Followers

Google+ Followers

Tuesday, 31 July 2012

31 Iουλίου 2012


   31 Iουλίου 2012

 12 Manik, 5 Pop, 9 Ik

Γειά σας! Επιστρέφουμε! Ο μεταβατικός κόσμος σας κινείται από την παλιά σκοτεινή πραγματικότητα, που είναι οικεία σ’ εσάς, σε μια νέα, γεμάτη Φως, Αγάπη και ευημερία. Στα πρόσφατα χρόνια η σκοτεινή συμμορία έκανε ό,τι μπορούσε για να ανακόψει το κύμα αυτής της αλλαγής και να διατηρήσει τον έλεγχο, που έχει απολαύσει για τόσον πολύ καιρό χωρίς αντιπαράθεση. Ωστόσο, αυτό δεν είναι πλέον δυνατό. Οι Ανελθόντες Κύριοι έχουν ενεργήσει σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με θεία διατάγματα, για να μετακινήσουν τη σφαίρα σας στο Φως, και οι ενέργειες αυτές ασκούν πίεση στην συμμορία, η οποία την εξωθεί στο να αποκαλύψει μερικές από τις δόλιες μεθόδους της επιχειρηματικής της δραστηριότητας, καταδεικνύοντας έτσι τον συνήθη της, αλαζονικό τρόπο συμπεριφοράς. Αυτές οι αποκαλύψεις παρέχουν το έρεισμα για την εντεινόμενη δίωξή τους. Μερικά έθνη, όπως η Ισλανδία, έχουν ήδη ξεκινήσει τη νομική διαδικασία αποσυναρμολόγησης της δομής εξουσίας, που δημιουργήθηκε πριν από δεκαετίες από αυτήν την συμμορία. Πολλές άλλες χώρες θα ακολουθήσουν σύντομα το παράδειγμά τους. Παρακολουθούμε αυτό, και οι αξιωματικοί των συνδέσμων μας προμηθεύουν δέσμες ενοχοποιητικών στοιχείων σ’ εκείνους που είναι υπεύθυνοι για τη διερεύνηση αυτής της μεγάλης, ατίθασης συμμορίας.

Tuesday, 24 July 2012

24 Iουλίου 2012


    24 Iουλίου 2012

8 Batz, 4 Vayeb, 8 Manik

Γειά σας! Επιστρέφουμε! Πολλά συνεχίζουν να συμβαίνουν πίσω από την πρόσοψη του κόσμου σας. Το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα της σκοτεινής συμμορίας καταρρέει με ένα συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό και μια σειρά τραπεζικών διοικητικών στελεχών εξαναγκάζεται να παραιτηθεί. Η Ιντερπόλ και συναφείς υπηρεσίες εντείνουν τις έρευνές τους για το σκάνδαλο της LIBOR, που τώρα φαίνεται να μην έχει σαφή όρια, και πράγματι αυτή η επιχείρηση αρχίζει να απειλεί πολλές κυβερνήσεις στην Ευρώπη και την Ασία με κατάρρευση. Καθώς η κρίση μεγαλώνει, οι χώρες BRIC και οι σύμμαχοί τους ενημερώνουν την συμμορία, ότι οι προσπάθειές της να επαναφέρει τα ψεύτικα ηλεκτρονικά νομίσματά της θα αποκλειστούν αμέσως. Αυτό επιδεινώνεται περαιτέρω από την έλλειψη διαθέσιμων κεφαλαίων. Η πολιτική κατάσταση στην Ευρώπη και, σύντομα, στη Βόρεια Αμερική, φθάνει σε σημείο βρασμού. Κάτι πρέπει να γίνει γρήγορα, αλλιώς η σημερινή οικονομική δομή είναι βέβαιο ότι θα καταρρεύσει. Το νέο οικονομικό σύστημα, ευνοούμενο από τον συνασπισμό των χωρών BRIC, είναι τώρα εντελώς έτοιμο να τεθεί σε εφαρμογή σε ειδοποίηση της μιας στιγμής και, σύμφωνα με αυτό, διάφορες χώρες στην Ασία έχουν εκδώσει κατασχέσεις εναντίον μιας σειράς μεγάλων δυτικών τραπεζών.

Tuesday, 17 July 2012

17 Iουλίου 2012


    17 Iουλίου 2012
13 Akbal, 16 Kumku, 8 Manik


Γειά σας! Είμαστε εδώ! Ερχόμαστε με καλά νέα για όλους! Η διαδικασία της επιστροφής στην κυριαρχία σας αρχίζει να φτάνει στο σημείο της απόδοσης καρπών. Εφαρμόζουμε μια τεχνολογία, που έχει ως αποτέλεσμα την κατάρρευση των σκοτεινών και της αυτοκρατορίας τους και έχουμε πλήρως την πεποίθηση, ότι θα μπορέσουμε να τους απομακρύνουμε από τις θέσεις τους της φθίνουσας εξουσίας. Η αυξανόμενη κρίση της Libor είναι ένα σημάδι, ότι τα σημερινά οικονομικά συστήματα δεν μπορούν πλέον να λειτουργήσουν, καθώς είναι σήμερα γενικά γνωστό, ότι είναι σάπια ως τη ρίζα. Ένα νέο σύστημα, που θα μπορεί να απολαμβάνει εμπιστοσύνης, πρέπει να εφαρμοστεί, και γρήγορα. Το συμπέρασμα αυτό ευνοείται τώρα από τους περισσότερους οικονομολόγους σας. Ακόμη και τα νηφάλια όργανα του Τύπου καλούν για μια ευρείας κλίμακας σύλληψη των απατεώνων, που εν γνώσει τους προκάλεσαν αυτή την οικονομική καταστροφή. Το σημερινό σύστημα έχει δείξει ανοιχτά τις δυνατότητές του και, καθώς η κρίση επιδεινώνεται σε ένα παγκόσμιο χάος, μπορεί γρήγορα να οδηγήσει στην ανατροπή του σκότους. Αυτή η αποδόμηση θα μας επιτρέψει να προχωρήσουμε προς τα εμπρός, να βγάλουμε από τον δρόμο τα μέλη της συμμορίας με πρόσφατα κερδισμένες ειδικές δικαστικές εντολές και να ολοκληρώσουμε έτσι τη μετάβαση σε ένα εντελώς νέο οικονομικό σύστημα.

Tuesday, 10 July 2012

10 Iουλίου 2012


    10 Iουλίου 20127 Caban, 10 Kumku, 8 Manik

Γειά σας! Ερχόμαστε με πολλά να σας πούμε! Επί του παρόντος οι συνεργάτες μας προετοιμάζονται για τα γεγονότα, που σας έχουμε περιγράψει. Η σκοτεινή συμμορία παραπαίει από ορισμένες σοβαρές κατηγορίες, που φτάνουν τα κύρια μέσα ενημέρωσης, σε έναν αριθμό ευρωπαϊκών εθνών. Αυτές οι υποθέσεις αδικοπραγιών περιλαμβάνουν την καθημερινή απάτη του καθορισμού των επιτοκίων για το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου σας. Κι όμως αυτές οι αποκαλύψεις είναι μόνο η αρχή για ότι πρόκειται να ακολουθήσει. Ο κόσμος σας είναι τυλιγμένος από ένα κύμα ολοένα αυξανόμενου χρέους, που είναι το αποτέλεσμα αυτών των δραστηριοτήτων αυτοεξυπηρέτησης και είναι γι’ αυτόν και για πολλούς άλλους λόγους, που οι σκοτεινοί έχουν φτάσει στο τέλος της παρατεταμένης εξουσίας τους στον κόσμο σας. Έχουν για πολύ καιρό παρακρατήσει από εσάς ένα ευρύ φάσμα προηγμένων τεχνολογιών και των σχετικών συσκευών και οι γήινοι σύμμαχοί μας επιμένουν, ότι μια από τις πρώτες πράξεις της νέας διακυβέρνησης είναι το να φέρει αυτές τις ανακαλύψεις στο προσκήνιο. Οι τεχνολογίες αυτές μπορούν να προωθήσουν τις κοινωνίες σε ένα σημείο, όπου η πρώτη επαφή έχει περισσότερο νόημα. Προστιθέμενες στη δική μας τεχνολογία, οι απαγορευμένες σήμερα συσκευές σας μπορούν να σας αποκαλύψουν ποιος είναι ο άριστος τρόπος εξυπηρέτησης του πλανήτη σας και της ανθρωπότητας.

Tuesday, 3 July 2012

3 Iουλίου 2012


   3 Iουλίου 2012

13 Oc, 3 Kumku, 8 Manik


Γειά σας! Ο χρόνος των αλλαγών έχει έρθει για όλους μας. Ο Ουρανός έχει κατεβεί στη Γη και έχει αποφασίσει ότι έφτασε ο καιρός για απελευθέρωση και ελευθερία. Έτσι εμείς έχουμε δέσμευση τιμής να εμφανιστούμε στη Γη και να αντιμετωπίσουμε με όλη την επιμέλεια εκείνους που, στη βιασύνη και την άκρατη αλαζονεία τους, έχουν ξεχάσει ότι είναι μόνο προσωρινοί αφέντες σ’ αυτό το πολύ υπέροχο βασίλειο. Ο ερχομός μας πρόκειται να κάνει αυτά τα σημεία απολύτως σαφή σε αυτούς και να ανοίξει το δρόμο για μια νέα εποχή για την ανθρωπότητα της γήινης επιφάνειας. Σχεδόν δεκατρείς χιλιάδες χρόνια πριν, αρχίσατε να πέφτετε στον επίπονο κόσμο της περιορισμένης συνείδησης. Αυτός είναι ένα πεδίο, στο οποίο έγινε σχετικά εύκολο για τους νέους αφέντες σας και τα εκπαιδευμένα τσιράκια τους να σας ελέγχουν και να σας χειραγωγούν. Αυτός ο καιρός έρχεται τώρα γρήγορα σε μια θεία κατάληξη. Έχουν ήδη αρχίσει δράσεις, οι οποίες θα αναγκάσουν εκείνους που έχουν για τόσο πολύ καιρό κυβερνήσει αυτή τη γη με ατιμωρησία, να αφήσουν τα ηνία. Οι ομάδες των συνδέσμων μας και οι πολλοί ιεροί συνεργάτες τους εργάζονται σκληρά για την ολοκλήρωση προγραμμάτων, που θα αναζωογονήσουν τον κόσμο σας – έναν κόσμο, στον οποίο θα αφεθείτε ελεύθεροι και στον οποίο, με ιερό σκοπό, θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε το ταξίδι σας στην πλήρη συνείδηση.

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invocation


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ "ΠΟΤΕ ΠΙΑ"
Στο έπακρο της απόγνωσης

RON HEAD

RON HEAD
στα ελληνικά

Je sais que ma famille galactique est ici. Et vous? (captions Français)

Sheldan Nidle interviewed by Maarten Horst

Sheldan Nidle Free Webinar