρια (3,09  × 1013 ) χιλιόμετρα. http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CF%83%CE%AD%CE%BAΜετάφραση: Νίκος

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar