Followers

Google+ Followers

Tuesday, 25 September 2012

25 Σεπτεμβρίου 2012   25 Σεπτεμβρίου 2012
5 Ben, 1 Tzotz, 9 Eb


Γεια σας! Επιστρέφουμε με περισσότερα για να συζητήσουμε μαζί σας. Επί του παρόντος, τα εν εξελίξει προγράμματα αναβάθμισης των σωμάτων σας βρίσκονται σε προσωρινή αναστολή, ύστερα από θείο διάταγμα, ενώ μια σειρά από σημεία κατάρρευσης του χρόνου μπαίνουν σε ισχύ κατά την προσέγγιση του τέλους του Γρηγοριανού έτους σας. Αυτά τα σημεία κατάρρευσης του χρόνου αντιπροσωπεύουν την συγκυρία, κατά την οποία εναλλακτικά χρονοδιαγράμματα ενσωματώνονται στη σημερινή ανελισσόμενη πραγματικότητά σας, γιατί αυτή είναι η μόνη πραγματικότητα, που θα προχωρήσει στο 2013. Αυτή η διεργασία κατάρρευσης μπορεί να προκαλέσει διακυμάνσεις στο γήινο πεδίο, προκαλώντας ανισορροπίες στα φυσικά σας σώματα. Επιπλέον, αυτή η διεργασία υποβιβάζει τα εναλλακτικά σενάρια, που η σκοτεινή συμμορία έχει στη διάθεσή της για να προσπαθήσει να παρακάμψει το θεϊκό σχέδιο. Οι καταρρεύσεις αυτές υλοποιούνται από τους γαλαξιακούς Κυρίους Του Χρόνου, προκειμένου να προετοιμαστεί το βασίλειό σας να εισέλθει εν χάριτι στη μοναδική αυτή νέα πραγματικότητα. Οι καταρρεύσεις αυτές μπορεί να δημιουργήσουν διάφορες σωματικές παρενέργειες σε πολλούς από εσάς, οι οποίες θα περιλαμβάνουν πονοκεφάλους, πόνους στον αυχένα και τη σπονδυλική στήλη, και διάφορους πόνους στους μυς των σκελών και των βραχιόνων. Αυτές οι ενοχλήσεις θα είναι μόνο προσωρινές, αλλά ο Ουρανός επιθυμεί να επιβραδύνουμε το έργο μας στα σώματά σας, για να αντισταθμιστούν οι επιπλέον σωματικές φορτίσεις, που θα προκληθούν σ’ εσάς κατά την περίοδο αυτής της χρονικής κατάρρευσης.

Tuesday, 18 September 2012

18 Σεπτεμβρίου 2012   18 Σεπτεμβρίου 2012
11 Cimi, 14 Zip, 9 Eb


Γεια σας! Επιστρέφουμε! Ο κόσμος σας εξακολουθεί να είναι εγκλωβισμένος στη σύγκρουση μεταξύ της σκοτεινής συμμορίας και των επίγειων δυνάμεών μας. Χρησιμοποιούμε τους πόρους μας για να κρατάμε τη συμμορία καθηλωμένη, αλλά παρ' όλα αυτά επιμένει στην επιδίωξη μιας σειράς στόχων, που αποσκοπούν στην αποσταθεροποίηση των προσπαθειών των συμμάχων μας ή να προκαλέσουν έναν άλλο πλήρους κλίμακας πόλεμο. Για παράδειγμα, έχει επεκτείνει την ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή και δημιούργησε καταστάσεις, που κάποτε θα οδηγούσαν σε σοβαρές διπλωματικές διενέξεις. Στον πυρήνα αυτής της κατάστασης βρίσκεται η κυβέρνηση των ΗΠΑ και οι «φίλοι» της των ειδικών συμφερόντων. Έχουμε στείλει διπλωματικούς συνδέσμους στη Μέση Ανατολή και έχουμε συγκαλέσει μια σειρά συναντήσεων με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, για να τονίσουμε την αντιπολεμική πολιτική μας. Στο ίδιο πνεύμα, διασφαλίζουμε τις συναντήσεις μας με τις περιφερειακές δυνάμεις στη Μέση Ανατολή και αυτές θα καθορίσουν τη βασική πολιτική για την επίλυση της κρίσης της Συρίας. Έχουμε την πρόθεση να αρχίσουμε την επίλυση αυτής της κατάστασης με την αντιμετώπιση των σημερινών προβλημάτων και παρακολουθούμε επίσης τις δυσκολίες του Ιράν. Καθώς η νέα διακυβέρνηση έχει οριστεί να ξεκινήσει σύντομα, θέλουμε να δημιουργήσουμε σταθερά τις παραμέτρους για μια νέα εποχή ειρήνης.

Tuesday, 11 September 2012

11 Σεπτεμβρίου 2012   11 Σεπτεμβρίου 2012
4 Cauac, 7 Zip, 9 Eb


Γεια σας! Ερχόμαστε σήμερα να σας δώσουμε ένα μήνυμα. Αυτό το μήνυμα είναι για την επερχόμενη μεταμόρφωση του κόσμου σας.

Προς το παρόν, μια σειρά από θεαματικά γεγονότα συμβαίνουν σε ολόκληρο τον κόσμο σας. Αυτά προμηνύουν την μεγάλη αλλαγή, που ετοιμάζεται να εκδηλωθεί. Η ανθρωπότητα ξυπνάει από τον μακρύ ύπνο της και δεν είναι πλέον διατεθειμένη να επιτρέψει στους επίγειους αφέντες της να υπαγορεύουν ποιο δρόμο να ακολουθήσει. Η ανθρωπότητα τώρα υποστηρίζει ενεργά την εγκαθίδρυση αληθινής δημοκρατίας στον κόσμο σας και η παλιά φρουρά, που οδήγησε την πρώην παγκόσμια κλεπτοκρατία, δεν είναι πλέον σε θέση να σας αναγκάσει να υπακούτε τυφλά τις εντολές τους.


Tuesday, 4 September 2012

4 Σεπτεμβρίου 2012   4 Σεπτεμβρίου 2012
10 Eb, 0 Zip, 9 Eb


Γεια σας! Επιστρέφουμε με πολλά να συζητήσουμε.

Μια μεγάλη αλλαγή στο τραπεζικό σύστημά σας ετοιμάζεται να εμφανιστεί. Όπως γνωρίζετε, μια σκοτεινή συμμορία κυβερνάει τον κόσμο σας, διατηρώντας μια σφιχτή λαβή πάνω στο παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, το οποίο με τη σειρά του ελέγχει όλα τα άλλα. Η λαβή αυτή έχει χαλαρώσει πρόσφατα από την πληθωριστική φύση των ψεύτικων νομισμάτων του.

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar