Followers

Google+ Followers

Tuesday, 28 August 2012

28 Αυγούστου 2012   28 Αυγούστου 2012
3 Chicchan, 13 Uo, 9 Eb


Γεια σας! Επιστρέφουμε!

Προς το παρόν, περιμένουμε την ημερομηνία για την έναρξη των προκαταρκτικών, που θα προηγηθούν της εγκαθίδρυσης του νέου τραπεζικού συστήματος. Η περίοδος αυτή θα ακολουθηθεί σύντομα από την επίσημη ανακοίνωση αυτού του νέου παγκόσμιου οικονομικού συστήματος, το οποίο, από την ίδια τη φύση του, θα δημιουργήσει τις συνθήκες, που θα καθιστούν αδύνατη την υπόσταση της σκοτεινής συμμορίας.

Tuesday, 21 August 2012

21 Αυγούστου 20112   21 Αυγούστου 20112
9 Etznab, 6 Uo, 9 Eb


Γεια σας! Ερχόμαστε να σας δώσουμε άλλη μια έκθεση σχετικά με αυτά που διαδραματίζονται στον κόσμο σας.

Στην Ασία και στην Ευρώπη συνεχίζεται μια γενική εξέγερση εναντίον του δολαρίου και του βασισμένου στο χρέος ψεύτικου συστήματός του. Στην πραγματικότητα, τα νέα νομίσματα με αντίκρισμα σε χρυσό αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Περαιτέρω, η επιτακτική ανάγκη για κατάργηση του χρέους γίνεται φανερή από αυτά που συμβαίνουν στην Ισλανδία, όπου η επανάσταση του λαού απεικονίζει ακριβώς το πόσο εύκολο είναι να εξουδετερωθεί το χάος, που είναι η ατζέντα του σκότους. Το γιγαντιαίο παγκόσμιο χρέος και τα κοινωνικά προβλήματα που προκύπτουν από αυτό πρέπει να επιλυθούν γρήγορα.

Tuesday, 14 August 2012

14 Αυγούστου 2012   14 Αυγούστου 2012
2 Batz, 19 Pop, 9 Eb


Γειά σας! Ερχόμαστε και πάλι με κάποια ενδιαφέροντα νέα.

Επί του παρόντος, οι σύμμαχοί μας της Έσω Γης τελειώνουν τις πολύπλευρες δραστηριότητες, που προετοιμάζουν τον κόσμο σας για τη νέα του πραγματικότητα. Η σκοτεινή συμμορία είναι απασχολημένη με μια ευρεία και πολύπλοκη τακτική καθυστέρησης, αλλά όπως εξακολουθούμε να τους λέμε, αυτό το σχέδιο είναι προορισμένο να αποτύχει. Τα μέλη της συμμορίας πρέπει να αποδεχθούν το γεγονός, ότι το βασίλειο που οι Ανουννάκι δημιούργησαν γι’ αυτούς πριν από περίπου δεκατρείς χιλιάδες χρόνια καταρρέει ταχύτατα, καθώς το Φως κατακλύζει κάθε γωνιά του.

Tuesday, 7 August 2012

7 Αυγούστου 2012   7 Αυγούστου 2012
8 Kan, 12 Pop, 9 Eb


Γεια σας! Επιστρέφουμε!

Πολλά πράγματα διαμορφώνουν τις τελικές πτυχές του μεγάλου κατακερματισμού, που πρόκειται να κατακρημνίσει τη σκοτεινή δομή εξουσίας. Προς το παρόν, παρακολουθείτε τις τελευταίες ημέρες του αγώνα για εξουσία, που φθάνει στην οριστική λύση του. Τα μέλη της συμμορίας χρησιμοποιούν την ικανότητά τους να υποδαυλίσουν το χάος, σε μια προσπάθεια να ξεφύγουν από τον κλοιό, που έχουμε ρίξει γύρω τους, αλλά οι περίπλοκες δολοπλοκίες τους δεν θα είναι επιτυχείς αυτή τη φορά. Έχουμε πάρει μέτρα απέναντι στους ανέντιμους τρόπους τους και προβλέπουμε οτιδήποτε μπορεί να σκαρφιστούν.

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar