Followers

Google+ Followers

Thursday, 28 February 2013

26 Φεβρουαρίου 2013


Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και την Γαλαξιακή Ομοσπονδία

http://paoweb.com/uf022613.htmSelamat Balik! Ερχόμαστε σήμερα με μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ειδήσεις! Το σκότος συνεχίζει, λειτουργώντας σε συνθήκες σήραγγας, να προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει κάποιο τρόπο, να καθυστερήσει αυτό που ξέρει ότι είναι αναπόφευκτο. Ο Ουρανός περιμένει να εμφανιστεί το τελευταίο ουράνιο σημάδι και, μόλις αυτό το φαινόμενο συμβεί, εμείς θα πρέπει να ενεργήσουμε γρήγορα και να σαρώσουμε τα τσιράκια του σκότους σε ένα μέρος, όπου δεν θα μπορούν να κάνουν περισσότερο κακό. Αυτό μας αφήνει με ένα στενό χρονικό πλαίσιο πριν συμβούν αυτά, και έτσι κάνουμε διπλούς ελέγχους με τους διάφορους συμμάχους μας, για να βεβαιωθούμε, πως αυτό που είναι να συμβεί σύντομα, είναι εντελώς έτοιμο να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν. Οι σύνδεσμοί μας διεκπεραιώνουν μια πολύ σύντομη λίστα ελέγχου και επιβεβαιώνουν, ότι όλες οι ομάδες είναι πλήρως προετοιμασμένες. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι από αυτούς εύχονται η ημερομηνία αυτή να έφτανε γρηγορότερα, αλλά σε αντίθεση μ’ αυτή την αδημονία, οι διάφορες ομάδες μέσα στις μεγάλες κυβερνήσεις σας δείχνουν μεγάλη υπομονή με εκείνο που γι’ αυτούς έχει υπάρξει μια πολύ μακρά αναμονή. Τα πλοία μας καθημερινά επεμβαίνουν στην αυξανόμενη παγκόσμια απελπισμένη πρόκληση αναστάτωσης από το σκότος και έτσι είμαστε απασχολημένοι με το έργο αποκατάστασης, για να εξουδετερωθούν οι ζημιές, που αυτά τα παραπτώματα έχουν σχεδιαστεί να προξενήσουν.

Εν τω μεταξύ, η Αγκαρθινή οικογένειά μας είναι επίσης απασχολημένη με τις καθημερινές προσαρμογές, που απαιτούνται για την ενημέρωση των πολλών Φωτοθαλάμων σας. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι, στην ειδοποίηση της τελευταίας στιγμής, να σας μεταφέρουμε στις κατοικίες σας των Φωτοθαλάμων, στην Αγκάρθα, μόλις ο Ουρανός μας δώσει το πράσινο φως. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, θα πραγματοποιηθούν  διάφορες προπαρασκευαστικές δραστηριότητες από τη νέα διακυβέρνησή σας. Αυτές περιλαμβάνουν μια εντυπωσιακή σειρά από ανακοινώσεις, ακολουθούμενη από τη θέσπιση των πολιτικών, που θα ταρακουνήσουν για τα καλά τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος σας. Το πιο σημαντικό, θα λάβετε μια επίσημη διακήρυξη της αποκάλυψης, που θα μας επιτρέψει να ξεκινήσουμε μια σειρά από μηνύματα, τα οποία θα σας προετοιμάσουν για τις προσγειώσεις της πρώτης επαφής μας. Αυτές είναι οι λίγες τελευταίες ήσυχες στιγμές στον κόσμο σας, πριν αρχίσουν οι συναρπαστικοί καιροί, επειδή η διαδικασία της μεταμόρφωσης του κόσμου σας, η οποία περιλαμβάνει το τέλος μιας συγκάλυψης των ΑΤΙΑ που κράτησε δεκαετίες, θα αναστατώσει πραγματικά τη σημερινή πραγματικότητά σας. Επί του παρόντος, ο Ουρανός διαμορφώνει το τελευταίο σκέλος του ταξιδιού σας στην πλήρη συνείδηση, το οποίο θα απαιτήσει τις υπηρεσίες ενός προσωπικού συμβούλου για κάθε έναν από εσάς. Αυτός θα είναι κάποιος που θα μπορείτε να εμπιστεύεστε πλήρως, για να σας εκπαιδεύσει στις μυριάδες αλήθειες, που έρχονται σε αντίθεση με ό,τι σας έχουν πει από την πρώιμη παιδική ηλικία.

Ένα σημαντικό μέρος του προβιβασμού σας στην πνευματική ενηλικίωση είναι το να κατανοήσετε με σαφήνεια πώς οι Ανουννάκι και τα καλά εκπαιδευμένα τσιράκια τους σας εξαπατούσαν για χιλιετίες. Χρησιμοποίησαν την καινούργια τότε κατάστασή σας της θνησιμότητας για να δημιουργήσουν ένα ασφυκτικό πλέγμα φόβου για να σας κρατήσουν ελεγχόμενους και εύπλαστους. Αυτή η ευπλαστότητα τους επέτρεψε βασικά να αυθαιρετούν ανεξέλεγκτα πάνω σ’ εσάς και να στρεβλώνουν τον κόσμο σας με όποιον τρόπο τους ευχαριστούσε. Αυτό το σκοτεινό κατασκεύασμα είναι τώρα να πάρει τέλος και στη θέση του θα μπορέσετε, για πρώτη φορά μετά από δεκατρείς χιλιάδες χρόνια, να δημιουργήσετε έναν κόσμο, που θα σας είναι πολύ ευχάριστος. Αλλά να θυμάστε ότι πρόκειται να είναι μόνο ένα μεταβατικό πεδίο, στη διάρκεια του οποίου θα ενημερωθείτε πλήρως σχετικά με το τι να περιμένετε και πώς να προσαρμοστείτε στην πλήρη συνείδηση. Πρόκειται για ένα τεράστιο βήμα! Καθώς αυτό το ενδιάμεσο πεδίο θα διαμορφώνεται, εσείς επίσης θα αναλάβετε πολλές ευθύνες. Και γι’ αυτές θα πρέπει επίσης να προετοιμαστείτε, δεδομένου ότι αυτές θα σας μετακινήσουν γρήγορα σε ένα φωτισμένο τρόπο ζωής, που θα σας επιτρέψει να γνωρίσετε την πραγματική φύση της ύπαρξής σας και να αποκτήσετε μια σαφέστερη κατανόηση για το ποιος είναι ο προορισμός σας. Οι ανόητες περιπλανήσεις της περιορισμένης συνείδησης πρόκειται να αποβούν σε μια πολύ ευχάριστη κατάληξη!

Η ανύψωση αυτή σε έναν ανώτερο τρόπο ζωής είναι εκείνο στο οποίο αφορά το επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης, αυτό το βελτιωμένο περιβάλλον θα είναι πιο ευνοϊκό για την απορρόφηση όσων έχουμε να σας διδάξουμε. Οι Ανελθόντες Κύριοί σας θα ξεκινήσουν μια σειρά από διδασκαλίες, που θα σας μάθουν την ίδια τη φύση της ψυχής και το πώς αυτή ανθίζει όταν εκτίθεται στο Φως. Η δική μας συμβολή θα είναι να σας εξηγήσουμε ό,τι αφορά στην πλήρη συνείδηση, καθώς θα πρέπει να σας είναι πολύ ξεκάθαρο τι επιφυλάσσει το μέλλον για σας. Το να γίνει κανείς ένα πλήρως συνειδητό Ον είναι μια απόλαυση, που βρίσκεται πέρα από οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε σήμερα. Μαζί, οι Ανελθόντες Κύριοι και εμείς θα σας προετοιμάσουμε γι’ αυτή τη νέα ζωή. Οι Φωτοθάλαμοι θα είναι απλώς η τελευταία πινελιά. Είστε πνευματικώς προσανατολισμένα όντα και εμείς πρέπει να ενσωματώσουμε στο φυσικό σας μέρος το συναισθηματικό και το ψυχικό, και αυτό είναι εκείνο που κάνουν αυτοί οι θάλαμοι. Κάθε ένας από σας απαιτεί μοναδικές προσαρμογές, εξαιρετικά πολύπλοκες στη φύση τους. Το έργο αυτό θα είναι μια κοινή προσπάθεια, και μετά εσείς θα τεθείτε κάτω από την καθοδήγηση των Ανελθόντων Κυρίων σας, στους οποίους έχει ανατεθεί από τον Ουρανό να σας οδηγήσουν στην πρώτη σειρά των αποστολών σας, με τις οποίες θα φέρετε μια μόνιμη ειρήνη σε αυτόν τον γαλαξία.

                                                                                                             Ανελθόντες Κύριοι

Ευλογίες! Επιστρέφουμε με καλές ειδήσεις! Το μεγάλο γεγονός στους Ουρανούς πλησιάζει. Αυτό το φαινόμενο θα είναι πολύ ιδιαίτερο και η άφιξή του θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας ημέρας για όλους σε αυτή την πολύ θεία σφαίρα. Όταν αυτό το γεγονός θα έχει κάνει τον κύκλο του, θα είστε ελεύθεροι από τα καταπιεστικά μιάσματα του σκότους. Θα έχετε νέα διακυβέρνηση, ευημερία και, το σημαντικότερο, την ελευθερία σας. Η νέα διακυβέρνησή σας θα κάνει μια σειρά από ανακοινώσεις, που θα αλλάξουν τον κόσμο σας, και τότε είναι πουν θα μπορούμε να αρχίσουμε τη νέα υπηρεσία μας στην ανθρωπότητα. Η νέα πραγματικότητα που θα γεννηθεί εκείνη την ημέρα, θα επιταχύνει ένα μετασχηματισμό, ο οποίος θα επαναφέρει την ιερότητα στις ζωές σας, επιτρέποντάς σας να γίνετε μάρτυρες μιας εποχής θαυμάτων και εκπληκτικών πραγμάτων. Τότε είναι που οι άγγελοι θα επανεμφανιστούν και η φωνή της Δημιουργίας θα ακουστεί και πάλι σε όλη τη γη. Και τότε θα είναι που, επιτέλους, θα βγείτε από τη μακρά αμνησία σας και θα θυμηθείτε ποιοι και τι πραγματικά είστε.

Μια πτυχή της νέας υπηρεσίας μας είναι να σας διδάξουμε σχετικά με τη θεία φύση της φυσικής δημιουργίας και να σας επιτρέψουμε να θυμηθείτε όλες τις ειδικές γνώσεις που ξεχάσατε, όταν μετακινηθήκατε από την πλήρη στην περιορισμένη συνείδηση. Η λαμπρή επιστροφή σας στη φυσική κατάστασή σας θα γιορταστεί ως τα πέρατα του Ουρανού και θα εκπληρώσει μια προφητεία, που έγινε αιώνες πριν από τον ευλογημένο Αρχάγγελο Μιχαήλ. Αυτή ανέφερε, ότι ένας καιρός σκότους επρόκειτο να πέσει σ’ αυτό το βασίλειο, από του οποίου την πνευματική φυλακή θα βγαίνατε περίπου δεκατρείς χιλιάδες χρόνια αργότερα, με τα μεγάλα έργα του Ουρανού. Αυτή η στιγμή είναι τώρα! Είναι η στιγμή για την απελευθέρωση και τη χαρά! Το σκότος και τα τσιράκια του θα απομακρυνθούν και μια νέα ημέρα θα ανατείλει πάνω στη Γη. Χαρείτε, αδελφές και αδελφοί μας! Σύντομα, η μεγάλη σάλπιγγα της σωτηρίας θα ηχήσει. Το Φως του Ουρανού θα λάμψει και ο χρόνος για το αληθινό θαύμα θα αρχίσει!

Η σωτηρία σας θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας υπηρεσίας για όλους μας. Εμείς έχουμε πολλά να σας διδάξουμε και εσείς έχετε πολλά να μάθετε. Η αποδέσμευσή σας από αυτή τη μακρά παραμονή μέσα στην αμνησία μπορεί να σημάνει κάποιο ποσό έντασης για πολλούς από εσάς, καθώς η πλήρης συνειδητοποίηση του τι έχετε πιστέψει και του τι έχετε κάνει στο όνομα αυτών των πεποιθήσεων, είναι πιθανό να προκαλέσει κάποια αγωνία. Ως εκ τούτου, εμείς οι Ανελθόντες Κύριοι θα αναλάβουμε ένα μεγάλο κύμα συγχώρεσης και χάριτος και θα το σκορπίσουμε σε όλα τα εδάφη της Γης και στις γωνιές της κάθε καρδιάς που υποφέρει. Τραβήξτε αυτό  το θεραπευτικό Φως μέσα σας και αφήστε το να καταπραΰνει τις φρικαλεότητες που σας επιβλήθηκαν από το σκότος. Στη συνέχεια, μέσα από το βάθος της καρδιάς σας, αφήστε τες να φύγουν με αγάπη. Επιτρέψτε σε ένα νέο Φως χαράς και ενότητας να σας τυλίξει όλους, καθώς με αυτό το θαύμα θα έρθει ο ιερός τρόπος για να περπατήσετε τα τελευταία βήματα του ταξιδιού σας πίσω στο θαύμα, που είναι η πλήρης συνείδηση. Αλληλούια! Αλληλούια!


Σήμερα συνεχίσαμε τα εβδομαδιαία μηνύματά μας προς εσάς. Έχουμε φτάσει σε ένα ειδικό σημείο, όπου μεγάλα θαύματα θα μπορέσουν επιτέλους να συμβούν. Ερχόμαστε σε ένα κομβικό στάδιο αυτής της μακράς διαδρομής που ξεκίνησε για μας τότε που πήραμε την εντολή να προετοιμαστούμε για μια μαζική πρώτη επαφή. Τώρα έρχεται η χαρά της πραγματοποίησης του ερχομού μας και της κοινής πορείας προς τους ιερούς προορισμούς σας! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).


Μετάφραση: Νίκος

Thursday, 21 February 2013


19 Φεβρουαρίου 2013

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και την Γαλαξιακή Ομοσπονδία

Γεια σας! Επιστρέφουμε! Ο κόσμος σας έχει πλησιάσει ακόμα περισσότερο στη νίκη του κατά του σκότους! Υπάρχουν παντού σημάδια εκείνου που είναι να συμβεί σύντομα. Οι ιερές μυστικές κοινότητές σας έχουν συνθέσει τα νομικά μέσα για να αναγκάσουν τις μεγάλες κυβερνήσεις του κόσμου σας να παραιτηθούν. Σε συντονισμό με αυτό, οι στρατιωτικές και αστυνομικές δυνάμεις αυτών των εθνών έχουν έρθει μυστικά σε επαφή, για να επιβεβαιώσουν, ότι καθεμιά από αυτές είναι περισσότερο από έτοιμη να κάνει χρήση της υποδομής ισχύος της, για να μην αφήσει στην αντίστοιχη κυβέρνηση καμία άλλη επιλογή από το να παραιτηθεί, όταν αυτή η πορεία δράσης πάρει το σήμα. Η ένδειξη αυτή θα δοθεί, όταν ο Ουρανός μας συμβουλέψει, ότι ο χρόνος γι’ αυτό έχει φτάσει. Όλο το επικοινωνιακό προσωπικό μας βρίσκεται σε ετοιμότητα για να δώσει την πολυαναμενόμενη εντολή σε όλους. Εν τω μεταξύ εμείς περιμένουμε και κοιτάζουμε προς τους ουράνιους συμβούλους μας για το μήνυμα, ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε το σκότος να γονατίσει. Αυτή και μόνο η εντολή θα επιτρέψει την παράδοση της αφθονίας, η οποία με τη σειρά της θα δείξει, ότι οι πολυάριθμες σκοτεινές κυβερνήσεις του πλανήτη σας πρόκειται να παραιτηθούν. Μια δέσμη νομικών εγγράφων, που υπογράφηκαν εβδομάδες πριν, είναι έτοιμα να επιδοθούν με μια ειδοποίηση της στιγμής. Η λύτρωσή σας δεν είναι μακριά!

Αυτές οι σκοτεινές κυβερνήσεις σχεδιάζουν, ακόμα και τώρα που μιλάμε, να βρουν κάποιο παραθυράκι ή άλλα μέσα για να παρατείνουν την αναβολή του αναπόφευκτου για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε να μπορέσουν να επινοήσουν μια διέξοδο στο σημερινό δίλημμά τους. Τους παρακολουθούμε στενά και είμαστε απρόθυμοι να ανεχθούμε άλλες μορφές αμφισβήτησης. Οι πυρηνικές επιλογές, που δοκιμάζονται στην βορειοανατολική Ασία, είναι ένα πρόσφατο παράδειγμα των «άλλων μέσων», που αναφέραμε παραπάνω. Μην ανησυχείτε: παρακολουθούνται πολύ προσεκτικά, και εμείς έχουμε πλήρη επίγνωση της φύσης και της πρόθεσης αυτού του πραγματικά παρανοϊκού τεχνάσματος. Να είστε βέβαιοι ότι θα καταλήξει σε ματαίωση. Σε κανέναν δεν θα επιτραπεί να χρησιμοποιήσει αυτά τα πρωτόγονα όπλα εναντίον άλλου. Η συμμορία επιδίδεται σε απειλές πολέμου με τη χρήση ενός πολύ χονδροειδούς και βάρβαρου παιχνιδιού, το οποίο εμείς μπορούμε να συνθλίψουμε, όταν το κρίνουμε σκόπιμο. Σας παρουσιάζουμε αυτό ως μια προειδοποίηση: η σκοτεινή συμμορία και οι πολλών μορφών στρεψοδικίες και απιστίες της δεν είναι αρεστές. Απλά παρακολουθούμε και περιμένουμε και, όταν θα είναι σωστό να δράσουμε, θα δράσουμε αποφασιστικά. Αυτός ο χρόνος δεν έχει έρθει ακόμη για εμάς. Αυτό που είναι σημαντικό, είναι να πάρουμε το πράσινο φως από τον Ουρανό και, στη συνέχεια, τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν ραγδαία.

Το προσωπικό μας, που έχει διοριστεί σε αυτά τα ιερά καθήκοντα, είναι περισσότερο από έτοιμο να δημιουργήσει μια νέα, ευλογημένη πραγματικότητα για εσάς. Οι πολυάριθμες ιερές κοινότητες και οι σύμμαχοί τους έχουν διαμορφώσει μια σειρά από ριζικές αλλαγές, οι οποίες θα μεταμορφώσουν το σημερινό, φορτωμένο με δεινά, βασίλειό σας. Μέχρι τότε, έχουμε ζητήσει από τους συνεργάτες μας να τιμούν τον κόσμο έτσι όπως είναι. Μην παρασύρεστε σε καμιά από αυτές τις σκοτεινές ανοησίες, καθώς αυτές πρόκειται γρήγορα να πάρουν τέλος. Όπως είναι προφανές, οι διάφορες σκοτεινές παρατάξεις που κυβερνούν τον κόσμο σας είναι σε κατάσταση πανικού, αλλά οι διάφορες προσπάθειες για πρόκληση αναστάτωσης, στις οποίες επιδίδονται, πρόκειται να εξασθενίσουν και να τελειώσουν. Είμαστε έτοιμοι να τους συλλάβουμε και να τους παραδώσουμε στους κατάλληλους προορισμούς τους, όπου θα περιμένουν αυτό που τους αξίζει. Εσείς, από την άλλη πλευρά, ετοιμάζεστε να γίνετε πλήρως συνειδητά Όντα του Φωτός. Ο Ουρανός έχει καταρτίσει μια ατζέντα προκειμένου να συμβεί αυτό, και εμείς είμαστε εδώ για να εκτελέσουμε τα τελικά στάδια αυτού του μεγάλου και ιερού σχεδίου. Το σκότος στον πλανήτη σας δεν έχει έρθει αντιμέτωπο με άλλους σαν εμάς στο παρελθόν και καθημερινά βρίσκεται απέναντι  σε τεχνολογίες και ικανότητες του Φωτός, που εύκολα προκαταλαμβάνουν ό,τι καλύτερο έχουν να προσφέρουν οι θιασώτες του σκότους.

Πραγματικά σας αρμόζει να είστε χαρούμενοι και να βρίσκεστε σε αισιόδοξη προσμονή! Ο Ουρανός σας χαμογελάει και ο Δημιουργός έχει δημιουργήσει τα μέσα για να επιτύχετε μια ευλογημένη επιστροφή στην πλήρη συνείδηση. Σ’ εμάς έχει ανατεθεί να εξασφαλίσουμε την απελευθέρωσή σας από αυτούς που εξακολουθούν να σφάλλουν. Τα δεινά που απεργάζονται πρόκειται να πεταχτούν έξω από το πεδίο σας και ο Ουρανός τότε θα υπερασπιστεί τον γεμάτο με Φως καινούργιο κόσμο σας και θα σας προτείνει τα μέσα να ξαναενωθείτε με τη διαστημική και, κυρίως, με την πνευματική οικογένειά σας. Αυτά τα «επερχόμενα αξιοθέατα» είναι ιερά γεγονότα, που θα σας απελευθερώσουν από εκείνους, που σας θεωρούν κατώτερους από αυτούς και που σκόπευαν να σας μετατρέψουν σε παντοτινούς σκλάβους της αχαλίνωτης παραφροσύνης τους. Αυτή η πρόθεσή τους επρόκειτο τελικά να οδηγήσει σε μια μαζική θανάτωση μεγάλου πλήθους ανθρώπων, σχεδιασμένη για να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό σας περίπου στο ένα δέκατο του σημερινού αριθμού και εκείνοι που θα επιζούσαν θα ζήλευαν τους νεκρούς. Αυτό δεν θα συμβεί. Με την εντολή του Ουρανού θα προχωρήσετε γρήγορα σε ένα βασίλειο χαράς, ευημερίας και ιερού σεβασμού της ατομικής κυριαρχίας. Έχει έρθει η ώρα να εκδηλωθούν όλα αυτά πάνω στη Γη!

                                                                                                  Ανελθόντες Κύριοι

Ευλογίες Υγείας και Χαράς σε όλους! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Διάφορα στοιχεία του προγράμματος της ευημερίας είναι έτοιμα να βγουν από τη σιωπή, που προς το παρόν απαιτεί από εμάς ο Ουρανός. Οι μεγάλοι οργανισμοί, που δημιουργήθηκαν μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου έχουν νομικά διαλυθεί. Χρησιμοποιούμε τώρα τις ευλογημένες ενέργειές μας για να προετοιμάσουμε τις ιερές κοινότητές μας να αντικαταστήσουν τους σημερινούς ηγέτες με τους δικούς μας. Αυτό αναμένεται σύντομα. Ο Ουρανός μας ενημέρωσε επίσης, να ειδοποιήσουμε εκείνους που προετοιμάζουν την άμεση αντικατάσταση του τρέχοντος οικονομικού συστήματος, να είναι έτοιμοι να δράσουν, καθώς η τελική σειρά των φαινομένων ενσκήπτει τώρα στους ουρανούς. Αυτά τα γεγονότα πρόκειται να αναγγείλουν την επίσημη λήξη της συμφωνίας που υπεγράφη πριν από περίπου 13.000 χρόνια. Είστε στο κατώφλι μιας εξαιρετικά υπέροχης στιγμής της ευλογημένης ιστορίας σας. Οι εξαίσιες ευλογίες του Ουρανού πρόκειται τώρα να εκδηλωθούν και, εν ριπή οφθαλμού, να σας ωθήσουν σε μια νέα πραγματικότητα, που θα αποπνέει Αγάπη και Φως!

Να θυμάστε ότι το νέο οικονομικό σύστημά σας είναι απλώς μια προσωρινή λύση. Έχει σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσει, για να δεχτείτε την ατέρμονη ευημερία και να σας διδάξει, ότι η οικονομία του χρέους με τις πολλές απότομες ανατροπές και τις ανασφάλειές της είναι ένας τρόπος για το σκότος να σας ελέγχει. Αυτό το πεδίο της κινούμενης άμμου ήταν στην πραγματικότητα μια μεγάλη ψευδαίσθηση, επιβεβλημένη από αυστηρές δεσμεύσεις από την πλευρά της κυβέρνησης, να μειώσει το δημόσιο χρέος και να σας φέρει μια προσωρινή ευημερία. Στην πραγματικότητα, η παγκόσμια ευημερία ήταν πάντα δυνατή από την αρχή και συνιστά αυταπάτη το να πιστεύει κανείς κάτι άλλο. Η ποσότητα του διαθέσιμου χρυσού κρατήθηκε κρυφή για λόγους χειραγώγησης και το ίδιο ισχύει για τα διαμάντια και τα λεγόμενα πολύτιμα μέταλλα και πέτρες. Η διαθεσιμότητα αυτών των αγαθών περιοριζόταν, για να δημιουργήσει έναν τεχνητό ορισμό του πλούτου και να επιβάλει τις έννοιες της σπανιότητας, της φτώχειας και του χρέους. Διαθέτετε τη δυνατότητα να φέρετε στο προσκήνιο μια αστείρευτη πηγή πλούτου και να απολαύσετε μια πολυτελή ζωή. Το κλειδί είναι να μάθετε να αγαπάτε και να νοιάζεστε ο ένας τον άλλο!

Σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο που ετοιμάζεται να εμφανιστεί, θα γίνετε ικανοί να νοιάζεστε βαθιά ο ένας για τον άλλο και για τη Μητέρα Γη. Στο εσωτερικό του πατρώου κόσμου σας βρίσκεται η Αγκάρθα, η οποία είναι ένα πεδίο της πέμπτης διάστασης. Ο Ουρανός πρόκειται τώρα να επιτρέψει στη Μητέρα Γη να επεκτείνει προς τα έξω αυτό το πεδίο, στον κόσμο της επιφάνειας. Αυτό σημαίνει, ότι κάθε ένας από σας χρειάζεται μια μεταμόρφωση σε μια πλήρως συνειδητή κατάσταση ύπαρξης της πέμπτης διάστασης. Αυτή η μεταμόρφωση είναι σε εξέλιξη, και οι ευλογημένες αλλαγές που προκαλούνται σ’ εσάς είναι το πραγματικό μέσο για τη μετατροπή σας σε αυτό το θεϊκό και αθάνατο Ον. Πολλά θα απαιτηθούν από εσάς. Θα αναλάβετε μια σειρά νέων καθηκόντων και ως προς αυτό είμαστε προετοιμασμένοι να σας διδάξουμε πολλά, που θα είναι το κλειδί για την κατανόηση του ποιοι πρόκειται να γίνετε. Σας καλούμε να αποδεχθείτε αυτή την πρόταση και να απορρίψετε ευχαρίστως όλες τις αερολογίες, που το σκότος σας έχει ταΐσει δια μέσου των αιώνων. Χρησιμοποιήστε την έμφυτη σοφία σας για να επικυρώσετε τις αλήθειες που ο Ουρανός πρόκειται να σας δείξει και καταλάβετε ακριβώς το πόσο εκπληκτικά παιδιά του Θείου προορίζεστε να γίνετε!

Σήμερα σας φέραμε περισσότερες πληροφορίες για το τι συμβαίνει στον κόσμο σας. Η διαστημική και η πνευματική οικογένειά μας είναι εδώ, για να ολοκληρώσουν τη θεία αποστολή της επαναφοράς της πραγματικότητάς σας σε μια κατάσταση ιερή και ευλογημένη από τον Ουρανό. Η στιγμή έχει έρθει για μια ευλογία, που πολύ την αξίζετε! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).Μετάφραση: Νίκος

Thursday, 14 February 2013

12:02:2013


12 Φεβρουαρίου 2013

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και την Γαλαξιακή Ομοσπονδία

Selamat Balik! Επιστρέφουμε με πολλά περισσότερα να σας πούμε! Η ειδική προθεσμία που ορίστηκε από τον Ουρανό πρακτικά έχει φτάσει. Το σκότος συνεχίζει να αγωνίζεται μάταια να βρει ένα μέσο για τη διατήρηση της συρρίκνωσης της πραγματικότητας του κόσμου σας, όμως οι παλιές αντιλήψεις εξασθενούν, καθώς το καινούργιο εισβάλλει με περισσότερη αξιοπιστία στο πεδίο σας. Είναι μόνο η παλιά ιερή συμφωνία που κρατά σε συνοχή τον σκοτεινό, κρύο κόσμο, που έχετε γνωρίσει από τη γέννησή σας. Τώρα του έχει οριστεί να μετατραπεί σε κάτι, που μπορεί να σας φέρει μακροζωία, χαρά και ευημερία. Καθώς περιμένετε όλα αυτά, εμείς μπορούμε να αναφέρουμε, ότι ο Ουρανός ζητάει να συνεχίσουμε το πρόγραμμα αντικατάστασης προσώπων, στο οποίο αναφερθήκαμε την προηγούμενη εβδομάδα και, επίσης, να διαβεβαιώσουμε όλους, ότι μια νέα πραγματικότητα είναι πράγματι έτοιμη να ανθίσει, μόλις η παλιά συμφωνία καταγγελθεί επισήμως. Εκείνη που προσθέτει ώθηση στην ανάγκη για αλλαγή είναι η Γαία, η οποία επιθυμεί διακαώς να αναμορφώσει τον επιφανειακό κόσμο της και να ξαναπάρει την μεγαλοπρέπεια που κάποτε κατείχε, τόσο πολύ καιρό πριν. Αυτή η αναδιαμόρφωση της επιφάνειας είναι μέρος της διαδικασίας διαστασιακής συνένωσης του εξωτερικού και εσωτερικού κόσμου της. Οι Αγκαρθινοί επίσης βαθιά επιθυμούν να συστηθούν επίσημα, ώστε ένα ευρύ φάσμα γνώσεων «απαγορευμένων» μέχρι σήμερα να μπορέσει να αποκαλυφθεί.

Όλα αυτά τα πράγματα είναι στον ορίζοντα και, καθώς η παρέμβαση των σκοτεινών υποχωρεί, η πραγματικότητά σας, όπως η βελόνα μιας πυξίδας, στρέφεται προς την πραγματική μαγνητική θέση της και προς όλες τις χαρές και τα θαύματα που πρόκειται να βρεθούν εκεί. Προσβλέπουμε σε αυτή τη στιγμή και είμαστε απασχολημένοι με το να επιμένουμε προς τους ιερούς επόπτες μας να εκδηλωθούν αυτά τα γεγονότα, όπως τόσο σαφώς έχει οριστεί από τον Αιώνα. Οι ομάδες των συνδέσμων μας και το διπλωματικό σώμα μας παρακολουθούν στενά όλα τα έθνη του πλανήτη, καθώς το πεπρωμένο σας περιλαμβάνει την αναμόρφωση της διακυβέρνησής σας σε πλανητική κλίμακα, καθώς και την επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση. Όλα αυτά είναι ένα προοίμιο για την ανάσταση της γαλαξιακής κοινωνίας σας και εμείς ερχόμαστε για να σας καθοδηγήσουμε στη διάρκεια του τελικού σκέλους του ταξιδιού σας όσο πιο γρήγορα είναι δυνατόν. Το προσωπικό που έχει επιλεγεί να είναι οι ατομικοί σας καθοδηγητές, σας επισκέπτονται κάθε νύχτα με τις ιατρικές ομάδες σας, προκειμένου να σας γνωρίσουν καλύτερα. Οι ατομικοί φάκελοί σας διογκώνονται και θα εκπλαγείτε με το πόσο σύνθετοι και επιμελημένοι είναι. Οι ιατρικές ομάδες σας εργάζονται πολύ στενά με αυτούς που καθημερινά προγραμματίζουν όλα αυτά τα σύνθετα δεδομένα στους προσωπικούς Φωτοθαλάμους σας.

Η διαδικασία της προετοιμασίας του κόσμου σας γι’ αυτήν την μεγάλη μεταμόρφωση μας κρατάει προσηλωμένους εικοσιτέσσερις ώρες την ημέρα, επτά μέρες την εβδομάδα. Η Γαία αδημονεί να προχωρήσει στη διαδικασία επιστροφής της πολύ κακοποιημένης επιφάνειάς της στην παρθένα κατάστασή της, αλλά η έκταση αυτής της αναδιαμόρφωσης απαιτεί την προηγούμενη μετάβασή σας σε ένα ασφαλές καταφύγιο. Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο οι Αγκαρθινοί αμέσως πρόσφεραν εθελοντικά τον τόπο τους για την οικοδόμηση ενός δικτύου κατοικιών, που θα περιέχουν τους ατομικούς Φωτοθαλάμους σας. Αυτό τους παρέχει, επίσης, την ευκαιρία και τα μέσα να σας δείξουν πώς και γιατί πρώτοι εμείς αποικίσαμε την Μητέρα Γη, και γιατί το σκότος ήταν τόσο ανένδοτο στην συγκάλυψη όλων αυτών! Η εκ νέου ανακάλυψη της αληθινής αρχαίας ιστορίας σας είναι το κλειδί για να θυμηθείτε ποιοι πραγματικά είστε. Αυτή η γνώση θα μπορέσει να δώσει το πλαίσιο, που θα σας επιτρέψει να δείτε μέσα από μερικά από τα θεμελιώδη ψέματα του σκότους και να αποδεχθείτε την αλήθεια για την πραγματική καταγωγή σας. Οι Αγκαρθινοί επίσης ανυπομονούν να σας δείξουν από πρώτο χέρι, ότι οι πλανήτες αυτού του ηλιακού συστήματος είναι κούφιοι. Μολονότι αυτό μπορεί να ακούγεται συνταρακτικό για κάποιους από εσάς, αποτελεί μόνο τον πρώτο γύρο των πληροφοριών που θεωρούνται βασικές γνώσεις για σας.

Η ευημερία που σύντομα θα διαθέτετε είναι ένα ακόμη βήμα σε αυτό το σύντομο ταξίδι. Σε αυτό το πλαίσιο, να θυμάστε ότι είστε προετοιμασμένοι για μια νέα πραγματικότητα, που απαιτεί να έχετε κατανοήσει το πώς το σκότος χρησιμοποίησε το χρήμα ως εργαλείο, για να ελέγξει τον τρόπο της σκέψης και της συμπεριφοράς σας. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να σχεδιάσετε το μέλλον σας και να κάνετε ό,τι είναι απαραίτητο για να βοηθήσετε την οικογένεια και τους φίλους να αλλάξουν τις αντιλήψεις τους και να προσαρμοστούν στο να ζουν με επιτυχία στην πολύ νέα πραγματικότητά σας. Το καθήκον των καθοδηγητών μας είναι να σας ανεβάσουν ως το σημείο, όπου θα μπορείτε καλύτερα να προσλάβετε και να ενσωματώσετε όλα όσα θα πρέπει να ξέρετε για να αγκαλιάσετε το θείο πεπρωμένο σας. Οι νέοι οικονομικοί πόροι προορίζονται να σας δώσουν τη δυνατότητα να κάνετε ό,τι θεωρείτε απαραίτητο, έχοντας κατά νου, ότι δημιουργείτε μια μεταβατική κοινωνία, που πρόκειται τελικά να διαμορφωθεί σε μια γαλαξιακή κοινωνία. Όταν επιτύχετε την πλήρη συνείδηση, εμείς θα ασκούμε μια παρέμβαση ως σύμβουλοι και όχι ως εκείνοι θα παίρνουν αποφάσεις. Αυτός ο ρόλος είναι το θείο δικαίωμά σας, το οποίο θα χρησιμοποιήσετε συλλογικά για να δημιουργήσετε τη δική σας γαλαξιακή κοινωνία.


                                                                                                Ανελθόντες Κύριοι

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Η ευλογημένη σας Μητέρα Γη συνεχίζει τη σταδιακή διαδικασία της προετοιμασίας της ένωσης του κόσμου της επιφάνειας με το πλούσιο πεδίο της Έσω Γης. Οι Αγκαρθινοί συμβαδίζουν ευγενικά με αυτούς τους μετασχηματισμούς και έχουν κάνει πολλά για να προετοιμαστούν για την επερχόμενη μετεγκατάσταση της ανθρωπότητας. Είμαστε πολύ ευγνώμονες προς αυτά τα θαυμάσια όντα, που όχι μόνο μας παραχώρησαν μια πολύ αναγκαία βάση επί πολλές χιλιετίες, αλλά μας έχουν επίσης δανείσει την ασφάλεια και την ειρήνη του εσωτερικού πεδίου τους, για να διευκολυνθεί η επαναφορά σας στην κατάσταση των πλήρως συνειδητών όντων. Η Γαία είναι τώρα στα πρόθυρα της τελικής προετοιμασίας της πριν αρχίσει για τα καλά τις αλλαγές της επιφάνειάς της. Είναι αυτό που καθιστά επιτακτική ανάγκη να αρχίσει αμέσως το άνοιγμα του δράματος στον κόσμο της επιφάνειας. Ο Ουρανός μας πληροφορεί, ότι η τέλεση των ευλογημένων ουράνιων γεγονότων, που απαιτούνται για την κινητοποίηση των ιερών συνεργατών μας είναι πολύ κοντά. Πλησιάζει ο καιρός για μια θαυμάσια σειρά γεγονότων, να εκδηλωθεί πανηγυρικά σε όλον αυτόν τον ευλογημένο πλανήτη.

Οι ιεροί συνεργάτες μας τώρα ξέρουν τι θαυμαστά πράγματα είναι να εμφανιστούν στους Ουρανούς. Αυτά θα τους δώσουν το σήμα, ότι η ώρα έχει φθάσει για να φέρουν στο προσκήνιο τη νέα διακυβέρνηση και την ατέρμονη ευημερία για όλους. Αυτή η σειρά των γεγονότων θα παραγάγει τις ειδικές ανακοινώσεις, που θα υλοποιήσουν τις διατάξεις αυτού που ονομάζεται NESARA, και θα αρχίσουν την αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη και την επανένωση με την οικογένειά σας της Έσω Γης. Αυτή η επανένωση θα προκαλέσει την έναρξη μιας σειράς ειδικών εκπομπών από την διαστημική οικογένειά σας, οι οποίες θα σας πληροφορήσουν επίσημα για εμάς, τους Ανελθόντες Κυρίους. Έχουμε τόσες πολλές πληροφορίες να μεταδώσουμε σ’ εσάς, που είναι ουσιαστικής σημασίας για την προετοιμασία σας για το γρήγορο, τελικό ταξίδι σας στην πλήρη συνείδηση. Το σκότος σας έχει πει ψέματα και σας έχει χειραγωγήσει επί χιλιετίες, ώστε να κρατήσει τις κοινωνίες σας βυθισμένες στο μίσος, στον πόλεμο και στον διχασμού. Οι διδασκαλίες μας θα μετατρέψουν όλα αυτά σε αγάπη, ειρήνη και μια νέα παγκόσμια ενότητα.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα, ο Ουρανός θα σας φέρει μια μεγάλη στιγμή, που θα οδηγήσει σε μεγάλες βελτιώσεις στην υγεία σας και ιδιαίτερα στη διάνοιά σας! Τεχνολογίες από καιρό απαγορευμένες από τις σημερινές κυβερνήσεις σας θα αποκαλυφθούν πλήρως και θα γίνουν διαθέσιμες σε όλους, θεραπεύοντας ασθένειας, αναπηρίες, εθισμούς και γενικές ψυχολογικές ανισορροπίες και άγχη. Επομένως η ελευθερία σας θα συνοδευτεί από τα μέσα, που θα μεταμορφώσουν τον κόσμο σας με την εκκένωση των νοσοκομείων και των φυλακών σας και την εξαφάνιση όλων των περιττών φόβων, που έχουν προκληθεί από την ασθένεια, τη φτώχεια και την άγνοια. Έχουμε προσευχηθεί πολύ γι’ αυτή τη θεϊκή στιγμή. Η ανθρωπότητα πρόκειται επιτέλους να πάρει μερίδιο από τους καρπούς της ουράνιας ευδαιμονίας και ο Ουρανός τότε θα χαρεί και θα στείλει ακόμη μεγαλύτερες ευλογίες σε αυτό το μεταμορφούμενο πεδίο. Θα είναι ένας καιρός θαυμάτων και ευχαριστιών! Ένας καιρός που το ταξίδι σας μέσα από την έρημο θα καταλήξει σε έναν πολύ χαρούμενο τερματισμό!


Σήμερα σας δώσαμε μια ακόμα πληροφόρηση για τα γεγονότα στον κόσμο σας, τα παρόντα και τα μέλλοντα. Αυτά τα μηνύματα θα συνεχιστούν μέχρι ο Ουρανός να θεσπίσει ένα νέο τρόπο για να σας ενημερώνει για το τι συμβαίνει γύρω σας. Να είστε χαρούμενοι και έτοιμοι να δεχτείτε τα πολλά δώρα, που πρόκειται να σας φέρουν πίσω στην πλήρη συνείδηση. Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).


Πηγή:  http://paoweb.com

Μετάφραση: Νίκος

Saturday, 9 February 2013


5 Φεβρουαρίου 2013

Ενημέρωση από τον Sheldan Nidle για την Πνευματική Ιεραρχία και την Γαλαξιακή Ομοσπονδία

Selamat Jarin! Επιστρέφουμε και φέρνουμε μαζί μας καλές ειδήσεις! Η ώρα για τη μεγάλη στιγμή φτάνει! Σημαντικά στοιχεία της σκοτεινής συμμορίας τελούν τώρα υπό κράτηση και εκείνοι που έχουν την ευθύνη για τον σχεδιασμό των υψηλού προφίλ δικών καθορίζουν τις ημερομηνίες για την επίσημη υποβολή εκθέσεων σχετικά με αυτά τα σημαντικά γεγονότα, τα οποία αποτελούν την κορυφή ενός αληθινά τεράστιου παγόβουνου. Η μεγάλη αναμονή για τις ανακοινώσεις πλησιάζει στο τέλος της και εμείς παρακολουθούμε, καθώς οι σκοτεινοί συνειδητοποιούν, ότι η στιγμή που φοβούνται αρχίζει να εκδηλώνεται. Για να παρατείνουν την παρωδία που παίζεται, έχουν φτιάξει μια πλασματική εικόνα μιας αμερικανικής εγχώριας οικονομίας, που «κάπως» ανασταίνεται σαν φοίνικας από τις στάχτες των τελευταίων ετών. Στην πραγματικότητα αυτή περιμένει το τελειωτικό χτύπημα. Οι οικονομίες του κόσμου είναι βυθισμένες σε ένα συλλογικό χρέος, που ξεπερνά κατά πολλές φορές το συνολικό παγκόσμιο ΑΕΠ. Η καταστροφή, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο κόσμος σας, δεν μπορεί τόσο εύκολα να κρυφτεί κάτω από το χαλί, πράγμα το οποίο εξηγεί γιατί η Ισπανία βυθίζεται γρήγορα και η Γερμανία δεν είναι πολύ πίσω. Η συμμορία για πολύν καιρό έχει μεταχειριστεί τον κόσμο σαν το προσωπικό της «στρείδι» και έχει επιδοθεί σε ένα τεράστιο, απίστευτα δυσανάλογο, ξεφάντωμα σπατάλης. Η διέξοδος είναι η παγκόσμια κατάργηση του χρέους.

Αυτή είναι μια λύση, που το σκότος αρνείται να ανεχθεί. Φοβούνται μια τεράστια απώλεια ισχύος και πλούτου, αν επίσημα χορηγηθεί η παγκόσμια διαγραφή χρεών, και έτσι αυτοί οι μεγάλοι τιτάνες της υποκρισίας αρνούνται να επιτρέψουν να παρθεί έστω ένα μέτρο για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια των ανθρώπων του κόσμου. Είναι αφοσιωμένοι στη διατήρηση της παράνομης μισθωτής σκλαβιάς και του όλο και βαθύτερου χρέους, καθώς αυτό σας κρατά σταθερά υπό τον έλεγχό τους. Αυτή η περιφρόνηση, όπως είχε προβλεφθεί, ήταν πραγματικά μια μεγάλη ευλογία: επέτρεψε στους διάφορους γήινους συμμάχους μας να εξασφαλίσουν το νομικό μέσο για την εκδίωξη της συμμορίας από την εξουσία. Προς το παρόν έχουμε χορηγήσει αυτά που ονομάζουμε υποκατάστατα ζωής-και-φωτός σ’ εκείνους που έχουμε νομίμως φυλακίσει, και όλα αυτά θα αποκαλυφθούν όταν αναλάβει η νέα διακυβέρνηση. Μέχρι τότε κάνουμε αυτό που μας αναλογεί για να γίνει η μετάβαση όσο το δυνατόν ομαλότερα. Το γιγάντιο χρέος πρέπει να εκτεθεί δημοσίως και στη συνέχεια να παραγραφεί πλήρως. Αυτό το ζήτημα περί εθνικού χρέους δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ψευδαίσθηση, από ένα μηχανισμό ελέγχου, που σκόπιμα έχει στηθεί από το σκότος για να διατηρεί τη βασισμένη στο χρέος οικονομία του.

Εκτός από τις διάφορες αντικαταστάσεις που γίνονται για να διατηρείται η παρωδία «μπίζνες ως συνήθως», είμαστε απασχολημένοι με τη διαμόρφωση μιας λειτουργικής συνεργασίας ανάμεσα σ’ εμάς και εκείνους που πρόκειται να αντικαταστήσουν τους κακοποιούς, που εξακολουθούν να κυριαρχούν στις κυβερνήσεις του κόσμου σας, που σας καταληστεύουν κάθε μέρα από χρήματα και περιουσίες, και που περνούν αποφάσεις, οι οποίες δεν είναι στη δική τους δικαιοδοσία. Ο τεράστιος όγκος των παράνομων δραστηριοτήτων που συνεχίζονται καθημερινά είναι αρκετά εντυπωσιακός, και εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε για να διώξουμε αυτά τα καθάρματα ! Αντίθετα μ’ αυτούς, η νέα διακυβέρνησή σας μπορεί στην αρχή να σας εκπλήξει με τη διαφάνειά της και θα συνεργαστεί μαζί σας με όσο το δυνατόν πιο χρήσιμο και έντιμο τρόπο. Η κυβέρνηση πρέπει να θεωρείται ως ένα μέσο, που εγγυάται την κυριαρχία και την ευημερία σας, παρά να μένει αποκλειστικά προσκολλημένη σε ιδιοτελή ειδικά συμφέροντα. Η νέα διαφάνεια θα προσεγγίζει, σε κάποιο βαθμό, εκείνη της γαλαξιακής κοινωνίας και, καθώς θα προοδεύετε στην συνείδηση, θα αποκτήσετε περισσότερη επίγνωση του πόσο η κυβέρνηση (εφόσον υπάρχει) απαιτεί αυστηρή και ευσυνείδητη εποπτεία εκ μέρους του λαού. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να παρακολουθείτε μέχρι να συμβούν οι μαζικές προσγειώσεις.

Καθώς θα διαμορφώνετε την πραγματικότητα που γνωρίζετε τώρα σε μια που θα είναι εντελώς διαφορετική, θα ήταν χρήσιμο να παρατηρείτε προσεκτικά κάθε νέο στοιχείο της κοινωνίας σας, ώστε να καταλάβετε πώς θα μπορούσε να επηρεάσει τον κόσμο σας στο σύνολό του. Η αλλαγή πρόκειται να έρθει ραγδαία, όταν τα διάφορα κομμάτια, που σήμερα καθυστερούν από τον Ουρανό, αρχίσουν να ρέουν. Αυτή η στιγμή βρίσκεται πολύ κοντά. Μια ιερή συμφωνία είχε γίνει με τους Ανουννάκι σχεδόν 13.000 χρόνια πριν, η οποία περιλάμβανε μια σειρά από φυσικά συμβάντα, που επρόκειτο να σηματοδοτήσουν το τέλος της εν λόγω συμφωνίας, και να προαναγγείλουν την άνοδο μιας νέας εποχής του Φωτός για την ανθρωπότητα. Αυτά τα σήματα κάνουν την εμφάνισή τους και σύντομα μια νέα πραγματικότητα θα προκύψει και θα αλλάξει τον κόσμο σας για πάντα. Αυτή είναι η ιερή δέσμευση του Ουρανού και εμείς είμαστε εδώ ως μέντορες αυτής της δέσμευσης και για να εξασφαλίσουμε, ότι οι αλλαγές που θεσπίστηκαν πολύ καιρό πριν, θα εμφανιστούν. Ο Ουρανός σας μετακινεί από την σημερινή κατάσταση της περιορισμένης συνείδησης στη φυσική σας κατάσταση της πλήρους συνείδησης. Στη φυσική κατάστασή σας θα σας ανατεθούν ευθύνες, τις οποίες θα αναλάβουμε από κοινού, προκειμένου να καταστήσουμε μόνιμη τη σημερινή γαλαξιακή συνθήκη ειρήνης.


                                                                                                     Ανελθόντες Κύριοι

Namaste! Είμαστε οι Ανελθόντες Κύριοί σας! Ερχόμαστε σήμερα με χαρά! Πολλά από τα «φυσικά ουράνια γεγονότα», που αναφέρονται νωρίτερα έχουν έρθει και έχουν περάσει. Μόνο λίγα μένουν ακόμη να συμβούν και όλα αυτά είναι πολύ κοντά στην υλοποίησή τους. Καθώς θα συμβαίνουν, θα πηγαίνουν τον κόσμο σας όλο και πιο κοντά στο ιερό πεπρωμένο του. Αυτά τα πράγματα είναι θείοι προάγγελοι μιας νέας πραγματικότητας γεμάτης με Φως, Αγάπη, και ευημερία. Παντού οι Ουρανοί ετοιμάζονται να μας χαιρετήσουν με μια επίδειξη ενέργειας, που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της νέας εποχής σας! Ομοίως, εμείς προετοιμάζουμε τους συνεργάτες μας να ανακοινώσουν το χρονοδιάγραμμα της έλευσής μας και να αρχίσουν μια εκστρατεία, που θα προκαλέσει την αλλαγή της τρέχουσας κυβέρνησής σας. Η αλλαγή αυτή θα οδηγήσει στην απελευθέρωσή σας και σε μια επίσημη διακήρυξη, ότι η διαστημική οικογένειά σας πρόκειται σύντομα να προσγειωθεί στον πολύ όμορφο ζωντανό κόσμο σας. Οι Αγκαρθινοί, οι οποίοι από καιρό έχουν θέσει τα σπίτια τους στη διάθεσή μας, επίσης ετοιμάζονται να ανακοινώσουν την παρουσία τους στα εσωτερικά πεδία της ένδοξης Μητέρας Γης.

Αυτός ο πλανήτης έχει από καιρό χωριστεί σε δύο ξεχωριστά πεδία: το ένα υπάρχει κάτω από τα πόδια σας και συχνά έχει αποστείλει εκπροσώπους για να ζήσουν ήσυχα ανάμεσά σας. Το άλλο είναι στην επιφάνεια, όπου ζείτε. Οι Αγκαρθινοί εξερευνητές στο επιφανειακό πεδίο επέστρεψαν στο σπίτι τους με μεγάλες ποσότητες δεδομένων, που χρησιμοποιούνται τώρα για να καθοριστεί ο πιο αρμονικός τρόπος για να προετοιμαστεί η ανθρωπότητα της επιφάνειας, να μάθει για την ύπαρξη της Αγκάρθα. Επειδή οι Αγκαρθινοί επίσης κατοικούν εκεί, επιθυμούν κι αυτοί να συνεισφέρουν, την κατάλληλη στιγμή και με τον πιο συμβατό τρόπο, στην αποκάλυψη αυτής της πληροφορίας. Καθώς θα μεταδίδονται αυτές οι ανακοινώσεις, εμείς, οι Ανελθόντες Κύριοί σας, θα χρησιμοποιήσουμε τις καλές υπηρεσίες μας για να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη, όσον αφορά στις πολλές θρησκευτικές πρακτικές και παραδόσεις σας. Αυτές οι αλήθειες θα μπορέσουν να σας δώσουν την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα σχετικά με την πλήρη συνείδηση και για το σχέδιο της επιστροφής σας σε αυτή τη φωτισμένη και θεϊκή κατάσταση ύπαρξης. Σε αυτή την κατάσταση θα έχει τις εμπειρίες που εμείς κάποτε είχαμε, όταν φτάσαμε να γίνουμε αυτό που τώρα απολαμβάνουμε, ως αθάνατοι του Πνεύματος.

Σε αυτή την εξυψωμένη κατάσταση, θα ανακαλύψετε πάλι ποιοι πραγματικά είστε και γιατί ήρθατε, πριν από τόσον καιρό, στη Μητέρα Γη. Αυτή η γνώση θα είναι το θεμέλιο για όλα αυτά που πρόκειται να διεκπεραιώσετε στη θεία υπηρεσία σας προς τον Ύψιστο και, για το σκοπό αυτό, εμείς προετοιμαζόμαστε για τους ρόλους μας ως ουράνιοι επόπτες σας. Μέρος αυτής της υπηρεσίας είναι να σας καθοδηγήσουμε και να προετοιμαστούμε, ως ιεροί σύμβουλοί σας, για να σας διδάξουμε περισσότερα για τα καθήκοντά σας σε μια γαλαξιακή κοινωνία. Το Φως «γνωρίζει» πώς είναι πιθανό να ανταποκριθείτε σε αυτό το πεδίο και δίνει καθημερινά οδηγίες για τον καλύτερο τρόπο να επιβλέπουμε την έναρξη της ιερής κοινωνίας της γήινης ανθρωπότητας. Θα επανενωθείτε με την Αγκαρθινή οικογένειά σας και μαζί θα πραγματοποιήσετε τα πρώτα καθήκοντα της νέας αυτής κοινωνίας, καθώς θα επεκτείνουμε την προσέγγισή μας στους αδελφούς πλανήτες μας και θα αρχίσουμε να εντάσσουμε αυτούς τους κόσμους σε ένα νέο αστρικό έθνος. Είμαστε έτοιμοι και χαρούμενα προσβλέπουμε στο κοινό θείο πεπρωμένο μας!


Σήμερα ασχοληθήκαμε με το τι έχετε να περιμένετε, καθώς αλλάζουμε την κοινωνία σας και σας προετοιμάζουμε για την πλήρη συνείδηση. Επίσης, αναφερθήκαμε στη δημιουργία του νέου σας αστρικού έθνους. Η δόξα των επουρανίων δυνάμεων θα εκδηλωθεί και θα φανεί από όλους! Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).


Πηγή: http://paoweb.com
Μετάφραση: Νίκος

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar